Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3212
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja polecam taką płukankę w aptece, tam są różne zioła,odkażające, przeciwzapalne, przeciwbolowe itp.
Dento coś tam, farmaceutka na pewno będzie wiedzieć. Chociaż ja czasami sięgam po Ketonal bo nie mam czasu na bóle Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Olej teściową i dawaj przepis na pizze Bo sama się przymierzam od roku , a przepisów na spód jest od groma i nie wiadomo który dobry Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ale jak Ci bardzo zależy to oczywiście możesz sobie pobrać reflinka. Np. w kwietniu udostępniało się na fb "zaproszenie" , więc skopiuj sobie tylko linka ze swojego walla jeśli brałeś wtedy udział. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rejestracja z polecenia już nic nie daje. Była tylko przez pierwszy miesiąc, ale ze względu na nadużycia , zlikwidowali tę opcję. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Spokojnie, wytrzyjcie piane z twarzy, nie dzwoniłam nikogo poganiać tylko w prywatnej sprawie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ide do bankomatu daje "wypłać 1500 zł", wyskakuje komunikat " nie można wypłaqcić żądanej kwoty- wybierz inną, więc daje wypłać 1000 zł bo sobie myślę, że może mam jakiś limit dzienny , wyskakuje "żądana operacja nie może być zrealizowana". Sobie myśle "bankomat pewnie spierniczony". Ide do drugiego banku daje "wypłać 1500 zł" i wyskakuje "Brak środków na koncie". sprawdzam stan śorków i się okazuje że kasę wcieło. Nie ma na koncie. No to dzwonie do banku, a koleś mi mkówi że wypłaciłam poprawnie pieniądze z bankomatu, ale jeśli NIBY zapomniałam ich zabrać to może mi wrócą na konto jak bankomat przeliczy że ma nadwyżkę. Weryfikacja ogólnie trwa jakieś 20 minut i podaje się wszystkie możliwe dane, aby się dowiedzieć że masz problem.
Więc z niecierpliwością sprawdzam stan konta czy pieniądze wróciły, 1 dzien nie ma, 2 dzien nie ma, 4 dzien nie ma, 4 dzień " Twój bank zmjienił nazwę na T-mobile usługi bankowe". I cudownym sposobem okazuje się ze mam konto w banku w najbardziej znienawidzonej przeze mnie sieci komórkowej. A pieniędzy oczywiście na koncie nadal nie ma no bo święto, no bo weekend...no bo mają cię gdzieś. Co kogoś obchodzi, że nie masz pieniędzy bo utkwiły one w czarnej dziurze zwanej potocznie D*pą. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No nie gadaj , że masz autko Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Staszek i tak miała gest że robiła 5 minutowe odstępy, w poprzednim konkursie dzwoniła telefon za telefonem. Choć to nawet telefonem ciężko nazwać było, bo to były zwykłe sygnały. I też mi przepadły nagrody. Oddzwanianie nic nie dało,zwłaszcza że dzowniła z zastrzeżonego i w najlepszym wypadku usłyszałaś " a skąd pani wie że to ja dzwoniłam ". Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Już teraz nie pamiętam jaka treść i numer, ale wiem że można wysłać smsa o treści typu "Rezygnacja" i wtedy rezygnuje się z otrzymywania ich ofert i smsów marketingowych. Potwierdzam,że faktycznie przychodzi tego dużo mniej, tylko musicie poszukać w googlach co i na jaki nr posłać. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Po prostu padłam ze śmiechu Polecam, koniecznie z dźwiękiem! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Występ w telwizji sniadaniowej z czarnym paseczkiem na oczach to jest coś Pani P.N. źle to rozegrała, powinna była zrobić konkurs i zwycięzca mógłby wystąpić w programie wtedy ludzie by o to walczyli, a tak ? Nie ma zabawy Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mam dziwne wrażenie , że taki występ w TV jest równoznaczny z zakończeniem kariery konkursowej Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Balony to jest od nas dziewczyna z forum , nie? Coś z buzi kojarzę tę Panią Generalnie cała trójka jest super.
Wyświetl w wątku >>