Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5859134 Napisano: 07.05.2014 20:13:56 w Zakupy na konkursy - usługi
isiulka napisał(a):

Szukam kogoś kto ma u siebie Topaz

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5858841 Napisano: 07.05.2014 11:13:34 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

ósemka pie***ona
niech mi ktoś amputuje twarz emotka

Zrób sobie napar z szałwii i płucz jamę ustną. Też to przechodziłam. Ząb niby w porządku, a jednak bolał emotka

Szałwia to mój największy przyjaciel ostatnio, dziękuję emotka
Byłam u dentystki i powiedziała, że nic mi z tym nie zrobi, bo ząb rośnie dobrze i szkoda go wyrywać, a resztę trzeba przecierpieć.

Ja polecam taką płukankę w aptece, tam są różne zioła,odkażające, przeciwzapalne, przeciwbolowe itp.
Dento coś tam, farmaceutka na pewno będzie wiedzieć. Chociaż ja czasami sięgam po Ketonal bo nie mam czasu na bóle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5858487 Napisano: 06.05.2014 14:37:34 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Standard - teściowa. I dziś dyskusja na temat wyższości kartofli nad innymi daniami. emotka emotka
Miałam plany, właśnie się szykowałam do wyjścia a dzwoni do mnie teściowa z informacją, że przyjeżdża ciotka i żebym zrobiła jakiś obiad, bo ona MUSI zajechać z teściem gdzieś tam (czyt. odwiedzić pierdzielniętą siostrę teścia, bo teść nie widział jej już chyba 3 dni). Akurat teraz, kiedy sama czeka na gościa. Ok, to mówię, że przełożę swoje plany i ugoszczę ciotkę, zrobię obiad. A że lodówka pusta to ze wszystkiego co mam postanowiłam zrobić pizzę. Dzwoni teraz teściowa, czy kupiłam kurczaka. Mówię, że nie, bo robię pizzę. I zaczęła się cały litania gorzkich żali, że przecież ONA NIE PODA DO JEDZENIA CIOTCE PIZZY, to muszą być kartofle i żebym obrała. Mówię, że nie mam czasu bo mi ciasto wyrasta i bla bla bla, generalnie, że nie bo nie, bo naszykowałam coś innego. To mi k*rwa mać krzyknęła do telefonu, że jak wróci to sama zrobi arcyważne kartofle i żebym sobie robiła dla siebie tą pizzę. emotka emotka
I weźcie mi powiedzcie teraz, że nie samymi kartoflami człowiek żyje... emotka

Olej teściową i dawaj przepis na pizze emotka Bo sama się przymierzam od roku , a przepisów na spód jest od groma i nie wiadomo który dobry emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5858447 Napisano: 06.05.2014 13:08:39 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam kogoś kto ma u siebie Topaz Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5858418 Napisano: 06.05.2014 11:55:58 w Ambasadorinnowacji - Philips
grandprix napisał(a):

Dziękuję za odpowiedź.

Ale jak Ci bardzo zależy to oczywiście możesz sobie pobrać reflinka. Np. w kwietniu udostępniało się na fb "zaproszenie" , więc skopiuj sobie tylko linka ze swojego walla jeśli brałeś wtedy udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5858414 Napisano: 06.05.2014 11:48:43 w Ambasadorinnowacji - Philips
grandprix napisał(a):

W jaki sposób można zaprosić kogoś, żeby zarejestrował się z naszego polecenia? Nie widzę tego u siebie.

Rejestracja z polecenia już nic nie daje. Była tylko przez pierwszy miesiąc, ale ze względu na nadużycia , zlikwidowali tę opcję. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5857925 Napisano: 05.05.2014 10:43:03 w Leclerc
Loteria w Leclercu Radom Dis http://czasnaradom.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5857917 Napisano: 05.05.2014 10:03:39 w Kaufland konkursy
Pewnie wyślą w ostatnim dniu, na pewno jeszcze nic w tym temacie nie robili, bo ja dziś do nich DZWONIŁAM emotka

Spokojnie, wytrzyjcie piane z twarzy, nie dzwoniłam nikogo poganiać tylko w prywatnej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5857757 Napisano: 04.05.2014 14:18:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Alior Sync, po prostu odradzam, nigdy więcej banków internetowych.
Ide do bankomatu daje "wypłać 1500 zł", wyskakuje komunikat " nie można wypłaqcić żądanej kwoty- wybierz inną, więc daje wypłać 1000 zł bo sobie myślę, że może mam jakiś limit dzienny , wyskakuje "żądana operacja nie może być zrealizowana". Sobie myśle "bankomat pewnie spierniczony". Ide do drugiego banku daje "wypłać 1500 zł" i wyskakuje "Brak środków na koncie". sprawdzam stan śorków i się okazuje że kasę wcieło. Nie ma na koncie. No to dzwonie do banku, a koleś mi mkówi że wypłaciłam poprawnie pieniądze z bankomatu, ale jeśli NIBY zapomniałam ich zabrać to może mi wrócą na konto jak bankomat przeliczy że ma nadwyżkę. Weryfikacja ogólnie trwa jakieś 20 minut i podaje się wszystkie możliwe dane, aby się dowiedzieć że masz problem.

Więc z niecierpliwością sprawdzam stan konta czy pieniądze wróciły, 1 dzien nie ma, 2 dzien nie ma, 4 dzien nie ma, 4 dzień " Twój bank zmjienił nazwę na T-mobile usługi bankowe". I cudownym sposobem okazuje się ze mam konto w banku w najbardziej znienawidzonej przeze mnie sieci komórkowej. A pieniędzy oczywiście na koncie nadal nie ma no bo święto, no bo weekend...no bo mają cię gdzieś. Co kogoś obchodzi, że nie masz pieniędzy bo utkwiły one w czarnej dziurze zwanej potocznie D*pą. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5856153 Napisano: 29.04.2014 14:20:07 w TESCO konkursy
aendrius1 napisał(a):

Telefon dzwoni...pani sie przedstawia ze z agencji reklamowej...czekam ze powie Smolar..a ona ze wsprawie loteri Purina emotka

No nie gadaj , że masz autko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5855804 Napisano: 29.04.2014 09:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

może by tak Groszek dzisiaj zadzwonił z grillem....ehhhh emotka

Myślę, że po majówce jak już ale majówka zleci szybciutko emotka

według reg powinni do dzisiaj powiadamiać...mam nadzieję, że mnie tam uwzględnią...mój grill się posypał

Wg regulaminu to mają jeszcze 10 dni. Do dziś komisja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5855786 Napisano: 29.04.2014 08:57:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

może by tak Groszek dzisiaj zadzwonił z grillem....ehhhh emotka

Myślę, że po majówce jak już ale majówka zleci szybciutko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5855677 Napisano: 28.04.2014 21:28:07 w Inne mniejsze markety
humanista napisał(a):

staszek napisał(a):

Eurosklep mi nieźle ciśnienie dzisiaj podniósł. nie dość, że laska dzwoniła na jeden tel w ostępach ok. 5 min, to jak oddzwoniłam powiedziała, że już nagroda przepadła, a jak z drugiego oddzwoniłam to powiedziała, że ona nie ma czasu, bo jest na spotkaniu i oddzwoni. Nie oddzwoniła, a lista zwycięzców już na stronie. I dwa bony poszły się jeb... emotka

hahaha = trzeba odbierać telefony:)

Staszek i tak miała gest że robiła 5 minutowe odstępy, w poprzednim konkursie dzwoniła telefon za telefonem. Choć to nawet telefonem ciężko nazwać było, bo to były zwykłe sygnały. I też mi przepadły nagrody. Oddzwanianie nic nie dało,zwłaszcza że dzowniła z zastrzeżonego i w najlepszym wypadku usłyszałaś " a skąd pani wie że to ja dzwoniłam ". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5855005 Napisano: 27.04.2014 08:55:44 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

edi999a napisał(a):

"Naganicze"- naciągacze z T-mobile. Dzwonią, dzwonią, dzwonią - nie wspomnę o kilku smsach dziennie- ze wspaniałymi ofertami. Nie rozumieją nic-że oferta mnie zupełnie nie interesuje, nie zraża ich, gdy na odczepnego mówię, że nie jestem osobą odpowiedzialną za podejmowanie decyzji(oddzwaniają za kilka godzin), itp. emotka

Najgorsze że ludzie dają się nabierać na te cudowne oferty i mega nowoczesne telefony w ofertach mix itp.
Cudowny sposób podpisywania umowy w drzwiach przy kurierze który się wiecznie śpieszy. Powinni tego zakazac!

Już teraz nie pamiętam jaka treść i numer, ale wiem że można wysłać smsa o treści typu "Rezygnacja" i wtedy rezygnuje się z otrzymywania ich ofert i smsów marketingowych. Potwierdzam,że faktycznie przychodzi tego dużo mniej, tylko musicie poszukać w googlach co i na jaki nr posłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5854967 Napisano: 26.04.2014 21:28:56 w Popraw sobie humor...
https://www.youtu.../watch?v=uApWoQNnOAI

Po prostu padłam ze śmiechu emotka Polecam, koniecznie z dźwiękiem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5854726 Napisano: 25.04.2014 21:17:53 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

Do czego to doszło, żeby konkursowicz musiał kryć twarz jak bandyta emotka

Występ w telwizji sniadaniowej z czarnym paseczkiem na oczach to jest coś emotka Pani P.N. źle to rozegrała, powinna była zrobić konkurs i zwycięzca mógłby wystąpić w programie wtedy ludzie by o to walczyli, a tak ? Nie ma zabawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5854698 Napisano: 25.04.2014 20:22:26 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

taalvikki napisał(a):

pionas napisał(a):

Hej,

napisała do mnie Pani Patrycja Nawrot (Pytanie na Śniadanie).
Pani Patrycja poszukuje bohaterów do programu Pytanie na śniadanie - osób które wygrywają w różnego rodzaju konkursach. Chciałaby porozmawiać, że jest to nie tylko rozrywka, ale również dobry pomysł na życie.

Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o PW emotka

jeżeli dobrze płacą, to czemu nie emotka

pewnie jedynie występem w TV emotka

Mam dziwne wrażenie , że taki występ w TV jest równoznaczny z zakończeniem kariery konkursowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5854252 Napisano: 25.04.2014 08:36:51 w Paragony
rafal100 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rafal100 napisał(a):

Może ma ktoś motocykl czy coś emotka i chciałby kupić castrol w Biedronce w zamian za inne zakupy

Kurde, ten castrol kosztuje 49 zł./5 l... emotka

o rany... nawet jeszcze nie byłam i nie sprawdzałam... bo motocykla nie posiadam, podejrzewam również że w mojej biedronce go nie będzie podobnie jak Heinekena i kilku innych rzeczy... a cena faktycznie powala... no nic w każdym razie gdyby ktoś był zainteresowany za kilka innych zakupów w zamian to zapraszam emotka

To może formumowa zrzutka ?:P 6 osób po 5 zł emotka nagroda i tak jest jedna na etap, chętni na PW albo fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5854062 Napisano: 24.04.2014 16:44:32 w Paragony
Aktualne paragony z biedronkowej Cocacoli wymienię na doładowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5853977 Napisano: 24.04.2014 14:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

edith napisał(a):

Noi z Jogobelli 2 moich faworytów wygrała statek i pomocdomowa gratuluję emotka

Ja też stawiałam na statek a pomoc domowa bardzo mnie rozbawiła. Balon jest za to taki kolorowy i 1111 kubeczków to jest coś... Mieli strasznie trudny wybór, bo było wiele świetnych pomysłów.

Balony to jest od nas dziewczyna z forum , nie? Coś z buzi kojarzę tę Panią emotka Generalnie cała trójka jest super.
Wyświetl w wątku >>
0 0