Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3212
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
14 dni Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
http://lirene.pl/konkurs_sms
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja dziś dostałam ostatanie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No własnie o to chodzi, że niektóre Polki ciężko pracowały na taką opinię. Idź na imprezę w Anglii i zobacz jak się zachowują niektóre dziewczyny. Same sobie rzepkę skrobią, bo to one w tym środowisku żyją. To my żyjąc w Polsce mamy się martwić jak poprawić opinię o Polkach za granicą? Jak same sobie na to nie zapracują, to nawet jak wszyscy zaczniemy chodzić w habitach to i tak nic to nie da.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Najlepiej jakby każdy sam pracował na swoją opinię a nie "był kojarzony jako" Ja staram się nikogo nie szufladkować na podstawie stereotypów i plotek. Liczę, że jakaś garstka ludzi podziela moje poglądy, a resztą się nie przejmuje. Bo na każdego można by się doszukać jakiejś "krzywdzącej go" plakietki. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No bez przesady, oni tam reprezentują polską muzykę (chociaż uważam że to też naduzycie,bo moim zdaniem oni reprezentują wyłącznie siebie) a już na pewno nie Polskę jako Naród. To tak jakby teraz kojarzyć że wszystkie Austriaczki mają brodę.
Ale nawet jeśli ktoś ma tak płytkie myślenie to ja nie mam nic przeciwko aby mnie kojarzono z młoda laską z fajnymi balonami ...się zdziwią
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak dostałeś nagrodę to znaczy że ktoś ten podatek odprowadził. Organizator nie może Ci wydać nagrody jeżeli podatek nie jest uiszczony. W każdym regulaminie jest mowa, że laureat dostaje nagrodę plus 10% na pokrycie kosztów podatków, które opłaci w Twoim imieniu organizator do odpowiedniego urzędu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Asante zjedz snikersa Nie napisałam nigdzie, że piszesz bzdury, tylko że nie chce mi się wierzyć bo jest to wybitnie wredny zabieg z ich strony. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A co w przypadku gdy przesyłkę odbiera moja siostra? skąd ma brać moje dane? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.youtu.../watch?v=tvbyY7oMT2E Wyświetl w wątku >>