Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3212
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Musze się obudzić bo nie wiem w jakim świecie żyje, byłam pewna że dziś jest 6 czerwca i uznałam że to oni zaspali Dzięki Assal Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jeszcze rodzice zbagatelizowali jego płaskostopie, przez co teraz go boli kręgosłup.
A jak go bolał ząb to mama kazała mu jeść drugą stroną.
I w domu musiał z rodzeństwem wycierać się tym samym ręcznikiem bo rodzice oszczędzali.
I najgorsze jest to , że on mówi serio.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rodzice przez 7 lat studiów oplacali mu mieszkanie, ale tylko kawalerke i dawali tylko 100 zł na tydzień na życie
I nie miał nawet na spodnie, bo rodzice dali mu 5 tysiecy i kazali kupić laptopa, a za kolejne motor, jak ten chciał książke.
Normalnie się poryczałam jak slyszałam wypowiedz matki tego niewdzięcznika
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Lament był do czarnego kota Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Akurat Milke prowadziła jedna z lepszych agencji, czytająca hasła, weryfikująca paragony. Napisz do nich maila, opisz sytuacje póki jest czas, a nie lamentuj bo na pewno jest wyjście z tej sytuacji. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Masz racje. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Milka w Almie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Widzę ze mamy podobny system
Mnie te funkcje ekonkursowe w zaden sposb nie urzadzaja, w bazie czesto sa bledy.Koza dzieki tobie m.in. stracilam ostatania kase na starterach, bo podałaś błędny numer w bazie a że ja zwrotek nie czytam to zanim sie zorientowalam, wydalam fortune .
Ja musze miec- Co kupic, co poslac, na jaki nr,nagrody dzienne, czy tygodniowe, jaki poczatek, na ile znakow,czy podaje sie nr paragonu i do kiedy trwa i to wszytsko w tabeleczce widoczne czarno na białym
i obok wlasne notatki co posłałam/kiedy z jakiego nr Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie mogę się ogarnać, a baza miesza mi troche w notatkach Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No i jeszcze konkurs farmio z bonami z tej samej gazetki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I jak Kaki masz cos?
Kto mi dzisiaj zrobi zakupy ? -> pw
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja absolutnie nie bronie tych anonimowych krzykaczy, założyli lewackie konta to i pyskują na forum, jakby przyszło porozmawiać oko w oko to się okazuje, że rozmówca ma lat 13 albo reprezentuje jakąś patologie społeczną.
Dla mnie konkursy facebookowe to jest totalna pomyłka, bo albo atak na organizatora i pretensje dosłownie o wszystko, a jak wygrasz to byle jaki motłoch będzie sobie Twoim nazwiskiem gębe wycierał, zarzucając oszustwo. Wiec to zdecydowanie nie na moje nerwy Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja tam nie brałam udziału, ale akurat się nie zgadzam bo 100 pralinek Raffaello w wielkiej promocji nagłośnionej w mediach kosztuje 100 zł, a 7 opakowań Raffaello kosztuje 70 zł Sami podkreślali jak prestiżowym prezentem jest karton ich pralinek, a później dają ludziom pospolite opakowania.
Chociaż jakbym grała to było by mi wsio jedno w imie zasady, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.
Osobiście nie lubie konkursów na fb, każdy jeden wiąże się z licznymi pretensjami, więc jak dla mnie moga ich nie robić wcale na rzecz smsowych Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Poszło
Jak ktoś chce pepsi to pw Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0