Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6006841 Napisano: 19.04.2015 10:45:22 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

Mam pytanie do tych, co wygrali juz kiedys pralke, lodowke, zmywarke lub podobny ciezki gabaryt. Czy jest szansa dogadania sie z kurierem w celu pomocy przy wniesieniu do mieszkania? Zastanawiam sie jak to bedzie jak smolar wysle pralki a mnie nie bedzie w domu, poza tym sam i tak nie dam rady a akurat nikogo w pelni sil i zdrowia nie moge zalatwic. Czy moze da sie dogadac za jakas (nie za duza) oplata? Jak to bywalo u Was?

Ogolnie z tym jest problem, ale wszystko zalezy od kuriera emotka  wnosic nie musi...np. mi sam zapropinowal ze wniesie "po znajomosci" emotka , mozna tez dac kilkadziesiat złociszy za fatyge, to moze wniesie emotka

Kurier przy tak dużych przesyłkach zawsze dzwoni aby się dogadać, wystarczy wtedy mu powiedzieć , że jesteś sama i czy mógłby Ci jakoś pomóc ale wtedy też wypada mu coś za to odpalić emotka

Mam kumpla kuriera i mówił, że to jego dobra wola aby coś cięższego wnieść. Czasami nawet dziękuję nie usłyszał, bo ludzie uważają, że to jego obowiązek, teraz zostawia wszystko przed wejściem do klatki, chyba , że ktoś go uprzejmie poprosi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6006821 Napisano: 19.04.2015 09:22:12 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
A ja mam pytanie z innej mańki, gdybyście mieli zlecić konkurs którejś z agencji, jaką byście polecali?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5997838 Napisano: 28.03.2015 11:46:45 w Visa Konkursy
fryteczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Obudziłam się z zimowego letargu, czy ktoś może na PW napisać, czy w Visie da się wygrać uczciwie? 

Nie, na kodach trzeba zdjęcia wysyłać emotka

Czytam...i nie mam pojęcia co masz na myśli. 
Zakładam, że to sarkazm ale nie rozumiem, po co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5997828 Napisano: 28.03.2015 11:07:49 w Visa Konkursy
Obudziłam się z zimowego letargu, czy ktoś może na PW napisać, czy w Visie da się wygrać uczciwie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5971482 Napisano: 25.01.2015 12:17:48 w Intermarche
kalisto1986 napisał(a):

isiulka napisał(a):Po krótkiej przerwie grania w konkursy, gdy popatrzy się na to wszystko z boku, ogarnia mnie śmiech czytając pretensje zaczynające się od słów"Jestem uczestniczką wielu konkursów promocyjnych". Serio chcesz być uważana za poważną osobę rzucając takim hasłem. Życzę Ci abyś kiedyś wygrała coś fajnego, zgłosiła się po odbiór osobisty po nagrodę, np., do agenci G....... Wtedy usłyszysz szczere słowa co myślą o takich osobach jak Ty/My/Wy emotka  
Gwarantuje Ci , że więcej takich słów nie użyjesz emotka

Nie tylko słów, ale w takich sytuacjach często dostaje się nagłego zaniku pamięci i nie dość że nie pamięta się o tym, że gra się "na większą skale' to jeszcze nazwy forum emotka  
Ale to trzeba raz popełnić ten błąd, a wtedy zapamięta się na zawsze emotka

Dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5971479 Napisano: 25.01.2015 12:10:09 w Intermarche
Po krótkiej przerwie grania w konkursy, gdy popatrzy się na to wszystko z boku, ogarnia mnie śmiech czytając pretensje zaczynające się od słów"Jestem uczestniczką wielu konkursów promocyjnych". Serio chcesz być uważana za poważną osobę rzucając takim hasłem. Życzę Ci abyś kiedyś wygrała coś fajnego, zgłosiła się po odbiór osobisty po nagrodę, np., do agenci G....... Wtedy usłyszysz szczere słowa co myślą o takich osobach jak Ty/My/Wy emotka  
Gwarantuje Ci , że więcej takich słów nie użyjesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5966613 Napisano: 13.01.2015 20:26:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
Po głębszej analizie, jednak nie jest to korzystne, bo jeśli nie chcę brać udziału w ich konkursach, bądź nie chce dodawać swoich zdjęć to z zasady, nigdy niż nie będę mogła wylicytować, nawet jak wypełnię każdy jeden quiz, recenzje itp. Czyli każdy kto oszczędzał w tamtym roku punkty, może sobie wsadzić je w buty, chyba że będzie skrzętnie wypełniał wszystkie zadania. Trochę nie fair było to że dali produkty za tak dużą ilość punktów, że ludzie nie mieli nawet szans wydać swoich punktów przed zmianą zasad . Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965164 Napisano: 10.01.2015 17:27:31 w Ambasadorinnowacji - Philips
poprostuanette napisał(a):

podobno nie mozna sprzedawac produktów wylicytowanych na aukcji. dodali to do reg. Dowiedziałam się bo znajoma z FB dostała ostrzeżenie że chciała coś sprzedać...

Jest w regulaminie.

1. Zabrania się sprzedawania produktów uzyskanych na Aukcji lub w ramach testowań w celu pozyskiwania korzyści majątkowych pod karą usunięcia użytkownika z Programu

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965110 Napisano: 10.01.2015 12:18:25 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

ja mogę polecić pewnego, fotografa który zrobił sesję mojej latorośli...

Widzę, żeś z Puław? Potrzebuję kogoś z okolic Nowego Sącza. A tak z ciekawości - ile kosztuje taka sesja? Przeglądałam różne wygooglane oferty, ale nigdzie nie ma cennika. 

Moja znajoma płaciła 800 zł za sesje i wyszło z tego 12 zdjęć w różnych kompozycjach. Mówiła, że w każdej kompozycji były robione 3 zdjęcia i wybierane najlepsze. 
Nie wiem czy to drogo czy nie, ale zdjęcia faktycznie były niesamowite.

Też w grudniu zostałam matką chrzestną, tylko że miałam proste zadanie, bo ksiądz wyznaczył co maja kupić rodzice chrzestni, Matka kupowała białą chustę i ręcznie musiała wyhaftować imiona i datę chrztu. a ojciec chrzestny dawał świecę. Ksiądz podczas całej ceremonii potem o tym mówił.

Dodatkowo kupiliśmy z fisherprice jakieś kocyki i karuzelki, bo tak ustalilismy to z rodzicami dziecka. 

Najlepiej zapytać rodziców co jest im potrzebne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965082 Napisano: 10.01.2015 09:58:05 w Paragony
Kupię paragon na Rock star, kupiłam 250, zamiast 500emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965073 Napisano: 10.01.2015 09:35:06 w Kaufland konkursy
Kopulujące renifery rozwaliły systememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963643 Napisano: 06.01.2015 13:47:09 w DARMOWE minuty i startery
krzyszu napisał(a):

Orientujecie się może czy są jeszcze jakieś batony albo chipsy z kodami na internet?

Z innej mańki : Frugo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963641 Napisano: 06.01.2015 13:45:42 w Wkurza mnie...
Znowu są lagi? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963639 Napisano: 06.01.2015 13:43:17 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

Wkurza mnie Ambasador Innowacji Philips. Za chwilę minie miesiąc odkąd dali jakieś zadania do wykonania! emotka  Nowych zadań brak, punkty stoją w miejscu, a ja naiwnie myślałam, że sobie dozbieram i na kolejnych aukcjach wylicytuję coś su

Były święta. Dopiero co była aukcja, wrzuć na luz bo pewnie lada dzień coś się pojawi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963402 Napisano: 05.01.2015 15:28:38 w Kaufland konkursy
Już nie bierz tego do siebie, po prostu gdybanie na ten temat jest mega durne. Agencja idzie "Ci" ( nie że Tobie -traktuj to ogólnie) na rękę to jest to wyłącznie Twój fart, a nie ich obowiązek.
sylzab2294 napisał(a):

, z niczego zrobiliście prawdziwy problem! A Twoje porównanie jest niesmaczne, powiem tylko tyle!

Takie problemy to ja lubię, klikam krzyżyk w górze ekranu i problem z głowy. A tak swoją drogą Twoje porównanie do syczących żmij, tez jest niesmaczne emotka  Wszystko zalezy od punktu siedzenia, możemy jedynie wyrazić swoją opinię, każdy na podstawie swoich doświadczeń. Tutaj nie dochodzimy do żadnego porozumienia bo i nie ma po co. I tak nic z tego nie wyniknie i w żaden sposób nie wpłynie na agencję. To tylko luźna wymiana zdań, a w story tellingu jestem słaba więc wybacz historie z chirurgiem, jak umiałam tak zobrazowałam.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963387 Napisano: 05.01.2015 15:15:22 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

U mnie dzisiaj storczyk padł, myślałam że tylko w zimie taki biedny, ale nie,nawet liscie mu odpadły,łodygi zżółkły. Czy to prawda że białe storczyki najbardziej kwitną czy to nie ma znaczenia?

Coś w tym może być, bo faktycznie u mnie tylko biały kwitnie. Choć dotąd myślałam, że to kwestia miejscaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963373 Napisano: 05.01.2015 15:01:14 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):taalvikki, ale ja to doskonale rozumiem, ja piję do sytuacji kiedy ktoś podał błędny nr paragonu/inny nr telefonu niż ten, z którego poszło zgłoszenie i dziwi się, że nie chcą mu iść na rękę... No sorry... emotka

Życzę Ci abyś nigdy się w takiej sytuacji nie znalazła...Bo niestety jest to niekiedy zwykłe przeoczenie z przemęczenia,a  nie kombinowanie...
I uwierz, wcale miło nie jest jak czekasz na coś jak na zbawienie, a oni Ci tego nie dają...I nie ma mowy, o żadnym wytłumaczeniu...A przecież jesteśmy tylko ludźmi emotka  Kto z Nas się nie myli?? Ja nie znam takich osób, które nigdy w życiu się nie pomyliły!
Swoją drogą całkiem obiektywnie stwierdzam, że nie byłoby sytuacji wydzwaniania itp, gdyby agencje dotrzymywały terminów, tak jak tego od Nas wymagają!

Wszystko zależy od punktu siedzenia.  emotka  
Jak ktoś się myli przy odsyłaniu danych to może mieć pretensje tylko do siebie. Też Ci tego nie życzę, ale gdybyś miała operację i lekarz przypadkiem usunął by zdrowy narząd a nie zdrowy to tez byś brała pod uwagę że był zmęczony? Co kogo obchodzi Twoje zmęczenie, jest regulamin, albo go przestrzegasz albo nie. 

i żeby była jasność, nie raz pomyliłam się przy odsyłaniu danych ale wzięłam to na garba/klatę, bo to była wyłącznie moja wina. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963371 Napisano: 05.01.2015 14:58:34 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

taalvikki, ale ja to doskonale rozumiem, ja piję do sytuacji kiedy ktoś podał błędny nr paragonu/inny nr telefonu niż ten, z którego poszło zgłoszenie i dziwi się, że nie chcą mu iść na rękę... No sorry... emotka

Życzę Ci abyś nigdy się w takiej sytuacji nie znalazła...Bo niestety jest to niekiedy zwykłe przeoczenie z przemęczenia,a  nie kombinowanie...
I uwierz, wcale miło nie jest jak czekasz na coś jak na zbawienie, a oni Ci tego nie dają...I nie ma mowy, o żadnym wytłumaczeniu...A przecież jesteśmy tylko ludźmi emotka  Kto z Nas się nie myli?? Ja nie znam takich osób, które nigdy w życiu się nie pomyliły!
Swoją drogą całkiem obiektywnie stwierdzam, że nie byłoby sytuacji wydzwaniania itp, gdyby agencje dotrzymywały terminów, tak jak tego od Nas wymagają!

Wszystko zależy od punktu siedzenia.  emotka  
Jak ktoś się myli przy odsyłaniu danych to może mieć pretensje tylko do siebie. Też Ci tego nie życzę, ale gdybyś miała operację i lekarz przypadkiem usunął by zdrowy narząd a nie chory to tez byś brała pod uwagę że był zmęczony? Co kogo obchodzi Twoje zmęczenie, jest regulamin, albo go przestrzegasz albo nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5962852 Napisano: 03.01.2015 14:12:42 w SZUKAM....
nariam napisał(a):

carissma napisał(a):

Widzieliście gdzieś Grzane Mnicha? Jeszcze nie udało mi się trafić

Piotr i Paweł, litrowe

W realu przed świętami też były w małych butelkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5955030 Napisano: 12.12.2014 17:36:26 w Ambasadorinnowacji - Philips
malenka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

madziamck napisał(a):

kate1980 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

słuchajcie mam konto na mnie i na męża na ambasadorzy philips-ja mogłam wczoraj kupić lokówke stożkową a na meża koncie mimo , że ma wystarczająca ilośc punktów nie może nic zakupiC?

to dziwne, bo ktoś pisał, że mogą grać dwie osoby na jedno gospodarstwo domowe...

a nie ma czasem informacji, że profil jest nie uzupełniony jak wchodzi się na aukcje?? muszą być wszystkie dane, nawet nr telefonu

nie -mam wszytko uzupełnione -tez sie dziwie a poza tym nie mam wszytkich produktów tylko lampki na biurko emotka
a ja teraz zauwazyłam ze mam strat aukcji 15.12 2014 emotka

A czy przez przypadek na koncie Twojego męża ni jest zaznaczone, że jest on pracownikiem Philipsa? Kiedyś była taka opcja i ludzie przez przypadek zaznaczali. Pracownicy mają inny termin aukcji.

Na pewno ma zaznaczoną opcję "pracownik", bo znajoma też ma te aukcje Wyświetl w wątku >>
0 0