Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6135447 Napisano: 21.12.2015 18:26:14 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

1. Wkurzają mnie kierowcy. Jeden pukał  się w głowę i machał rękoma, na dodatek coś mamrotał chociaż jechałam przepisowo, drugi zaś trąbił. Co z tymi ludźmi się dzieje, czemu tacy nerwowi?! Ja rozumiem gorączka świąteczna, ale bez przesady.

2. Wkurzają mnie te przedświąteczne zakupy, kasy ubywa, a w towarze szaleństwa nie ma.

3. Teściowie...Historia długa, ale kończy się tym, że mi przywieźli sosnę (mimo, że prosiłam o świerk), a sami sobie "skitrali mojego ZAMÓWIONEGO świerka". Przełknęłam, bo sosna piękna, a teraz nagle Oni chcą się wymienić! noż &*%*%&%&##### i jak tu się nie &^&**##. Sami nie wiedzą czego chcą! Powiedziałam NIE! 

Odnośnie pieniaczy za kierownicą. Codziennie jeżdżę do pracy z koleżanką i wiecznie mamy do czynienia z takimi kierowcami, co machają łapami, trąbią, świecą długimi... bo jak będzie musiał zwolnić albo poczekać 15 sekund to go szlag trafi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6135054 Napisano: 21.12.2015 09:55:03 w Inne mniejsze markety
ultrixx napisał(a):

Właściciel drogerii Dayli złożył wniosek o upadłość (i to likwidacyjną), jeśli macie jakieś bony to może warto zrealizować emotka

Chyba masz lekko nieaktualne dane emotka   chociaż osobiście nie lubię tych sklepów, zresztą tak samo jak Rossmana. Najlepsze drogerie dla mnie to Superharm i Hebe. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6130333 Napisano: 12.12.2015 11:22:19 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

yolka123 napisał(a):

picola napisał(a):

mia napisał(a):

Nawet nie wkurza... Po prostu słabo mi się robi, gdy widzę w wynikach teksty z bykami ortograficznymi (nie jakimiś literówkami!), które zgarnęły główne nagrody... emotka emotka

miałam się nie odzywać, ale też mnie to wkurza

czasami człowiek musi, inaczej się udusiemotka  I mnie to wkurza.
Nawet pokusiłam się o analizę ( nie wiem po co)  i wyszło mi, że często organizatorowi nagradzającemu ów tekst z błędami chodzi o to, by pokazać tzw. przeciętnemu konsumentowi( czyli większości), że też ma  szansę, choć żaden  z niego poeta ani również prozaik.I ów podbudowany też pisze swoje... I tak leci ta lawina....

kurcze, w ten sposób nie kombinowałam, ale może czasem coś w tym jest. w sumie organizatorom idzie o to, by przyciągnąć tłum, a nie wyłonić z tłumu elitę. smutne to strasznie. aczkolwiek w większości przypadków - moim zdaniem - jest tak, że.. wybierają ludzie tak samo "pojętni", jak ci, co piszą.. w końcu większość ludzkości to osobniki poniżej jakichś wyższych norm inteligencji i kreatywności. a naszym zadaniem, jako konkursowiczów, się do tego dopasowywać. co mnie wkurza? że jest to (dopasowywanie się) wątpliwe moralnie i to, że może moje pisarstwo znieść na marny, płytki tor.

taalvikki wrzuć jakieś swoje hasło, strasznie mnie zaintrygowałaś tym tekstem " może moje pisarstwo znieść na marny, płytki tor.".
Jestem ciekawa jakie błyskotliwe i górnolotne teksty wymyślasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6130298 Napisano: 12.12.2015 09:49:32 w WC - rozmowy o wszystkim
NosKruka napisał(a):

kalinea napisał(a):

Jak myślicie dlaczego ostatnio tak ciężko cokolwiek wygrać? Wątek "Dziś nic nie wygrałem..." pęka w szwach, także coraz więcej na prawdę dobrze piszących osób, naszych forumowych wyjadaczy regularnie się tam wpisuje...

Dużo osób gra, każdy po kilka zgłoszeń i robi się masakra. Agencje z braku czasu losują wygrane, dlatego wygrywają coraz głupsze teksty. To takie moje pierwsze myśli w temacie Twojego pytania...
ps. jak wybrać jedne życzenia, te najlepsze z puli 50000 życzeń?

Czasy się zmieniają... teraz "masz szczęście" nabiera sensu emotka  Kiedyś starzy wyjadacze na hasło "Ty to masz szczęście" bardzo się oburzali, twierdząc jak to się trzeba przy tym napracować i szczęście nie ma nic do rzeczy. emotka  A teraz albo masz farta i cię wylosują albo wpisujesz się w temacie "dziś nic nie wygrałem".  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6129029 Napisano: 10.12.2015 17:43:28 w Informują
Widzę, że nikt nie wpisał a więc Jacobs z C4 - Karlsbad też informował Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6127225 Napisano: 08.12.2015 17:46:58 w Kaufland konkursy
Praleczka i u mnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6125484 Napisano: 05.12.2015 10:02:56 w Połączenia nieodebrane
502***931 ktoś może kojarzy numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6117393 Napisano: 22.11.2015 14:50:42 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Szukam kogoś, kto może polecić mi sprawdzone i skuteczne  kosmetyki przeciw wypadaniu włosów.
Tutaj coś znalazłam ale nie mam w tym temacie żadnego doświadczenia i zupełnie nie wiem co byłoby najlepsze.
http://www.yves-r...ciw_wypadaniu_wlosow

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc emotka

Stosowałam różne specyfiki i moja rada jest taka, że wszystko zależy od konkretnego przypadku. Chociaż po pierwszym wydanym 1000 zł na różne specyfiki, doszłam do wniosku że natury nie oszukasz - jest zima (prawie że;)), więc to normalne, że włosy wypadają  bardziej. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6117345 Napisano: 22.11.2015 12:47:16 w Kaufland konkursy
martysiek napisał(a):

Proszę podpowiedzcie co robić , wysłałam na początku  listopada w konkursie  na pralkę numer z dołu czyli systemowy i otrzymałam odpowiedz -dziękujemy za udział w konkursie, zachowaj dowód zakupu, mężulek mówi żeby jeszcze raz napisać to samo hasło z numerem paragonu z góry ale już sama nie wiem czy to nie za dużo kombinacji...

Wyślij do nich maila z prośba , żeby zmienili Toje zgłoszenie, zeskanuj paragon i już. Zrób to przed zakończeniem konkursu. Absolutnie nie wysyłaj drugi raz tego samego hasła. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6117329 Napisano: 22.11.2015 12:00:24 w Biedronka
Uwielbiam wchodzić na to forum i czytać pretensje o byle g*wno emotka

Jak organizator będzie miał ochotę to da nagrodę, jak nie to choćbyśmy stanęli na uszach, nagroda pójdzie tam gdzie chcą. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6113544 Napisano: 17.11.2015 19:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

dede napisał(a):

U mnie kotek, jestem ciekawa jutrzejszych wyników emotka
http://static.prz...om/cup_54676_1_1.png

Zdecydowanie powinni nagrodzić Twoją pracę, sama grałam ale przyznaję Ci wyższość emotka zobaczymy czy rzetelnie analizują zgłoszenia emotka  

50 tyś zgłoszeń, na pewno rzetelnie będą je analizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6112086 Napisano: 15.11.2015 10:17:04 w Pomocy!!!!
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

Chciałabym zalogować się na swoje konto w Tmobile, coś jak play24 tyle że w tmobile, ktoś wie jak to zrobić? 

Jakie startery polecacie. Mam dośc T-mobile, włączyłam usług,ę rok ważnosci konta, regularnie ściągają mi kase z konta. Jak nie mam kasy, to wysyłają sms, usługa została wyłaczona. Doładuje konto i nagle bach, usługa znowu łączona pobralismy zaległą opłatę. Od razu mowie ze nie da sie tego wylaczyc, bo przy kazdej probie wyskakuje komunikat "usluga niedostepna". Do tego wystarczy chwila nie uwagi a juz włączają gratisowe (przez 7 dni) granie na czekanie, internety i inne cuda. Jak nie wylaczysz to znowu zzera kase. Paranoja. emotka emotka

Isiulka, ja loguję się z heyah.pl - numery mam w t-mobile, przekierowanie sie włącza i można sie zalogowac, bo normalnie ze strony t-mobile jakies szopki sa.
Są dwa kody na wyłącznie ważności konta-
1.Poprzez wysłanie Ekspresowego kodu
*100*816*2#
2.wysyłając SMS
a o treści NIE na numer 416
czasami faktycznie jest takie info jak Ty dostajesz, ale trzeba spróbować za godzinę, dwie, albo właśnie bezpośrednio na swoim koncie, tak jak chcesz zrobić emotka Powodzenia.

Dzięki Dolly, zaraz spróbuję :*  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111887 Napisano: 14.11.2015 15:47:12 w Pomocy!!!!
Chciałabym zalogować się na swoje konto w Tmobile, coś jak play24 tyle że w tmobile, ktoś wie jak to zrobić? 

Jakie startery polecacie. Mam dośc T-mobile, włączyłam usług,ę rok ważnosci konta, regularnie ściągają mi kase z konta. Jak nie mam kasy, to wysyłają sms, usługa została wyłaczona. Doładuje konto i nagle bach, usługa znowu łączona pobralismy zaległą opłatę. Od razu mowie ze nie da sie tego wylaczyc, bo przy kazdej probie wyskakuje komunikat "usluga niedostepna". Do tego wystarczy chwila nie uwagi a juz włączają gratisowe (przez 7 dni) granie na czekanie, internety i inne cuda. Jak nie wylaczysz to znowu zzera kase. Paranoja. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111069 Napisano: 13.11.2015 09:58:20 w Kaufland konkursy
Dla mnie regulaminy są robione w taki sposób aby zrozumiał je zwykły mugol. Nas niszczy zbyt duże doświadczenie, dlatego często szukamy drugiego dna.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111047 Napisano: 13.11.2015 09:43:15 w Kaufland konkursy
Bo ludzie wszędzie szukają problemu, Mają w regulaminie napisany format, który ni jak się ma do numeru systemowego, ale na wszelki wypadek będą dopytywać. Prawdopodobnie wchodzą oba. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111039 Napisano: 13.11.2015 09:37:05 w Kaufland konkursy
Zgadzam się z Ilonar, wiążący jest regulamin a nie Liwia z facebooka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6110716 Napisano: 12.11.2015 15:13:34 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

Czy ktoś kupował kiedyś tableta z biedronki ?? na czasie ma pojawić się myTAB II 10 w dośc fajnej cenie 299zł  ale czy w ogóle takie tablety "noname" są coś warte (oczywiście dodam ze tablet ma być głownie używany do przeglądarki, filmów i aplikacji) bez jakis tam potrzeby ogromniastych parametrów

za 299 zł to już kupisz na allegro normalnego tableta, więc po co patrzysz za noname?
Ja bym nie ryzykowała z takimi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6110366 Napisano: 11.11.2015 17:56:32 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

olivkap napisał(a):

synk napisał(a):

qrde, jakiś gnom zgłosił i zablokował mi konto na allegro (czemu - pojęcia nie mam). Może konkurencja emotka . Ale najbardziej wkurzający jest mail od allegro który nie mówi dlaczego, ani jak odblokować. Żeby tak jeszcze łaskawie odpowiedzieli na pytania zadane im z formularza...

upewnij się, czy to na pewno mail od allegro. Ja dostawałam maile o tytule "konto zawieszone" od kogoś kto podawał się za portal allegro. Sprawę zgłosiłam.

Mam na stronie Allegro informację że konto zablokowane. Już drugi dzień zero odpowiedzi od nich.

Też tak kiedyś miałam.Zgłosiła mnie koleżanka z tego forum, która sprzedawała to samo co ja tylko, że drożej 
Musiałam wysłać skan dowodu z oświadczeniem, że będę przestrzegać regulaminu - mimo, że go nie złamałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6110089 Napisano: 10.11.2015 18:07:11 w Paragony
isiulka napisał(a):

Kupię paragon Polo Henkel, proszę ceny z wysyłką na pw

Aktualne... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108797 Napisano: 08.11.2015 13:03:14 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

nie zgodzę się z Tobą, ale nie mam czasu na dalsze polemizowanie i przedstawianie faktów w liczbach....pomieszkaj na Sląsku to pogadamy...

Polarniczka w tym konkretnym przypadku jednak nie masz racji emotka

Zresztą co wy porównujecie, Śląsk sąsiaduje z Małopolską więc może jesteście sąsiadkami? Wtedy obie macie racje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0