Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6220297 Napisano: 24.06.2016 21:13:37 w Ambasadorinnowacji - Philips
Przyszła mi dziś wylicytowana nagroda- parownica do ubrań. Generalnie wygląd tej nagrody jest tragiczny. W środku wszystko nawrzucane luzem, bez jakiegokolwiek styropianu i tak brudne, że trochę się brzydzę tego dotykać. Co w takim wypadku? mieliście taką sytuację? Myślałam, że te nagrody są nowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6218466 Napisano: 22.06.2016 11:41:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
teodozja napisał(a):

Mnie napisali że nagrodę dostarczą mi do końca lipca emotka  Chyba ich pop.... emotka

A na jaką nagrodę czekasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6218105 Napisano: 21.06.2016 17:11:45 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6218060 Napisano: 21.06.2016 16:35:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
Czy jest ktoś kto nie dostał jeszcze wylicytowanych nagród? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6199777 Napisano: 19.05.2016 20:46:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
teodozja napisał(a):

isiulka napisał(a):

Dołącz zdjęcie urządzenia firmy Philips, które chciałabyś wypróbować w walce z nadmiernym owłosieniem. 

Ktoś wyjaśni o co chodzi? mam dodać zdjęcie z internetu?

Ja dodałam z internetu. Jakbym go miała w domu to raczej nie chciałabym go wypróbować tylko już bym go używała.

też tak zrobiłam, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6199759 Napisano: 19.05.2016 20:17:52 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dołącz zdjęcie urządzenia firmy Philips, które chciałabyś wypróbować w walce z nadmiernym owłosieniem. 

Ktoś wyjaśni o co chodzi? mam dodać zdjęcie z internetu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6192360 Napisano: 05.05.2016 18:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Ok dziękuję emotka  mam nadzieję, że można i nagroda nie przepadnie emotka

wątpię żeby byli w stanie to jakoś zweryfikować emotka

Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!) 

musi? sorry jeśli wprowadzam w błąd, ale już mi się zdarzyło że ktoś podawał mój numer konta do przelewu bo nie miał swojego i kasa doszła.. tak samo mi się zdarzyło, że nie miałam danych osoby od której coś kupiłam, podałam nazwę strony czy firmy już nie pamiętam i też doszło.. emotka

Nieprawda, że są w stanie zweryfikować!!! A tajemnica bankowa? A poza tym wysyłając przelew nie ma znaczenia jaki jest odbiorca bo identyfikuje się tylko numer rachunku! Spokojnie podaj.

To nie jest kwestia organizatora tylko banku. Zrób sobie próbę z innego konta, podaj inne nazwisko i sprawdź czy kasa dojdzie, jak wróci to masz jasność. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6192343 Napisano: 05.05.2016 18:08:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ana8564 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie nowego konkursu z zielonej budki , czy po weryfikacji zwycięzców będą ich jakoś dokładnie sprawdzać, mam koleżankę ,która pracuje w jednym z dużych supermarketów i cały czas gra w konkursach bo ma pełno paragonów, których wiele osób nie bierze, wygrała już dużo nagród ,w regulaminie tego konkursu pisze ,że pracownicy sklepów nie mogą wziąć udziału w loterii ,czy oni to dokładnie sprawdzą? Pytam bo czuję się oszukana też chciałabym wziąć udział w tym konkursie ale moje szanse przy jej warunkach są znikome ;/ czy orientuję się ktoś jak to działa?>

Akceptując regulamin oświadcza, że nie jest pracownikiem, więc nikt nie będzie się bawił w dochodzenie emotka  chyba, że przypadkiem ktoś na nią doniesie...ale przecież nie musi grać na siebie. Możesz liczyć na szczęście albo też zbierać paragony po śmietnikach, twój wybór jakie konkursy wybierasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6192327 Napisano: 05.05.2016 17:48:00 w Paragony
Mam Garnier SPH Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6190752 Napisano: 30.04.2016 14:56:16 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

moze ktos ma gazete Glamour? i nie potrzebuje kodu do reserved?

jak mi powiesz gdzie ten kod, to Ci mogę dać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6190746 Napisano: 30.04.2016 14:17:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
stamp2 napisał(a):

-faul zostałem ugryziony!
-Nadgryzł Cie ząb czasu doliczyłem 8 minut
-według koleżanek pewnie też przekombinowane 
i kolejne moje mało zabawne i przekombinowane zgłoszenie:
-chrupnąłęś zbyt mocno!
-Chili lżej.Sorki juz taki jestem ostry drań

Jak dla mnie słabiutkie ale sama lepszych nie piszę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6188316 Napisano: 25.04.2016 17:21:59 w Wkurza mnie...

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec próbuje kreować moje relacje z innymi ludźmiemotka Ciągle się pyta o jakichś moich kolegów-czemu nie mogłabym z nimi "chodzić" i w końcu mieć dziecko emotka Albo narzuca mi,że skoro ja i jego zastępczyni obie jesteśmy singielkami,to może byśmy razem poleciały na wakacje do Mołdawii.Na dodatek powiedział to w jej obecności, co i mnie i ją postawiło zapewne w kłopotliwej sytuacji.Lubię tą dziewczynę, jest w moim wieku,ale wolę znajomych do wyjazdów szukać jednak poza pracą.Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiaćemotka

Cudaczek ja z Tobą pojadę do Mołdawii jak ojciec stawia emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6187857 Napisano: 24.04.2016 10:58:30 w Kaufland konkursy
Omyłkowo wysłałam smsa w połowie niedokończonego na kaufland z bonami, ktoś wie jak oni podchodzą do tego, jak go uzupełnię i wyśle jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6187837 Napisano: 24.04.2016 09:59:05 w Kaufland konkursy
malgorzata_b napisał(a):

koper napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Jakby ktoś miał za dużo weny twórczej, i chciał się podzielić jakimś wierszykiem, to chętnie skorzystam, bo w głowie brak pomysłów a konkurs do dziś. Odwdzięcze się jakimiś kodami i dobrym slowem emotka

Takie tam 3 wierszyki napisane na szybko, na kolanie emotka

Po pierwszej wiosennej burzy mokrym psem w domu śmierdzi, ten zapach mnie nuży. Dlaczego pies, gdy tylko wiosnę poczuje musi się w kałuży taplać i swą wonią humor mi psuje?

Dym szczypie w oczy, biegnę zamknąć okna i już wiem, że nadeszła wiosna radosna. Sąsiad łąki wypala, przy okazji troszkę  śmieci, a ja krztusząc się i kaszląc numer straży wybieram po raz trzeci. 

Salbutamol wdycham i jego zapachem się delektuję, gdy tylko moja astma wiosnę poczuje. Skurczem oskrzeli wiosenne pyłki witam i o antyhistaminowe tabletki w aptece pytam. 

Najbardziej mi sie podoba 3 emotka

2 ! Rewelacja, takie życiowe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6152555 Napisano: 30.01.2016 15:17:13 w SZUKAM....
Kochani, czy ktoś może mi napisać, czy karty z superpharm (te 3 x 50 zł) są już aktywne, można nimi płacić? Z góry dziękuję za info Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6143543 Napisano: 11.01.2016 22:39:19 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

że codziennie coś wygrywam ale to słabe nagrody do 100 złotych...

Widocznie o takie grasz Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142655 Napisano: 09.01.2016 15:15:03 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

wkurza mnie,że zamówiłam od kogoś paczkę -  z wielką łaską dobiliśmy transakcji i gdy dostałam nr nadania paczki nie dość,że nie było pełnego nr to w pierwszy dzień nie wykrywało jej na  śledzeniu przesyłki pocztą, natomiast teraz mnie martwi,że nadanie przesyłki nastąpiło 7.01 w Gdynii, wieczorem wyszła paczka z tego urzędu- pisało "wysłanie przesyłki", a godzinę potem "nadejście przesyłki" w innym urzędzie w tym samym mieście - czy w związku z takim opisem mogę jednak liczyć,że dotrze do Mnie na drugi koniec Polski czy też ktoś źle zaadresował i wróci do Niego do Gdynii... ?  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142638 Napisano: 09.01.2016 14:03:46 w WC - rozmowy o wszystkim
radosna napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

radosna napisał(a):

Autor demota wpłaci pieniądze w zależności od tego, ile zdobędzie głosów. 
http://demotywatory.pl/4601837/rthjrtwj

1 głos = 1 grosz
Zaiste, szaleństwo. emotka
100 głosów = cała złotówka emotka

Dlatego głosujmy, żeby było milion głosów, wtedy może byłby w kropce emotka

W takich akcjach liczy się każdy grosz, nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć więc do dzieła emotka  Dorzucam jeszcze https://www.grajzplay.pl/ gdzie również będzie wpłata na WOŚP Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142594 Napisano: 09.01.2016 11:35:28 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

A już byłam zainteresowana, ale jak zobaczyłam, że nie będziesz już zabierał zniczy to mi przeszło emotka chciałabym razem z Tobą poczuć ten dreszczyk emocji, a teraz jak widzę to już po ptakach...

Staszek nie poddawaj się, dreszczyk emocji może zapewnić Ci jeszcze życie w górach jako pustelnikemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142589 Napisano: 09.01.2016 11:30:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Właśnie zauważyłam, że stałam się obibokiem i pasożytem emotka  Szczerze mówiąc, to na tym forum nie ma co robić jak najważniejsze topy są zblokowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0