Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6289542 Napisano: 24.11.2016 10:13:32 w Biedronka
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ktoś podpowie jakie teksty wygrywają w tym całym JET?
Nie kojarzę czy grałam u nich czy nie....
chodzi o to czy rymowanki w stylu rymów częstochowskich czy coś mądrzejszego? a może proza?

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka

z walizkami? o tym piszesz? to albedo ....https://www.e-kon...190298/#.WDaoWVyfeNI
szkoda bo tam wygrałam i bym wiedziała w jakim stylu tu pisac

nie o tym, o starym konkursie, gdzie bylo 500 walizeczek Leona

no to lipa bo w Leonie nie wygrałam

ale wtedy liczył się refleks emotka  
 Ruszam na zakupy, bo mi wszystko wykupicie emotka  Po ile mniej więcej są te ciastka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6289283 Napisano: 23.11.2016 20:31:31 w Zdjęcia naszych wygranych
baxter napisał(a):

dzisiaj doszedł wałek a właściwie wałeczek z Palmy, dla porównania łyzka stołowa

Też jego wielkość mnie mocno zaskoczyła, foremki zdecydowanie lepsiejsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6288262 Napisano: 22.11.2016 11:26:17 w Lay's
Szukam pomocy, podpowiedzi, rady co pisać na tych laysach. Nigdy nie brałam udziału w konkursach u tej całej Lidki a za nic nie mogę trafić w jej gusta. Kto pomoże? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6287398 Napisano: 20.11.2016 17:17:26 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Palma za 19.11. emotka Przysłali zwrotkę po prawie 9h, nagrody nie dali emotka

przecież info o nagrodach z weekendu będą informować dopiero jutro... swoją drogą ja też dostałam smsa zwrotnego po 8 rano  emotka

dużo ludzi gra, stąd pewnie opóźnienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6286140 Napisano: 17.11.2016 18:36:44 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

isiulka napisał(a):

Podpowie mi ktoś, gdzie są te kody z Actimela? na wieczku mam datę i obok jakieś cyferki, ale na wszytskich 8 takie same..więc to chyba nie to?

na opakowaniu tekturowym od wewnetrznej strony

uuu a prawie wyrzuciłam, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6286136 Napisano: 17.11.2016 18:32:19 w SZUKAM....
Podpowie mi ktoś, gdzie są te kody z Actimela? na wieczku mam datę i obok jakieś cyferki, ale na wszytskich 8 takie same..więc to chyba nie to? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6286134 Napisano: 17.11.2016 18:30:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wałek z palmy (sms po 13) Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6284412 Napisano: 15.11.2016 10:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Ktoś wie dlaczego Kropka Bordo tak rozłożyście informowała z Calgonu o pralkach?? czy to już koniec? czy cały miesiąc będą dzwonić emotka

Jak ktoś nie odebrał po kilku próbach to dzwonią do następnych, prawdopodobnie z  rezerwy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6283921 Napisano: 14.11.2016 11:58:08 w Leclerc
mahuska napisał(a):

Wszystkich pytaja o nr telefonu?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6283919 Napisano: 14.11.2016 11:57:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

isiulka

#6283576 Napisano: 13.11.2016 11:02:58 w Paragony na trwające konkursy
Jadę za godz. do leclerca, jak ktoś sobie życzy paragonik to PW

Szukam natomiast paragonu na wedel:
 https://www.e-kon...ki.html#.WCg4fy3hCM8 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6282507 Napisano: 09.11.2016 22:11:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

isiulka napisał(a):

harnas napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jak informowali z Calgon to się podawało jakieś dane, byłam w pracy i prawie nie slyszałam co kobieta mówiła.

nie slyszałaś czy podawałaś dane?

Wiem , że nie podawałam. Ale nie słyszałam czy o nie pytała. To dla Ciebie jakiś problem czy od tak się czepiasz?

Jak kobieta grzecznie pyta to trzeba grzecznie odpowiadać!Ja  często swoich myśli nie słysze emotka

No właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6282380 Napisano: 09.11.2016 18:47:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jak informowali z Calgon to się podawało jakieś dane, byłam w pracy i prawie nie slyszałam co kobieta mówiła.

nie slyszałaś czy podawałaś dane?

Wiem , że nie podawałam. Ale nie słyszałam czy o nie pytała. To dla Ciebie jakiś problem czy od tak się czepiasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6282332 Napisano: 09.11.2016 17:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak informowali z Calgon to się podawało jakieś dane, byłam w pracy i prawie nie slyszałam co kobieta mówiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6280229 Napisano: 06.11.2016 10:41:30 w SZUKAM....
może ktoś kojarzy jakąś promocję na założenie konta w banku, albo może ktoś polecić jakieś fajne konto ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6280205 Napisano: 06.11.2016 09:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs z kocami Milka - kupiłam dziś, Pani kasjerka tak mi dała pargon, że urwany jest prawy dolny róg  emotka  Brakuje tylko, albo aż fragmentu z podaną kwotą jaką dałam przy zapłacie - suma, wszystkie nr, dane sklepu są. Ale wiadomo jaka jeste agencja - warto go zgłaszczać, czy odpuścić żeby przy weryfikacji się nie rozczarować? Jakie doświadczenia z nimi? 

no tak, ale brakuje tylko sumy. A na paragonie są wyszczególnione słodycze z ceną za sztukę, więc sobie chyba zsumują. Na moje proste myślenie jest okej emotka

Suma jest.
Nie ma kwoty którą ja dałam do zapłaty i ile reszty otrzymałam.
Więc najważniejsze jest: numer oaragonu kwota i pięknie! opisane nazwy produktów.

petunija1 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs z kocami Milka - kupiłam dziś, Pani kasjerka tak mi dała pargon, że urwany jest prawy dolny róg  emotka  Brakuje tylko, albo aż fragmentu z podaną kwotą jaką dałam przy zapłacie - suma, wszystkie nr, dane sklepu są. Ale wiadomo jaka jeste agencja - warto go zgłaszczać, czy odpuścić żeby przy weryfikacji się nie rozczarować? Jakie doświadczenia z nimi? 

no tak, ale brakuje tylko sumy. A na paragonie są wyszczególnione słodycze z ceną za sztukę, więc sobie chyba zsumują. Na moje proste myślenie jest okej emotka

Akurat tutaj bym uważała.
Nie ma w regulaminie zapisu o tym,że paragon nie może być uszkodzony?
Coś kojarzę,że IQ takowe posiada.

No właśnie. Ze względu na agencję mam obawy.

Napisz do agencji z takim pytaniem. Ja kiedyś miałam taką sytuację, kazali mi go przeskanować przed wysłaniem zgłoszenia i powiedzieli, że jest ok.  A tu chodzi o kocyk za jakieś drobne zł więc tym bardziej nie powinno być kłopotu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6280095 Napisano: 05.11.2016 17:16:26 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
carissma napisał(a):

isiulka napisał(a):

W gazetce jest konkurs H&S może ma ktoś jakiegoś linka do niego? albo jest w stanie odczytać o co chodzi?

https://www.super...Head_Shoulders_1.pdf

Powinien być już w bazie lub jest w trakcie dodawania.

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6280092 Napisano: 05.11.2016 16:34:10 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
W gazetce jest konkurs H&S może ma ktoś jakiegoś linka do niego? albo jest w stanie odczytać o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6279795 Napisano: 04.11.2016 17:09:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mattadore napisał(a):

KOnkursy SMSowe.  Przeglądam biling bo coś za dużo mi wyszło na rachunku... Brałem udział tam gdzie limit znaków 160 (do calgonu tez nie przekroczyłem 160 ) , zawsze liczy komputer,później telefon i sprawdzam tysiąc razy.  Każdy wysłany sms jako wychodzący 0,62 zł opłata pobierana potrójnie ???? na bilingu wygląda tak jakbym 3 razy w odstępie sekundowym wysłał 3 sms , na telefonie tylko jeden sms +zwrotka i tak w przypadku każdego konkursu sms-owego   . Trochę tego ponaliczało się i co ja mam teraz zrobić do operatora czy jak??

Moze uzywales polskie znaki? przez to 160 znakow wyszlo ponad 1 sms?

ale tu wyszły 3 sms na bilingu w każdym wypadku gdy były polskie znaki i jak ich nie było

Przy użyciu polskich liter długość KAŻDEJ wiadomości SMS wynosi maksymalnie 70 znaków. Jak miałeś chociaż jedną literką ąęćśó to automatycznie sms się rozłożył. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6279793 Napisano: 04.11.2016 17:04:04 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar informował już z Jamesona? Wyświetl w wątku >>
0 0