Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6541774 Napisano: 25.10.2018 08:15:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

superloser
A Ty dalej pierdoły piszesz...
To, co Tobie sie wydaje nie pokrywa sie z prawda. I wkurza mnie wydzwiek Twoich wpisow, bo brak w nich zwrotow "wydaje mi sie", "mysle, ze" sprawia, ze Twoje posty dla nowicjuszy wydaja sie "logiczne", ale podejrzewam, ze konkursowicze z dlugoletnim stazem za glowe sie lapia.

Jejku dziękuję, że to napisałaś bo czytam te bzdury i mam wrażenie, że poziom merytoryczny tego forum sięgnął dna.
Nie znam się ale się wypowiem. Teorie wyssane z palca, niepodparte nawet kijem. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6541756 Napisano: 24.10.2018 23:53:54 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
Ehh Dominika (*) , Stasia (*)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6541540 Napisano: 24.10.2018 12:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Automat mam w Kauflandzie i na kopalniach też są 

czy te automaty są jakoś oznaczone, że biorą udział w loterii? Tam gdzie byłam, u siebie, gdzie są automaty, nie ma żadnych reklam;( Nie mam pojęcia, gdzie znaleźć resztę automatów;(

Na automacie stoi tekturowa reklama. Da sie je zauważyć. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

isiulka

#6541465 Napisano: 24.10.2018 08:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

haima napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Udało się komuś wygrać cokolwiek z nagród z automatów,? Może być pw emotka U mnie na 11kodów same pudla emotka

U mnie na razie cisza, ale się nie zniechęcam emotka Na forum ktoś się chwalił przelewem 50zł 

A gdzie macie te automaty? Ja patrzyłam w szpitalu i mają brązowe kubki

u mnie w c4 jest ten automat, ale dalam sobie spokoj jak zobaczylam chlopaka , ktory wyciaga kubki ze smietnika... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6541436 Napisano: 23.10.2018 23:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
serberta napisał(a):

Czy w haśle konkursowym można zacytować jedna linijkę popularnego przeboju?

można o ile z kontekstu wynika, ze chodzi o piosenkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6540755 Napisano: 21.10.2018 21:25:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Superloser, Nav chyba stara Ci się przekazać , że konkursy/loterie/akcje promocyjne maja różny cel np.
- podniesienie sprzedaży
- wzrost rozpoznawalnosci produktu
- dotarcie do nowych konsumentow
- zwiekszenie wolumenu sprzedazy (np. zakup persila + silana )
- pozyskanie fanow na fb
- wyprzedaż starego asortymentu/wprowadzenie nowego produktu
...i setki innych.

I konkursy często nie mają na celu zwrotu z inwestycji wyrażonej w $, bo z  samego konkursu wskazniki sprzedazowe nie poszybują drastycznie w gorę, czasami zwrot jest po paru miesiącach/latach.
Dla przykładu. dotychczas kupowałam produkty Heinz, byl konkurs więc w drodze wyjatku kupilam Pudliszki i tak mi posmakowało że od teraz będę kupować tylko Pudliszki- to jest wartość dodatnia.

Z czym Wy macie ludzie problem, nie pasują Wam konkursy bez nr paragonu to po co w nie gracie?

Ja nie wygrywam w NAV , Avanti itp. wiec z zalozenia nie grywam w ich konkursy. Proste. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6540727 Napisano: 21.10.2018 19:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

Odpowiem w ten sposób: akcje promocyjne, w tym konkursy, mają bardzo różne cele i tzw. KPI, czyli liczbowe kryteria wg których rozróżnia się akcje udane od nieudanych. Sprzedaż BYWA takim kryterium, ale wcale nie zawsze. 

Napisałeś dwa posty temu o 1000 zgłoszeń - być może przez przypadek, ale nie minales sie bardzo z prawda, tego rzędu ilości sie zdarzaja. No to jesli mamy zakup konkursowy za 10 zl, 1000 zgloszen, dwa tygodnie akcji ogolnopolskiej, to o jakiej my sprzedaży mowimy? 10000 zl w skali kraju? Toż to są drobne na waciki. Przecież sam budzet na nagrody bywa kilkakrotnie wyzszy. 

PS. A jeszcze te 10000 to jest DETAL BRUTTO, zdejmijmy z tego vat i marze sklepu, hurtowni i dystrybutora... Założenie ze koszt organizacji konkursu mialby się zwrócić w postaci zysku ze sprzedaży jest bardzo odwazne emotka  
PS2. Nie pisz o "osmieszaniu się", bo cele akcji promocyjnych są naprawdę różne i naprawdę przemyślane, i nie byloby zadnym ewenementem, gdyby celem bylo np. "uzyskać zasięg X na forach konkursowych" - wtedy bylyby odpowiednio dobrane nagrody, formy komunikacji itd. To nie jest zadne rocket science, tylko codzienność w marketingu. 

Ostatecznie to  klient płaci za takie akcje promocyjne w cenie produktu, a nie Organizator.

Jak sam widzisz, nie ma sensu tłumaczyć bo zaraz usłyszysz, że jesteś na ich garnuszku. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kammaro 0

isiulka

#6540448 Napisano: 20.10.2018 15:10:19 w Paragony na trwające konkursy
Punkty Wawel wymienie na paragon ITM z kawą Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539974 Napisano: 18.10.2018 20:10:05 w SZUKAM....
frezja79 napisał(a):

były SMSy z wczoraj z konkursu Wawelowy zawrót głowy C4?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539970 Napisano: 18.10.2018 19:59:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
milanka napisał(a):

Wygrana bransoletka Yes z konkursu "Piękna i pogodna" z Kauflandu. Tylko nigdzie nie umiem znaleźć regulaminu

Pisalam w "pomocy" treść oświadczenia, a jak chcesz regulamin to podaj maila.

W temacie również bransoletki. Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

isiulka

#6539614 Napisano: 18.10.2018 00:18:00 w Pomocy!!!!
anet napisał(a):

cb656 napisał(a):

anet napisał(a):

jest jasna wskazówka (przeczytaj regulamin) -że wzory oświadczeń prześle organizator na podany adres e-mail

Czy na pewno piszemy o tym samym dokumencie? Podpowiesz konkretne miejsce, paragraf/punkt, w którym to obiecują? Chyba przeoczyłem...

https://www.carre.../regulamin_84288.pdf

Na dole str 5

Anet , jeszcze nie wysyłali więc luz. Zgodnie z sms, odeślij paragon i numer telefonu. W świetle prawa, danych też nie powinnaś im na tym etapie przekazywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539609 Napisano: 17.10.2018 23:48:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś wysyłał może ostatnio pralkę? Jakiego kuriera polecacie, jakie koszty i jak wygląda kwestia palety? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539608 Napisano: 17.10.2018 23:47:16 w Firmy kurierskie
Czy ktoś wysyłał może ostatnio pralkę? Jakiego kuriera polecacie, jakie koszty i jak wygląda kwestia palety? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538583 Napisano: 15.10.2018 23:15:39 w Informują
Niebieska_Laguna napisał(a):

Carrefoul Wawel Kuferek z 11.10

z 12.10 również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538192 Napisano: 15.10.2018 08:07:14 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

cb656 napisał(a):

...Napisać to sobie można wszystko, gorzej z realizacją emotka Gdyby to była prawda, byłaby znana publicznie, a nie podawana tajnymi kanałami, z "agencji informatycznej" Jedna Pani Powiedziała...

Na szczęście nie mam kompleksów na tym punkcie i nie mam potrzeby Ci nic udowadniać... emotka  
znalazłam co chciałam więc dzięki za pomoc (tym co pomogli), temat można uznać za zamknięty

To są chyba jednak jakieś kompleksy emotka Coś na zasadzie "wiem, ale nie powiem". Dziecinne i urocze emotka
No i "zamyka temat", bo z innymi się nie podzieli zdobytą "cenną wiedzą", nie bo nie i już emotka Najwyżej prywatnymi kanałami, tylko dla znajomych emotka no bo przecież nie na forum, gdzie ten wredny cebe mógłby też przeczytać. emotka Paranoja jakaś. Cała obłuda tej sławetnej "roli forum, które służy do pomocy" emotka

Masz rację emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538172 Napisano: 14.10.2018 22:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To ja  też się upewnie bo chyba pytanie umknęło, zwrotki nie przychodzą , prawda?

Teraz zauwazylam ze u mnie poszedl sms z Mieszanka Wawelska zamiast Mieszanka Krakowska emotka  :D może docenią kreatywność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538159 Napisano: 14.10.2018 21:50:15 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

No i widzisz, jednak doświadczenie innych przeważa nad wyszukiwarką google, bo się da!

Napisać to sobie można wszystko, gorzej z realizacją emotka Gdyby to była prawda, byłaby znana publicznie, a nie podawana tajnymi kanałami, z "agencji informatycznej" Jedna Pani Powiedziała...

Na szczęście nie mam kompleksów na tym punkcie i nie mam potrzeby Ci nic udowadniać... emotka  znalazłam co chciałam więc dzięki za pomoc (tym co pomogli), temat można uznać za zamknięty.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538157 Napisano: 14.10.2018 21:40:02 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Na grzyba mi alternatywne sposoby rejestracji, skoro pytam o sms? emotka

Po takich pytaniach zaczynam powątpiewać w ludzi ogólnie emotka Dostajesz info zbiorcze o wszystkich sposobach rejestracji określonej sieci, gdzie ani słowem operator nie zająknął się o możliwości zrobienia tego za pomocą SMSa, to z uporem godnym lepszej sprawy nalegasz, by jednak ktoś się wypowiedział o tych nieszczęsnych esemesach. Jakbyś samodzielnie nie umiała wyciągnąć wniosków. emotka
No to bez owijania w bawełnę, skoro jesteś aż tak bystra: nie ma możliwości zarejestrowania numeru w T-Mobile za pomocą SMS. emotka

No i widzisz, jednak doświadczenie innych przeważa nad wyszukiwarką google, bo się da! ale dziękuje za chęci. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538155 Napisano: 14.10.2018 21:25:15 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ło rety proszę o pomoc, bo na tej stronie którą właśnie załączasz nie ma informacji o rejestracji sms... a pamiętam , że kiedyś taka możliwość była... Serio ciężko zwyczajnie odpowiedzieć bez złośliwości?  Nie znasz odpowiedzi to może pytanie nie jest skierowane do Ciebie?

ło rety, gdzie upatrujesz złośliwość, jak dostajesz odpowiedź o alternatywnych sposobach rejestracji na tacy??
Czytasz czasem, co pod podanym linkiem się miesci, czy tylko tak po łebkach?

A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Na grzyba mi alternatywne sposoby rejestracji, skoro pytam o sms?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538153 Napisano: 14.10.2018 21:18:06 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś wie czy numer z T-mobile można zarejestrować tylko w punkcie lub dzwoniąc, czy może istnieje jakiś magiczny kod sms jak w play?

Ło rety, znów awaria google?
http://www.t-mobile.pl/pl/zarejestruj

Ło rety proszę o pomoc, bo na tej stronie którą właśnie załączasz nie ma informacji o rejestracji sms... a pamiętam , że kiedyś taka możliwość była... Serio ciężko zwyczajnie odpowiedzieć bez złośliwości?  Nie znasz odpowiedzi to może pytanie nie jest skierowane do Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0