Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6547220 Napisano: 14.11.2018 14:44:58 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bzowapani,
Bardzo polecam! Wymiana konkretna, szybka, uczciwa i bezproblemowa emotka I wszystko starannie zapakowane . Dziękuję za wymianę emotka Wyświetl w wątku >>
1 bzowapani 0

isiulka

#6547003 Napisano: 13.11.2018 22:38:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
również Soraya emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6546975 Napisano: 13.11.2018 21:10:51 w Smolar
justyna1411 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Dostaliście na maila to potwierdzenie zgłoszenia z Coca-coli biedronkowej?

tak

mi tylko jedno potwierdzenie na kilka zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6546970 Napisano: 13.11.2018 21:05:06 w Smolar
Dostaliście na maila to potwierdzenie zgłoszenia z Coca-coli biedronkowej? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6546682 Napisano: 13.11.2018 10:41:46 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie mogę znaleźć a może się ktoś zna emotka  
do niedawna mieliśmy telefon stacjonarny. Tam była taka funkcja, że jak wykręcę numer telefonu i jest zajęte to telefon sobie czeka i czeka aż będzie wolny ten numer i mnie z nim automatycznie łączył . Niestety ze stacjonarnego zrezygnowaliśmy i mamy tylko komórki. Potrzebuję zadzowńic do lekarza i się zarejestrować lecz tam linia jest prawie ze stale zajęta. Nieraz trzeba wybrać numer 30-40 razy zanim się dodzwonię. I tu pytanie. Czy zna się ktoś może czy jest taka aplikacja na telefon komórkowy który będzie czeka aż wolna będzie linia i sam mnie połączy? 
Będę wdzięczny za pomoc. Szukam i nie mogę niestety znalexc emotka  

Znalazłam np. coś takiego dla telefonów z Androidem https://www.downl...w-androidzie/n/9321/

Dziękuję emotka  też to wlasnie znalazłem ale wlasnie nie o takie chodzi,.. bo ten cały czas wybiera. W stacjonarnym telefon czekał na linię. Wybrał raz i już. Ale dziękuję za to emotka  z braku laku dobre i to emotka  

To jest funkcja, którą może włączyć Twoja przychodnia a nie Ty:) Jak Ty ją włączysz, to osoby, które dzwonią do Ciebie będą mogły poczekać na linii na połączenie - *43# Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6546616 Napisano: 12.11.2018 23:41:24 w Kupię...
taalvikki napisał(a):

kermit napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

kupię 2 karty cinema city unlimited do 500zł za dwie, aktywacja już lub później

Serio takie ceny są na forum? Z ubiegłorocznego konkursu na allegro za 430-450 zł szły od ręki ( za jedną of course)

to, że ktoś sobie kpi, nie znaczy, że takie są ceny. 

Czemu kpi? Dał propozycję, jak komuś pasuje to sprzedaje, jak nie to nie. Ale już jad musi być emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

isiulka

#6546607 Napisano: 12.11.2018 23:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

jokan napisał(a):

baxter napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy te bony do Lidla to 10 000 się juz rozeszło ??  i licznik od 10 000 się zaczynał ? czy będzie jeszcze jakas pula ??

ja zaczęłam od 8600 ale znikały szybciutko. po 30 minutach 600 było

ja też się nie załapałam na żaden bon, jak siadłam do kompa to było ponad 1000 ale zanim udało mi się przejść wszystkie filmiki( zacinały się) to niestety juz było po. Potem wyczytałam, że ktoś podał w necie sposób jak zdecydowanie przyspieszyc ogladanie filmików i tym sposobem w zawrotnym tempie bony zniknęły emotka

a jaki to sposob byl? bo ja sie naogladalam..ze mam dosyc, ale dwa bony udalo sie ugrac, pierwszy szybko, nad drugim troszke sie pomeczylam....

a był jakiś sposób? choć faktycznie strasznie szybko z 5 tys się skończyło...  dziwne  emotka

ktoś mnie oświeci co przegapiłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6545994 Napisano: 10.11.2018 17:45:27 w Smolar
krzysiek113 napisał(a):

Ja nigdy nie pomyślałem, żeby tak dublowane paragony wysyłać:( szkoda, że Smolar nie ma ani tego kodu zabezpieczającego, ani nie trzeba podac numeru kasy emotka to już powygrywalem w tej loterii emotka

Nie sluchaj superlosera, to spec od teorii spiskowych i celowo zniechęca do udziału emotka  Smolar zawsze dyskwalifikował duble i da się u nich wygrać wyłącznie grając uczciwie. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6545769 Napisano: 09.11.2018 20:49:18 w Loterie bramkowe
Czy ktokolwiek wygrał coś w nestle Kaufland?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6545498 Napisano: 09.11.2018 08:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slavek napisał(a):

isiulka napisał(a):

slavek napisał(a):

Myślicie, że batony Nestle Nesqik liczą się do kwoty 20 zł w konkursie Nestle Kauflandu? Gdzie mógłbym zapytać organizatora?

Są wymienione w regulaminie więc biorą udział.

Loterią objęte są produkty marek Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nescore, Caro, napojeNesquik, batony Lion, batony Kit Kat, wafle Princessa, wafle Nesquik, Nestlé Aero, Orion, After
Eight, Smarties, Jojo, Bon Pari, Winiary, Maggi, Nesvita dostępne w sklepach sieci Kaufland
(zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”).

problem w tym, że wafle, a nie batony

Faktycznie, teraz zauważyłam, że są 2 różne. Moim zdaniem biorą udział, tylko zapomnieli wymienić, ale to co nam się wydaje może się mieć ni jak do tego co wydaje się organizatorowi.  To najlepiej dzwonić do Unique, bo tylko tam będziesz miał pewność. Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

isiulka

#6545493 Napisano: 09.11.2018 08:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slavek napisał(a):

Myślicie, że batony Nestle Nesqik liczą się do kwoty 20 zł w konkursie Nestle Kauflandu? Gdzie mógłbym zapytać organizatora?

Są wymienione w regulaminie więc biorą udział.

Loterią objęte są produkty marek Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nescore, Caro, napojeNesquik, batony Lion, batony Kit Kat, wafle Princessa, wafle Nesquik, Nestlé Aero, Orion, After
Eight, Smarties, Jojo, Bon Pari, Winiary, Maggi, Nesvita dostępne w sklepach sieci Kaufland
(zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

isiulka

#6544803 Napisano: 06.11.2018 22:11:10 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...) przecież dezodorant czy szampon i tak się (chyba emotka  ) zużywa. 

A właśnie widzisz... ja nie używam emotka Przynajmniej nie w standardowej postaci. I z tego powodu odpadło u mnie wiele konkursów promo emotka

Joan dlatego taalvikki napisała zużywa a nie używa emotka  ja w sumie zużywam, do mycia auta np emotka  do mycia rąk się nie nadaje, bo strasznie wysusza.
Ale taalvikki nie bierz do siebie, mnie zwyczajnie rozbawiło zdjęcie faceta owiniętego w ten kocyko-szlafroczek. Wg. regulaminu cena 80 zł więc może nie będzie to najtańszy badziew. A nawet jeśli to pies też spać na czymś musi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6544482 Napisano: 05.11.2018 23:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Jest gdzieś regulamin do actimela, który zaczął się dzisiaj? https://www.actimel.pl/swiatecznaloteria
Nie widzę na stronie. Konkurs jest w zapowiedziach, nie wiem czy już bazie też.

Myślę, że promocja jest na tyle beznadziejna, że nie warto nawet wczytywać się w regulamin. 
Szukasz igły w stogu siana, kupujesz actimel w promocyjnym opakowaniu, jak pod wieczkiem masz mikołaja to wygrywasz 10 tys. 
10 nagród na miliony opakowań emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6544246 Napisano: 05.11.2018 12:53:42 w Informują
Henkel Tesco , sms Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

isiulka

#6543757 Napisano: 02.11.2018 17:12:56 w WC - rozmowy o wszystkim
iszhara napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać  emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący.

19 zł? emotka No nie osłabiaj mnie - ja się już nastawiłam na ten konkurs, tym bardziej że dezodoranty Fa i tak używam. Kiedyś kupiłam taki koc córce i jest super - cudowny, miękki, w sam raz do otulania się. Tyle, że kosztował ok.70 zł...

Ale skąd ta kwota 19 zł? Koszt według regulaminu wynosi 98 zł więc może będzie fajny.  emotka

Już rozumiem - to najtańszy koszt zakupionych produktów. 

19 zł wg allegro emotka
ale może faktycznie będzie fajny skoro mia ma jakieś doświadczenia. Wyświetl w wątku >>
2 iszhara, mia 0

isiulka

#6543625 Napisano: 02.11.2018 08:58:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6543191 Napisano: 31.10.2018 08:47:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
aneta19790411 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wiesz, "podejrzewam, ze konkursowicze z dlugoletnim stazem..."  mają świadomość, ze konkursy oraz loterie to marnowanie kasy przez sponsora. Widzą jak po UE powitalnym BOOM, zarobek jest mniejszy. I będzie spadał, bo loterie są tańsze w przeprowadzeniu i nawet analfabeta wygrać może.

Jak pogadasz z jakimś dyrektorem marketingu albo prezesem firmy, to usłyszysz, że konkursy to oczywiste straty dla firmy ale skoro konkurencja to robi, to też trzeba.
Jasne, ze koncerny Kubusie i Tymbarki, Winiary i Nescafe, Lays i Pepsi, są do przodu jeśli mają siłe roboczą w złotówkach, napis Made in UE, zysk w Euro. Oni robią dużo i tanio. 

Że co? Tak zapytam? Rozmawiałeś z jakimś dyrektorem? Prezesem? Serio tak Ci powiedział?

emotka emotka emotka  co za gość... Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6543163 Napisano: 31.10.2018 00:07:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
maximus napisał(a):

maximus napisał(a):

http://kawalekszczescia.pl/       loteria KASIA

6 razy z rzędu wygrał jakiś H...   z Warszawy

Konkurs "Podziel się kawałkiem szczęścia"

Specjalnie dali Hermenegilde, żeby nie było wątpliwości , że to test  emotka  ale brawo za czujność emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6542825 Napisano: 29.10.2018 20:12:22 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dotyk w telefonie LG-K500 przesłał mi działać emotka i nic nie idzie zrobić , nawet odebrać telefonu ...wygłupiałam się z moją 5latką i trąciłam sok ....i wylał się obok telefonu -nie centralnie na niego , a jednak tyle wystarczyło żeby przestał działać.....wyłączać go nie idzie, a bateria wskazuje 32%...mam nadzieje że jak już się całkiem rozładuje to się jakość magicznie odwiesi i zacznie działać ...bo konkursowicz bez telefonu , to jak bez ręki emotka a drugiego telefonu nie mam ....

ps. Może ma ktoś pomysł , jak tego dziada wyłączyć , skoro dotyk nie działa.... 

A jak przytrzymujesz tę czerwoną kropeczkę to nie wylacza Ci się?

może zwyczajnie wyjmij baterie?

wyłączyć go można tylko naciskając z prawej strony na przycisk- a potem wybierając dotykiem jedną z opcji  wyłącz, uruchom ponownie, włacz tryb samolotowy ....dostać się do baterii - oz grozo, tych telefonów się raczej nie otwiera 

Też mam Lg k500 emotka  i sie zastanawiam, czy mowimy o tym samym telefonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6542805 Napisano: 29.10.2018 18:36:04 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Dotyk w telefonie LG-K500 przesłał mi działać emotka i nic nie idzie zrobić , nawet odebrać telefonu ...wygłupiałam się z moją 5latką i trąciłam sok ....i wylał się obok telefonu -nie centralnie na niego , a jednak tyle wystarczyło żeby przestał działać.....wyłączać go nie idzie, a bateria wskazuje 32%...mam nadzieje że jak już się całkiem rozładuje to się jakość magicznie odwiesi i zacznie działać ...bo konkursowicz bez telefonu , to jak bez ręki emotka a drugiego telefonu nie mam ....

ps. Może ma ktoś pomysł , jak tego dziada wyłączyć , skoro dotyk nie działa.... 

A jak przytrzymujesz tę czerwoną kropeczkę to nie wylacza Ci się?

może zwyczajnie wyjmij baterie? Wyświetl w wątku >>
0 0