Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3202
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
choć szanse na wygraną w takich loteriach i tak są minimalne Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Losują 12 samochodów, po 3 z każdego z 4 kolorów Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Tesco Palmolive - 13 zł / szt. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ivanotta ja to pamiętam trochę inaczej
- Zawsze były donosy i niektóre osoby wręcz chełbiły się tym, że na kogoś doniosły. A jak kogoś zdyskwalifikowali, ooo to dopiero była radość.
- Nienawiść i nagonka na Moniau, ktore scalały to forum ( bo dziewczyna była zawsze do przodu przed nami wszystkimi). I pamietam do dziś, jak była w ciąży a szereg osób z premedytacja, bez skrupułów wylewało na nią swój jad, obrażając całą jej rodzinę.
- Wątek kliknijcie - donosy, i screeny z forum, że ktoś zbiera głosy na wymianę i dyskwalifikacja uczestników.
- Wątek paragony - nawet nie ma co wspominać.
Ja coś się działo fajnego to zaraz ktoś się pojawiał, kto to wykorzystywał.
Dla przykładu : konkursy sms, gdzie trzeba było się wstrzelić w daną godzinę. Wszyscy wygrywali, podawali sobie czasy, dzielili się radami. Ale szanowna Karolinka (wciąż aktywna uczestniczka z tego forum), nie potrafiła, i co zrobiła? Donosik, że to jest loteria a nie konkurs, potem wielka afera i już takich konkursów nie ma bo konsekwencje ponieśli uczestnicy i organizator (którzy zwracali pieniądze w wysokości 100% wartości nagrody).
Wartościowe osoby były i na szczęście nadal są, tyle że się nie udzielają, bo po co mają się narażać na złośliwe, przepełnione zazdrością komentarze.
I z tego miejsca pozdrawiam Fryteczke, Cyferkową, Kalisto, Marcepana, RW, Mirasa, Avatee, Anave, Moniau, Jolcie, Jkkp , Trojana, Krzyszu'a, Wysokieszpile i starą ekipę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Maszku, najlepiej zadzwoń i zapytaj, czy możesz wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie.
Z ciekawości, da się dać dwóch nadawców na liście poleconym? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
W trakcie rejestracji jest pytanie: czy chcesz dodać kolejny dowód zakupu, ale zgłoszenie w zasadzie jest jedno. Czyli jak podałam kilka paragonów to i tak mam 1 los?
Czy chodzi o to, że jak ktoś wpisze po przecinku numery za jednym razem? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Tesco Palmolive - 13 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 22 zł Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Tesco Palmolive - 13 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 22 zł Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Raz zapłaciłam im 3 zł żeby się odwalili, a po 3 m-c znowu (nic nie sprzedawałam, nic nie kupowałam) i nawet nie wiem za co... Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Tesco Palmolive - 14 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 25 zł Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zawsze jeżeli Wasz list nie dociera do 14 dni powinnyście się starać o odszkodowanie, PP nie robi łaski, że dostarcza listy. Biorą tak dużo pieniędzy za te wysyłki, że nie ma co się z nimi cackać. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Z gmailem chyba coś słabo wspolpracuje ta strona, ale jest możlwiość sprawdzenia czy zgloszenie zostało przyjęte... i pomimmo braku maili u mnie wsio ok Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Bardzo polecam! Wymiana konkretna, szybka, uczciwa i bezproblemowa I wszystko starannie zapakowane . Dziękuję za wymianę Wyświetl w wątku >>