Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6548685 Napisano: 19.11.2018 10:41:45 w Smolar
jokan napisał(a):

isiulka napisał(a):

ameryka napisał(a):

CO TYDZIEŃ MOI POMOCNICY LOSUJĄ 20 KONSOL, A W WIELKIM FINALE 12 SAMOCHODÓW TOYOTA YARIS..

Nooo i?
Losują 12 samochodów, po 3 z każdego z 4 kolorów

b.malo nagrod, trzeba miec faktycznie szczescie emotka

ale i tak lepszy taki niż, kup dowolną coca-cole (szt 1) a potem wszystkie konkursowe Mirki grzebią po śmietnikach za paragonem  emotka
choć szanse na wygraną w takich loteriach i tak są minimalne emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6548679 Napisano: 19.11.2018 10:24:09 w Smolar
ameryka napisał(a):

CO TYDZIEŃ MOI POMOCNICY LOSUJĄ 20 KONSOL, A W WIELKIM FINALE 12 SAMOCHODÓW TOYOTA YARIS..

Nooo i?
Losują 12 samochodów, po 3 z każdego z 4 kolorów Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548674 Napisano: 19.11.2018 10:21:13 w Smolar
ameryka napisał(a):

mikron22 napisał(a):

mirai napisał(a):

W temacie Coca - Cola z Biedronki: czy wysyłając zgłoszenie i zaznaczając pole z autem, które chcę wygrać ( nagrody główne) - biorę także udział w losowaniu nagród tygodniowych - PS4?

Tak, bierzesz. Ma to znaczenie dopiero przy losowaniu samochodów (4 losowania po 3 samochody w każdym).

a to ciekawe... bo w regulaminie jest co innego.

mianowicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548650 Napisano: 19.11.2018 09:55:06 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Biedronka CC - 5 zł / szt.
Tesco Palmolive - 13 zł / szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548470 Napisano: 18.11.2018 15:32:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Mam wrażenie, że ostatnio to coraz więcej tutaj konkursowych Grażyn i loteryjnych Januszy. Przez to wartościowi, ciekawi ludzie z tego forum pouciekali do podziemia. Kiedyś można było tutaj normalnie porozmawiać, a obecnie to szkoda się wypowiadać, bo można sobie tylko niepotrzebnego kwasu narobić. Kiedyś te forum było inspirujące, dawało motywacje do działania i wiem, że wiele marzeń się tutaj spełniało. Teraz to tylko wzajemne oskarżenia, szukanie haków i donosy. Kiedyś byliśmy siłą, drużyną, która stała za sobą murem. Ale te czasy to już pewnie nie wrócą.. emotka

Ivanotta ja to pamiętam trochę inaczej emotka  

- Zawsze były donosy i niektóre osoby wręcz chełbiły się tym, że na kogoś doniosły. A jak kogoś zdyskwalifikowali, ooo to dopiero była radość.
- Nienawiść i nagonka na Moniau, ktore scalały to forum ( bo dziewczyna była zawsze do przodu przed nami wszystkimi). I pamietam do dziś, jak była w ciąży a szereg osób z premedytacja, bez skrupułów wylewało na nią swój jad, obrażając całą jej rodzinę.
- Wątek kliknijcie - donosy, i screeny z forum, że ktoś zbiera głosy na wymianę i dyskwalifikacja uczestników.
- Wątek paragony - nawet nie ma co wspominać.

Ja coś się działo fajnego to zaraz ktoś się pojawiał, kto to wykorzystywał. 
Dla przykładu : konkursy sms, gdzie trzeba było się wstrzelić w daną godzinę. Wszyscy wygrywali, podawali sobie czasy, dzielili się radami. Ale szanowna Karolinka (wciąż aktywna uczestniczka z tego forum), nie potrafiła, i co zrobiła? Donosik, że to jest loteria a nie konkurs, potem wielka afera i już takich konkursów nie ma bo konsekwencje ponieśli uczestnicy i organizator (którzy zwracali pieniądze w wysokości 100% wartości nagrody).

Wartościowe osoby były i na szczęście nadal są, tyle że się nie udzielają, bo po co mają się narażać na złośliwe, przepełnione zazdrością komentarze. 

I z tego miejsca pozdrawiam Fryteczke, Cyferkową, Kalisto, Marcepana, RW, Mirasa, Avatee, Anave, Moniau, Jolcie, Jkkp , Trojana, Krzyszu'a, Wysokieszpile i starą ekipę emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6548440 Napisano: 18.11.2018 14:08:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a może by tak zacząć zgłaszać jego/jej posty gdzie obraża forumowiczów, jest za to jakiś ban ? emotka

Maszku, najlepiej zadzwoń i zapytaj, czy możesz wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie.
Z ciekawości, da się dać dwóch nadawców na liście poleconym?  Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6548427 Napisano: 18.11.2018 13:05:50 w Smolar
Jak rozumiecie zapis regulaminu : Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupów w jednym zgłoszeniu,traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu).

W trakcie rejestracji jest pytanie: czy chcesz dodać kolejny dowód zakupu, ale zgłoszenie w zasadzie jest jedno. Czyli jak podałam kilka paragonów to i tak mam 1 los?
Czy chodzi o to, że jak ktoś wpisze po przecinku numery za jednym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548417 Napisano: 18.11.2018 12:13:29 w Smolar
Po ile ślecie zgłoszeń na CC? Jakoś mnie zniechęca, ta masowość loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548305 Napisano: 17.11.2018 15:34:24 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Tesco Palmolive - 13 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 22 zł   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548167 Napisano: 16.11.2018 20:59:39 w Smolar
A jak jest rozpatrywany 4-pak , jako 1 produkt czy jako 4 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548166 Napisano: 16.11.2018 20:58:24 w Smolar
jokan napisał(a):

haima napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W mojej Biedronce znalazłam Colę 0,5 ( czteropak za 7,56) niby w promocji, tak naprawdę ile kosztuje 0,5?Tu wychodzi po 1.89

0,5 kosztuje 2,59 jakoś tak

a nie macie juz puszek? ja u siebie widzialam pod kasa...ale jescze nie kupowalam...

Puszki po 1,4 z groszami widziałam , wolałam dołożyć  parę groszy i mam 0,5 emotka

jak ktos pije to tak, ale ja nie, to nie emotka

Ja mam ten sam problem, piję CC zero i nawet 0,5l jest ciężko dostać. Na szczęście ostatnio posmakował mi Sprite ogórkowy a w jednej biedronce mam go na zgrzewki;)

ogórkowy ? emotka oj to ja daleko w tyle jestem z pomysłowością marketingowców emotka

ja też, ale aż jutro sprawdzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548065 Napisano: 16.11.2018 16:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph.

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

Ale przecież w bazie e-konkursy jest podpięty regulamin, pod linkiem Mixa Superpharm- to Pionas też musiałby podmienić.
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

isiulka

#6547900 Napisano: 16.11.2018 09:50:14 w Paragony na trwające konkursy
Tesco Palmolive - 13 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 22 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547803 Napisano: 15.11.2018 21:26:01 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

vazzz napisał(a):

(...) Allegro wie lepiej jaki kolor jest najlepszy na tło abyś osiągnął lepszą sprzedaż. I aukcję usuwają w trosce o mnie niemalże emotka

Tylko patrzeć, jak zaczną pobierać dodatkową opłatę za swoją troskliwość emotka wszak to sztab ludzi, ile środków trzeba na to przeznaczyć...

A co? mało jeszcze opłat pobierają???

No właśnie nie wiem o co chodzi z tym allegro, nie wchodzilam tam chyba od 2 lat, a średnio co 3 miesiące dostaję do zapłaty jakieś groszowe zaległości typu 2.90

Raz zapłaciłam im 3 zł żeby się odwalili, a po 3 m-c znowu (nic nie sprzedawałam, nic nie kupowałam) i nawet nie wiem za co... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547788 Napisano: 15.11.2018 20:37:41 w Paragony na trwające konkursy
Tesco Palmolive - 14 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 25 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547446 Napisano: 15.11.2018 09:27:38 w Smolar
marfiusza napisał(a):

jokan napisał(a):

z jakiego adresu mailowego przychodza na Cole potwierdzenia bez problemu? (bo zastanawiam sie ktorego uzyc)

Na wp przyszło od razu!

Na pewno nie gmail Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6547415 Napisano: 15.11.2018 01:02:44 w Smolar
mikron22 napisał(a):

Minęła ponad doba, a potwierdzenia z Coca Coli jak nie było tak nie ma.

Podejrzewam, że są zalani zgłoszeniami stąd lagi, ale mi dochodzą średnio 30-40 godzin po zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
1 mikron22 0

isiulka

#6547233 Napisano: 14.11.2018 15:13:54 w Pomocy!!!!
maryam napisał(a):

Halszka napisał(a):

Reklamacja do Poczty Polskiej?

Wysłany paragon i dokumenty do Studio Versus na wygrany zestaw Nivea/Bobovita

Od połowy września mój list polecony, z potwierdzeniem doręczenia, w systemie śledzenia przesyłek wciąż jest „w transporcie” w miejscowości jej nadania! Ok. przyznam że nie sprawdziłam wczesniej, bo niegdy nie zdażyła się taka sytuacja. Więc czekałam….
Nagroda od organizatora oczywiście nie dotarła bo zapewne nie dostał dokumentów. Okres konkursu i reklamacji minął.
Pani na poczcie „nie wie” co się stało. Poleca napisać reklamacje, bo mam na to 3 mies.
Ale co napisać? Ze straciłam nagrodę wartą 100 pln?
W sumie już machnęłam ręką, bo nie bardzo wiem jak się do tego zabrać..

No ale dziś identyczna sytuacja! Koleżanka wysłał mi bilety na przedstawienie 6 listopada, poleconym priorytetem i list nadal w Bydgoszczy w „transporcie” Kobitka w okienku „nie wie”! Pisac reklamacje! No ale co z biletami które są w kopercie?? Masakra!!

Masakra, aż muszę sprawdzić, czy mój list do Smolara dotarł z paragonem Surf. Też z Bydgoszczy...

No to raczej jesteście do przodu, bo powinnyście się ubiegać o odszkodowanie 50 krotność kosztów wysyłki. Czyli wyjdziecie na tym lepiej niż nagroda za 100 zł emotka

Zawsze jeżeli Wasz list nie dociera do 14 dni powinnyście się starać o odszkodowanie, PP nie robi łaski, że dostarcza listy. Biorą tak dużo pieniędzy za te wysyłki, że nie ma co się z nimi cackać. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6547222 Napisano: 14.11.2018 14:48:10 w Smolar
asie90 napisał(a):

po kilku godzinach nie miałam potwierdzenia, mail przyszedł z 2 zgłoszenia od razu, więc pierwsze wysłałam jeszcze raz, wydaje mi się, że to też wina przeglądarki

Z gmailem chyba coś słabo wspolpracuje ta strona, ale jest możlwiość sprawdzenia czy zgloszenie zostało przyjęte... i pomimmo braku maili u mnie wsio ok Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547220 Napisano: 14.11.2018 14:44:58 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bzowapani,
Bardzo polecam! Wymiana konkretna, szybka, uczciwa i bezproblemowa emotka I wszystko starannie zapakowane . Dziękuję za wymianę emotka Wyświetl w wątku >>
1 bzowapani 0