Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6550625 Napisano: 26.11.2018 00:04:29 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Kamis z polomarketu z dzisiejszą datą. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6550336 Napisano: 23.11.2018 22:29:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

isiulka napisał(a):

alicie2570 napisał(a):

soczki marwit niecale 5 zl w auchan, a ja mam rozne smaki soczkow nie mowcie ze paragon do wyrzucenia.... emotka

No to nie mówimy, ze do wyrzucenia... ale możesz z niego zrobić samolocik

Mi się wydaję że jest ok. Wg strony konkursowej: "kupisz minimum 2 produkty (świeże soki 250ml lub 500ml lub Smoothie 200ml na jednym paragonie)"

A tam nie ma przypadkiem 2 konkursów? 1 na najlepsze uzasadnienie, a drugi na największa ilość paragonów?  Pogubiłam się z tymi regulaminami... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6550330 Napisano: 23.11.2018 22:17:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alicie2570 napisał(a):

soczki marwit niecale 5 zl w auchan, a ja mam rozne smaki soczkow nie mowcie ze paragon do wyrzucenia.... emotka

No to nie mówimy, ze do wyrzucenia... ale możesz z niego zrobić samolocik Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6550314 Napisano: 23.11.2018 21:09:21 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Jakie są koszty przesyłki ma komputronik.pl bo nie mogę znaleźć? emotka

Dodaj produkty do koszyka,bez rejestracji i się dowiesz...

Dzięki, tak zrobię emotka  

Zależy skąd jesteś, w dużych miastach za darmo Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6550194 Napisano: 23.11.2018 15:07:12 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

szukam sklepu zoologicznego online gdzie są promocje godne uwagi ze względu na "black friday"

Niby nie online ale może masz w okolicy to podsylam
https://kakadu.pl/black-friday-z-kakadu-23-25-11-2018/

dziękuję ale niestety nie mam emotka

https://www.zookarina.pl/ A ten?

Jedyny, najlepszy zooplus - jak będziesz chciała dam Ci linka polecającego to dostaniesz dodatkowo 10% zniżki Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6550188 Napisano: 23.11.2018 14:56:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Nie potrafię znaleźć informacji do kiedy trwa 1 etap w konkursie Ferero Świąteczne Inspiracje emotka Ma ktoś tą wiedzę emotka

Na logikę, do dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549959 Napisano: 22.11.2018 18:42:22 w Paragony na trwające konkursy
norweska20 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Kupię paragon na :
https://www.e-kon...rc.html#.W_aJruhKiUk

Ja tez kupie ...naprawdę w okolicy nie mam tegoo sklepu , nikt życzliwy sie nie znajdzie ?

Ja Wam mogę jutro zorganizować paragony emotka  => PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549433 Napisano: 21.11.2018 11:40:55 w Lay's
isiulka napisał(a):

Nie biore udzialu w tym konkursie, więc mam 2 luzne kody lays, jak ktos chce to pw

Nieaktualne :) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549426 Napisano: 21.11.2018 11:26:53 w Lay's
Nie biore udzialu w tym konkursie, więc mam 2 luzne kody lays, jak ktos chce to pw Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

isiulka

#6549402 Napisano: 21.11.2018 10:33:46 w Paragony na trwające konkursy
zubi napisał(a):

kupię paragon na Konkurs fotograficzny "Słynne MR Roślinne" Tesco lub wymienię na kod EB lub kod Lays lub jutro oddam emotka

rownież kupię paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549175 Napisano: 20.11.2018 14:56:03 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

Wkurza mnie Nestle z tymi swoimi loteriami i listami produktów po kilkaset pozycji. Niby piszą, że w loterii biorą udział dowolne produkty Nestle oprócz kilku wymienionych ( i ok, jestem w stanie zapamiętać 3 produkty, które nie biorą udziału), wyszczególnione w załączniku (znaczy że te promocyjne są wyszczególnione). I ja to rozumiem tak, że biorą udział wszystkie ich produkty oprócz tych trzech pominiętych, a lista w regulaminie ma być niejako ułatwieniem, żebym sobie mogła spojrzeć na listę i wybrać swoje ulubione, bo może nie kojarzę,że Winiary to też Nestle.
A tu niespodzianka. Kupiłam paluszki Nescafe 3w1 Choco Hazelnut. I tak dla świętego spokoju sobie patrzę na listę i co? Nie ma. Naprawdę o niczym innym nie marzę, niż chodzić na zakupy z listą 300 produktów, żeby w sklepie sprawdzać, czy na pewno budyń z cukrem jest na liście, żeby się nie okazało, że jest tylko bez cukru. I żeby chociaż te opisy były jasne i dotyczyły kilku - kilkunastu produktów. To nie. Lista 300 produktów, gdzie ja muszę wiedzieć, co to jest finger, 27gl35N3, tin, tor, jar - no niby coś tam się mogę domyślać, ale jak się źle domyślę to dadzą mi auto za moje błędne domysły?  emotka

Jakby nie mogli zrobić jasnej loterii albo dla wszystkich produktów, albo dla wybranej marki, ale też bez list nie wiadomo jakich, po przestudiowaniu których się okaże, że akurat 220 g jest, a 210 już nie...  emotka

Też mnie zastanawia dla kogo oni robią te konkursy, każdy normalny człowiek widzi napis Loteria nestle - kup za 10 zł, to bierze pierwsze z brzegu i już , a nie wczytuje się w regulamin co, gdzie, za ile i jak ma się nazywać na paragonie. Fart jak w ogóle będzie trzymał paragon dłużej dzień. Wyświetl w wątku >>
2 slonko365, mia 0

isiulka

#6549164 Napisano: 20.11.2018 14:40:01 w Paragony na trwające konkursy
 Kupię:
 2 szt. Milka Polomarket (lub wymienie się na inne paragony) , pw z ceną Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549099 Napisano: 20.11.2018 12:12:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emilly86 napisał(a):

Czy w konkursie Monopoly biorą też udział dodatki do gry Mario czy tylko pełne wersje ? 

przeciez w regulaminie masz napisane razem z indywidualnym ID produktu, jakie biorą udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549093 Napisano: 20.11.2018 12:08:20 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Mail z królewskiego cukru,że źle opisany ich produkt.I jak chcę puszkę to mam pieczątkę z podpisem i potwierdzeniem produktu ze sklepu mieć.Masakra niech se puszkę zapuszkują już widzę miny w markecie wrrrrrrrrrrrrrr.Odsyłaliście z pieczątką czy olaliście?

Też dostałam tego maila, na moim jest cukier i kod kreskowy a nadal jest źle opisany, więc olewam. Nie będę robić z siebie głupka z powodu puszki za 3 zł. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

isiulka

#6549060 Napisano: 20.11.2018 11:26:36 w Paragony na trwające konkursy
Biedronka CC - 5 zł / szt.
Tesco Palmolive - 13 zł / szt. 
Nivea Disney - 14 zł
Loteria Spar - 6 zł
Leclerc Wedel 16 zl (2 szt 30 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548975 Napisano: 20.11.2018 00:26:15 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

:O co to znaczy?

Znaczenie tych emotek jest jedno: ktoś tu ma nieuzasadniony zaciesz emotka Podobnych wpisów/śladów jest pełno na forum... emotka  

No i trzeba było to psuć?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548973 Napisano: 20.11.2018 00:15:08 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Mam paragony:

Biedronka CC - 5 zł / szt.
Tesco Palmolive - 13 zł / szt. 
Nivea Disney - 14 zł
Kaufland Bony: Tychy, Racibórz, Rydułtowy, Rybnik - 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548841 Napisano: 19.11.2018 16:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

isiulka napisał(a):

Agnes napisał(a):

monisss napisał(a):

Agnes napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

Agnes napisał(a):

lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tęsknię za czasami, gdzie trzeba było "oswoić emocje" i nie było problemu z tym, żeby podzielic sie sposobem na wygranie koszulki emotka   Mars, Twix rozdawali Nam mnóstwo słodyczy... Plus i Polsat rozdawali Motorole, a Timotei kosmetyki w koszyczku emotka   Teraz nie mam czasu na konkursy, mało gram-jeszcze mnie wygrywam, loterie bramkowe mnie wykańczają nerwowo i tak jakoś mam coraz mniej serca do tego wszystkiego  emotka

Łącze się w bólu i wspomnieniach emotka emotka emotka

Taaaa.... ten 2006 rok, gdzie Winiary rozdawało blendery, opiekacze i Nokie a Coca-Cola kamery JVC  emotka

oj tak kiedyś to było fajnie
nie wspomnę juz o tych tonach słodyczy Marsów twixów itp ale tez Winiary ktore dawało mnóstwo sprzętów agd i właściwie każdy wygrywał ale najbardziej miło wspominam te kursy gotowania od kamisa, kursy parzenia kawy od mkcafe i pozdrawiam wszystkich konkursowiczów których wtedy poznałam a i ta niesamowita wycieczka do Paryza 2 autokary samych konkursowiczów i mega wypasiony Sylwester w Wawie
oj te czasy nie wrócą

A kiedy to było?

dawno temu ale moim zdaniem najlepsze okresy to 2005- 2010

niestety mnie tu wtedy nie było emotka  ale nawet widzę różnicę pomiędzy 2016 a 2018.. prawie konkursów nie ma emotka   

kiedyś był konkurs gdzie się chyba batony mars czy snickers wygrywało kodami... każdy miał w domu kilkanaście kilogramów tego emotka

ja w pewnym momencie przestałam juz o te batony grac bo nie miałam gdzie kartonów chowac

Rewelacyjny był ten konkurs...

Może jakaś agencja to czyta: Bardzo prosimy o powrót konkursów/loterii sms, gdzie wygrywa osoba śląca jako pierwsza sms o pełnej godzinie/kwadransie  emotka  

teraz to tylko bramki są... najbardziej beznadziejny sposób na loterie i konkurs...

Pamiętacie na Sylwestra w TV co 15 minut telefony dawali , ech  dobre czasy 

Jeden sylwestrowy szczególnie mi zapadł w pamięć. 
Wysyłało się smsy w trakcie trwania sylwestra , co minutę była 100.
2-3 dni poźniej był drugi etap, można było wygrać 1000 zł.
Każdy otrzymał na telefon pytanie, i wystarczyło w przeciągu 3 minut poprawnie odpowiedzieć aby wygrać.
Pytanie brzmiało: ile minut trwał sylwester z Polsatem/TVN/TVP (nie pamiętam jaka stacja)?
Więc każdy program TV,  od 20 do 3 - 7 godzin * 60. Odpowiedź 420 minut!

Odpowiedź była zła, bo jak się okazało, odliczali czas na reklamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#6548732 Napisano: 19.11.2018 12:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

monisss napisał(a):

Agnes napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

Agnes napisał(a):

lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tęsknię za czasami, gdzie trzeba było "oswoić emocje" i nie było problemu z tym, żeby podzielic sie sposobem na wygranie koszulki emotka   Mars, Twix rozdawali Nam mnóstwo słodyczy... Plus i Polsat rozdawali Motorole, a Timotei kosmetyki w koszyczku emotka   Teraz nie mam czasu na konkursy, mało gram-jeszcze mnie wygrywam, loterie bramkowe mnie wykańczają nerwowo i tak jakoś mam coraz mniej serca do tego wszystkiego  emotka

Łącze się w bólu i wspomnieniach emotka emotka emotka

Taaaa.... ten 2006 rok, gdzie Winiary rozdawało blendery, opiekacze i Nokie a Coca-Cola kamery JVC  emotka

oj tak kiedyś to było fajnie
nie wspomnę juz o tych tonach słodyczy Marsów twixów itp ale tez Winiary ktore dawało mnóstwo sprzętów agd i właściwie każdy wygrywał ale najbardziej miło wspominam te kursy gotowania od kamisa, kursy parzenia kawy od mkcafe i pozdrawiam wszystkich konkursowiczów których wtedy poznałam a i ta niesamowita wycieczka do Paryza 2 autokary samych konkursowiczów i mega wypasiony Sylwester w Wawie
oj te czasy nie wrócą

A kiedy to było?

dawno temu ale moim zdaniem najlepsze okresy to 2005- 2010

niestety mnie tu wtedy nie było emotka  ale nawet widzę różnicę pomiędzy 2016 a 2018.. prawie konkursów nie ma emotka   

kiedyś był konkurs gdzie się chyba batony mars czy snickers wygrywało kodami... każdy miał w domu kilkanaście kilogramów tego emotka

ja w pewnym momencie przestałam juz o te batony grac bo nie miałam gdzie kartonów chowac

Rewelacyjny był ten konkurs...

Może jakaś agencja to czyta: Bardzo prosimy o powrót konkursów/loterii sms, gdzie wygrywa osoba śląca jako pierwsza sms o pełnej godzinie/kwadransie  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0