Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3202
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
To chyba nie to forum Poszukajcie na jakiś prawnych portalach, tam jest mnóstwo doradców w tego typu kwestiach. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Moze faktycznie laguna niefartownie to skomentowała bo ja tez myślałam ze to kolejny tekst o tym jak ktos dręczy zwierzęta, a ze sama jestem mocno czula na takie treści to nie klikam, nie czytam bo mnie to wkurza/smuci.
Za to gdybym przeczytała ze to zbiórka na zwierzaka to pewnie nie tylko bym weszła ale bym pomogła.
Nie kłóćcie się bo to pewnie zwykle nieporozumienie a złość wynika z tego ze obojgu Wam zależy na losie zwierzaków Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Osobne paragony to niekończący się dylemat konkursowiczów. Ja zawsze biorę osobno, ale max 2-3 paragony (zależy od natężenia ludzików w kolejce). Najlepsze sa samoobsługowe, stajesz i lecisz z koksem ale nie odważyłabym się poprosić by mi ktoś kasę specjalnie otworzył . Na cocacole w biedronce biegałam co 5 minut - dziesiątki paragonów i zero wygranych Mam nauczkę bo zapomniałam, że nie cierpię loterii Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Chciałąbym zrobić mały rebranding i widziałam , że się da. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
szkoda ze niespodzianki nie będzie ale siostra na pewno tak czy siak się ucieszy. Ewentualnie jak nic nie mówiła to kup jej jakaś drobnostkę typu skarpetki, zapakuj i daj na pierwszy strzał a na końcu wyskocz z poduszka Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Opowiem Wam jedna historię:
kiedyś w autobusie jechał facet (ok 40stki) z dwójką dzieci. Dzieci krzyczały, biegały, śmiały się, bił- totalny huragan, a ojciec totalnie na to nie reagował. Godzina była taka, że każdy wracał z pracy i nikomu się nie chciało słuchać tego darcia, więc jeden z pasażerów nie wytrzymał i mówi, do faceta, żeby "uciszył swoje dzieci bo on to zaraz zrobi".
A ten mu odpowiedział: bardzo Pana przepraszam, właśnie wracamy ze szpitala gdzie przed godziną zmarła ich matka, dzieci jeszcze nie wiedzą i nie mam sił, i zaczął płakać.
Po prostu chcę przekazać, abyście się wykazywali odrobinę większa empatią i zrozumieniem, zwłaszcza w ten świąteczny czas.
Też się dałam ponieść i wiem, że czasami emocje biorą górę, ale po co się denerwować? Wyświetl w wątku >>