Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6563208 Napisano: 12.01.2019 22:24:02 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie zagrałam w Fantasii pierwszego dnia, tak jak sugerowała siostra emotka
Genialne zachowanie agencji emotka  Ale mam nadzieję, że nie pójdzie to z puli głównych nagród, które później zostaną przyznane "słupom"  emotka

Ktoś stracił pewnie prace. Kapitał Agencji 53tys, nagrody za błąd to połowa wartości firmy.
Nawet w "słupach" się nie zwróci. Kosztowny początek roku.

Wkurza, że zima znów zaskoczyła na drogach szklanka i na chodnikach.

Taaa pewnie sam właściciel poddał się dymisji... skąd Ty się urwałeś emotka  
Co ma kapitał do zysku?emotka
Firmy mające obroty w milionach obrotu mają po 50 tys. kapitału.  Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

isiulka

#6563180 Napisano: 12.01.2019 21:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

ren napisał(a):

Cześć  ja brałam udział w loterii kubek pełen nagród z moimi pracownikami .Wysłałam 4 tysiące kodów i zupełnie nic wielka porażka i rozczarowanie 

widocznie za malo wyslalas.

emotka
musisz mieć naprawdę dużo szczęścia w miłości emotka
A wystarczyło przeczytać regulamin, że wygrywa tylko pierwsze 2 tysiące zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6563161 Napisano: 12.01.2019 19:44:50 w SZUKAM....
Czy ma ktoś może luźny kod z fantasii na zniżke do home&you?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6562914 Napisano: 11.01.2019 15:35:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal chyba musisz znowu zacząć organizować konkursy, bo nie ma w co grać  emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6562899 Napisano: 11.01.2019 15:06:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Wycior: O każdą parę skarpetek jest mocna konkurencja, więc tu problem nie z nagrodą, a z tym, że ludzie nie mogą o kolejny badziew zagrać sobie  emotka

Dokładnie o tym samym pomyślałam.
Narzekanie, że g*wniane stoliczki z Belvity, a codziennie ktoś się chwali wygraną i w wątkach "wygraj mi" proszą o ten stoliczek.
Łyżeczka z fantasii... UWAGA , mowa o jednej sztuce łyżeczki (wartość 13 zł). Rozumiem zestaw 4 sztuk, można przynajmniej bez wstydu podać gościom ale tu walka się toczy o jedną sztukę! Może ktoś lubi mieć kolorową zastawę.
O skarpetki to nawet ludzie podrabiali paragony, tak im zależało by ogrzać stopy.
Jak pisał cudaczek , jest popyt jest i podaż...
lub w przypadku wielu z nas, uzależnienie od wygrywania - bez względu na to co to jest emotka
Każdy sam dysponuje swoim czasem i pieniędzmi i  sam decyduje w co je zainwestować.
Szkoda tylko, że nie ma fajnych konkursów i bunt przeciwko beznadziejnym nagrodom chyba nic nie da bo to co dla jednego jest "dziadostwem" dla drugiego będzie nagrodą życia  emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6562602 Napisano: 10.01.2019 17:01:21 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

ziolko napisał(a):

isiulka - zrobione... swoją drogą ciekawe, że ludzie mimo wszystko dają się nabierać na takie wiadomości o "fakturach", nawet jak nie kupowali i nie zamawiali... 

Tam link byl nieprawidlowy ,bo skasowalam jego czesc. Wolalam sie upewnic,bo maz cos tam zamawial za podobna kwote. Tylko nie mam dostepu do poprzedniej transakcji,by porównać dane z @ z ta faktura

emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

isiulka

#6562577 Napisano: 10.01.2019 15:55:20 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Wkurza mnie konkursowa wizja roku 2019. W optymistycznej wersji czeka mnie spacer w strasznie fajnych skarpetkach od Danio, czapce od Milki, podczas którego będę ciągnąc wózek zakupowy z Delikatesów pełen niedobrej kawy Fort (wygranej za zakup niedobrej kawy Fort), aby potem w domu postukać sobie Fanatazyjną łyżeczką w stoliczek od Belvity...
Co to za nagrody są się pytam??

emotka emotka emotka

Się ciesz, bo ja na ten wózeczek z DC będę mogła zapolować dopiero za dziesiątki lat! Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6562502 Napisano: 10.01.2019 13:25:57 w Smolar
luckymen napisał(a):

cleo25 napisał(a):

W loterii z Colą wszystkie numery paragonów były sześciocyfrowe emotka

i praktycznie wszystkie zaczynają się od 1 lub 2 emotka

a liczba porządkowa oznacza numer zgłoszenia? 500 tysięcy zgłoszeń? nieźle...
Czyli nie było opcji, żeby paragony się nie powtarzały...
I wychodzi na to, że nie oplacało się brać udziału na początku promocji. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6562445 Napisano: 10.01.2019 11:41:34 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

Szukam zdjęcia nagrod z kropki TV.

https://www.e-kon...trona/5307/#p6560070 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6562348 Napisano: 10.01.2019 08:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

jeśli ma to znaczenie dla Waszego sumienia:
jestem katolikiem, posiadającym żonę i dwójkę dzieci emotka
a czekolad ma już tyle, że zapewne skończą w nie dalekim ode mnie domu dziecka
niech dzieciaczki też coś mają.. emotka

emotka  Wyślij to na milke emotka

chociaz ja zrozumiałam, że masz dużo czekolad dlatego już nie potrzebne są Ci dzieci wiec oddasz je do domu dziecka zeby tez cos z tego miały... Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6562322 Napisano: 09.01.2019 23:41:44 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

skad wziac oswiadczenie melvit? na stronie nie widze, tylko sa ze starego konkursu

http://melvit.pl/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6561161 Napisano: 05.01.2019 11:02:16 w Paragony na trwające konkursy
Milka Bieda 8 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6560716 Napisano: 03.01.2019 18:28:35 w Loterie bramkowe
[quote=

bruce napisał(a):

ewa84 napisał(a):

isiulka napisał(a):

ewa84 napisał(a):

ewa84 napisał(a):

isiulka napisał(a):

ewa84 napisał(a):

isiulka napisał(a):

ewa84 napisał(a):

ewa84] Widziałam dzis opakowanie promocyjne jogurtów Fantasia, start od 7.01 , ale niestety na opakowaniu nic więcej nie było

To może by tak usunąć ograniczenie w zapowiedziach? Jaki ma ono sens? Poza tym, ze ten sam link jest zamieszczany w kilku miejscach...:D 
Bruce dodajesz tyle konkursów ze dla innych nie starcza i później taki efekt emotka  

Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

isiulka

#6560480 Napisano: 02.01.2019 22:50:39 w Loterie bramkowe
ewa84 napisał(a):

Widziałam dzis opakowanie promocyjne jogurtów Fantasia, start od 7.01 , ale niestety na opakowaniu nic więcej nie było

Jest w zapowiedziach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6560463 Napisano: 02.01.2019 22:05:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

czy w ten nowy biedronkowy ( milka), uważacie, że należy w tekst wpisać coś o Milce? Hmmm... skoczkowie i czekolada jakoś ciężko mi znaleźć wspólny mianownik;(

Napisz ze skaczesz z radości na widok milki emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6560459 Napisano: 02.01.2019 22:00:20 w Loterie bramkowe
assal napisał(a):

Dwaburekoty: W 2018 to nie była zapowiedź kryzysu, a głównie bałagan prawny. Nikt nie wiedział, jakie zmiany wejdą za dzień czy dwa w życie, a ciężko coś w takich warunkach planować z półrocznym wyprzedzeniem  emotka
Isiulka: Dziękuję. Zawsze coś więcej wiemy  emotka

Wrzuciłam w zapowiedzi bo coś mi się wysypywalo Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

isiulka

#6560399 Napisano: 02.01.2019 19:43:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bandit napisał(a):

Wkurza mnie podejście sklepu DEICHMANN do reklamacji obuwia #$#$#!$!
buty zakupione 30.11.2017 w zeszłym sezonie zimowym, używane 3 miesiace, wyciągnięte teraz po 2 tygodniach widzę że się odkleja podeszwa w jednym bucie na długosci 3 cm
reklamacja i co ? - dowiaduje się że to normalne zużycie obuwia i zmiany powstałe w dordze użytkowania ,
nosz k...#@$@#$#@, po prostu mam pecha do 1 roku przyjmuje się że wada istniała w obuwia od początku , no ale kto ubiera  buty zimowe w lato żeby sprawdzić czy są ok
ale powiedziałem sobie nie odpuszczę, potrakuję to jako kolejny konkurs etapowy:
- reklamacja - lipa przegrałem
- teraz rzecznik konsumenta + rzeczoznawca + sąd -> zobaczymy kto wygra tą rundę

No popatrz.. to mój mąż założył jednego dnia buty, drugiego chciał je wyczyścić a tam obcas oderwany  emotka  zaniósł do reklamacji i odpisali mu, że to "w wyniku użytkowania" emotka  Idziemy do rzecznika.

Dziewczyny jak macie możliwość to złóżcie reklamacje w innym sklepie Deichman. Mi kiedyś dopiero za 3 razem rozpatrzyli , a usmiejecie się ze skrajnie różnych uzasadnień. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6560317 Napisano: 02.01.2019 16:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

kreatia napisał(a):

magisterek napisał(a):

kreatia napisał(a):

magisterek napisał(a):

T-MOBILE działa błyskawicznie!

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w konkursie „Kierunek na nagrody”. Trwa wyłanianie zwycięzców. Prosimy sprawdzać skrzynkę poczty elektronicznej oraz odbierać telefon.

nie chce mi się wierzyć, że będą już dzwonić, mając na to 60 dni roboczych i patrząc po historycznych edycjach  emotka  

Tylko takie info to się pojawiało własnie po 60 dniach, a tu już od razu!

wiem, wiem emotka  ciekawa sprawa, ale i tak jestem mega sceptyczna.

Myślę, że mało osób grało, na pewno nie aż tyle co przy doładowaniach za 5 zł, więc może z Nowym Rokiem rozwiążą konkurs szybkim krokiem? emotka

Ooo fajnie by było, ale obstawiam jednak baaardxo duże zainteresowanie, ja sama wysłałam kilka. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6560239 Napisano: 02.01.2019 13:09:14 w BelVita - konkurs śniadaniowy
kreatia napisał(a):

isiulka napisał(a):

ameryka napisał(a):

zaraz będzie lincz za kolejne wątki

Przecież wątek Powstał kilka lat wstecz, jak jeszcze było warto go otwierać emotka

zamknęłabym go jednak  emotka  bo zaraz będzie chęć na coraz to nowe wątki loteriowe. 

też mi się wydaje, że raczej nie ma o czym w nim pisać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6560190 Napisano: 02.01.2019 12:08:09 w BelVita - konkurs śniadaniowy
ameryka napisał(a):

zaraz będzie lincz za kolejne wątki

Przecież wątek Powstał kilka lat wstecz, jak jeszcze było warto go otwierać emotka Wyświetl w wątku >>
3 mia, staszek, andii 0