Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#2095704 Napisano: 13.01.2009 08:57:28 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095671 Napisano: 13.01.2009 08:48:46 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

marcepan1983 jakoś trzeba zweryfikować userów, nie każdy zasługuje żeby tam mieć dostęp, a co do konkursów to masz błędne informacje, bo wszystkie pojawiają się u nas w bazie, co prawda z lekkim poślizgiem bo nie wyrabiamy z ich dodawaniem ale są, także zmień informatora bo ten obecny trochę Cię oszukuje, nie wiem czy celowo to robi czy też nie...

Ja sie nie udzialema bo jestem oszustka i hurtownikiem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095302 Napisano: 13.01.2009 06:46:36 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

Hihihi ja Cie lubie emotka emotka emotka i zgadzam się z przedmówczynią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2084996 Napisano: 09.01.2009 03:04:27 w Połączenia nieodebrane
kajeczka napisał(a):

doriz napisał(a):

doriz napisał(a):

mam nieodebrane z 606.... czy dzwonili z jakiegoś konka z takiego nr?

do mnie dzwonili z 606...883 ,ale odebrać nie zdążyłam emotka

moveout Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2073025 Napisano: 05.01.2009 11:15:16 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
cb656 napisał(a):

Mój misiek ma na imię Misiek. Razem plotkujemy o naszej wspólnej przyjaciółce, wieczorem czasem zmęczony położy głowę na moich kolanach (albo odwrotnie)

Misiek ostatnio jest trochę smutny, bo nasza przyjaciółka rzadko się z nami widuje.

Jak pocieszyć (rozbawić) Miśka?

Tylko poważne propozycje proszę słać pod numer alarmowy 112

emotka

Chyba mamy tą samą przytulankę bo mój też się nazywa misiek , nawet ma to wypisane na łapce emotka przeznaczenie?? emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2043027 Napisano: 23.12.2008 11:45:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
swibek napisał(a):

pakk napisał(a):

nie jestem ten adresat ani ten internauta.. nie życzę sobię uogólniania..

emotka ja sobie wielu rzeczy nie zycze. w momencie gdy do ciebie pisze z pewnoscia jestes 'ten adresat'.

więc do mnie więcej nie pisz..

Ja Wam powiem że Pakk ( chociaz nie lubie nowych konkursowiczów bo to jakby nie było dodatkowa konkurencja emotka ) moim zdaniem ma troche racji, dostaje dziennie mnóstwo próśb o kliki i troche to może drażnić, fakt faktem zlewa mnie to totalnie bo klikam tylko tym których znam a reszte blokuje, ale rzeczywiście też mi się to nie podoba. I to że pakk napisał sobie taką stopke to jestem za, bo może trochę bedzie miał mniej tego spamu, nie mniej są i tacy co nawet nie maja czasu miedzy kopoiuj/wklej zaglądnąc komuś w profil.

I myślę że na tym forum są dużo gorsi ludzie, wstrzymam się od podawania nicków ale są tacy którzy tu niby klikną z wielkim bólem, ale z racji tego że też biorą udział w konkursie to chyba warto się pozbyc konkurencji, i ciach zaraz po czajanie leci mailik do admina o spamie. A on chociaz sie nie kryje tylko przestrzega. Zrozumiał to wogole ktoś? emotka Bo straciłam wątek ale to mi się nie podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2041323 Napisano: 23.12.2008 07:55:09 w Pomocy!!!!
trinity napisał(a):

Chciałabym wysłać znajomemu prezent na naszej klasie, ale nie wiem w jaki sposób uiszczają opłaty. Są tam dwie opcje: przelew (2zł) i SMS (2,44 zł). W przelewy nie chcę się bawić, ale jak to jest z tym sms? Tzn. że dostaje ta osoba na naszej klasie prezent a oni obciążąją moje konto na telefonie? I jeżeli tak to czy przychodzi jakieś powiedomienie na fona o takim fakcie?

wybierasz prezent, u góry wpisujesz imie i nazwisko ooby której chcesz go wysłać, na dole zaznaczasz jaki to ma byc prezent (publiczy, prywatny, anonimowy) , wpisujesz jakas tresc i wyslij, jak wybralas opcje sms to wygeneruje sie kod ktory musisz wyslać smsem , jak wyslesz ta osoba dostanie prezent:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2033531 Napisano: 19.12.2008 12:09:50 w Konkursy fotograficzne
marcepan1983 napisał(a):

CYBErfoto

http://www.rok.cz...p?id=231&rozdz=3

Pula nagród 6tys

świetny emotka wezme udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2032698 Napisano: 18.12.2008 09:45:33 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Książka 100 dni po ślubie ?? wie ktoś z czego to?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2032671 Napisano: 18.12.2008 09:37:49 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
0 0

isiulka

#2032651 Napisano: 18.12.2008 09:32:29 w co chcielibyście wygrać?
Powiem skromnie- samochód:D moj cel na nowy rok:P Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2032636 Napisano: 18.12.2008 09:29:17 w GRATISY
5 długopisów z Umbro Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024955 Napisano: 15.12.2008 02:36:42 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka

Nie są żadnymi ofiarami, bo dostają tyle i założył sobie organizator.

Brak mózgu... i wpadł na pomysł jak powiększyć sobie budżet, chyba coś się komplikuje?!

Pazerność? buahah nie rozmieszaj... to jak z konkursami, po co komuś 40xkoszulek z leona pff xD

Tyle na ten temat emotka

Pozdro

Wiesz ja bym chciałą kupić takiego misia żeby się również przyczynić do pomocy tym chorym dzieciom , ale nie moge . dlaczego? bo hurtowo wykupuja je ludzie którzy pozniej je sprzedają drożej, do wlasnej kieszeni. Myśle ze to nie jest dziedzina w ktorej sie powinno zarabiac, wiec twoje porownanie do jakis konkursowych koszulek jest nie trafne. I to jest moje zdanie. Nie musisz sie ze man zgadzac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024888 Napisano: 15.12.2008 02:17:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ze w okresie przedswiatecznym na 50 kas czynnych jest tylko 10 i kolejki na pol sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024201 Napisano: 15.12.2008 10:02:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2019667 Napisano: 13.12.2008 12:12:07 w Wkurza mnie...
etka99 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wkurył mnie właśnie użytkownik którego @ zaczyna sie - kinga11-1@.... i to napewno osoba z e-konków, bo widze że nie tylko ja dostałam od niej @ ze spamem z prosbą o kilki, jest mase adresów ludzi z tego forum emotka emotka

Właśnie weszłam w ten wątek, bo chciałam o tym napisać.

Kiedyś zarejestrowałam się na jakiejś stronie fryf.pl czy coś takiego, konkurs z naszej bazy i wysłali mi niedawno maila, w którym nie ukryli adresatów - była cała lista kilkuset adresatów, poznaję po nickach wielu naszych forumowiczów.
Długo nie trzeba było czekać, aż ktoś skorzysta z tej listy i zacznie spamować.
Wczoraj dostałam maila od kinga11-1, dzisiaj 2 maile od: puzi_31 i od verena999. We wszystkich był link do kliknięcia z konkursu 3D White.
Oczywiście nie życzę sobie takich maili na moją prywatną skrzynkę i nie wiem co teraz zrobić. Bo oczywiście domyślam się, że dostanę jeszcze nie raz spam i w przyszłości pewnie też ktoś sobie wykorzysta te maile do innych konkursów. Ten Fryf powinien za to beknąć.

A do spamerów apeluję - opamiętajcie się, to nie jest uczciwe!

Dostałam z tego chyba dzisiaj z 10 emotka

Tak poza tym dostałam @ z http://www.swiatniebedzie.pl gdzie również była dość długa lista użytkowników i podejrzewam że to ktoś sobie po prostu skopiował

napiszcie do 3d ze wam ktos spamuje skrzynki, dostanie dyskwalifikacje i po krzyku, bo takie wkurzanie sie nic nie da. a do swiat nie bedzie tez by sie przydal mail aby takich zespolowych info nie wysylali, bo potem dostajecie mase spamu i tez powinni cos z tym zrobic Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2014099 Napisano: 11.12.2008 07:11:37 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

a mnie wkurzaja moje dzieci są takie niegrzeczne

przed swietami? to u mnie w rodzinie wszytskie dzieciaki sie nagle pomocne az nadto zrobily, wszystkie sprzataja, wyrzucaja smieci, ucza sie, wyprowadzaja psa...:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2004219 Napisano: 08.12.2008 03:52:26 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

marielu napisał(a):

A mnie nie wkurza ale raczej bawi to że niechcący napisałam w kliknijcie, parę osób mi poklikało stópkę , napisałam ze rewanż na PW i ......
.... z 4 głosów które doszły zrobiło mi się 18 PW z prośbą o rewanż emotka Oczywiście poklikałam wszystkim , bo nie sprawdzę kto kliknął emotka A potem sie dziwić że ludzie sobie nie wierzą i robią sie złośliwi i nieufni.. emotka

w 3d dodaje albo pozniej i tylko raz z jednego ip

emotka Basia Basia miałam 1 głos - potem zrobiło się 5 i tak zostało emotka tak tak Mery wiadomo ekonkowy głupek ale liczyć umie... przynajmniej do 10 emotka

podobno w 3d jest przedzial czasowy... i mozna jeden glos na 5-6 minut
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2004178 Napisano: 08.12.2008 03:42:10 w Pomocy!!!!
isiulka napisał(a):

kajus18 napisał(a):

swibek napisał(a):

kajus18 napisał(a):

szukam informacji jak sprawdzić na rakiecie do tenisa jakiej wielkości jest raczka? nie amm zielonego pojęcia gdzie tego szukać emotka emotka emotka emotka emotka

chodzi Ci o to gdzie to jest na rakiecie napisane? czy wogóle jaką powinnaś mieć długość? czy nie znasz symboli?

chodzi o to ze4 mam rakiete i nie wiem jaką długość raczki ma ta rakieta?czy gdzieś to na tej rakiecie jest napisane? emotka emotka emotka emotka

Tu chodzi o grubosc raczki a nie długość;)

Tzw. Metoda amerykańska określa obwód rączki cyframi od 0 do 5, natomiast metoda angielska określa obwód rączki w calach od 4 do 4 i 5/8 cala. Rozmiar 0 odpowiada 4 calom, 2 -4 1/8, 3 -43/8, 4 - 41/2, 5 - 4 5/8.

Wymierz srednice w calach, pewnie gdzies w internecie znajdziesz polski odpowiednik w cm Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2004162 Napisano: 08.12.2008 03:38:59 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

swibek napisał(a):

kajus18 napisał(a):

szukam informacji jak sprawdzić na rakiecie do tenisa jakiej wielkości jest raczka? nie amm zielonego pojęcia gdzie tego szukać emotka emotka emotka emotka emotka

chodzi Ci o to gdzie to jest na rakiecie napisane? czy wogóle jaką powinnaś mieć długość? czy nie znasz symboli?

chodzi o to ze4 mam rakiete i nie wiem jaką długość raczki ma ta rakieta?czy gdzieś to na tej rakiecie jest napisane? emotka emotka emotka emotka

Tu chodzi o grubosc raczki a nie długość;) Wyświetl w wątku >>
0 0