Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihihi ja Cie lubie i zgadzam się z przedmówczynią Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moveout Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba mamy tą samą przytulankę bo mój też się nazywa misiek , nawet ma to wypisane na łapce przeznaczenie?? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja Wam powiem że Pakk ( chociaz nie lubie nowych konkursowiczów bo to jakby nie było dodatkowa konkurencja ) moim zdaniem ma troche racji, dostaje dziennie mnóstwo próśb o kliki i troche to może drażnić, fakt faktem zlewa mnie to totalnie bo klikam tylko tym których znam a reszte blokuje, ale rzeczywiście też mi się to nie podoba. I to że pakk napisał sobie taką stopke to jestem za, bo może trochę bedzie miał mniej tego spamu, nie mniej są i tacy co nawet nie maja czasu miedzy kopoiuj/wklej zaglądnąc komuś w profil.
I myślę że na tym forum są dużo gorsi ludzie, wstrzymam się od podawania nicków ale są tacy którzy tu niby klikną z wielkim bólem, ale z racji tego że też biorą udział w konkursie to chyba warto się pozbyc konkurencji, i ciach zaraz po czajanie leci mailik do admina o spamie. A on chociaz sie nie kryje tylko przestrzega. Zrozumiał to wogole ktoś? Bo straciłam wątek ale to mi się nie podoba Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybierasz prezent, u góry wpisujesz imie i nazwisko ooby której chcesz go wysłać, na dole zaznaczasz jaki to ma byc prezent (publiczy, prywatny, anonimowy) , wpisujesz jakas tresc i wyslij, jak wybralas opcje sms to wygeneruje sie kod ktory musisz wyslać smsem , jak wyslesz ta osoba dostanie prezent:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świetny wezme udział Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napiszcie do 3d ze wam ktos spamuje skrzynki, dostanie dyskwalifikacje i po krzyku, bo takie wkurzanie sie nic nie da. a do swiat nie bedzie tez by sie przydal mail aby takich zespolowych info nie wysylali, bo potem dostajecie mase spamu i tez powinni cos z tym zrobic Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed swietami? to u mnie w rodzinie wszytskie dzieciaki sie nagle pomocne az nadto zrobily, wszystkie sprzataja, wyrzucaja smieci, ucza sie, wyprowadzaja psa...:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tzw. Metoda amerykańska określa obwód rączki cyframi od 0 do 5, natomiast metoda angielska określa obwód rączki w calach od 4 do 4 i 5/8 cala. Rozmiar 0 odpowiada 4 calom, 2 -4 1/8, 3 -43/8, 4 - 41/2, 5 - 4 5/8.
Wymierz srednice w calach, pewnie gdzies w internecie znajdziesz polski odpowiednik w cm Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu chodzi o grubosc raczki a nie długość;) Wyświetl w wątku >>