Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w pierwszy dzien był błąd i wygrywali wszyscy, stad tyle zestawow na forum:) teraz juz chyba sie nie da wygrac Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee tez tak chce Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faktycznie nie ma już Julanty junior:D Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz zadzwonic i sie umowic na jakis termin i godzine, bo on sam juz nie przyjedzie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehehe nie zdziwiłabym się jakby te osoby któe się tak strasznie pieklą wcale nie miał dzieci... lub miały po 13 lat i podawaly sie za osoby dorosle... a co do tej akcji z nasza klasa to nie slyszalałam ,ale kiedys w jednym konkursie widzialam zjecie dziewczynki lat ok (9-11) jak lezała nago skulona w małej wanience i to zdjecie wygladalo na tyle prowokująco, że nie ktorzy rodzice sami swoje dzieci podsylaja pedofilom.
To wkurzajace ale prawdziwe
I aby uniknac karniaka dodam że wkurza mnie pwna osobka ktora ciagle spamuje mi skrzynke. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo mi odpisza: Ty sie odwal od mojej córci Ma szczescie to wygrała Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to bylo do xadagee jeszcze jak tekst byl widoczny Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja juz napisalam do nich co o tym myśle, może niech każdy doda swoje trzy grosze to zweryfikują te zgłoszenia albo na p[ryzszlosc cos pomoze Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszy z wierzchu
Nivea-konkurs na kuferki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie we wszytskich klikanych konkursach:) Nie obrażaj się ale ja prowadze statystyki na temat swojej konkurencji i jak bardzo chcesz poszukam i pokaże Ci paluszkiem, ale jest tego multum.
Po protu to głupie zachowanie oburzać że ktoś nas własną bronią pokonał. Bez urazy. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam sie generalnie zbiera kody i mozna potem je zamieniac na rozne gadżety, poki co jako takiego konkursu nie widze Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahah grancias z tego co kojarze to ty tez niezle nabijasz sobie głosy Czyzby ktos był lepszy? Ehhh Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/promocje/ strona 7 Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha Ty Krzyszu sam jestes przterminowany Tak, nawet Ci godzine nabili , dokładnie minute po produkt ulega przeterminowaniu Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hittmanka chyba na odwrót. To jest dzień, miesiąc i rok produkcji.WSzsytkie są produkowane pod koniec poprzedniego roku, wiec zaden nie ejst przetwrminowany Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja raczej obstawiałabym na pracownika jakiejs fabryki kinder, ma w domu po 1000 kodow dziennie wpisuje sobie i wygrywa uczciwie w losowaniu bo ma nieograniczona ilosc kodow.
Tak samo robilam na danonie wiec wiem co mowie I wkurza mnie to ale takie jest życie Wyświetl w wątku >>