Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niezupełnie Rafi amsz rację Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat na tym rpzykladzie to nie ejst jedno i to samo zdjecie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeee tam marudzisz
a i wkurza mnie że do moich roslin domowych doczepilo sie jakies cholerstwo (wełnowiec) i mi kwiatki usychają Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale sciermniasz, jak tam przy dodawaniu fotki wpisuje sie numer paragonu pozatym co ci z cudzego teraz? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie aktualne Dzieki Beata i Farmerka Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej mimo wszytsko zrobić linie jako krawędź dolna bo wtedy masz pewnosc ze ci sie nie wysypie ta kreska jak wrzucisz tekst np do starego czy adekwatnie do nowego worda (zalezy jakiego uzywasz) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj lika to ja Ci sie zarejestruje zamiast jej, mam dzien dobroci Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może tylko ci mowią , że się rejestrują Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wiadomo że uczciwiej by było jakby wygrywała jedna osoba na całe gospodarstwo rodzinne, i najlepiej potwierdzać tożsamość skanem dowodu, odciskiem palca i grupą krwi. Ale dla mnie jako dla konkursowicza hurotnika (mówię ogólnie:)) lepiej jest tak jak jest,m bo gram czysto zarobkowo, nagrody sprzedaje, więc czym więcej mi ich wpadnie tym lepiej:) I możecie mnie tu teraz cenzura ile chcecie...bo mam to gdzieśn co mówicie:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podziwiam takich konkursowiczów i duży szacun ode mnie!! Jak się wgłębicie to tam nie ma żadnego łamania regulaminu:) szystko legalnie. Ja niestety za późno zauważyłam ten konkurs z h&s ale mam inny na otarcie łez Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak propos kupowania zwierzaków dzieciom
http://demotywato...5/Zachcianki-dziecka
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Droga hittmanko, więc teraz ja ci odpowiem. Różnica jest taka, że kula jest okrągła (odkryłam Amerykę) i tworzy jakby soczewkę (lupę). Ta rybka jak ty się tak na nią wpatrujesz godzinami, widzi nie Ciebie (skala 1:1) tlyko Twój gigantyczny łeb ( za przeproszeniem) powiekszony przez to szkło i swoje odbicie też. Podobno chodzi jeszcze o to jak się rozchodza fale w akwarium okągłym a jak w kwadratowym ( taka sama zasada). Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostałam kiedyś na urodziny Bojownika . Piękny był. Dostałam go w kuli (litrowej). A że nie znałam się w ogóle na rybkach, to kupiłam mu gigantyczną kulę i kilka samiczek , bo myślałam że się ucieszy. Zresztą co do akwarium doradzałam się ekspedientki w zoologicznym. Więc wydaje mi się, że ludzie się po prostu nie znają. Ja oczywiście też najpierw kupiła, a dopiero jak mi smaiczki go oskubały z jego pieknego ogona, to zaczełam czytać, że tak nie wolno i że rybki głupieją w okrągłch akawariach. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mio bezmózgie bezwłosia określa w tym przypadku pewien specyficzny gatunek ludzi, i należy to rozpatrywać jako jedno pojęcie Nikt tu nie powiedział że każdy łysol jest bez mózgu:)
Emanuela ja zdaję sobie z tego sprawe ale co mi z tej mojej racji będzie, skoro mój pies skrzywdzi jakieś dziecko ( nie będzie miało znaczenia czyja to była wina) bo ludzie osądzą mi psa. Zwyczajnie mi go otrują, albo narobią mi szkód... no takie jest życie niestety. Czasem trzeba myśleć za wszystkich.
Wyświetl w wątku >>