Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3144925 Napisano: 24.02.2010 04:37:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

monikar napisał(a):

mnie zastanawia jedna rzecz, mianowicie na wynikach z zimy mistrzów jest tylko jedna wygrana z mojej miejscowości i to w dodatku moja imienniczka, postanowiłam więc wpisać w google jej imię i nazwisko i wyskoczyło mi 5-6 stron z samymi wynikami konkursów w których zwyciężyła. Ja owej osobie nie zazdroszczę a nawet szczerze gratuluję tylu wygranych. Zastanawia mnie tylko jakim cudem niektórzy wygrywają w każdym jednym konkursie w jakim wezmą udział (albo przynajmniej w większości)??

wysyłają dużo zgłoszeń emotka

niezupełnie Rafi amsz rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#3123497 Napisano: 18.02.2010 11:54:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
aloevera napisał(a):

kasiawr napisał(a):

aloevera napisał(a):

zdjęć się szuka pzrez stronę TinEye

http://www.tineye.com/

kopiujemy adres obrazka i wklejamy - wyskakują nam strony na ktorych to zdjęcie jest i tak np.

http://www.tineye...a98c7b1ee16e0de7c60e

Ludzkie chamstwo pod tym względem nie zna granic, tym bardziej, że takie zdjęcia wygrywają...

w tym wypadku tej strony tzreba pierw pobrac zdjecie i potem wgrac je za pomoca pzregladaj

akurat na tym rpzykladzie to nie ejst jedno i to samo zdjecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3097370 Napisano: 10.02.2010 01:08:19 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurza mnie, że temat pomocy jest w złym dziale. Ktoś potrzebuje pomocy, pisze...a tu za chwile temat się chowa bo ktoś napisze coś w skojarzenia (pomijam, że ten temat uważam za beznadziejny i bezsensowny ) emotka

ee tam marudzisz emotka

wkurza mnie że mąż postawił na włączoną pralke pojemnik z brokatem i teraz mam piękną brokatową łazienke, ciekawe kiedy się tego pozbęde emotka

eeee tam marudzisz emotka

a i wkurza mnie że do moich roslin domowych doczepilo sie jakies cholerstwo (wełnowiec) i mi kwiatki usychają Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3097329 Napisano: 10.02.2010 12:56:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że temat pomocy jest w złym dziale. Ktoś potrzebuje pomocy, pisze...a tu za chwile temat się chowa bo ktoś napisze coś w skojarzenia (pomijam, że ten temat uważam za beznadziejny i bezsensowny ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3096717 Napisano: 10.02.2010 10:02:56 w Pomocy!!!!
Czy wysyłał ktoś swoje dane adresowe do Tigera?? Wygrałam u nich zestawik nurka , chciałam odesłać swoje dane i przyszedł mi mailer daemon, że mają przpełnioną skrzynkę. To co w takim wypadku ? na stronie jest podane ten sam adres mailowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3086629 Napisano: 05.02.2010 03:40:19 w Paragony
frezja napisał(a):

kaikae napisał(a):

frezja napisał(a):

kaikae napisał(a):

Szukam paragonu na tigera ze stycznia. Mam w zamian 20 nakrętek z coca coli po 2 pkt. inne propozycje PW

<załamka> emotka nie lepiej bylo kupic tigera ,ktory i tak niewiele kosztuje niz szukac paragonu emotka

ale mi niezależalo na konkursie. wkleilam fotke potem okazalo sie ze trzeba paragon. A dzis info na @ ze wygralam zestaw do nurkowania i potrzebuje paragonu.

no tak tylko ze tam sie zbieralo glosy,wiec musialas zbierac
w temacie paragon z clear mam do sprzedania

ale sciermniasz, jak tam przy dodawaniu fotki wpisuje sie numer paragonu emotka pozatym co ci z cudzego teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3085369 Napisano: 05.02.2010 08:24:18 w GFK
niech mi jakaś miła osóbka wytłumaczy za co są te punkty? ja tam jstem zarejestrowana od roku i nie dostalam w życiu żadnej ankiety na maila... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3083988 Napisano: 04.02.2010 05:10:57 w Pomocy!!!!
beataa81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wie ktoś może skąd mogę pobrać książkę Dlaczego mężczyźni kochają zołzy w pdf??

pw emotka

a też przy okazji sobie pobiorę emotka

nie aktualne emotka Dzieki Beata i Farmerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3083811 Napisano: 04.02.2010 03:52:00 w Pomocy!!!!
wie ktoś może skąd mogę pobrać książkę Dlaczego mężczyźni kochają zołzy w pdf?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3083757 Napisano: 04.02.2010 03:32:44 w Pomocy!!!!
malenka89 napisał(a):

spin napisał(a):

robisz ______ i enter

no tak emotka
dziękuję emotka

najlepiej mimo wszytsko zrobić linie jako krawędź dolna bo wtedy masz pewnosc ze ci sie nie wysypie ta kreska jak wrzucisz tekst np do starego czy adekwatnie do nowego worda (zalezy jakiego uzywasz) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3082576 Napisano: 04.02.2010 09:59:39 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1
wyslalem jej kod 5zł z wygranych w zapunktowanych a ona w zamian miala zarejestrowac sie na lockerz
a teraz twierdzi, ze nie zna angielskiego i nie umie przejsc procesu rejestracji!!!
A ja sie pytam czego tam nie mozna umiec???

Uwazajcie na tą cwaniare!!!

Weź się już opanuj człowieku, ile razy będziesz o tym informował świat emotka

Daj lika to ja Ci sie zarejestruje zamiast jej, mam dzien dobroci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3080101 Napisano: 03.02.2010 11:22:09 w Pomocy!!!!
spin napisał(a):

mahuska napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

spin napisał(a):

czy w tym konku reddsa tez macie taki problem ze punktow nie dodaje?

z tego samego kompa pewnie Ci nie doda emotka

mnie z innego też nie dodało emotka x 2

mi wogole nie dodaje, mimo ze polecajacy sie rejestruja

może tylko ci mowią , że się rejestrują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3079280 Napisano: 02.02.2010 09:38:01 w Pomocy!!!!
Pomoże mi ktoś odnaleźć moją prace w konkursie lindt? Lub wytlumaczy oco chodzi? Wyskakuje mi info , że dodano moją pracę a za chiny nie mogę jej znaleźć, one się co chwilę rpzemiszczają czy mi się już w oczach mieni??:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3078048 Napisano: 02.02.2010 01:50:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

ale tu nie chodzi o łamanie regulaminu a o idiotyczny regulamin

liczy się pieniądz a nie promocja i dobra zabawa

No wiadomo że uczciwiej by było jakby wygrywała jedna osoba na całe gospodarstwo rodzinne, i najlepiej potwierdzać tożsamość skanem dowodu, odciskiem palca i grupą krwi. Ale dla mnie jako dla konkursowicza hurotnika (mówię ogólnie:)) lepiej jest tak jak jest,m bo gram czysto zarobkowo, nagrody sprzedaje, więc czym więcej mi ich wpadnie tym lepiej:) I możecie mnie tu teraz cenzura ile chcecie...bo mam to gdzieśn co mówicie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3078012 Napisano: 02.02.2010 01:41:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
]
slavek napisał(a):

http://www.headan...kurs-co-100-tny-SMS/

dobrze, że nie brałem udziału KOMPROMITACJA organizatorów emotka emotka emotka

Ja podziwiam takich konkursowiczów i duży szacun ode mnie!! Jak się wgłębicie to tam nie ma żadnego łamania regulaminu:) szystko legalnie. Ja niestety za późno zauważyłam ten konkurs z h&s emotka ale mam inny na otarcie łez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3077228 Napisano: 02.02.2010 10:02:11 w Wkurza mnie...
ati88 napisał(a):

też jestem za aby takie wielkie psy, nie były trzymane w bloku, ale te mniejsze czemu nie? Jeśli dziecko chce mięć bardzo psa, a z racji tego ze mieszka w bloku to ma być mu odebrane marzenie? Może tak myślę dlatego ze sama mam małego pieska.. Uważam ze lepiej mu u mnie niż, jakby nie miał właściciela, lub resztę życia w klatce w schronisku przesiedział. Bo ze schroniska go zabrałam emotka Jak jest w domu zazwyczaj leży obok mnie, na dworze szaleje ale zawsze jest na smyczy, z racji tego, że nie miałam go od początku nie dało się go nauczyć aby przy nodze chodził, po za tym jest bardzo zwariowany i czasem chce skakać po innych, ale to z radości emotka .. a inni po prostu sobie mogą tego nie życzyć.. tez nie chciałabym aby jakiś pies obcy po mnie skakał. Wiec go trzymam na smyczy, a po za tym boje się ze mógłby pobiec za jakimś psem i sie z nim pogryzł. Mój pies bardzo nie lubi innych psów, ale to mu zostało zapewne po schronisku, czasem nawet na suczki się rzuca A jak jadę na wieś i zamiast biegać po ogrodzie, to się gdzieś walnie i całymi dniami leży i śpi.. no chyba ze jakiś pies przebiegnie obok ogrodzenia to pobiega z 5 min i sie zmęczy i dalej leży emotka
a mnie bardzo wkurza to, ze po osiedlu biega pełno bezpańskich psów, takich wielkich aż strach przechodzić obok albo wyjść z psem, żeby go nie pogryzły i krzywdy mu nie zrobiły.

a tak propos kupowania zwierzaków dzieciom emotka
http://demotywato...5/Zachcianki-dziecka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076549 Napisano: 01.02.2010 10:59:43 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

agava napisał(a):

hittmanka napisał(a):

ja miałam w kuli rybkę 3,5 roku chociaż one żyją około 1,5... więc źle jej nie było ... i znowu sobie kupię emotka

skrajna nieodpowiedzialność. Człowiek też przeżyje w pomieszczeniu 2x2 - taplając się we własnych odchodach, nie mając gdzie się ruszyć - ale przeżyje. Pewnie nawet z 80 lat. Ale czy to znaczy, że będzie szczęśliwy? Pewnie, że nie!!! I podobnie jest z rybkami - przeżyją w kuli, zestresowane, skarłowaciałe i nieszczęśliwe. Będą żyły, ale co to za życie? Bo co komuś zwierzak w domu, jeśli o tego zwierzaka zadbać nie potrafi? Hittmanka, jakąś radość masz z męczenia zwierząt? Innego wytłumaczenia tu nie widzę. eh, wkurzyłam się! A właściwy domek dla rybki to akwarium co najmniej 50l (im większe, tym lepsze i łatwiejsze w utrzymaniu). Oczywiście, zależy jeszcze, jakie to ryby, bo niektóre potrzebują zbiornika min. 200-300 l emotka

tak... odczuwam radość męcząc rybkę (skoro tak uważasz)... mogę na nią patrzeć godzinami emotka pozatym nie wiem jak jest różnica... trzymać rybkę w 8 litrowej kuli czy trzymać 30 rybek w 50 litrowym akwarium... emotka

Droga hittmanko, więc teraz ja ci odpowiem. Różnica jest taka, że kula jest okrągła (odkryłam Amerykę) i tworzy jakby soczewkę (lupę). Ta rybka jak ty się tak na nią wpatrujesz godzinami, widzi nie Ciebie (skala 1:1) tlyko Twój gigantyczny łeb ( za przeproszeniem) powiekszony przez to szkło emotka i swoje odbicie też. Podobno chodzi jeszcze o to jak się rozchodza fale w akwarium okągłym a jak w kwadratowym ( taka sama zasada). Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076528 Napisano: 01.02.2010 10:48:24 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

P.S. w temacie wkurza mnie jak ktos trzyma rybki w kuli emotka najczesciej bojowniki...nie moge patrzec jak sprzedawcy trzymaja je w plastikowych kubeczkach a zaraz potem taka rybka wedruje do niewiele wiekszej kuli emotka

Ja dostałam kiedyś na urodziny Bojownika . Piękny był. Dostałam go w kuli (litrowej). A że nie znałam się w ogóle na rybkach, to kupiłam mu gigantyczną kulę i kilka samiczek , bo myślałam że się ucieszy. Zresztą co do akwarium doradzałam się ekspedientki w zoologicznym. Więc wydaje mi się, że ludzie się po prostu nie znają. Ja oczywiście też najpierw kupiła, a dopiero jak mi smaiczki go oskubały z jego pieknego ogona, to zaczełam czytać, że tak nie wolno i że rybki głupieją w okrągłch akawariach. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076462 Napisano: 01.02.2010 10:07:50 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

pewnie bezmozgioe bezwlosia emotka
moj cioteczny brat po chemii tez nie mial wlosow i nie raz staruszki sie krzywo patrzyly
nie wszystkie bezwlosia sa bezmozgie
ludzie z wlosami tez psow nie odrobaczaja i nie szczepia

Mio bezmózgie bezwłosia określa w tym przypadku pewien specyficzny gatunek ludzi, i należy to rozpatrywać jako jedno pojęcie emotka Nikt tu nie powiedział że każdy łysol jest bez mózgu:)
emanuela24 napisał(a):

troszeczkę się mylisz - owszem kłopoty by były mimo szczepień obserwacja psa itd ale ktokolwiek wtyka łapy do psa na prywatnej posesji lub na nią wchodzi a Ty masz tabliczkę na płocie UWAGA PIES czy coś w tym stylu to osoba wtykająca lub wchodząca robi to na własną odpowiedzialność emotka
do moich piesków też dzieci ręce przetykają ale pieski łagodne jak baranki emotka wychowane przy dzieciach
a i na płocie tabliczka UWAGA TEJ POSESJI PILNUJE PIES emotka

Emanuela ja zdaję sobie z tego sprawe ale co mi z tej mojej racji będzie, skoro mój pies skrzywdzi jakieś dziecko ( nie będzie miało znaczenia czyja to była wina) bo ludzie osądzą mi psa. Zwyczajnie mi go otrują, albo narobią mi szkód... no takie jest życie niestety. Czasem trzeba myśleć za wszystkich.
Wyświetl w wątku >>
0 0