Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trza było jednej dać klapsa porządnego i już by nie szturchały, ja znam multum takich panienek co potrafią dużo szczekać a przychodzi co do czego to pierwsze spie...rniczają:) Jestem generalnie spokojny człowiek , ale chamstwa nie zniesę Oczywiście ja sama stronię od przemocy! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja mam do wc dalej Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojaaaa ja bym zjadła same banany, albo najlepiej arbuza, albo truskawkiii ze śmietaną , chce już latoooo ;( Wkurza mnie już ta zima niesamowicie a masz Ty gupia zimo Killing Marzanna!! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kobieto, ja nie popieram oszustów i złodziei, tylko zanim kogoś obrzucisz takimi słowami to najpierw musisz być w stanie to komuś udowodnić, ja kiedyś straciłam wycieczkę bo ktoś napisał , że zdjęcie które zgłosiłam do konkursu ( i które wtedy wygrało) nie jest mojego autorstwa, bo znajdowało się na stronie pewnego biura podróży, tak się składało, że zdjęcie było mojego autorstwa i ja również zamieściłam je na stronce tego konkretnego biura podróży, po reklamacji przyznano mi już tylko nagrodę pocieszenia. Stad mam żal do takich ludzi jak Ty. Konkretnie takich jak Ty, bo z tego co piszesz wnioskuję, że nie potrafisz nawet zaglądnąć do głupiego Exifa, zanim oskarżysz kogoś o kradzież praw autorskich (nawet nie swoich). Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa, organizator nie ma obowiązku werfkacji zgłoszeń pod względem autorstwa bo każdy akceptuje regulamin, w którym jest poświadczenie , że praca jest jego autorstwa i jest wolna od praw osób ttrezcich...i tyle im wystarczy. Poza tym każde zdjecie ma przypisane dane chociażby aparatu z którego wykonano zdjęcie, co można łatwo sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty masz swoje racje ja mam swoje i tyle.
Wkurza mnie Poczta Polska
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pisałabym donosu do organizatorów tylko wytoczyłabym sprawę cywilną takiej osobie. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W stopce masz moje linki , zobacz ile mam głosów
Ja mówię o tym, że wysyłacie jakieś donosy do organizatorów nie mając dowodów, bo fakt, że zdjęcie jest zamieszczone na innej stronie o niczym nie świadczy. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd wiesz, że fotki nie pochodzą od jednej i tej samej osoby, albo że ktoś nie wyraził zgody na zamieszczenie jego twórczości przez kogos innego w konkursie Potraficie tylko oskarżeniami rzucać, ale argumentów żadnych nie macie. Co do klikanych to nie trzeba tutaj żadnych cudów czy neostrady, tlyko są różne uczciwe sposoby ale to niestety trzeba ruszyć mózgiem i pomyśleć, a nie wszystko na tacy a jak nie umiem to już wszyscy są oszustami... Już odnośnie donoszenia organizatorom takich pierdół to się nie wypowiadam...bo tacy ludzie mnie po prostu rozbrajają. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehehe, żyje
Generalnie Sophie chodzi oto , że jak potrafisz kombinować to kombinuj...wszystkie chwyty dozwolone ... no prawie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja gram nawet na nazwisko panieńskie mojej babci , a żeby jeszcze dosłodzić to mam zapezyjaźnione firmy kurierskie i nawet jak wyśle na Zosie pończoszankę i na Alabame to mi to przytargają do domu
Wkurza mnie , że ludzie mi wysyłają smsy z rana z pierdołkami i mnie budzą Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki!! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W losowaniach tygodniowych i miesięcznych można wziąć udział tylko jeden raz, przy czym
uczestnik loterii, za każde nadesłane 20 punktów, otrzymuje jeden tzw. głos w losowaniu.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktos pisal ze do 3 dni Wyświetl w wątku >>