Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3174291 Napisano: 06.03.2010 07:15:38 w Pomocy!!!!
Wziełam sobie Play na abonament, dziś chciałabym wysłać smska pod 71** i niestety nie da rady wysyłanie smsa nie powiodło się , kasę mam na koncie, na infolinie dzwoniłam i kobitka powiedziała że nie ma żadnych blokad, skonfigurowałam dobrze telefon... co to jeszcze może być? Mieliście podobny problem? Oczywsićie smski na normalne numery wysyła normalnie, tylko te zaczynające się od 7 stwarzaja problemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3174130 Napisano: 06.03.2010 06:25:03 w Wkurza mnie...
kasiul napisał(a):

Wkurza mnie...

zwykła ludzka zawiść w oczach, no po prostu... z niczym takim jak u mnie w mieście, w Polsce... nie spotkałam się na świecie, a trochę już zwiedziłam... Do rzeczy: głupie spojrzenia nieznajomych na osoby, które tańczą na parkiecie (tj.ja i znajomi), bo na parkiecie zaledwie kilka osób było.. przychodzę, żeby się pobawić nie?! emotka Next... jakieś szturchańce od nieznajomych panienek... chyba chciały się bić, albo coś, po prostu aż mi słów brakuje... emotka Co się teraz dzieje, normalna dyska, przychodzę z towarzystwem, a jakieś nieznajome osoby zupełnie bez powodu głupio się gapią, tyrpią i wgl. niedługo to człowiek w łeb dostanie... emotka

Trza było jednej dać klapsa porządnego i już by nie szturchały, ja znam multum takich panienek co potrafią dużo szczekać a przychodzi co do czego to pierwsze spie...rniczają:) Jestem generalnie spokojny człowiek , ale chamstwa nie zniesę emotka emotka Oczywiście ja sama stronię od przemocy! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3173030 Napisano: 06.03.2010 08:11:23 w Giełda Kodów ; )
Szukam kodów kinder Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3172569 Napisano: 05.03.2010 09:15:01 w Wkurza mnie...
marcinek1985 napisał(a):

rower nie zmieści się do walizki jak będe do domu się wyprowadzał emotka
więc zwolnię się z pracy emotka i nie będe dofinansowywał kzk gop emotka bo akademik mam 5 m od uczelni emotka

To ja mam do wc dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3172565 Napisano: 05.03.2010 09:13:26 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

jola29k napisał(a):

avatea napisał(a):

coś bym zjadła, coś wypiła... sama nie wiem co... mam smaki na nie wiem na co...

wiesz co jest dobre czekolada i kiszony ogórek moje ulubione danie w ciazy emotka

emotka wkurza mnie że jola29k wspomniała o czekoladzie - teraz mam ochotę na banany w czekoladzie - a bananów w domu nie mam emotka

Ojaaaa ja bym zjadła same banany, albo najlepiej arbuza, albo truskawkiii ze śmietaną , chce już latoooo ;( Wkurza mnie już ta zima niesamowicie emotka a masz Ty gupia zimo emotka Killing Marzanna!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170919 Napisano: 05.03.2010 11:53:21 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

isiulka - wybacz, ale dla mnie jest niezrozumiałe, jak można popierać oszustów i złodziei. Nie będę dalej ciągnąć dyskusji, bo zdania nie zmienisz, a ja się niepotrzebnie będę irytować. Zamierzam dalej robić to, co robię, bo uważam, że to jest słuszne. Na Rossnecie potrafią wywalać zdjęcia skopiowane z netu. Szkoda, że w innych konkursach organizatorzy nie zrobią porządku. Wkurzam się na to - i mam takie prawo!

Kobieto, ja nie popieram oszustów i złodziei, tylko zanim kogoś obrzucisz takimi słowami to najpierw musisz być w stanie to komuś udowodnić, ja kiedyś straciłam wycieczkę bo ktoś napisał , że zdjęcie które zgłosiłam do konkursu ( i które wtedy wygrało) nie jest mojego autorstwa, bo znajdowało się na stronie pewnego biura podróży, tak się składało, że zdjęcie było mojego autorstwa i ja również zamieściłam je na stronce tego konkretnego biura podróży, po reklamacji przyznano mi już tylko nagrodę pocieszenia. Stad mam żal do takich ludzi jak Ty. Konkretnie takich jak Ty, bo z tego co piszesz wnioskuję, że nie potrafisz nawet zaglądnąć do głupiego Exifa, zanim oskarżysz kogoś o kradzież praw autorskich (nawet nie swoich). Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170820 Napisano: 05.03.2010 11:22:45 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ja mówię o tym, że wysyłacie jakieś donosy do organizatorów nie mając dowodów, bo fakt, że zdjęcie jest zamieszczone na innej stronie o niczym nie świadczy.

To już sprawa organizatora, aby sprawdzić wiarygodność pracy, ja takiej możliwości nie mam, nie mam kontaktu do uczestnika konkursu. Co ciekawe - zwykle właściciel tekstu lub zdjęcia używa w wielu miejscach sieci identycznych lub bardzo zblizonych nicków. Jeśli z powietrza pojawia się obca osoba to co można pomyśleć?

Nawiasem mówiąc chciałabym widzieć jak składasz sprawę o naruszenie praw autorskich emotka ...
Nie życzę.

Tak... tak, Ty napewno składałaś, już po tym co piszesz, widać , że nie masz o tym pojęcia.
Dwa, organizator nie ma obowiązku werfkacji zgłoszeń pod względem autorstwa bo każdy akceptuje regulamin, w którym jest poświadczenie , że praca jest jego autorstwa i jest wolna od praw osób ttrezcich...i tyle im wystarczy. Poza tym każde zdjecie ma przypisane dane chociażby aparatu z którego wykonano zdjęcie, co można łatwo sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170674 Napisano: 05.03.2010 10:47:29 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

isiulka napisał(a):

sophie napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie tacy jak aska70. Jestem ciekawa tylko jak wygląda Twoje donoszenie do organizatorów: Proszę Pana bo on wziął zdjęcie internetu?? o tutaj niech pan zobaczy, tutaj trzeba kliknąć w link... czy może bardziej kladsyczna forma Uprzejmie donoszę iż obywatel ps. Trąbka , dopuścił się haniebnego czynu jakim jest kradzież zdjęcia z innej strony internetowej, pragne oświadczyć , że brzydzę się takim zachowaniem i wnoszę o wymierzenie mu stosownej a kary

A ciekawe jak byś się czuła gdybyś zauważyła swoje zdjęcie przez kogoś dodane do konkursu?
Echę/? emotka

Tylko by się kurzyło z klawiatury tak szybko byś pisała do organizatorów donos emotka emotka

Nie pisałabym donosu do organizatorów tylko wytoczyłabym sprawę cywilną takiej osobie.

Jak ktoś lubi sprawy sądowe i niedogodności z tym związane to tak ,czemu nie./?

Nie widze logicznego myślenia w tym co piszesz, w takim razie zakończę tą rozmowę.
Ty masz swoje racje ja mam swoje i tyle.

Wkurza mnie Poczta Polska

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170654 Napisano: 05.03.2010 10:42:48 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie tacy jak aska70. Jestem ciekawa tylko jak wygląda Twoje donoszenie do organizatorów: Proszę Pana bo on wziął zdjęcie internetu?? o tutaj niech pan zobaczy, tutaj trzeba kliknąć w link... czy może bardziej kladsyczna forma Uprzejmie donoszę iż obywatel ps. Trąbka , dopuścił się haniebnego czynu jakim jest kradzież zdjęcia z innej strony internetowej, pragne oświadczyć , że brzydzę się takim zachowaniem i wnoszę o wymierzenie mu stosownej a kary

A ciekawe jak byś się czuła gdybyś zauważyła swoje zdjęcie przez kogoś dodane do konkursu?
Echę/? emotka

Tylko by się kurzyło z klawiatury tak szybko byś pisała do organizatorów donos emotka emotka

Nie pisałabym donosu do organizatorów tylko wytoczyłabym sprawę cywilną takiej osobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170645 Napisano: 05.03.2010 10:41:01 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Hmmm... Uderz w stół a nożyce się odezwą?
Przywłaszczenie sobie cudzej własności - również intelektualnej to ZWYKŁA KRADZIEŻ! I nie widzę nic złego w tym, by inni sie o tym dowiedzieli. Tak, jeśli widzę, że się kradnie, to reaguję.

W stopce masz moje linki , zobacz ile mam głosów emotka
Ja mówię o tym, że wysyłacie jakieś donosy do organizatorów nie mając dowodów, bo fakt, że zdjęcie jest zamieszczone na innej stronie o niczym nie świadczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170566 Napisano: 05.03.2010 10:13:49 w Wkurza mnie...

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3170544 Napisano: 05.03.2010 10:05:48 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że nabijacze przeważnie zawsze są górą w klikanych. Protestuję jeszcze, bo organizatorzy na to równiutko zlewają! emotka

popieram! widać to w wielu konkach!
to straszliwie zniechęca!
emotka

Jest nas więcej. Mnie dodatkowo wkurza, że nagradza się ewidentnych oszustów kopiujących fotki czy teksty z netu - nie pomaga przesłanie linków do organizatora...

A skąd wiesz, że fotki nie pochodzą od jednej i tej samej osoby, albo że ktoś nie wyraził zgody na zamieszczenie jego twórczości przez kogos innego w konkursie emotka Potraficie tylko oskarżeniami rzucać, ale argumentów żadnych nie macie. Co do klikanych to nie trzeba tutaj żadnych cudów czy neostrady, tlyko są różne uczciwe sposoby ale to niestety trzeba ruszyć mózgiem i pomyśleć, a nie wszystko na tacy a jak nie umiem to już wszyscy są oszustami... Już odnośnie donoszenia organizatorom takich pierdół to się nie wypowiadam...bo tacy ludzie mnie po prostu rozbrajają. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3168129 Napisano: 04.03.2010 10:48:15 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jeszcze nie zamknęłam sesji a już za kolejny semestr muszę zapłacić emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3168050 Napisano: 04.03.2010 10:27:27 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

isiulka napisał(a):

fryteczka napisał(a):

sophie napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dla mnie jest smieszne to zdziwienie...jedni graja na 2 czlonowe nazwisko a 2 graja na np mame czy babcie i pozniej zabieraja swoje nagrody

A kto komu zabrania gra c na mamę ,czy babcię.Taka osoba jest przynajmnie j realna i z krwi i kości ,a jak ktoś podpisuje się raz tym raz drugim nazwiskiem ,sam już zatracił poczucie jak się prawdziwie nazywa.No chyba ,że istnieje w dwóch osobach naraz.Rozdwojenie jażni/? emotka

z mojej strony to akrat prowokacja bo mam 1 nazwisko ale nie widze roznicy grania na siebie na 2 nazwiska czy grania na siebie i na mame ktorej zabiera sie nagrode jak przyjdzie emotka sory ale takie jest moje zdanie

Ja gram nawet na nazwisko panieńskie mojej babci emotka , a żeby jeszcze dosłodzić to mam zapezyjaźnione firmy kurierskie i nawet jak wyśle na Zosie pończoszankę i na Alabame to mi to przytargają do domu emotka

Wkurza mnie , że ludzie mi wysyłają smsy z rana z pierdołkami i mnie budzą

emotka A babcia to zyje chociaż/? emotka emotka

Hehehe, żyje emotka

Generalnie Sophie chodzi oto , że jak potrafisz kombinować to kombinuj...wszystkie chwyty dozwolone emotka ... no prawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3168023 Napisano: 04.03.2010 10:21:24 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

sophie napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dla mnie jest smieszne to zdziwienie...jedni graja na 2 czlonowe nazwisko a 2 graja na np mame czy babcie i pozniej zabieraja swoje nagrody

A kto komu zabrania gra c na mamę ,czy babcię.Taka osoba jest przynajmnie j realna i z krwi i kości ,a jak ktoś podpisuje się raz tym raz drugim nazwiskiem ,sam już zatracił poczucie jak się prawdziwie nazywa.No chyba ,że istnieje w dwóch osobach naraz.Rozdwojenie jażni/? emotka

z mojej strony to akrat prowokacja bo mam 1 nazwisko ale nie widze roznicy grania na siebie na 2 nazwiska czy grania na siebie i na mame ktorej zabiera sie nagrode jak przyjdzie emotka sory ale takie jest moje zdanie

Ja gram nawet na nazwisko panieńskie mojej babci emotka , a żeby jeszcze dosłodzić to mam zapezyjaźnione firmy kurierskie i nawet jak wyśle na Zosie pończoszankę i na Alabame to mi to przytargają do domu emotka

Wkurza mnie , że ludzie mi wysyłają smsy z rana z pierdołkami i mnie budzą Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3167963 Napisano: 04.03.2010 10:07:16 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Wkurza mnie ,że niektóre osoby zatajają fakt ,że posiadają dwuczłonowe nazwisko ,czyli nie piszą nazwiska po wyjściu za mąż i tym faktem oszukują i otrzymują dwie nagrody , na męza i na siebie.Nie powiem po nazwiskach ,ale chyba większośc wie o kogo chodzi.

Z dzisiejszych ostatnio dodanych wyników emotka
Ktoś mi powie dlaczego się tak dzieje /?

Dziewczyno skądś ty się urwała
emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3163882 Napisano: 02.03.2010 08:20:27 w Pomocy!!!!
kingaa napisał(a):

isiulka napisał(a):

I jeszcze jkabym mogła prosić o pomoc czysto techniczna, mianowicie jak dodać osobę do igonorowanych? Bo anulka08 juz przgina delikatnie mówiąc pałe , i grzecznie nie rozumie jak sie jeje pisze ze ma nie spamowac!! emotka emotka emotka

Lista przyjaciół- zobacz listę osób zablokowanych i tam wpisujesz nick w Formularz blokowania.

Dzięki!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3163861 Napisano: 02.03.2010 08:13:34 w Pomocy!!!!
I jeszcze jkabym mogła prosić o pomoc czysto techniczna, mianowicie jak dodać osobę do igonorowanych? Bo anulka08 juz przgina delikatnie mówiąc pałe , i grzecznie nie rozumie jak sie jeje pisze ze ma nie spamowac!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3163853 Napisano: 02.03.2010 08:11:15 w Pomocy!!!!
Czy ktoś może mi powiedzieć, jak należy rozumieć ten punkt Regulaminu kinder?
W losowaniach tygodniowych i miesięcznych można wziąć udział tylko jeden raz, przy czym
uczestnik loterii, za każde nadesłane 20 punktów, otrzymuje jeden tzw. głos w losowaniu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3148630 Napisano: 25.02.2010 04:11:06 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

mam pytanie odnośnie konkursu NETTO... Czy informują od razu o wygranej ? Dostałam SMS-a zwrotnego: dziękujemy za udział, lalallala, zachowaj paragon, lalallla... emotka

ktos pisal ze do 3 dni Wyświetl w wątku >>
0 0