Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3254052 Napisano: 31.03.2010 08:10:33 w Paragony
termitek99 napisał(a):

isiulka napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Ciekawe czy na Allegro kupicie od kogoś zmywarkę za kilkadziesiąt złotych emotka

Ciekawe czy na allegro sprzedasz bezużyteczny paragon za 20 złotych emotka

Nie do końca bezużyteczny. Na każdą nagrodę są aż 2 miejsca rezerwowe, podwójna szansa emotka

No ale weź pod uwagę, że te paragony sprzedają tez ludzie którzy nie brali udziału w konkursie z różnych przyczyn i ten paragon im po prostu leży, a tak to przynajmniej dostaną małą rekompensatę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3253997 Napisano: 31.03.2010 07:53:44 w Paragony
termitek99 napisał(a):

Ciekawe czy na Allegro kupicie od kogoś zmywarkę za kilkadziesiąt złotych emotka

Ciekawe czy na allegro sprzedasz bezużyteczny paragon za 20 złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3253934 Napisano: 31.03.2010 07:39:17 w Paragony
Myślę, że ta dyskusja nie ma sensu. Kto chce niech sprzedaje, a kto chce niech żąda sobie za paragony i po 1000 zł. Przecież to indywidualna sprawa czy ktoś odda paragon za darmo czy za jakąś symboliczną kwotę. Za przeproszeniem: co komu do tego? Pilnujcie swojego...paragonu w tym wypadku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3250256 Napisano: 30.03.2010 08:58:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

Nie rozumiem wyników finałowych z Jedynek - byłem 3 pierwszy a patelni i tak nie ma emotka

a strzelałeś odpowiedziami zaraz po północy ?? to wiesz czemu nie wygrałeś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3246642 Napisano: 29.03.2010 10:42:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
misia89p napisał(a):

napiszę tu swoje zdanie i rozpęta się wojna, no ale cóż. właśnie niedawno były wyniki hasła reklamowego King Cross Marcelin w Poznaniu. Hasło, które wygrało wpadnę i przepadnę. widownia zero oklasków i ogólne zdziwienie. według mnie hasło nie pasuje do centrum handlowego i naprawdę były inne o wiele lepsze ( moja nie, bo ja pracuję w jednym sklepie i nie mogłam brać udziału, żeby nie było, że jestem sfrustrowana, że nie wygrałam. wpadnę owszem, ale przepadnę to tak jakbym tam weszła i w ogóle miała nie wyjść, wiem że sens jest inny, no ale większość tak sobie pomyślała...masakra

Tu możemy sobie gdybać, wszystko zależy od gustu jury, mnie osobiście się hasełko podoba. Trafia do mnie jego sens...No i jest krótkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3246396 Napisano: 29.03.2010 09:33:20 w Pomocy!!!!
monia24 napisał(a):

całą stronę masz, ale Twoja wypowiedź wyskakuje na pierwszy rzut, prawda???

aaaaaaaaa oto chodzilo:) tak ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3246350 Napisano: 29.03.2010 09:24:06 w Pomocy!!!!
Ja dalej was nie rozumiem, jak klikam tego linka to mam cała stronkę na której aktualnie teraz piszę:) Ale jak krzyszu pomógł to nie kombinuję dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3246304 Napisano: 29.03.2010 09:18:12 w Pomocy!!!!
monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

monia24 napisał(a):

Kto podpowie jak zrobić coś takiego, żeby wysłać osobie linka do konkretnego posta, a nie do strony której post się znajduje emotka

z naszego forum chyba się tak nie da.. emotka

da się napewno, tylko nie wiem jak

ja nawet nie wiem o co Ci chodzi:)
Nie możesz po prostu skopiowac treści posta? Wydaje mi się że na tym forum nie ma bezpośredniego odnośnika do postów
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3243401 Napisano: 28.03.2010 09:54:53 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

sambolera napisał(a):

a mnie moje lenistwo wkurza-niemal zawsze odkladam sobie konkursy na pozniej a potem jest już po emotka

Jakbym siebie widziała emotka Na usprawiedliwienie mam ciągłe bieganie za synkiem-sprinterem i wiosenne przemęczenie emotka

heheh mam to samo:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3243395 Napisano: 28.03.2010 09:53:11 w Paragony
Czy ktoś poratuje mnie paragonem pringles?

Ja mam ostatanio mega szczeście i pecha zarazem. Poszłam do reala kupic pringlesy. Na półce promocja. Przy zakupie 2 opakowań pringles czapka gratis. Sprawdzam w czytniku cene ( po ostataniej akcji w Netto), cena 14 zł z groszami. Było to zapakowane w takich jakby 2-pakach.
Przechodze przez kase, patrze na paragon : a tam Pringles 5 zł. Kobita się walneła i zamiast nabić cene naklejoną na dwupaku nabiła cene z tubki. Co dziwniejsze. 1 sztuka miała kosztować 7 zł a cena nabita 5.49.
Chłop mi sie drze , że mam nie kupować wiecej bo nikt tego nie je...wiadomo. Także, czy ktoś może mi odsprzedać taki paragon, lub uzyczyć w przypadku wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3243358 Napisano: 28.03.2010 09:36:44 w Paragony
zawodowiec25 napisał(a):

Bez fochów emotka Maa jest w porządku, tlyko mały z niej niedowiarek, więc się tak nie stawiaj już emotka

Też mam paragony z Bp z początku promocji , jak ktoś zainteresowany to PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3243324 Napisano: 28.03.2010 09:25:31 w Paragony
zawodowiec25 napisał(a):

maa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

monisi napisał(a):

smsowicz napisał(a):

viperek napisał(a):

Szukam paragonu BP/ARAL na zakup paliwa Ulimate.
Z 24 lutego (w grę wchodzi również wieczór dnia poprzedniego i ranek dnia następnego).

Zagrałem 2 x na 1 paragon i wygrałem 2x.
Mogę również odstąpić wygraną - 1 dane nie zostały jeszcze podane.

Ten wątek powinien być dostępny dla użytkowników z co najmniej 30 postami i jednocześnie co najmniej 2 miesiącami stażu. Bo tak mamy, to co mamy. Zakładanie nowych kont dla szukania paragonów emotka

widze ze tobie sie tutaj nic nie podoba ani oetker ani jak ktos szuka paragonu moze sie wyloguj bo po co tu marudy na forum nie chcesz mu pomoc to po co komentujesz a w temacie mam paragony winiary

Wiadomo, zdarza się. Nie miałbym nic przeciw, gdyby ta osoba ze swojego konta. Gdyby ta osoba nie miała nic na sumieniu, to by nie zakładała nowego konta. Poza tym agencje na poczekaniu też zakładają sobie nowe konta i widzą jakie rzeczy mają miejsce.

no to jak widza jakie rzeczy maja miejsce to niech wprowadza jakies inne zasady konkursow i niech np najpierw wymagaja przeslania zgloszenia z paragonem jak to ma miejsce w coraz wiekszej ilosci konkursow gdzie sle sie maila wraz ze skanem paragonu

Akurat ten konkurs to jedna wielka pomyłka, wystarczy uzykać czas 0,050 i już ma się opony. Jak uzyskać ten zcas zainetersowani wiedzą. Dodam tlyko, że wszytskie paragony są weryfikowane. W pierwszych 4 dniach konkursu tlyko 1 osoba podrobiłą sobie paragon ( pozmieniała daty w programie graficznym, wydrukowała i przefaxowała), natomiast już w 6 i 7 dniu trwania konkursu podrobionych paragonów przybyło już o 4. Dodam jeszcze że , czasy poniżej pewnego progu ( te niemozliwe do uzykania- a te które aktualnie wygrywają) będą dodatkowo weryfikowane, niektórzy zostaną poproszeni do siedziby organizatora.
więc apeluję do osób któe nie dostał teleofniku informującego o wygranej, aby zostawili sobie paragony. Bo lista znacznie się zmieni pod sam koneic konkursu.

Przecież Ty nie mozesz brać udziału w tym konkursie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3242441 Napisano: 27.03.2010 06:45:56 w Popraw sobie humor...
<jaga> Kaska, twoja siora w ciąży jest, nie?
<Kaska_909> tia, a co?
<jaga> mam do niej romans
<Kaska_909> ?
<jaga> zrobiłaby dla mnie test ciążowy? Przyniosę swój, tylko niech mi na niego no wiesz emotka
<Kaska_909> ?
<Kaska_909> po kiego? co ty kombinujesz?
<jaga> chłop mnie dzisiaj rano wystraszył w łazience, mało zawalu nie dostałam
<jaga> się mu ku**a odwdzięczę Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3237917 Napisano: 26.03.2010 10:08:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
potworkaa napisał(a):

Powiedzcie mi czy to już ze mną coś nie tak czy faktycznie wyniki tego konkursu pozostawiają wiele do życzenia http://calusy.czytomilosc.pl/ranking wygrało pierwsze 5 osób. Już pomijam to, że widziałam w jak zastraszającym tempie wzrastały głosy ale i tak 60 tysięcy głosów na kilka dni to lekkie przegięcie. Ale oczywiście wg organizatorów wszystko w porządku emotka

Co Cie dziwi, te konkurs był banalnie prosty a 60 000 głosów można było nabić w jeden dzień(KMWTW).l Tylko nagrody słabe bo do realizacji w Warszawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3234159 Napisano: 25.03.2010 07:04:13 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie parówki Jedynki, nie ma wyników, i nie chcą dać parasola:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3233147 Napisano: 24.03.2010 07:14:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciekawski89 napisał(a):

To sytuacja niczym z jakiegoś teleturnieju :

Bierzesz 10 tyś złoty czy też spoglądasz w bramkę X

Zdecydowanie brałbym to pierwsze wiedząc, że szanse na X wcale nie są takie duże.

Hihihi to słaby z Ciebie konkursowicz bo ja bym waliła w bramke emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3233144 Napisano: 24.03.2010 07:14:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
zawodowiec25 napisał(a):

Ludzie spokojnie, mi to wygląda na niezłą prowokację i tyle. Ktoś ma niezły ubaw a wy się wkurzacie.

Też mi się wydaje , że to prowokacja:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3233078 Napisano: 24.03.2010 07:03:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciekawski89 napisał(a):

Czy to jest oszustwo ? Ktoś napisał, że jest zainteresowany paragonem a czy ktokolwiek pytał czy on miał ten paragon czy zgubił itd. ?

Nie biorę udziału w tego typu konkursach ( paragony ) a tamta wypowiedź dotyczyła osób z neostradą lub też programami ingerującymi w system konkursowy ( nabijacze ) .

Ps. To tak samo jak ktos cos wygral z zapunktowanych kody dostal z forum nie kupując napoju.

Na moje oko cała afera zaczeła się przez to , że ktoś wstydził się napisać ze swojego nicka więc postanowił założyc nowy. Jakby to był jakiś stary konkursowicz, to wiele osób ( w tym ja ) chętnie oddało by mu/jej ten paragon za darmo.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#3232598 Napisano: 24.03.2010 04:17:01 w Wkurza mnie...
Ale sie normalnie teraz wkurzyłam. Miałam resztke pienidzy w portfelu, sobie pomyslałam , że przejdę się do Euro kupię Te princessy żeby miec paragon na konkurs. Wchodzę do sklepu i widze wielki Szyld promocja Princessa Maxi tylko 1,20 zł . No to biorę 5 szt (żeby było powyżej 5 zł) i jakieś tam inne pierdółki, żeby nie stać z samymi batonami emotka
Babka mie kasuje , biore paragon a tam zamiast 5 szt nabite 4 szt, i nie po 1,20 tlyko po 0.99 gr. Także nawet jakbym jej zwróciła uwagi że nie nabiła mi jednej prinsessy to i tak było by mniej niż 5 zł.
Na paragonie oczywiśćie prinsessa maxi jest nabita jako ciastka a sklep zamiast Ero jest nabite sklep Renata. Masakra jakaś ten sklep. Uhhh już mi lepiej jak sie wygadałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0