Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3293504 Napisano: 13.04.2010 06:22:24 w Wkurza mnie...
ewelcia napisał(a):

natie napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka

Piłsudski, Kościuszko, Sobieski i.... strasznie mnie to bulwersuje i dziwi

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!

z całym szacunkiem, ale megalomania to już przegięcie!

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie

a to nie byla dezycja RODZINY? Ze wybrali wlasnie Wawel? I spoczną razem.. tak mi sie wydaje.. ?

Tak wszędzie piszą, że to decyzja Pana Jarosława i Córki Państwa Kaczyńskich....

Nie chce mi się w to wierzyć, telewizja kłamie ...pewnie w tym wypadku też. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293473 Napisano: 13.04.2010 06:05:44 w Wkurza mnie...
pusccie sobie lepiej polsat:) leci fajny film o dobrych ludziach hehe serio oglądałam już go 3 razy i się za kazdym razem wzruszam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293408 Napisano: 13.04.2010 05:47:00 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie

Wszędzie mówią o parze prezydenckiej, a nie o samym prezydencie.

Rzeczywiście, kolezanka mnie w bląd wprowadziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293394 Napisano: 13.04.2010 05:42:12 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
emotka emotka emotka

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3287741 Napisano: 11.04.2010 11:31:54 w Pomocy!!!!
polec napisał(a):

isiulka napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Potrzebuje pomocy chemika. Albo kogoś, kto się na chemii zna emotka

Co się dzieje z wapniem w temperaturze 25 stopni? Albo jaką inną nazwę branżową może mieć wapń?

Calcium emotka i rozpuszcza się w wodzie przy tej temperaturze, ale niech ktos potwierdzi:)

a nie utlenia się czasem w tej temperaturze i powstaje tlenek wapnia CaO czyli wapno palone... mam takie skojarzenie, ale nie wiem czy temp nie jest za mała ????

Chemika, trzeba!

http://www.uklado...y.pl/index.php?id=20

stan skupienia Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3287707 Napisano: 11.04.2010 11:11:27 w Pomocy!!!!
zdolnabestia napisał(a):

Potrzebuje pomocy chemika. Albo kogoś, kto się na chemii zna emotka

Co się dzieje z wapniem w temperaturze 25 stopni? Albo jaką inną nazwę branżową może mieć wapń?

Calcium emotka i rozpuszcza się w wodzie przy tej temperaturze, ale niech ktos potwierdzi:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3286346 Napisano: 10.04.2010 02:10:31 w Żegnamy zmarłych

isiulka

#3282154 Napisano: 08.04.2010 09:59:52 w skojarzenia
mariolakal napisał(a):

kurka alita - czy są dreblinki ???
__________________ emotka

Czy są te dreblinki- nie lubię poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3281951 Napisano: 08.04.2010 08:49:53 w Paragony
krzysieq napisał(a):

mam BP z 1.04

ja 17.03 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3280388 Napisano: 08.04.2010 02:41:15 w Połączenia nieodebrane
anik01 napisał(a):

z jakiego numeru dzwonią Z ZIMY MISTRZÓW??????????????

a to oni wogole dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3279565 Napisano: 08.04.2010 11:13:12 w Paragony
ktoskcies napisał(a):

Szukam paragonu z BP z dnia 07.04

Mam dwa paragony BP z dnia 06.04 (godz. 13 i 16)

Oraz 1 paragon z dnia 31.04 (godz. 04.30 - noc)

31.04 emotka To kwiecień ma tyle dni??:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3278498 Napisano: 08.04.2010 07:19:59 w Programy lojalnościowe
Ja polecam Orsay Klub, dostaje się prezent na start - coś tam w granicach 30 zł, na urodziny dostałam 20 zł na zakupy, 50% zniżki emotka :D + za każdy zakup dostaje się punkty ( za każdą 1 zł-1pkt) a pozniej punkty wymienia się znowu na złotówki i wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3275942 Napisano: 07.04.2010 01:29:04 w Wkurza mnie...
darekgryko napisał(a):

isiulka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

wczoraj dodałem z 20 konkursów (albo i więcej) ...w bazie nie widze ani jednego...(jak na razie..ale dalej szukam)
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..

wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!

odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...

Spokojnie odblokują Cie, wzystko pokolei emotka Przecież to trozke twra:)

o jesssuuu,,,to jest tu ktos kto dobre słowo pod moim postem napisał...aj...nie pytam za co ban mam na kompie w robocie, ale chociaz mogliby dodac te konki, bo wczoraj tylko nad tym czas w pracy traciłem,,,za co ban? tez ich nie męczyłem...ale może dlatego że za duzo osób z 1 IP korzysta...a ja gupi sie bałem że 5 karniaka załapałem..ale i tak dalej sie wkurzam. Bo pieknie ładnie linki i opis konków dawałem...

Musisz poczekać, najpierw muszą sobie je przeczesać ludzie z forum Vip a potem sciepki dla reszty;) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3275889 Napisano: 07.04.2010 01:11:41 w Wkurza mnie...
darekgryko napisał(a):

wczoraj dodałem z 20 konkursów (albo i więcej) ...w bazie nie widze ani jednego...(jak na razie..ale dalej szukam)
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..

wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!

odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...

Spokojnie odblokują Cie, wzystko pokolei emotka Przecież to trozke twra:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3275780 Napisano: 07.04.2010 12:50:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że listonoz zawsze przychodzi w nie właściwym momencie: jak odkurzam i nie słysze , że puka, albo jak mam na twarzy maseczke i nie mogę otworzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3270766 Napisano: 06.04.2010 06:34:07 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie pazerność e-konkursowiczów na Leonie ktoś sobie założył 9 kont buganda1, budanda2, budanda3, (...) aż do bugadna9 emotka

a skąd wiadomo że to e-konkursowicz??? Może to jakiś zwykły konkursowicz, a nie eeeeee emotka

Jakby był pazerny to by grał na jedno konto ( przecież mozna wygrac nie skonczona ilosc nagrod) a koro zalozyl 9 kont to widocznie gra na 9 osob, bo ma duza rodzine i np. kazdemu chce podarować np zestawik ksiazek?

Albo nie wie ze mozna wygrackilka ksiazek na jedno konto
Albo nie potrafi zapamietac hasla emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3260255 Napisano: 01.04.2010 05:43:26 w Carrefour konkursy
Kurcze polowałam na tą zmywarke 2 lata, mam nadzieje że organizatorzy nie zrobili sobie prima aprilisowego żaricku, bo trezci raz dać się nabrać dzisiaj to już rpzegięcie by było! Alee jestem cała happy emotka emotka Chłop mi nie uwierzy Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3260254 Napisano: 01.04.2010 05:42:58 w Carrefour konkursy
Kurde polowałam na tą zmywarke 2 lata, mam nadzieje że organizatorzy nie zrobili sobie prima aprilisowego żaricku, bo trezci raz dać się nabrać dzisiaj to już rpzegięcie by było Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3260212 Napisano: 01.04.2010 05:31:59 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

lecą smsy ze zmywarkami emotka

i u mnieeeee smsik!!!! w końcuuuu emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3259107 Napisano: 01.04.2010 11:27:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
apoccalipsa napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

radosna napisał(a):

slavek napisał(a):

Czyli mamy kolejny samochód na forum emotka

Jaki samochód? Pogubiłam się z tymi wynikami ... w mordę ... ale spoko! Oni będą jeździć Fordem:
http://www.5x4.neth.pl/
Może przybliżą szczegóły konkursu - pytam z ciekawości i gratuluję!

spin

dopisz i mnie, i mnie
emotka emotka

Ja też chcę emotka emotka

Oooo znajome nickiii GRATULACJEEE!!! Ale zazdroszcze!! też chce!! emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0