Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3601522 Napisano: 06.08.2010 03:28:39 w Paragony
iaziaz napisał(a):

szukam paragonu z eko
mam nadprogramowa wygrana pw

również szukam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3601286 Napisano: 06.08.2010 01:35:20 w Paragony

Szukam paragonu JACOBS z 24.07.2010 z Tychy Towarowa...
Mam paragon z 23 Tychy Towarowa
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3570307 Napisano: 25.07.2010 06:56:29 w Paragony
Szukam paragonu MegaWarki EKO z 4 lipca Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3536594 Napisano: 10.07.2010 03:30:25 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

zyziak napisał(a):

pola731 napisał(a):

a nikt nie ma zrzutu z ekranu ?
bo sklepy są tak oznakowane , że nigdzie słowa o żelu nie ma ...

Na plakacie kup Ariel min.3,5kg emotka no chyba że to był stary plakat jakiś

plakat świeży - u mnie taki sam emotka

na ulotkach też kup ariel , ale regulamin mówi jasno o proszku i żelu. Dlatego odpuscilam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3467430 Napisano: 17.06.2010 04:07:51 w Paragony
isiulka napisał(a):

szukam paragonów z nestle carrefour?

yyy chodzi o paragony Nescafe carrefour emotka :D pomyliłam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3467291 Napisano: 17.06.2010 03:23:19 w Paragony
szukam paragonów z nestle carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3461082 Napisano: 15.06.2010 03:32:12 w Połączenia nieodebrane
barcza napisał(a):

kolo 16 zastrzezony nie mam pojecia kto dzwonil

opony BP?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3442835 Napisano: 08.06.2010 07:58:10 w Pomocy!!!!
Pilnie szukam 3 osob ktore zalogują się na l-m i wejda na robota Miasto/lm link/ plansza 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3442719 Napisano: 08.06.2010 07:25:48 w Pomocy!!!!
Pilnie szukam 3 osob ktore zalogują się na l-m i wejda na robota emotka Miasto/lm link/ plansza 1
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3435003 Napisano: 05.06.2010 02:21:35 w Pomocy!!!!
isiulka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

agulecece napisał(a):

koza18 napisał(a):

pomocy
Ktos wkradl mi sie na allegro Zmienil haslo na allegro, maila numer konta zlikwidowal moje aukcje, wystawil 20 telefonow. Czy powinnam zglosci to na policje ?? (Ip ma zmienne raz z Niemiec, raz z USA) POmocy emotka

zgłoś i to natychmiast bo moze ci narobić dużo problemów takze finansowych

Dokładnie może się to skończyć dla Ciebie fatalnie!

buuu jeszcze się pytasz? na Twoim miejscu już bym stała na komisariacie

Chociaż, żeby zmienić hasło na allegro to trzeba chyba mailowego potwierdzenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3435001 Napisano: 05.06.2010 02:19:23 w Pomocy!!!!
olusiia975 napisał(a):

agulecece napisał(a):

koza18 napisał(a):

pomocy
Ktos wkradl mi sie na allegro Zmienil haslo na allegro, maila numer konta zlikwidowal moje aukcje, wystawil 20 telefonow. Czy powinnam zglosci to na policje ?? (Ip ma zmienne raz z Niemiec, raz z USA) POmocy emotka

zgłoś i to natychmiast bo moze ci narobić dużo problemów takze finansowych

Dokładnie może się to skończyć dla Ciebie fatalnie!

buuu jeszcze się pytasz? na Twoim miejscu już bym stała na komisariacie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3434279 Napisano: 05.06.2010 06:56:14 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

Broniłam się trzy minuty, kolejne to były tylko komplementy i kwiaty, które dostałam od promotora emotka a ponoć taki gbur był emotka

będę trzymać kciuki emotka

To do jakiej uczelni Ty chodziłaś?
U nas odwrotnie, my dajemy kwiaty promotorowi emotka Rozumiem , że promotor czekał na Ciebie już z kwiatami, czy w trakcie obrony po nie pobiegł do kwiaciarni ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3414409 Napisano: 27.05.2010 05:30:04 w Paragony
Mam paragon ARIEL z Rybnika i Katowice -rozdzienskiego Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3409821 Napisano: 25.05.2010 07:59:58 w Paragony
kendi napisał(a):

kalisto - nie zgadzam sie, bo jednej i drugiej osobie zależy w końcu - jeśli się nie dogadamy to nikt nic nie zyska.
jeśli osobie, która ma kupon nie zależałoby to by go oddala a nie sprzedawała - za darmo tego nie robisz emotka ))

To sprzedaj wygraną za 150 zł na to samo ci wyjdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3404858 Napisano: 23.05.2010 06:27:12 w Inne mniejsze markety
drzemek napisał(a):

Jaki model zmywarek Indesit daje Smolar z finisha?

DFG 250 EU Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3395966 Napisano: 20.05.2010 08:42:01 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

wkurzam sama siebie, strasznie nie chce mi sie iść do pracy, jednocześnie lubię swoją pracę, cieszę się ze ją mam i nie mogę się do niej zebrać, wkurzają mnie ludzie mówiący jak to nauczyciele dobrze mają:mało pracy , dużo wolego.
Też jestem zatrudniona na karcie nauczyciela a wakacji i ferii nie mam, codzień muszę w dzienniku pracy zapisywać co zrobiłam i czy wykorzystałam należycie godziny, prowadzę spotkania z nauczycielami popołudniami, zajęcia z dziećmi i rodzicami (tzw.problemowymi) i wkurzają mnie komentarze jaką to mam łatwą i przyjemną pracę!
Całe szczęście, ze jak moje dzieci się na zajęciach pojawiają to całe to wkurzanie mi mija i zachowuję się ok.
I jeszcze mnie wkurza ze zamiast zostawiać pracę w pracy to zabieram ją do domu-myślę o swoich dzieckach i papierków mnóstwo wypisuję.

Ojjjj współczuję, wiem jak to wygląda, ale głowa to góry to ta pogoda powoduje takie psychicznego doła:))) Bedzie dobrze!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3379277 Napisano: 14.05.2010 12:30:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
może ktoś wymieni bon na blender? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3378674 Napisano: 14.05.2010 09:35:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
errorr napisał(a):

haribox napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

tak sobie czytam i granie w konkursy jest bardzo niebezpieczne. Z czasem można się tak zatracić i stać się tak zachłannym i pazernym że przestaje się patrzeć trzeźwo na świat. Nie odczuwa się żadnej przyjemności z zdobywania nagród bo ktoś wygrał więcej i bardziej wartościowe rzeczy. Takie odnoszę wrażenie po niektórych wypowiedziach i spekulacjach a jeżeli rzeczywiście dorośli grają w konkursy dla dzieci to na pewno już cierpią na taki syndrom emotka emotka

emotka emotka emotka

No tak zdięcie dodane o 23:45:07 przez siedmiolatka emotka Daje do myślenia emotka

Jejku jak ja jestem uczulona na pisanie głupot emotka Nie przyszło Ci do głowy, że dziecko mogło narysować pracę a rodzić mógł ją dodać, czy tego też regulamin zabrania?! Jak są prace, w których udział biorą 4 -5 letnie dzieci to też mają same zaadresowac kopertę i wysłać pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377791 Napisano: 13.05.2010 10:32:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

smsowicz napisał(a):

edith napisał(a):

Pani Moniko z Poznania gratuluje samochodu emotka Strasznie mnie pani przesladuje emotka Ostatnio wygrala pani tez samochód w gazecie dla dzieci Scooby Doo,to jest dopiero szczęście ,chyba że to inna osoba emotka Synek też robił kartkę na konkurs i nic,ja na Wawel i nic a na dodatek patrzę w Kaczorze Donaldzie gdzie mój synek walczył o 1 miejsce i co...nic ..Maksymilian Urbaniak wygral...to dopiero szczeście emotka

Jaki konkurs? Monika U.?

Ciekawe ile Maksymilian Urbaniak ma latek??(czy ktos wie?) Bo jak 4, to maluje jak 15 latek:) fenomen jednym słowem:)

a może by tak bez nazwisk emotka
nie ważne ile ma lat, czasem nie które dzieci mają 15 lat malują jak 4 latki, a 4 latki malują jak 15
zejdzcie w koncu z dziewczyny i zajmijcie sie konkursami może i wy kiedys wygranie takie nagrody
emotka

Tu też Maksymilian U.
http://www.meblik...yciezcy-konkursu.pdf

a tu M.U.

http://www.vion.com.pl/lista-pokoik.pdf

No widze, że sobie nowe hobby znalazłaś, teraz zamiast wkur**ać wszytskich, uwziełąś się na jedną osobę? Zamiast zajmować si egłupotami pozakłądaj już lepiej jakies nowe tematy, chyba większy pożytek będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377712 Napisano: 13.05.2010 09:46:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

lizzie napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edith napisał(a):

Pani Moniko z Poznania gratuluje samochodu emotka Strasznie mnie pani przesladuje emotka Ostatnio wygrala pani tez samochód w gazecie dla dzieci Scooby Doo,to jest dopiero szczęście ,chyba że to inna osoba emotka Synek też robił kartkę na konkurs i nic,ja na Wawel i nic a na dodatek patrzę w Kaczorze Donaldzie gdzie mój synek walczył o 1 miejsce i co...nic ..Maksymilian Urbaniak wygral...to dopiero szczeście emotka

szczęście plus ciężka praca - dużo poświęconego czasu emotka

plagiaty to tez dla ciebie ciezka praca?gratuluje toku myslenia emotka

A jakieś konkrety? Bo oskarżać łatwo.

konkrety juz byly podane w tym topie emotka

gratuluję samozaparcia - żeby zakładać nowe konto żeby znów pooskarżać kogoś emotka

jak na to wpadlas? emotka

bo mnie takie coś wkurza ... bo tak najlepiej z ukrycia powyzywać i pooskarżać kogoś ... no żeby potem do ciebie pretencji nie było - jak takis mądry to napisz pod swoim prawdziwym nickiem a nie się chowasz emotka

pisze miedzy innymi tez w twoim imieniu
powinnas podzikowac a nie sie denerwujesz
90% forum zazdrosci pani U. z poznania i ja obgaduje ty nalezysz pewnie do tych 10% emotka

Skąd Ty te statystyki bierzesz... emotka emotka Sam/a sobie nie potrafisz wygrać i będziesz tu propagandę siał/a Żałosne!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0