Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3962153 Napisano: 14.12.2010 08:24:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
meeyka napisał(a):

buka napisał(a):

moje dziecko ma ponad trzy lata i uważam że ma wielki talent emotka umie namalować oko (przeważnie jedno ) kulfon co go nazywa nosem i gdzieś obok oka maluje usta w postaci jednej idealnej kreski emotka całość obtacza linią która ma stanowić głowę , potrafi też wystylizować fryzurę ( zawsze włosy w liczbie trzech - tu zaznaczam ze liczy głośno las, dwa, tsy) na koniec maluje dwa ślimaki które stanowią uszy. Wyjątkowość jego prac stanowi czoło - tutaj robi dwa maziaje i głośno mówi - coło .

Tak jak wyżej opisałam wyglądał by pies, prosiaczek, mama, ulubiony wujek, miś, ryba oraz żaba.

Z zazdrością patrzę na prace w Tymbarku. Czy z moim dzieckiem jest coś nie tak ? emotka

zdolne dziecko emotka emotka emotka z opisu wynika, ze z Twoim dzieckiem jest wszystko w porzadku. trudno jednak, zeby Twoje dziecko w tym wieku rysowalo tak jak dorosli, ktorzy stworzyli prace na tymbarku (i duplo tez) emotka moje dziecie ma 4 lata, ale tez ich nie przeskoczy emotka emotka

emotka emotka emotka Hehehe buka Twój opis po prostu mnie rozbroił:) Ja mam na lodowce parę rysunków od dzieciaków ( nie moich) i osobiście raz strzeliłam że jeden z nich przedstawia motylka i musiałam małą artystke pół dnia przepraszać że nie rozpoznałam co to jest- do dziś nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3959605 Napisano: 14.12.2010 09:07:10 w Carrefour konkursy
martu18 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Szukam paragonu z loreal carrefour.

a z kiedy wygrałaś?

wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3959561 Napisano: 14.12.2010 08:50:09 w Paragony
Szukam paragonu z loreal carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3959558 Napisano: 14.12.2010 08:49:42 w Carrefour konkursy
Szukam paragonu z loreal carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3957855 Napisano: 13.12.2010 05:43:57 w Inne mniejsze markety
Więc MOI DRODZY emotka :) jeśli już taka rozmowa się rozpoczeła to powiem tak. Żeby się zamldować właściciel mieszkania ma cenzura do gadania w świetle najnowszych rzpeisów, bowiem wystarczy sama umowa najmu i właściciel nie musi być o tym fakcie nawet poinformowany - więc sytacja któa opisujecie , że ktoś tam się prosi i właściciel nie chce jest wyssana z palca, lub ktoś totalnie nie zna się na swoich prawach jako najemcy. A co do dowodów osobisty od lipca roku 2011 będzie można wyrobić sobie dowód osobisty na którym nie będzie danych adresowych , opisu typu wzrost , kolor oczu itd. będzie natomiast czip na którym będą zawarte wszystkie te informacje. Dowody osobiste od tego roku są wydawane całkowicie za darmo, więc wystarczą 2 zdjęcia, wniosek ( osoby które urodziły się w innym mieście muszą ewentualnie dodać akt urodzenia- bądz małżeństwa w przypadku zmiany stanu cywilnego)i wyrabiacie sobie dowodzik nowiutki świeżutki.

Wnioski wyciągnijcie sami ile warte są dane adresowe zawarte w dowodzie osobistym.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3949332 Napisano: 10.12.2010 09:06:44 w Carrefour konkursy
lavenda7 napisał(a):

jak się wygra to się wygrywa albo prostownicę albo golarkę czy oba ?:)

prostownicę albo golarkę. a jak skończy się dana nagroda to ci sami przydzielą to co zostanie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3948818 Napisano: 10.12.2010 06:58:19 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

wkur... się dzisiaj i to na maxa.
W dzisiejszych czasach już nie można iść po pracy na piwo,żeby przyjść do domu w całości.
Brat już na przystanku stał jak podleciało kilku patałachów w tym uwaga! dziewczyna Dostał w twarz,skopali i uciekli-teraz pojechał na pogotowie porażka Jak otworzyłam mu drzwi to go nie poznałam emotka

niech idzie na policję, być może przystanek
(lub ulica) był monitorowany. I jeszcze kasiurke za to dostanie...i to przyzwoitą jeśli się postara. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3945798 Napisano: 09.12.2010 07:59:04 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3945775 Napisano: 09.12.2010 07:51:56 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dzisiaj Kamis, obraziłam sie na Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3945743 Napisano: 09.12.2010 07:43:07 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

inka113 napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

No dzwonią za to do tych, co wygrali już wcześniej z 4-5 itd...

i chcą skany dowodów, o czym nie ma mowy w regulaminie emotka

a skoro nas obowiązuje regulamin - zwłaszcza w temacie co kupić, gdzie i jakiego eska wysłać, ich też to dotyczy emotka

Chcą skan dowodu osobistego emotka
Dziś Pani do mnie dzwoniła, ale o tym nie wspominała.

jakos tez nikt mi o tym nie wspomniał...

bo ludzie wstydzą się przyznać, że zostali wykolegowani przez kolejną agencję nadinterpretującą regulaminemotka

Ode mnie nikt nie chciał skanu dowodu,a dane i paragony już odesłane. Ale rozumiem,dlaczego to sprawdzają - regulamin wprowadza ograniczenie- 1 nagroda na gospodarstwo domowe:)

Jejjku za głupotę powinien być ban na tym forum emotka Po pierwsze w regulaminie jest jasno napisane ( chyba by musieli dużymi literami napisać dla co poniektórych) , że wysyła się ksero dowodu osobistego - taka informacja była zawarta od sameog początku konkursu, natomiast Pani która informuje o wygranych , nie informuje ażeby była taka potrzeba. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3944394 Napisano: 09.12.2010 12:56:42 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

też mnie to wkurza, oj wkurza emotka

zadzwonia dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3944303 Napisano: 09.12.2010 12:34:43 w Połączenia nieodebrane
kojarzy ktoś numer 8967**003? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3944262 Napisano: 09.12.2010 12:23:48 w Paragony
Mam paragony z kamisa sklepy nr: 14,15,18,21,23,27,29
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3943563 Napisano: 09.12.2010 09:34:28 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

kiro napisał(a):

janiek napisał(a):

Byłem dzisiaj w Netto chciałem zamówic tysiąc soków Cappy małych na konkurs ale kierowniczka nie chciała zamówienia mi przyjać bo myślała że sobie jaja chce zrobić chciałm zapłacic i też nie chciała.
A soki chce miec do 18 aby trafiły do paczek świątecznych dla dzieci.
Jutro zadzwonie do centrali emotka

a po co nas o takich bzdurach informujesz emotka

emotka odstraszyć potencjalną konkurencję - niezła strategia emotka emotka emotka