Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo wygrywa tlyko pierwsze 15 osob- czyli do 150 głosu, chyba że ktoś nie odpowie na pytanie. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to pewne , czy zgadujesz? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakas promocja jest ze 2 szt w cenie 10 zł:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że to dobra kara. 10 miesięcy to naprawdę dużo. Szczególnie dla tak młodych ludzi. Bardziej wkurza mnie reakcja mieszkańców, wszyscy zastraszeni, boją się nie wiadomo czego. Właśnie dlatego jest gorzej, że każdy się boi, chowa. Na ulicy coś się dzieje, to gaszą światła i gapią przez firanki, ale pomóc nie pomogą nikomu. Moim zdaniem za niereagowanie też powinna być kara. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chcę pralkę! Z kolei mam dość zmywarek Mogli by zacząć dawać sprzęt sportowy, człowiek by trochę rozruszał tyłek zanim będzie za późno Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o fuuuuujjjj Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzwoniłam, e wyniki bedą za tydzień, z naciskiem na dwa tygodnie. Taką informację uzyskałam. Musimy się uzbroić w cierpliwość. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sumę wszystkich towarów, czy to ile zapłaciłaś za całe zakupy Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
została Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehehe oj dzisiaj mam taki nastrój, że chętnie :D To co Wero wpadasz? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja znam ten nick Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na allegro są Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Murion za Co Wam zablokowali konta?
haz0r jak Ci zablokują to nawet zapalniczki nie dostaniesz Myślałam, że za gry można mieć 2 nagrody Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehhh przeginają już powoli. Wyświetl w wątku >>