Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4117919 Napisano: 07.02.2011 12:56:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leona napisał(a):

wsciekly napisał(a):

asior24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a ja mam dziwne odczucie co do wyników w konku Zima w Intermarche

http://www.e-kupo...ma%20w%20Intermarche

Lista laureatów głównych:
1. Bartosz Hejmej (Telewizor SONY KDL-55EX710 o wartości 7900,00 zł)
2. Władysław Świątkowski (Zestaw kina domowego SONY BDV-IZ1000W o wartości 3890,00 zł)

otóż po przejrzeniu list laureatów z innych konków dostępnych na stronce e-kupon.info nigdzie nie pojawia się nazwisko Hejmej ani Świątkowski/a

to dziwne, bo zwłaszcza w konkursach, gdzie było 300 - 400 nagród zawsze gdzieś przemyka jakieś nazwisko, które potem w większym konku wygrywa nagrodę główną

a tu mają ludzi, którzy nigdzie nic nie wygrali emotka

specjalnie wybierali nuworyszy czy coś tu nie gra emotka

Proponuję leczyć się z urojeń... przecież wysyłając zgłoszenie nikt nie podawał danych, może po prostu wybrali proste mało skomplikowane hasła wysłane przez przeciętnego klienta sklepu. emotka

przy MediaS wszyscy też mieli urojenia a potem wyszła niezła afera emotka

od tego jet ten top, żeby podyskutować o wynikach - zwłaszcza wtedy, gdy pojawiają się jakieś obiekcje i pytania

a co do drugiego pana, to

http://www.loyal....=person&person=9

jeśli to ta osoba, to jest... copywiterem, czyli zawodowo układa reklamki emotka

Znaczy się dobry jest w tym co robi a jury ma wyrobiony gust emotka

zwłaszcza wyrobiony gust emotka

i gra tylko w konkretnych (czyt. z mega nagrodami) konkursach emotka emotka emotka

Może po prostu inne go nie interesują emotka emotka

też tak sadzę emotka

i zapewne co wyśle eska, to wygrywa emotka

niektorzy chyba serio powinni isc na konkursowy odwyk. Wpisaliście imie i nazwisko w google wyskoczylo wam byle co i juz facetowi przypisujecie jakaś tozsamowść, wg googli to ja jestem radną na wiosce emotka emotka Akurat nazwisko Świątkowski należy do dość znanych nazwisk. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4109778 Napisano: 04.02.2011 01:02:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
keiti78zg napisał(a):

zmieniajac temat i nie wiem czy było bo widze ze dzis mnostwo postów odnosnie schwarzkopfu dostałam informacje moze komus sie przyda..
Witam,

Z przyjemnością potwierdzam, iż jest Pani na liście wytypowanych do nagrody III stopnia.

Prawdopodobnie w chwili przygotowywania pierwszej listy Pani dane jeszcze nie były zweryfikowane przez komisje konkursową.

Nowa aktualna lista powinna pojawić się na początku przyszłego tygodnia i na pewno pojawią się tam już Pani dane.

Tak, ja dodam , że wczoraj Kobieta zajmująca sie konkursem mówiła, że na liscie znajduja sie nazwiska osob ktore najpozniej wyslaly paragony i dane, po prostu zaczeli uzupelniac ja jakby od konca. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4109749 Napisano: 04.02.2011 12:58:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
keiti78zg napisał(a):

zmieniajac temat i nie wiem czy było bo widze ze dzis mnostwo postów odnosnie schwarzkopfu dostałam informacje moze komus sie przyda..
Witam,

Z przyjemnością potwierdzam, iż jest Pani na liście wytypowanych do nagrody III stopnia.

Prawdopodobnie w chwili przygotowywania pierwszej listy Pani dane jeszcze nie były zweryfikowane przez komisje konkursową.

Nowa aktualna lista powinna pojawić się na początku przyszłego tygodnia i na pewno pojawią się tam już Pani dane.

Tak, ja dodam , że wczoraj Kobieta zajmująca sie konkursem mówiła, że na liscie znajduja sie nazwiska osob ktore najpozniej wyslaly paragony i dane, po prostu zaczeli uzupelniac ja jakby od konca. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4109716 Napisano: 04.02.2011 12:51:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
Banda zazdrosnikow!!! a kto wam broni lepic autka, zal wam cenzura sciska i tyle. Szystkie chwyty dozwolone, dziewczyna pewnie poslala i hasla i autko, co miala do stracenia? I akurat jury wybrało autko. Jej wina ze organizatorzy to cenzura wolowe i olewaja regulamin. Znalazla sposob to korzysta a Was pazery własny jad zatruje! Wstyd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4106058 Napisano: 03.02.2011 12:36:35 w Wkurza mnie...
toffee napisał(a):

Obawiam się, że prywatyzacja wszystkiego nie rozwiązuje. Jeśli by nastąpiła to prywaciarze by nie czuli żadnej konkurencji i podniesliby ceny. Prawa rynku niczego nie rozwiążą bo już teraz u mnie w mieście jest zmowa cenowa np. w sprawie wizyty kosztu wizyty u ginekologa. W dalszej kolejności pewne usługi medyczne jako nieopłacalne byłyby mało dostępne albo wogóle zniknełyby z rynku - np. bardzo drogie jest leczenie dzieci i chorób przewlekłych (trudno na tym zarobić). Prywaciarze też mają tendencję do oszczędzania na wszystkim aż przekraczają w tym granice rozsądku - wystarczy przejść się po specjalistycznych gabinetach urody - niepierwszej świeżości szlafroczki, branie specyfiku strzykawką z jednej buteleczki dla kilku pacjentów itp. a płaci się jakby płynnym złotem okladali.

Bardziej w temacie wkurza mnie, że morfologia wykazała anemię i czeka mnie ograniczenie picia herbaty,którą tak lubię.

To temat rzeka, osobiście również chodzę prywatnie i nigdy nie zdarzyło mi się aby coś co służy jednokrotnemu użyciu było używane więcej niż 1 raz, przy mnie zawsze lekarz wyciąga narzędzia, z hermetycznego opakowania. Co do pojemnika do którego wbijają kilka strzykawek, to dopóki każda strzykawka będzie nowa, nie używana to nie widzę problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4105502 Napisano: 03.02.2011 10:35:34 w Konkursy firm tytoniowych
kitka napisał(a):

dziala wam stronka

Pytasz czy stwierdzasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4103210 Napisano: 02.02.2011 03:46:14 w Konkursy firm tytoniowych
youth4 napisał(a):

nie działa

403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
emotka

mi działa Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4102977 Napisano: 02.02.2011 02:23:58 w Inne mniejsze markety
może ktos powiedzieć, czy przed sekundka nie szly smsy z bialego stolu? bo dostałam dziwnego smska ze jestem na liście laureatów, ale nie ma słowa o jaki konkurs chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4098405 Napisano: 01.02.2011 09:54:21 w Inne mniejsze markety
Hej, bo ja nie w temacie, był smski z białego stołu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4092372 Napisano: 30.01.2011 11:32:13 w Konkursy firm tytoniowych
Pomogę komuś ugrać dobry wynik na marlboro w rybach, wamian za ..:) propozycje PW
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4090402 Napisano: 29.01.2011 05:01:13 w Paragony
beata28 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

zarania napisał(a):

malutka456 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

szukam osoby która jest w stanie załatwić paragon nescafe z konkretnym numerem , mam paragony ,zagrałam wczoraj pierwszy raz i pomyliłam jedną cyfre emotka a dzisiaj smsik o wygranej o 11.00 przyszedł. Jeśli ktos ma takie możliwości zapraszam na PW emotka

wystlumacz im podczas rozmowy, mysle, ze nie beda robic problemu, sa bardzo sympatyczni, a kazdemu moze zdarzyc sie pomylka emotka

a ja myślę, że powinnaś wysłać tak jak masz - kiedyś odesłałam paragon z ostatnią liczbą obok tej właściwej którą wpisałam w smsie (np. 7 zamiast 8) i nikt się nie czepiał i nagroda przyszła. Dopiero jeśli zauważą, możesz tłumaczyć, że omyłkowo nie wbiłaś ostatniej cyfry.

ok dziekuje za podpowiedzi zaryzykuje i tak zrobie ,nie mam nic do stracenia emotka dzieki dziewczyny emotka

taka 'pomyłka to niezła ściema, bo w sumie mozna celowo zmieniać sobie jedna cyferke ze swojego paragonu i grac tak długo aż sie wygrana trafi a potem tłumaczyc to pomyłka
wg mnie nie powinni uznac takiego paragonu aczkolwiek pomylić sie można

Myślę, że będą widzieć, że dziewczyna wysłała jedno zgłoszenie, wkradła sie liczbówka. Najlepiej zadzwoń i zapytaj, ale moim zdaniem nie będą robić problemu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4090348 Napisano: 29.01.2011 04:34:37 w Wkurza mnie...
barbara1910 napisał(a):

ineska napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

a mnie strasznie wkurzaja reklamy na e konkursach emotka

mnie też często niechcący w nie wchodzę
emotka

nie potrzeba w nie wchodzic bo one automatycznie same sie wlaczaja i to nie jedna ,nie dwie tylko kilka emotka

zainstaluj sobie ad munchera bo faktycznie przegięcie z tymi reklamami. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4090322 Napisano: 29.01.2011 04:22:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

a o czym właściwie mowa?:)

O Vitaralu emotka
http://www.vitaral.pl/Lista-zwyciezcow

Dzięki:) Nie grałam w tym chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4090253 Napisano: 29.01.2011 03:59:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
a o czym właściwie mowa?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4086166 Napisano: 28.01.2011 10:55:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Biżuteria Apart z Loreala, Naprawde ładna i... wielka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4085948 Napisano: 28.01.2011 09:59:48 w Konkursy firm tytoniowych
Pomogę komuś ugrać dobry wynik na marlboro w rybach, wamian za ..:) propozycje PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4082846 Napisano: 27.01.2011 01:43:48 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

aleks21 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

Był dzis już jezdziki?

BYŁY emotka

aleks21 napisał(a):

Chętnie odkupię Pchacza Tesco. Propozycję poproszę na PW - konkretne oferty emotka )

nie było emotka

ups jednak powiadamiali:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4082815 Napisano: 27.01.2011 01:35:06 w TESCO konkursy
aleks21 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

Był dzis już jezdziki?

BYŁY emotka

aleks21 napisał(a):

Chętnie odkupię Pchacza Tesco. Propozycję poproszę na PW - konkretne oferty emotka )

nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4077694 Napisano: 25.01.2011 09:22:09 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A po jakim czasie informują o wygranej ??? emotka

Ponawiam pytanko... emotka

o wygranej z czego? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4068604 Napisano: 22.01.2011 05:21:18 w Konkursy firm tytoniowych
justa111 napisał(a):

isiulka napisał(a):

luck82nysa napisał(a):

ja dzisiaj bylem 3030 w glosowaniu i nie wyskoczyla popiołka tylko info , że jestem 3030 ;/

bo wygrywa tlyko pierwsze 15 osob- czyli do 150 głosu, chyba że ktoś nie odpowie na pytanie.

a jak sie było np 2100 glosujacym to jest nagroda i gdzie mozna sprawdzic czy sie wygrało za głosowanie

jak nie pojawiło ci sie pytanie to znaczy ze pula już rozdana na ten dzien i nie wygrywasz nic. A jak dobrze odpowiesz, to Ci sie pojawi na ten polce pod głowa kurtka/popielniczka.
Wyświetl w wątku >>
0 0