Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4143370 Napisano: 15.02.2011 02:51:37 w Konkursy firm tytoniowych
Ode mnie tez codziennie na Mikołaja leci, nie lubię tego Aquariusa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4141901 Napisano: 14.02.2011 11:02:53 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

Trzeba będzie założyć nowe konto na handel paragonami emotka

a masz jakieś na zbyciu emotka

p5sz k6de0, n5e w5esz ze wsr6d nas sa agenc5? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4141888 Napisano: 14.02.2011 10:53:39 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

olus15 napisał(a):

Mnie najbardziej wkurza ta zabawa w laureatów i finalistów
To już wolę w ogóle nie otrzymać smsa z gratulacjami, niż dostać, a potem dowiedzieć się , że jedyne co wygrałam to szansa na wygraną, bo nagroda przypadła komuś innemu
To jest największa bzdura! i z tym powinniśmy naprawdę walczyć

Ja mam swoją teze na ten temat, dzięki której nigdy nie należałam d rezerwy emotka Mam nadzieję, że i tym razem się sprawdzi emotka A jak się nie sprawdzi to, doniosę na Was emotka

mojemu bratu

no wiesz - mojemu bratu chcesz skarżyć emotka emotka

no tylko mi nie mów , że mamy wspólnego.
O czymś nie wiem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4141882 Napisano: 14.02.2011 10:49:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ciekawe kiedy to będą wysyłać, skoro daleko w lesie nadal są z weryfikacją. Osoby, które wygrały cos wartościowego lepiej niech sobie do nich zadzwonią. Bo u mnie był pesel na dowodzie zamazany i już miałam wstrzymaną nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4141867 Napisano: 14.02.2011 10:43:12 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

Mnie najbardziej wkurza ta zabawa w laureatów i finalistów
To już wolę w ogóle nie otrzymać smsa z gratulacjami, niż dostać, a potem dowiedzieć się , że jedyne co wygrałam to szansa na wygraną, bo nagroda przypadła komuś innemu
To jest największa bzdura! i z tym powinniśmy naprawdę walczyć

Ja mam swoją teze na ten temat, dzięki której nigdy nie należałam d rezerwy emotka Mam nadzieję, że i tym razem się sprawdzi emotka A jak się nie sprawdzi to, doniosę na Was emotka

mojemu bratu Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4141852 Napisano: 14.02.2011 10:34:12 w Inne mniejsze markety
Trzeba będzie założyć nowe konto na handel paragonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4141829 Napisano: 14.02.2011 10:25:51 w Inne mniejsze markety
My tu nie lubimy skarżypytków kochaniutka emotka Nie ten konkurs to w następnym Ci się poszczesci emotka Ale skarżyć nie wolno! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4138371 Napisano: 13.02.2011 06:45:09 w TESCO konkursy
kaki76 napisał(a):

mia napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

zyziak napisał(a):

juz mi nerwy puszczają aby dotrwać tylko do jutra i zadzwonić do Nestle i RSCG i ciekawe co powiedzą na te praktyki emotka

Wysłać Ci herbate z melisa ? emotka

Z Posti? emotka

ja mam herbatkę z meliski mąż mi któregoś dnia kupił jak byłam zła jak osa i czepiałam się o szczegóły emotka emotka

i pomoglo?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4136376 Napisano: 12.02.2011 07:59:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

dzasmina napisał(a):

no ja np nie rozumiem tego
7. Wygrana Nagrody Specjalnej nie wyklucza Uczestnika z wygranej nagród przewidzianych w pozostałej
puli nagród Konkursu.
czyli jak dla mnie osoba, która wygrała telefon mogła wygrac też galę i kosmetyki, a takiej osoby nie ma emotka

dokładnie, a wątpię, by wszyscy co mają telefony mieli gorsze czasy od tych, co mają wyjazdy.

A i z tego co wiem są osoby co mają wyjazd a grali w realu:P

Nom może chcieli to jakos rowno podzielic. Ja tam akurat wolalam telefon od tej Gali:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4136371 Napisano: 12.02.2011 07:58:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzasmina napisał(a):

no ja np nie rozumiem tego
7. Wygrana Nagrody Specjalnej nie wyklucza Uczestnika z wygranej nagród przewidzianych w pozostałej
puli nagród Konkursu.
czyli jak dla mnie osoba, która wygrała telefon mogła wygrac też galę i kosmetyki, a takiej osoby nie ma emotka

dokladnie, bo miala za niski czas, dlatego wygrala tlyko telefon , a Ci co wygrali Gale mieli lepsze czasy. Jakby Ci co wygrali Gale grali z Reala, to wygrali by i Gale i Telefony. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4136325 Napisano: 12.02.2011 07:44:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy jest chociaz jedna wiarygodna osoba, ktora grała w konkursie Raalowym a wygrała Gale? Jezeli tak to ta osoba powinna była dostac rowniez telefon...ale z tego co mi wiadomo nie ma takich osob. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4136316 Napisano: 12.02.2011 07:43:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie wiem czego nie rozumiecie, osoby ktore wygrały gale z ogolnego miały dużo lepsze czasy od tych, ktore wygrywały telefony. Czyli najlepsze czasy to nagroda głowna, oraz nagroda II stopnia. Osoby ktore wygraly telefony, to osoby z najlepszymi czasami, ktorzy brali udzial w realu, jednakże wszyscy mieli za slabe czasy w porownaniu z tymi co wygrały nagrode II stipnia. Natomiast Ci co wygrali nagrode II stopniea nie mogli wygrac jednoczesnie telefonu bo nie brali udzialu w Realu tlyko ogolnym. Namieszane ale w tym tkwi sedno. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4136307 Napisano: 12.02.2011 07:39:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzasmina napisał(a):

benasia napisał(a):

ismena napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

haz0r napisał(a):

Regulamin akurat czytałem, dodatkowo miało być 30 telefonów do wygrania z reala, a nie żadna nagroda II stopnia i po drugie Zwycięzcy nagród Drugiego Stopnia oraz Nagrody Głównej zostaną dodatkowo powiadomieni przez Organizatora o wygranej telefonicznie a żadnej rozmowy nie miałem, więc czyżby to kosmetyki tak dziwnie oznaczone?:/

Nagroda drugiego stopnia to zaproszenie na finał Elite Model Look - i mogli ją zdobyć uczestnicy zarówno z Reala, jak i z ogólnpolskiego.

czy wygrał ktoś zarówno zaproszenie na galę, jak i telefon?
Telefony miały być nagrodą dodatkową, a wg listy jak ktoś wygrał telefon, to nie ma go ani w w nagrodzonych galą, ani kosmetykami emotka

wg mnie osoba która wygrała galę nie wygrala telefonu, a osoba która wygrała tel wygrała też kosmetyki. tak to rozumię. bo tel to nagroda dodatkowa. a czemu tak jest to nie wiem, ale chyba dobrze myślę.

a wg mnie osoba, która wygrała galę mogła też wygrac telefon i tym bardziej kosmetyki. telefony, to nagrody dodatkowe, dla osób, które grały z reala.

Wszyscy co wygrali Telefon dostana również zestawy kosmetyków, ta lista jest niepełna, nie kierujcie się nią wogole. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4134822 Napisano: 12.02.2011 10:57:42 w Paragony
Mam paragony: gerber, aquafresh, nescafe tesco, playboy tesco... sprzeda,m wymienie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4133123 Napisano: 11.02.2011 06:34:47 w TESCO konkursy
yaro2004 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

zyziak napisał(a):

Ja wysle pismo do UOKiK dołącze karte sim z wygranym numerem niech się za nich wreszcie wezmą
Linea Recta jak robiła ostatnie konkurs Nescafe z Ekspresami było wszystko ok

hahaha emotka emotka

Nie no rozbrajacie mnie, konki to nie całe życie. Wyluzujcie troche emotka

Ojejku jak ja wspolczuje pracownikowm UOKiK, że takimi cenzuraralami im cenzura zawracają. Zysiak stawiam ze masz 13 lat? Zgadłam? Bo bynajmniej tak się zachowujesz. Przypominam , że konkurs jest dla osób pełnoletnich , więc oby nikt tutaj się nie dopatrywał nadużyć...
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4132768 Napisano: 11.02.2011 04:30:55 w GFK
2 godziny temu dostałam doładowanie zamówione z końcem stycznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4131964 Napisano: 11.02.2011 12:50:05 w Inne mniejsze markety
nataszka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

mahuska napisał(a):

mysha napisał(a):

Może jeśli chodzi o biały stół poczekajmy do poniedziałku, a w pon złożmyu zbiorową skargę do producenta i sponsora...

Ja mam nadzieje że dzisiaj będą eski,oni lubią w piątki wieczorem wysyłać;-)
A skarga hmmm zawsze można....wszak ostatnio obiecali suszarki wszystkim...jednak może zamówienie do chin na nie nie dotarło??

rzeczywiście mogliby już te eski puścić, ale się obawiam, że z intermarche tak przyspieszyli, bo nieubłaganie zbliżał się do końca termin ważności bonów emotka , a w białym stole bony może mają ważne do końca roku, więc nie ma po co się spieszyć emotka

może trzeba zadzwonić do ALMIDECOR i zapytać w dziale promocji -może cos powiedzą?

W poniedziałek będą wyniki, przed sekundka dzwoniłam. Tel 61 830-00-95 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4129274 Napisano: 10.02.2011 04:42:49 w GFK
linka132 napisał(a):

miał ktos TELEFONY KOMÓRKOWE? bo boje sie wypełniac zey mnie nie odrzucili

jak dobrze pamiętam, trzeba było zaznaczyć że ma się sony ericssona, ale niech ktoś jeszcze potwierdzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4128159 Napisano: 10.02.2011 12:32:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
elhad napisał(a):

agamaty napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

dzisiaj miała być uzupełniona lista http://www.schwar...pl/pdf/zwyciezcy.pdf i chyba nic z tego emotka emotka emotka

nadal mnie tam nie ma... mam nadzieje, ze dopiszą i wyślą w końcu te kosmetyki

A mnie jeszcze nie dopisali do nagród II stopnia
emotka

Ja dzisiaj miałam telefon, że podałam niepełne dane i dlatego nie było mnie na liście. Miła Pani mówiła , że zgłoszeń jest niesamowicie dużo, a weryfikacja trwa. Stąd małe opóźnienia, ale sama lista jest mało ważna. Jak odesłaliście wszystkie wymagane dane to na pewno nagroda dotrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4127842 Napisano: 10.02.2011 11:20:51 w Inne mniejsze markety
nataszka napisał(a):

wkurza mnie biały stół i agencja ,która go obsługuje....!!!!-trzeba tam chyba zadzwonić i powiedzieć coć dosadnie!!!! -nie pamiętam aby w konkursie w którym brałam udział tak długo czekała na wyniki -2 miesiące za chwile będzie!!!

Dzownienie nic nie da, ja dzowniłam to taki bzdury mi gadała, że aż się żal robiło. Mianowicie: wyniki zwycięzcy zostali wyłonieni na poczatku stycznia, ale duzo osob nie odeslalo paragonów wiec bardzo prawdopodobne ze za jakis czas otrzyma pani smsa z listy rezerwowej.

Wyświetl w wątku >>
0 0