Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4167243 Napisano: 23.02.2011 11:17:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kasiurka z paruuufków na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4162305 Napisano: 21.02.2011 07:38:51 w Giełda Kodów ; )
Kupię kody posti Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4162069 Napisano: 21.02.2011 06:37:49 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

nataszka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła dziś mnie moja siostra stwierdzeniem,że coś ostatnio nie słyszy nic o moich wygranych emotka emotka

ja mam dosłownie to samo....-po 2010 roku ,chyba długo nie nadejdzie tak fajny rok w nagrodobraniu:)

Myślę, że będzie coraz gorzej, bo coraz większa konkurencja konkursowa się robi emotka

Będzie tlyko gorzej emotka Przetrwają najsilniejsi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4161546 Napisano: 21.02.2011 04:20:04 w Konkursy firm tytoniowych
Nooooo to przyłączam się do Gratulacji!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4160011 Napisano: 21.02.2011 08:52:41 w Konkursy firm tytoniowych
Ja patrzyłam po 23 to Mikołaj nadal prowadził 1%, wiec na pewno wygrał:):) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4157550 Napisano: 20.02.2011 10:28:10 w Konkursy firm tytoniowych
Nooo wszystko jeszcze może sie zdarzyc. Ja na bieżąco jestem z głosowaniem więc pozostaje mi trzymać kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4149610 Napisano: 17.02.2011 12:48:15 w Konkursy firm tytoniowych
mi tez doszlo wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4149021 Napisano: 17.02.2011 10:10:03 w Inne mniejsze markety
jomico napisał(a):

kiedy powinny być na stronie wyniki z bialego?

pewnie po weryfikacji emotka Z moich wyliczeń wynika, że pusculi tez rezerwę, więc lepiej żebym się pojawiła na tej liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4148957 Napisano: 17.02.2011 09:51:23 w Inne mniejsze markety
smsowicz napisał(a):

szymen napisał(a):

isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

Trzeba będzie założyć nowe konto na handel paragonami emotka

a masz jakieś na zbyciu emotka

p5sz k6de0, n5e w5esz ze wsr6d nas sa agenc5?

d6bre, 6n5 s5e n5e s2a-na 6 czy0 -5sze0y emotka

en5g0a?

24rde c6s d6 d4*y ten szyfr s26r6 wszyscy g6 zna1a -D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4148189 Napisano: 16.02.2011 10:04:00 w Wkurza mnie...
AgaAga napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze dzis wyszłam ze szpitala po artroskopii kolana i dali mi
zastrzyki do robienia w brzuch na 10 dni emotka emotka emotka w zyciu sobie tego nie zrobie emotka emotka

Musisz emotka
To przeciwzakrzepowe, poproś kogoś z rodziny.
Mój ojciec sam sobie robił, jakoś mu się udawało. Mnie wkurza, że dzieć miał juz wyzdrowieć i znów jakiś kryzys go dopadł
emotka

To nic nie boli, chwytasz fałdkę skóry, wbijasz i powoli wstrzykujesz,i po sprawie, jeden raz zrobisz i uznasz ze nie bylo sie czego bac:)
Igły są cieniutkie, a zastrzyk niebolesny. Nie da sie bynajmiej zrobić go źle:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4147797 Napisano: 16.02.2011 08:31:21 w Konkursy firm tytoniowych
mikolaj75 napisał(a):

aquarius napisał(a):

i u mnie to samo. u Was tez przez chwile wyskakuje info o potwierdzeniu pelnoletnosci?

coś wyskakuje ale za szybko żebym mógł przeczytać

jak sie zalogujesz, to szybko kliknij w ktoras zakladke, po 1 sekundzie znowu w nastepna to wtedy sie troche utrzymasz na stronie, na tyle aby przeczytac komunikat:) ale i tak cie wyloguje szybko Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4147366 Napisano: 16.02.2011 06:21:13 w Konkursy firm tytoniowych
set napisał(a):

Wy też nie możecie wejść na www.konsumentpm.pl
Wylogowuje mnie automatycznie jak uruchomili serwis po modernizacji ok 15stej i do tej pory nie mogę tam wejść.

też tak mam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4147191 Napisano: 16.02.2011 05:26:40 w Wkurza mnie...
Pamietam jak w Auchanie kiedys jak na otwarcie auchana była pormocja Arbusy po 29 gr za kg i też był ogranicznik do 2 szt na osobe... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4147183 Napisano: 16.02.2011 05:25:08 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

loczeq napisał(a):

janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

teoretycznie sklepy (real, tesco etc) nie porowadza sprzedaży hurtowej wiec mieli prawo i wystarczy ze tym by sie zaslonili a nie w ten sposob co Ci powiedzieli ;]

w STG nie sprzedadzą więcej niż 12 na paragon
ponieważ cena jest promocyjna i nie prowadzą sprzedaży hurtowej dla sklepikarzy !!!
a że ktoś jest konkursomaniakiem to ich nie interesuje - można 10 razy sobie wchodzić emotka
to jest zalecenie odgórne - więc podejrzewam że pisać to sobie możesz emotka

ja jak w real kupowałam ekoland herbaty na kosze piknikowe to miałam chyba 30 sztuk to nabiła, ale wydzwaniała i pytała czy może

Ja tam mało się znam na handlu, ale wydaje mi się że taka jest polityka sklepu. Nie moga prowadzić sprzedaży hurtowej i to nie koniecznie musi być ich wymysł, tylko wsystko jest dgzies uregulowane, wydaje mi się że nawet ustawe o nieuczciwej konkurencji można by do tego podciągnąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4146363 Napisano: 16.02.2011 01:54:04 w Konkursy firm tytoniowych
aquarius napisał(a):

nie wiem czy masz problem ze wzrokiem czy jak? wystarczy sprawdzic od kiedy jestem zarejestrowany !!!! wiec po co piszesz ze zarejestrowalem sie tutaj aby zbierac glosy? juz wczesniej pare razy pisalem !! ale co tam, lepiej jest kogos osadzic... a co do marlb. to poczytaj sobie dokladnie kto i co pisal i kto do kogo i o co mial pretensje!!!
Moze i ja zaczelem na LM o tym, ale sorry - tak to wygladalo, zreszta jak bys uwaznie sledzila tamten temat to widziala bys ze wiekszosc osob miala podobne zdanie na ten temat.... ale co tam, najlepiej jest skrytykowac jednego aquariusa ktory przypadkiem dostal sie do TOP5 !!!! i powiedziec ze sie go nie lubi !!! wiem ze prawda jest nie wygoda i malo kiedy przyjemna ...........

Wiesz co ja mam to gdzieś, oskarżyłeś mnie nie słusznie, nie czytalam dalej co pisaliście bo to był jakieś bzdury i szkoda mi było na to czasu i nerwów... Ciebie zapamiętałam i tyle. Uraziłeś mnie tymi pomówieniami, ale nie chciało mi się w zaden sposob tego prostowac, co po co? Napisałam że Cie nie lubię, bo mam prawo pisać co chce i lubić kogo chce. Jest tutaj dział kliknijcie, daj coś od siebie ludzie tez wtedy się odwdzięcza, a za darmo to nawet po pysku teraz się nie dostaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4146182 Napisano: 16.02.2011 01:23:13 w Konkursy firm tytoniowych
aquarius napisał(a):

a czekaj czekaj, chyba sobie przypominam.... to chyba Ty tak plakalas na LM ze ktos inny nie slusznie wygral aparat weekendzie z fordem?? i mowa chyba byla o jakichs multi....... sorry, ale tak to wygladalo jak bys miala multi.... a i tak mnie nie znasz bo nawet slowa ze mna nie zamienilas wiec nie twierdz inaczej !! bo to co najmniej nielogiczne, to tak jak bym ja powiedzial ze znam Tuska bo np. widzialem go w telewizji.... paranoja

No widzisz coś dzwoni ale nie w tym kościele, bo miałam w tyłku kto wygrał jakiś aparat...
emotka A ty zaczołes mi wyjezdzac z multi...
A teraz rejestrujesz się tlyko po to Aby żebrać o głosy. Sorry ale trzeba tutaj troszkę też dać od siebie! A szopki typu w dodatku tak mi sie dzisiaj cisnienie podnioslo ze pisalem do wszystkich ktorzy na mnie oddawali glosy aby zaczeli to robic na kogos innego są kompromitujące. Nie chcesz brać udziału to napisz do Moda aby usunał Twoje zgłoszenie, a takie akcje tylko maja na celu wzbudzenie litości...żenada! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4145669 Napisano: 16.02.2011 11:06:44 w Konkursy firm tytoniowych
aquarius napisał(a):

widzisz isiulka, piszesz ze mnie nie lubisz.... zastanawia mnie tylko dlaczego???? zrobilem Ci cos ze mnie tak nie lubisz?
w dodatku tak mi sie dzisiaj cisnienie podnioslo ze pisalem do wszystkich ktorzy na mnie oddawali glosy aby zaczeli to robic na kogos innego a tu prosze .... kolejna osoba ktora mnie nie zna a ocenia mnie....

Oj znam Cie, osądziłeś mnie za coś czego nie zrobiłam wiec mi tu teraz nie zgrywaj pokrzywdzonego przez życie... kolejna osoba ktora Cie nie zna a Cie ocenia? Niezły z Ciebie hipokryta! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4144414 Napisano: 15.02.2011 08:39:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja tam plagiatu się nie dopatrzylam, gdzie nie wejdę to jest odnośnik do Anny więc chyba oskarżasz nie winna osobę Kiro Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4144386 Napisano: 15.02.2011 08:27:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
a gdzie są te wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4143570 Napisano: 15.02.2011 04:01:09 w Konkursy firm tytoniowych
wie ktos moze do kiedy sa wazne bilety do miltikina z l-m? Wyświetl w wątku >>
0 0