Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4209622 Napisano: 10.03.2011 05:53:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
ola2493 napisał(a):

http://www.facebo...KRUK/132501110107699

Co myślicie o zwycięskiej pracy?
Jak dla mnie żenada emotka

Mnie się też nie podoba. Ale na szczęście nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4206530 Napisano: 09.03.2011 02:47:59 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

ja zrozumiałam, że dziennie jest 6

pośród wszystkich zgłoszonych propozycji zakończeń hasła danego Organizator w ciągu siedmiu dni od zakończenia konkursu wybierze 6 jego zdaniem najlepszych, które uszereguje na liście numerując od 1 do 6 (jeden do sześć).

Cała pula wynosi 6 emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4203051 Napisano: 08.03.2011 11:17:59 w GFK
zeida napisał(a):

no nareszcie coś się ruszyło ! Dzisiaj ankieta - Postaci ze szklanego ekranu i 111 punktów
emotka emotka

i u mnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4200774 Napisano: 07.03.2011 03:10:10 w Inne mniejsze markety
Dzwoni Posrche Selgros do finalistów- nie laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4200739 Napisano: 07.03.2011 03:01:30 w Inne mniejsze markety
anus napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

mia napisał(a):

anus napisał(a):

u mnie na jednym telefonie sms o 11.50 - chcą ksero D.O., NIP i adres US oraz oryginał paragonu pocztą, na drugim tel. sms o 12.08 i chcą ksero dowodu, NIP i US na mejla
podejrzewam, że może oryginały paragonów chcą w przypadku wygranego bonu na 1500 zł

Oby święte Twoje słowa! emotka emotka emotka

ja i kolezanka mamy smsa z tego samego marketu i w obu przypadkach chca paragon wiec to nie jest mozliwe- była tylko 1 nagroda główna na sklep

no i sprowadziłaś mnie na ziemię emotka

Myślę , że chodzi o aferę paragonową:) i zastosowali votum nieufności wobec niektórych... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4200193 Napisano: 07.03.2011 12:16:08 w Inne mniejsze markety
kamisiek napisał(a):

mam prosbę, moze ktoś podac pod jaki adres @ trzeba odesłać te dane??

ekupon@tqg.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4200065 Napisano: 07.03.2011 11:40:07 w Inne mniejsze markety
kamisiek napisał(a):

mysha napisał(a):

Hm... też dostałam że chcą dowoda emotka

czy wszyscy dostali takie same sms? odesłać im @ czy listownie?

zasłaniacie jakies dane na tym skanie dowodu? Troche to głupie słać komuś taki pełny skan...byle kto może to wydrukować i kupić sobie lodówke na moje konto. A skąd ja wiem kto ma dostęp do tego maila? Może pan Jurek z ochrony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4200007 Napisano: 07.03.2011 11:26:18 w Inne mniejsze markety
jarekaska napisał(a):

Czy dostał ktoś smsa o dowodzie na play?

tak, ja. ale oni chyba sla pokolei, więc nie trać nadziei. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4199968 Napisano: 07.03.2011 11:15:24 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

isiulka napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Ja dostałam smsa z bialego stołu że mam wysłać orginał paragonu i ksero dowodu emotka wraz z nip...
A wysłać mam wszystko do jutra emotka .. sms 3 min temu

u mnie też sms

u mnie tez ale nie chca juz paragonu tylko ksero dowodu osobistego mailem.

Czy wszyscy maja podac Nip i adres US? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4199957 Napisano: 07.03.2011 11:12:02 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

Ja dostałam smsa z bialego stołu że mam wysłać orginał paragonu i ksero dowodu emotka wraz z nip...
A wysłać mam wszystko do jutra emotka .. sms 3 min temu

u mnie też sms Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4193856 Napisano: 04.03.2011 07:31:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
kitty11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

kitty11 napisał(a):

niestety jury miało taki sam gust jak Ty

no to dobrze o nich świadczy emotka :)

niekoniecznie, zawsze myślałam że profesjonalizm jest przejawem dojrzałości i doświadczenia ale przed 40stką widać pewną odwrotność emotka ))

Co do reszty:pierwsza praca bardzo fajna, ale nie najfajniejsza.

Domyślam się, że skoro nie masz odwagi napisać ze swojego konta, to nie będziesz na tyle odważna aby pokazać swoją pracę w tym konkursie.
Do czyjego profesjonalizmu się odnosisz? Mojego, organizatorów czy uczestników? Bo widzę, że starałaś się napisać coś mądrego ale troszkę nie wyszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4193739 Napisano: 04.03.2011 06:56:13 w Dyskusje o wynikach konkursu

kitty11 napisał(a):

niestety jury miało taki sam gust jak Ty

no to dobrze o nich świadczy emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4193581 Napisano: 04.03.2011 05:52:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
kitty11 napisał(a):

kursykon napisał(a):

Co myślicie o wynikach konkursu http://www.mikolajistnieje.pl/ ??

Moim zdaniem były przynajmniej dwie dużo lepsze prace od tej, która dostała nagrodę główną i co najwyżej dwie fajne znalazły się w pracach wyróżnionych.Mam też wrażenie że organizator najpierw zwlekał z ogłoszeniem wyników z powodu nie wybrania na czas zwycięzców a jak już nadszedł drugi końcowy termin ,odpalili na stronie najczęściej oglądane i spośród nich na prędko wybrali 10 laureatów nagrody pocieszenia (zresztą w czołówce jest również główny zwycięzca) dziwnym trafem wszyscy nagrodzeni znajdują się tak do 15 strony emotka . Mało profesjonalne, zwłaszcza , że częstość oglądania prawie nigdy nie świadczy o wysokich walorach artystycznych pracy.

Jak dla mnie są świetne:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4192161 Napisano: 04.03.2011 09:36:19 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

Pani z tq odpowiedzialna za konkurs biały stół jest dziś na urlopie emotka

Ona bez przerwy jest na urlopie, kiedy by nie zadzwonić to jest albo na konferencji albo na urlopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4192123 Napisano: 04.03.2011 09:21:09 w Inne mniejsze markety
aggie napisał(a):

sambolera napisał(a):

mia napisał(a):

aggie napisał(a):

A czy coś się ruszyło z białym stołem?
Bo ja już upatrzyłam sobie coś w Almi Decor a zaraz się może okazać że wygrałam wielkie NIC

Zaczynam się obawiać, czy to nie wyjdzie jak z BAM, że za moment się dowiemy, iż bony już dawno u zwycięzców w domu ... emotka

nawet tak nie mysl emotka emotka

Bądźmy dobrej myśli. Może dziś wywiesza listę i wszyscy na niej będziemy emotka
Tak, wiem, strasznie naiwna jestem emotka

A nie lepiej zadzwonić i zapytać, zamiast snuć domysły? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4185214 Napisano: 01.03.2011 06:06:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
No ja się zgadzam, że to jest przegięcie. Moim zdaniem organizator doskonale wiedział co zamieszcza, bo nic tak nie podnosi popularności jak taki kontrowersyjny projekt.
Ale Osobiście uważam, że należy już dać spokój tym ludziom, pod każdym względem. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4185184 Napisano: 01.03.2011 05:57:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
postscript napisał(a):

kiro napisał(a):

lidzik napisał(a):

katmich napisał(a):

pola731 napisał(a):

katmich napisał(a):

http://kontakt24....9f1f57e4009dc3b4b187 widzieliście emotka emotka

nie pałam miłością do braci Kaczyńskich ,ale to jest wstrętne
wszystko ,co się dzieje wokół tej katastrofy jest wstrętne - obie strony przeginają i zapominają ,że tam po prostu zginęli ludzie - nie politycy ,nie elita - ludzie - zwyczajni ojcowie ,bracia ,czyjeś matki , czyjeś wnuki

no właśnie! mam podobne odczucia i jak zobaczyłam to opakowanie to emotka autor powinien pójść po rozum do głowy!

Razem z głosującymi na ten projekt
emotka

a mnie to rybka emotka

zgadzam sie. po tragedii sie przejmowalem, a teraz... jedna partia zrobila wszystko, bysmy zapomnieli, ze tam zginelo 96 osob i mowi tylko o smierci prezydenta. a inni to co? gorsi byli od niego?

Ojejku codziennie zdarza się setki innych tragedii, a tu juz rok wałkują, kiedy to sie skonczy? Może ludzie w ten sposob wyrazaja to ze mają dośc? Że nie chca juz o tym sluchac? 2 Dni temu w TV chyba na TVP1 leciala bajka, w ktorej kaczor lądawał na zbyt malym lotnisku, wieza kontrolna oczywiscie nie wyrazila zgody, ale kacozrowi nikt nie bedzie mowil gdzie moze lądawać... znajoma sytuacja? Pewnie to prowokacja! Tylko ze bajka jest troszke starsza niż minelo od tej tragedii! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4180060 Napisano: 28.02.2011 10:09:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
kadjas123 napisał(a):

pejterpw napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

w sprawie pomylonych paczek, ci co maja telefony mogą sobie zostawić kosmetyki, a ci co mają gale muszą oddać emotka

u znajomej wygrany telefon i babka z agencji kazała nie otwierać kosmetyków bo w poniedziałek kurier przyjedzie po zwrot.Skąd masz takie informacje skoro kobieta mówi co innego ? emotka

od faceta emotka
30 min temu siostra dzwoniła na ten numer z którego przyszedł sms, i ci co mają telefon moga je sobie zostawić - pewnie niedawno taką decyzję podjęli

Witam.
No to co w końcu z tym zrobić bo kosmetyki dojechały 2 godziny przed smsem zeby ich nie odbierać ? Trzeba tam dzwonić czy czekać ?

benon69 napisał(a):

sms ze przyjedzie kurier zabrac kosmetyki z elite emotka )

właśnie był kurier UPS i odebrał kosmetyki-a telefon ma dojśc do końca tygodnia

Upomniał sie o te kosmetyki? Bo mi tez facet mowil zeby zatrzymac kosmetyki ( dot. tlyko tych co wygrali telefon) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4174366 Napisano: 25.02.2011 06:29:38 w Wkurza mnie...
adamaszek napisał(a):

Dzisiaj moja dziewczyna dowiedziałą sie, że ma mieśniaka macicy, jest zrozpaczona emotka ((( a ja razem z nią emotka (((

Strasznie mi przykro, ale na pewno wszystko będzie dobrze. Badania porobić i nie martwić się na zapas. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4174362 Napisano: 25.02.2011 06:28:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
haz0r napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

w sprawie pomylonych paczek, ci co maja telefony mogą sobie zostawić kosmetyki, a ci co mają gale muszą oddać emotka

To dobrze bo już myślałem, że pomylili paczki:/

Wiadomo kiedy dojdą telefoniki?:)

w poniedziałek mają wyjść od nich. Wyświetl w wątku >>
0 0