Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się też nie podoba. Ale na szczęście nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę , że chodzi o aferę paragonową:) i zastosowali votum nieufności wobec niektórych... Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekupon@tqg.pl Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zasłaniacie jakies dane na tym skanie dowodu? Troche to głupie słać komuś taki pełny skan...byle kto może to wydrukować i kupić sobie lodówke na moje konto. A skąd ja wiem kto ma dostęp do tego maila? Może pan Jurek z ochrony... Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, ja. ale oni chyba sla pokolei, więc nie trać nadziei. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy wszyscy maja podac Nip i adres US? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też sms Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do czyjego profesjonalizmu się odnosisz? Mojego, organizatorów czy uczestników? Bo widzę, że starałaś się napisać coś mądrego ale troszkę nie wyszło... Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to dobrze o nich świadczy :) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie są świetne:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ona bez przerwy jest na urlopie, kiedy by nie zadzwonić to jest albo na konferencji albo na urlopie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie lepiej zadzwonić i zapytać, zamiast snuć domysły? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Osobiście uważam, że należy już dać spokój tym ludziom, pod każdym względem. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojejku codziennie zdarza się setki innych tragedii, a tu juz rok wałkują, kiedy to sie skonczy? Może ludzie w ten sposob wyrazaja to ze mają dośc? Że nie chca juz o tym sluchac? 2 Dni temu w TV chyba na TVP1 leciala bajka, w ktorej kaczor lądawał na zbyt malym lotnisku, wieza kontrolna oczywiscie nie wyrazila zgody, ale kacozrowi nikt nie bedzie mowil gdzie moze lądawać... znajoma sytuacja? Pewnie to prowokacja! Tylko ze bajka jest troszke starsza niż minelo od tej tragedii! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Upomniał sie o te kosmetyki? Bo mi tez facet mowil zeby zatrzymac kosmetyki ( dot. tlyko tych co wygrali telefon) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie mi przykro, ale na pewno wszystko będzie dobrze. Badania porobić i nie martwić się na zapas. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w poniedziałek mają wyjść od nich. Wyświetl w wątku >>