Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4468048 Napisano: 21.06.2011 12:30:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
No mnie też denerwują, ale już kilka razy posądziliście osoby o plagiat , które jednak okazały się autorami tych prac emotka a zwróciłam specjalnie wtdy na to uwagę i żadna z osób obrzucających tą osobę wyzwiskami, nie raczyła potem powiedzieć słowa : przepraszam. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468028 Napisano: 21.06.2011 12:26:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
A wy tak w imię prawdy walczycie z plagiatami, czy ktoś z was jest pokrzywdzony bo brał tam udział? Z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4467469 Napisano: 21.06.2011 09:44:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niekoniecznie plagiat, to że zdjęcie występuje na innej stronie nie oznacza, że nie jest autorstwa jednej i tej samej osoby. Nie tylko zdjęcie nr 2, pojawią się w internecie emotka niektóre można znaleźć na kilku innych stronach zagranicznych, no ale tineye wam tego nie pokaże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4463637 Napisano: 20.06.2011 08:18:40 w Wkurza mnie...
Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!
Witryna www.e-konkursy.info zawiera treści z witryny zarabianiezaklikanie.strefa.pl, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.
Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.
Powiadomiliśmy już właściciela witryny zarabianiezaklikanie.strefa.pl, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem zarabianiezaklikanie.strefa.pl zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.

Jeśli rozumiesz, że odwiedzenie tej witryny może wyrządzić szkody na komputerze, kontynuuj mimo wszystko.

To mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4463480 Napisano: 20.06.2011 07:15:41 w Wkurza mnie...
Dla mnie rewelacja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4462708 Napisano: 19.06.2011 06:52:52 w TESCO konkursy
wojtas2609 napisał(a):

abodak napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

gdzie powędrowały dziś bony i rower?

Też chętnie dowiedziałabym się tego emotka

rowerek do mnie emotka

Pochwal się według jakiego zegara.:)

a co to za różnica z jakiego zegara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4459865 Napisano: 18.06.2011 04:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

cudaczek121, kto ich tam wie emotka

nagrody przyznawać przecież będą... kasjerki i ochroniarze

a skąd możesz wiedzieć w jakich lodach gustuje pani Genia z BOK-u emotka emotka

Zawsze możesz iść i zapytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4459828 Napisano: 18.06.2011 04:05:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

janiek napisał(a):

Ale się wkurzyłem jechałem 180km odebrać telewizor i okazało się że nie wiedzą gdzie on jest
Dzwonią do kierownika mówi że ma go w domu ale dzisiaj jest w Sopocie na weselu.
emotka emotka emotka

u kierownika na regale emotka emotka emotka

a jutro bedzie u nowożeńców na regale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4459811 Napisano: 18.06.2011 03:57:59 w Inne mniejsze markety
janiek napisał(a):

Ale się wkurzyłem jechałem 180km odebrać telewizor i okazało się że nie wiedzą gdzie on jest
Dzwonią do kierownika mówi że ma go w domu ale dzisiaj jest w Sopocie na weselu.
emotka emotka emotka

emotka Tyle nagrod wygrywasz, a nie wiesz, że to trzeba sie wczesniej umowic na odbior? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458330 Napisano: 17.06.2011 08:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

enfamka napisał(a):

lizzie - no prawie jak Adam Mickiewicz emotka ))) czy wy na prawde nie widzicie ze ten wiersz jest gorszy od tego co wygral ? W wielu miejscach nawet ilosc sylab ci sie nie zgadza. A

okreslenie stówę zaoszczędzić pozostawie juz bez komentarza ...

no nie - obciach na całej linii emotka emotka emotka

nieudany ten Twój nowy nick, Moniko emotka

no tak skoro ktos pisze cos innego niz ty myslisz to na pewno ma na imie Monika emotka uwazaj aby sie to nie przerodzilo w psychoze

PS. zajrzyj do lodowki moze z niej wyskoszy moniau emotka

o nieee mam chyba pierwsze objawy psychozy, wydaje mi się że też mam tak na imię emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458207 Napisano: 17.06.2011 08:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Faktycznie dość męczący ten wierszyk. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458195 Napisano: 17.06.2011 08:09:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#4458184 Napisano: 17.06.2011 08:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458087 Napisano: 17.06.2011 07:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o jakim konkurie jest wlascicie mowa?:) podesle mi ktoś linka? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458074 Napisano: 17.06.2011 07:39:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taaga20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Proponuję zamiast pisać imienne donosy typu: Nie dawajcie już MoniU, napisać do organizatora aby bacznie przestrzegał regulaminu, lub uprzednio po prostu zapytać czy dopuści inna formę niż zastrzeżona regulaminie, i w przypadku gdy odmówi a kogoś innego nagrodzi to wtedy nagłośnić... złożyć reklamację.

Bo wszystkiemu winne są agencje.

no i co z tego że mam na mailu odpowiedź od organizatora że przyjmowane będą tylko odpowiedzi w dwóch znaniach jak główną nagrodę i tak wygrał długi wiersz ze świecidełkami emotka
to jest najgorsze że piszą ci czarno na białym że nie można a jednak można.
jakbym wiedziała to też bym się postarała zrobić coś innego emotka

Mi kiedyś jakaś babka mówiła, że co innego jest organizacja konkursu i regulamin a co innego komisja która je wybiera. I tak naprawdę pracownik agencji powie ci to co jest w regulaminie, bo co on może? A komisja wcale nie zna akcji tylko dostaje stertę haseł i jedno świecące coś... wydaję mi się , że tutaj nic nie zdzialamy, możemy się tlyko dostosować. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458037 Napisano: 17.06.2011 07:31:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Proponuję zamiast pisać imienne donosy typu: Nie dawajcie już MoniU, napisać do organizatora aby bacznie przestrzegał regulaminu, lub uprzednio po prostu zapytać czy dopuści inna formę niż zastrzeżona regulaminie, i w przypadku gdy odmówi a kogoś innego nagrodzi to wtedy nagłośnić... złożyć reklamację.

Bo wszystkiemu winne są agencje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4456347 Napisano: 17.06.2011 10:08:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie maja przyjsc te ankiety z nivei? na maila? na stronie bedzie? czy gdzie, kurde denerwuja mnie takie promocje, ostatni raz się połasiłam na taki syf. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4455803 Napisano: 17.06.2011 08:01:31 w Carrefour konkursy

isiulka

#4449902 Napisano: 15.06.2011 01:07:00 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Wkurza mnie, że kupiłam sobie starter i odziedziczyłam po Kimś jego system bankowy.

non stop smsy z inteligo o stanie konta, o zaległościach, o przelewach!!!

KOSZMAR !!!!!!!!!!!!! emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4437031 Napisano: 11.06.2011 11:43:29 w Wkurza mnie...
skorpionka82 napisał(a):

ewaewa napisał(a):

mnie wkurza to, że w konkursie Veet trzeba podawać NIP emotka a co z tymi osobami, które są pełnoletnie a NIP nie posiadają? studenci na przykład? albo ogólnie osoby niepracujące?

wydaje mi się, ze ten NIP do celów podatkowych służy.

Nip Posiada każda osoba, nawet ta niepracująca, po prostu musisz go sobie wyrobić - wyciągnąc . Idziesz do urzędu wypełniasz druczek, za 2 tygodnie dostajesz list z Nipem. Wyświetl w wątku >>
0 0