Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kupuje...z-gwiazdorska-obsada Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś mógłby dzisiaj zrobić dla mnie zkaupy na ten konkurs i przesłać do mnie paragon? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięku Unimax ... i potraf przygotowywanych na jej bazie.
Rozumiem, że ktoś ma problem z ortografia, zresztą mogła to wystawiać również starsza osoba, która ma prawo nie znać zasad ortografii, ale przecież wszelkie błędy są podkreślane czerwona kreseczką, co za problem sprawdzić jak ma się wątpliwość? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym powiedziała że nawet spora większość. Teraz każdy przejaw złego wychowania dziecka tłumaczy się ADHD, krzywdząc w ten sposób dzieci, które faktycznie mają z tym problem.
A co do DYS* coś tam to, większość przypadków to zwykłe lenistwo. Ja też kiedyś popełniałam błąd praktycznie w każdym słowie, ale musiałam to ćwiczyć, pisać słówka z którymi miałam problem po sto razy i po prostu wykuć je na pamięć. I pomimo, że nadal zdarza mi się popełniać błędy to staram się je ograniczać. Bo uważam , że to wstyd.
Stolik jest nowy, niezkładany
http://allegro.pl...5cm-i1705265784.html
Dla samej zasady niczego bym nie kupiła z takiej aukcji.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weź się nie kompromituj, takie info to sobie można wyczytać z regulaminu
Dziwi mnie , że ludziom sprawia radość chwalenie się nagrodami których nie wygrali Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak dla mnie dwa pierwsze są całkiem fajne, ale to trzecie tragedia wielkopolski -polski , butelka dla oczu miła?
Ale o gustach się nie dyskutuje... Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście masz racje Youtube zresztą masowo usuwa filmiki z bezprawnie użytymi podkładami muzycznymi. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak tylko do własnego użytku to ja bym sobie kupiła płytę jaka chcę, za 3000 zł to mam ok 80 szt. oryginalnych płyt w pudełkach, ale żeby puszczać muzykę w lokalu muszę mieć na to specjalną licencję Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Assal to nie do użytku własnego tylko do puszczania muzyki w lokalu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>