Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4529160 Napisano: 13.07.2011 09:30:23 w Carrefour konkursy

isiulka

#4528851 Napisano: 13.07.2011 07:51:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doszły kosmetyki do opalania z Daxa-muszelki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4527571 Napisano: 12.07.2011 02:34:31 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam osoby która zrobiłaby dla mnie zakupy na konkurs FitUp w Realu z listy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4527501 Napisano: 12.07.2011 02:01:21 w Paragony
Kupie paragon na konkurs FitUp emotka W sensie ja nie mam, więc proszę aby ktoś mi zrobił zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4526476 Napisano: 12.07.2011 07:27:41 w Paragony
Kupię paragon na rysunki Cars z Carrefour emotka PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4526469 Napisano: 12.07.2011 07:22:41 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

brzozak napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

leelee napisał(a):

Na konkurs z autami każą wysłać listem zwykłym, ale to jest bez żadnego potwierdzenia nadania. Można by poleconym, nie odrzucą tego? emotka

może wrócić... Lepiej zrób tak jak w regulaminie, na konkurs w Leclercu też chcieli list zwykły (disney)

Lepiej zwykłym podali nr skrzynki pocztowej to kto tam będzie podpisywał polecone...
Wysyłacie prace tylko malowane farbami?

w regulaminie jest zwykły adres (miasto, ulica) a nie skrytka pocztowa

podobno ze skrytki nie odbierają

Czy ktoś mógłby dzisiaj zrobić dla mnie zkaupy na ten konkurs i przesłać do mnie paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4526271 Napisano: 11.07.2011 10:34:44 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 mam na myśli ADHD, na które podobno cierpi co drugie dziecko w tym kraju.

Ja bym powiedziała że nawet spora większość. Teraz każdy przejaw złego wychowania dziecka tłumaczy się ADHD, krzywdząc w ten sposób dzieci, które faktycznie mają z tym problem.

A co do DYS* coś tam to, większość przypadków to zwykłe lenistwo. Ja też kiedyś popełniałam błąd praktycznie w każdym słowie, ale musiałam to ćwiczyć, pisać słówka z którymi miałam problem po sto razy i po prostu wykuć je na pamięć. I pomimo, że nadal zdarza mi się popełniać błędy to staram się je ograniczać. Bo uważam , że to wstyd.

Stolik jest nowy, niezkładany

http://allegro.pl...5cm-i1705265784.html

Dla samej zasady niczego bym nie kupiła z takiej aukcji.

Kolejny opis tej samej pani, na innej aukcji

Dzięku Unimax ... i potraf przygotowywanych na jej bazie.

Rozumiem, że ktoś ma problem z ortografia, zresztą mogła to wystawiać również starsza osoba, która ma prawo nie znać zasad ortografii, ale przecież wszelkie błędy są podkreślane czerwona kreseczką, co za problem sprawdzić jak ma się wątpliwość? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4526263 Napisano: 11.07.2011 10:30:04 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 mam na myśli ADHD, na które podobno cierpi co drugie dziecko w tym kraju.

Ja bym powiedziała że nawet spora większość. Teraz każdy przejaw złego wychowania dziecka tłumaczy się ADHD, krzywdząc w ten sposób dzieci, które faktycznie mają z tym problem.

A co do DYS* coś tam to, większość przypadków to zwykłe lenistwo. Ja też kiedyś popełniałam błąd praktycznie w każdym słowie, ale musiałam to ćwiczyć, pisać słówka z którymi miałam problem po sto razy i po prostu wykuć je na pamięć. I pomimo, że nadal zdarza mi się popełniać błędy to staram się je ograniczać. Bo uważam , że to wstyd.

Stolik jest nowy, niezkładany

http://allegro.pl...5cm-i1705265784.html

Dla samej zasady niczego bym nie kupiła z takiej aukcji.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4525063 Napisano: 11.07.2011 03:48:06 w Konkursy ABC
wsciekly napisał(a):

dla osób spragnionych informacji napiszę tylko, że konkurs robi inna agencja, niż do tej pory (nie bradhouse)

paragony można wysyłać do 5 dni pocztą lub mailem, co znacznie ułatwia sprawę emotka

Weź się nie kompromituj, takie info to sobie można wyczytać z regulaminu emotka

Dziwi mnie , że ludziom sprawia radość chwalenie się nagrodami których nie wygrali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4522950 Napisano: 10.07.2011 07:36:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

melissa napisał(a):

dag napisał(a):

Nie wiem czy omawialiście hasła z Wyborowej ale dla mnie to rymowana tandeta, z drugiej strony dobrze wiedzieć do jakiego pułapu zlecieć emotka
http://www.podbijamyswiat.pl/#/zwyciezcy

De gustibus non disputandum est,ale jak dla mnie to,które otrzymało nagrodę główną (czyli 50. 000 jak doczytałam emotka ) jest najsłabsze z tych trzech zaprezentowanych, czyli dobrze, że przegapiłam konkurs, bo mój gust zupełnie nie zgadza się z gustem Szanownej Komisji...

emotka dokładnie to samo sobie teraz pomyślałam czytając wyniki

A jak dla mnie dwa pierwsze są całkiem fajne, ale to trzecie tragedia wielkopolski -polski , butelka dla oczu miła?
Ale o gustach się nie dyskutuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4522681 Napisano: 10.07.2011 05:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grancias napisał(a):

martalobos napisał(a):

Widzieliscie ten konkurs?
http://www.nivea....ertise-modules/Makro

Oni są śmieszni emotka Ta huśtawka nawet nie jest warta tyle co trzeba wydac na te produkty emotka

Powaliło ich emotka

Tylko, że w regulaminie nie ma słowa na temat tego aby mieli weryfikować paragon, jest napisane zachowaj paragon ale nie ma napisane , że będzie trzeba go gdzieś okazać, zapewne nie jedna osoba to wykorzysta emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518963 Napisano: 08.07.2011 01:59:59 w Wkurza mnie...
Oj tam dajcie dziewczynie ponarzekać w końcu od tego jest ten top:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518787 Napisano: 08.07.2011 01:00:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

isiulka: wiem, znam Zaiksa emotka
Ale choć masz prawa do puszczania tych kawałków w lokalu, nie możesz na tej samej licencji użyć ich w prezentacjach, które mają na celu reklamę produktu emotka

Oczywiście masz racje emotka Youtube zresztą masowo usuwa filmiki z bezprawnie użytymi podkładami muzycznymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518745 Napisano: 08.07.2011 12:41:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Dla mnie, to jak do własnego emotka
Nie odsprzedajesz nikomu praw do tej muzyki.
Tutaj, biorąc pod uwagę, że to utwór na licencji Amerykanów, bym uważała.
Oni słyną z tego, że procesują się o byle co emotka

tak tylko do własnego użytku to ja bym sobie kupiła płytę jaka chcę, za 3000 zł to mam ok 80 szt. oryginalnych płyt w pudełkach, ale żeby puszczać muzykę w lokalu muszę mieć na to specjalną licencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518732 Napisano: 08.07.2011 12:36:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

isiulka: do użytku własnego emotka
Tutaj jest produkt reklamowy użyty. I osiągnięcie koszyści materialnych.
Cen jednak nie znam.
Na pewno trzeba kupić odpowiednią licencję emotka
Bezpiecznie jest używać muzyki nie objętej ochroną.

Assal to nie do użytku własnego tylko do puszczania muzyki w lokalu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518719 Napisano: 08.07.2011 12:32:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o te wszystkie prezentacje, to czy ktoś jest zorientowany, jak wygląda sprawa praw autorskich do piosenek, użytych w takich zgłoszeniach emotka

trzeba mieć wykupioną licencję na użycie, zwłaszcza, że to cel komeryjny

Może ktoś się orientuje ile kosztuje taka licencja emotka

ja płaciłam 3 tyś zł za ok 100 płyt polskich wykonawców

jesli dobrze pamiętam była to 5 letnia licencja, chociaz to było dawno temu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518710 Napisano: 08.07.2011 12:30:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o te wszystkie prezentacje, to czy ktoś jest zorientowany, jak wygląda sprawa praw autorskich do piosenek, użytych w takich zgłoszeniach emotka

trzeba mieć wykupioną licencję na użycie, zwłaszcza, że to cel komeryjny

Może ktoś się orientuje ile kosztuje taka licencja emotka

ja płaciłam 3 tyś zł za ok 100 płyt polskich wykonawców
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4518550 Napisano: 08.07.2011 11:34:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Parowary z Lu i stoliki z Ikei. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4517844 Napisano: 08.07.2011 09:05:17 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dolly napisał(a):

arta napisał(a):

Wkurza mnie...
http://orka.sejm....amp;6&95&126

K*, jak mnie to wkurza!!!

no ale z tego co widzę, to odrzucony- czy juz wogóle się zakeciałam? emotka

a jaki to był projekt? bo ostatnio coś waidomosci nie oglądam, i nie wiem czy się wkurzać że odrzucono, czy nie emotka

a już widzę, to się wkurzam, powinni odrzucić ten projekt
emotka

przeciez odrzucili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4516619 Napisano: 07.07.2011 08:43:21 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

cabins napisał(a):

zawodowiec25 zgadles zbieram like'i na darmowy kubek kawy emotka

isiulka napisał(a):

cabins napisał(a):

isiulka napisał(a):

wkurza mnie podwyżka czesnego z 2000 na 2500 zł za semestr emotka

i tak tanio
wkurzaja mi hałasy cpunów
emotka

Tanio? Za państwową uczelnie? emotka Mało którego studenta na to stać...

tanio w porownaniu do innych ,mozna jeszcze wybrac dzienne nie bedziesz placila nic emotka

Nie zgodzę się z Tobą, że państwowe nic nie kosztują, ja akurat mieszkam w wioseczce i na dziennie musiałabym coś wynająć, za coś żyć, jeść, i nie mówię o rozrywce, bo bym zbankrutowała, także taniej wyniosło mnie zaoczne!

nie wspominając o tym, że nie ma stacjonarnych ( dziennych) studiów II stopnia emotka

Kasia studiujesz w Nysie? Wyświetl w wątku >>
0 0