Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4554463 Napisano: 23.07.2011 07:22:18 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

w Top Marketach widziałem jakiś plakat konkursowy
http://www.topmar.../promocjargb_web.jpg

http://www.topmarkety.pl/page.php?id=4

zakup za 4 dychy produktów promocyjnych honorowany jest voucherem o wartości 170 zeta

ale regulaminu nie było emotka

Ja tą promocję widziałam już przeszło miesiąc temu, więc nie ma regulaminu bo już pewnie się zakończył. Ogólnie szkoda zachodu, za zakup 40 zł dostawało się zniżke 170 zł na zakup dowolnej wycieczki z biura podróży.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4553213 Napisano: 22.07.2011 03:50:10 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

natie napisał(a):

piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie sąsiadka, która mieszka u nas w bloku już rok, a jeszcze ani razu nie umyła klatki schodowej wrrr emotka

hehe a ja nie mieszkam jeszcze w moim mieszkaniu, ale klatkę myje.. raz się zdarzyło, ze nie moglam w sobote tam przyjechac, a akurat byla moja kolej na mycie.. chcialam umyc wiec w poniedzialek.. przyjechalam wieczorem w niedziele bo cos potrzebowalam zabrac, ledwo wlozylam klucz do zamka a sasiadka obok otwiera drzwi: pani nie umyla wczoraj klatki!!
Masakra jakas.. nawiedzone babsko emotka Mowie jej, ze umyje jutro (czyli w poniedzialek) to tylko sie tak glupio i wrednie na mnie spojrzala:D:D

u nas klatki myje cieciowa więc nie musze martwić się oi jej mycie lub tez nie emotka

Wy to chyba w Alternatywy 4 mieszkacie emotka

U mnie od tego jest sprzątaczka.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552969 Napisano: 22.07.2011 02:28:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na szczęście dowody osobiste są za darmo i nie ma żadnych ograniczeń w ich wymianie emotka

Swoją drogą ciekawe jak będą weryfikować te nowe dowody osobiste ( w przypadku 1 nagrody na 1 gospodarstwo) , skoro nie ma na nic adresu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552918 Napisano: 22.07.2011 02:09:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosia16 napisał(a):

Ja wysyłam skan paragonu, ale tak go pozakrywam że zostaje praktycznie imię ,nazwisko i adres,ew pesel zakrywam numer,podpis,zdjęcie (w sumie na miss nie startuję)itd

Jak ja zadzowniłam do TQG zapytać czy mogę chociaż zasłonić nr seryjny dowodu czyli to na samym końcu dowodu osobistego w tych znakach <<<<<<<< To bucowaty wredny babsztyl się strasznie oburzył. Powiedziała, że jak bedzie zasłonięta chociażby jedna literka to nie wyda mi nagrody, i mogłam nie brac udziału jak mi sie zasady nie podobają. Więc nigdy więcej TQG emotka z pozdrowieniami dla Pani zajmującej się promocją Biały stół.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552868 Napisano: 22.07.2011 01:52:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wredzia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Okej my tu gadu gadu a ktoś inny moje nagrody zgarnia emotka Na ten temat nie ma rady, więc niech jest jak jest emotka

świete słowa
emotka
w czasie gdy wy rozwodziliscie się nad pierdołami, domysłami i donosami to ja sobie ułozyłam 5 haseł na konkursy emotka emotka emotka

emotka ee to ja tylko 4 emotka

z tego wszystkiego popieram zablokowanie wątku paragony dla osób np poniżej 200 postów - ale czy pionas na to pójdzie ?

Przywilej OSZUKIWANIA dla tych, którzy mają powyżej 200 postów? Jestem pod wrażeniem wspaniałości tego pomysłu emotka Uważam, że sam fakt istnienia wątku dla grających bez paragonów wystawia wizytówkę e-konkom.
emotka

Moniko, wątek paragony został utworzony nie po to aby grać bez paragonu. Po prostu każdemu może się zdarzyć wyrzucić paragon, zgubić, papuga może mu zeżreć, kawa może się wylać itd. no ale się przekształcił w targowisko. a przywilej dostępu do tego tematu, miałby ograniczyć takie praktyki osobom, które tylko po to zakładają konto na tym forum. Kiedyś jak był założony temat stricte konkursowy typu konkurs Dosia mimo że konkurs był ogólnodostępny to dostęp do tematu miały tylko osoby zkonkretną ilością postów, gdyz kiedyś na tym forum ludzie wymieniali się wskazówkami i sobie wzajemnie pomagali, i miało to ograniczyć dostęp tzw. sępom.
Nie widzę nic złego w drobnym ograniczeniu, przecież 200 postów to jest nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552758 Napisano: 22.07.2011 01:07:45 w Dyskusje o wynikach konkursu

pola731 napisał(a):

ja zakupy robię z reguły w godzinach wieczornych - zanim wrócę do domu jest 22...

dlatego właśnie
isiulka napisał(a):

Karlsbad czasem dopuszcza mozliwość, że najpierw ślesz hasło a potem robisz zakupy, byle by w tym samym dniu emotka trzeba czytać między wierszami emotka

Okej my tu gadu gadu a ktoś inny moje nagrody zgarnia emotka Na ten temat nie ma rady, więc niech jest jak jest emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552728 Napisano: 22.07.2011 12:58:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
fragles napisał(a):

ja też zwykle nie zdążam w dniu zakupu, jak kupię zapomnę i po konkursie

Dlatego Karlsbad czasem dopuszcza mozliwość, że najpierw ślesz hasło a potem robisz zakupy, byle by w tym samym dniu emotka trzeba czytać między wierszami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552700 Napisano: 22.07.2011 12:49:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dlatego najlepszy jest Karsbad, bezkomrpomisowy emotka Podajesz sklep, ślesz w tym samym dniu co zakupy, masz paragon masz nagrodę, nie masz paragonu to żegnaj. Nagrody przychodzą ekspresikiem, regulaminy jasne i czytelne. Bez skanów dowodów, nipów i innego wyciągania danych. Czemu oni nie robią problemów? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552650 Napisano: 22.07.2011 12:40:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

a to można brać faktury nie mając firmy? emotka

każdy może sobie wziąć fakturkę - nie tylko firma

wiele osób nawet musi do stypendium, funduszu socjalnego itd. itp., bo na podstawie paragonu nie dostanie zwrotu pieniążków

Ale przecież fakturę bierze się na konkretną firmę, musisz znać nip, wiec jakim cudem? pozatym co maja zakupy w realu do funduszu socjalnego?

bierze się tzw. faktury imienne na osoby fizyczne

od 2 lat nawet NIP-u nie musisz podawać

oo to dobrze wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552637 Napisano: 22.07.2011 12:38:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
beata28 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

więc jedynym wyjściem jest zapomnieć o takich głupich pomysłach i dążyć do wyeliminowania agencji, które postępują nie fair

i zlikwidować wątek paragony emotka

zrobić go dostępny dla osób powyżej 200 postów, zlikwidować bezsensowne tematy typu gra w ostatnia literkę i skojarzenia - to nie kurnik!

albo inaczej

założyć nowy login na konkursach i dawać oferty pod kryptonimem, to was nie namierzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552619 Napisano: 22.07.2011 12:35:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

a to można brać faktury nie mając firmy? emotka

każdy może sobie wziąć fakturkę - nie tylko firma

wiele osób nawet musi do stypendium, funduszu socjalnego itd. itp., bo na podstawie paragonu nie dostanie zwrotu pieniążków

Ale przecież fakturę bierze się na konkretną firmę, musisz znać nip, wiec jakim cudem? pozatym co maja zakupy w realu do funduszu socjalnego?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552505 Napisano: 22.07.2011 12:16:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

pierwszy raz słyszę, żeby dostęp do topu PARAGONY uzależniony był od ilości postów emotka emotka emotka

ileż to razy ktoś zakłada nowe konto, żeby właśnie szukać paragonu emotka emotka

100 postów potrzeba do ZAŁOŻENIA nowego tematu emotka

Faktycznie emotka no to moja koncepcja legła w gruzach, emotka To trzeba napisać do Pionasa aby dostęp był od 100 postów i już po sprawie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552443 Napisano: 22.07.2011 12:02:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Więc jeśli szukamy winnych to ja podpowiem...

Aby mieć dostęp do działu paragony trzeba mieć min.100 postów , tak?

A skoro Agencje mają 100 postów aby ten topik czytać to znaczy , że gdzieś je nabiły. Na pewno nie chwaliły się nagrodami w mdw, ani nie dawali rad w innych topikach, tylko nabijały posty w skojarzeniach i innych bezsensownych cenzurarelach. Winni są założyciele tych tematów!!!

Dziękuję za uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552399 Napisano: 22.07.2011 11:48:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja znam pewną osobę na tym forum która jeden paragon potrafi sprzedać kilku osobom naraz, więc być może się niefartownie złożyło? emotka Na szczęście nie grałam , bo TQG to dla mnie żenada, nie mam zamiaru wysyłać skanu dowodu byle komu, zwłaszcza o jakieś badziewne rolki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4550563 Napisano: 21.07.2011 08:34:18 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie smutne filmy, wyłam jak bóbr na Szkole uczuć emotka emotka Jeszcze ta pogoda depresyjna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4549299 Napisano: 21.07.2011 01:05:31 w Paragony
Mam paragon na lipton real, zapomnialam wysłać zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4549181 Napisano: 21.07.2011 12:27:33 w poszukiwany, poszukiwana!!!
seta napisał(a):

szukam osób studiujących w Katowicach. Jestem w trakcie wyboru studiów magisterskich i chętnie popytałbym conieco;) zapraszam na gg: 5188928 lub pw

a na jaką uczelnie się wybierasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4547905 Napisano: 20.07.2011 09:17:02 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

i na pewno masz większą frajdę, gdy wygrasz super sprzęt jednym eskiem, niż ktoś kto wyda górę kasy na furę wartą... sporo mniej emotka

w tych eskach to ja coś szczęścia nie mam emotka Ale frajdę mam bo za chwilę dostanę wygrany wypasiony zestaw z Bacardi, zrobię dużą imprezę i nie będę musiała rozmawiać z kolegami o konkursowych i smsowych interesach tylko spokojnie będę się mogła oddać flirtom emotka emotka
A jak mi się zachce przejażdżki super furą to zrobię jak Bernard Ch http://www.se.pl/...trzy-dni_156984.html emotka

haha widziałam gościa w wiadomościach, dla mnie to mega kozak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4545816 Napisano: 20.07.2011 09:12:17 w Inne mniejsze markety
W leclercach będzie nowy konkurs ale dopiero od 23.08.2011 r. emotka
http://www.fairy.pl/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4544153 Napisano: 19.07.2011 03:11:19 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

errorr napisał(a):

Z mojej strony to ja wszystkich emotka
I nieważne jaki kolor skóry,płeć czy poglądy emotka

Wkurzyłem się bo poszedłem sprawdzić temperaturę wody w basenie i mi pomidorek z majonezikiem prosto z kanapeczki zjechał po prostu w wodę a że nie miałem siateczki przy sobie by go wyłowić to krzyknąłem po cichutku tylko dwa słówka k.rwa mać !!! emotka

Ciekawe o co chodziło sąsiadce emotka

emotka basenik... kanapeczki... Tobie to dobrze emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0