Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tą promocję widziałam już przeszło miesiąc temu, więc nie ma regulaminu bo już pewnie się zakończył. Ogólnie szkoda zachodu, za zakup 40 zł dostawało się zniżke 170 zł na zakup dowolnej wycieczki z biura podróży.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą ciekawe jak będą weryfikować te nowe dowody osobiste ( w przypadku 1 nagrody na 1 gospodarstwo) , skoro nie ma na nic adresu Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja zadzowniłam do TQG zapytać czy mogę chociaż zasłonić nr seryjny dowodu czyli to na samym końcu dowodu osobistego w tych znakach <<<<<<<< To bucowaty wredny babsztyl się strasznie oburzył. Powiedziała, że jak bedzie zasłonięta chociażby jedna literka to nie wyda mi nagrody, i mogłam nie brac udziału jak mi sie zasady nie podobają. Więc nigdy więcej TQG z pozdrowieniami dla Pani zajmującej się promocją Biały stół.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moniko, wątek paragony został utworzony nie po to aby grać bez paragonu. Po prostu każdemu może się zdarzyć wyrzucić paragon, zgubić, papuga może mu zeżreć, kawa może się wylać itd. no ale się przekształcił w targowisko. a przywilej dostępu do tego tematu, miałby ograniczyć takie praktyki osobom, które tylko po to zakładają konto na tym forum. Kiedyś jak był założony temat stricte konkursowy typu konkurs Dosia mimo że konkurs był ogólnodostępny to dostęp do tematu miały tylko osoby zkonkretną ilością postów, gdyz kiedyś na tym forum ludzie wymieniali się wskazówkami i sobie wzajemnie pomagali, i miało to ograniczyć dostęp tzw. sępom.
Nie widzę nic złego w drobnym ograniczeniu, przecież 200 postów to jest nic. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego właśnie
Okej my tu gadu gadu a ktoś inny moje nagrody zgarnia Na ten temat nie ma rady, więc niech jest jak jest
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego Karlsbad czasem dopuszcza mozliwość, że najpierw ślesz hasło a potem robisz zakupy, byle by w tym samym dniu trzeba czytać między wierszami Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo to dobrze wiedzieć Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobić go dostępny dla osób powyżej 200 postów, zlikwidować bezsensowne tematy typu gra w ostatnia literkę i skojarzenia - to nie kurnik!
albo inaczej
założyć nowy login na konkursach i dawać oferty pod kryptonimem, to was nie namierzą Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie no to moja koncepcja legła w gruzach, To trzeba napisać do Pionasa aby dostęp był od 100 postów i już po sprawie
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aby mieć dostęp do działu paragony trzeba mieć min.100 postów , tak?
A skoro Agencje mają 100 postów aby ten topik czytać to znaczy , że gdzieś je nabiły. Na pewno nie chwaliły się nagrodami w mdw, ani nie dawali rad w innych topikach, tylko nabijały posty w skojarzeniach i innych bezsensownych cenzurarelach. Winni są założyciele tych tematów!!!
Dziękuję za uwagę Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na jaką uczelnie się wybierasz? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha widziałam gościa w wiadomościach, dla mnie to mega kozak Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fairy.pl/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>