Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem wielką zwolenniczką robienia soków za pomocą sokowirówki, praktycznie nigdy nie kupuje gotowca. I tylko taki sok nazywam 100%. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu chyba nie chodzi tak bardzo o ten plagiat co o zdrową konkurencję. I nagradzanie a potem odbieranie nagród. Jak nagradzali to nie widzieli kadru z filmu? Poza tym takich prac z kadrami filmów jest wiele,ale dotąd nagród nie odbierali. Dlaczego? A no dlatego, że główna prowodyrka tego całego zamieszanie nie brała akurat wtedy udziału.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biorac pod uwage , że to dziewczyna to nie pies Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Roporządzenia z 3 lipca 1920r. była to Tymczasowa instrukcja dla Policji Państwowej. A może ktoś ma w domu takie materiały? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgodnie z przepisami, jak bedziesz oddawać mieszkanie, to wynajmujący musi Ci oddać zwaloryzowaną kwotę kaucji, więc podwyżki bywają korzystne Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro to Twoja siostra to zapytaj dlaczego się pastwi nad swoją rybencją
Nie wiem na jakiej pdstawie stwierdzasz , że ludzie dają psom tylko suche karmy, może jeszcze dorzucają coś z obiadu, lub dają mokrą karmę, skąd ty wiesz , ze tak nie robią? To , że pies jest gruby nie oznacza,że je tlyko suchą karmę.
Pozatym mam nieodparte wrażenie, że czerpiesz jakies korzysci z oczerniania konkretnych marek na rzecz innych, a wątek z rybką to tlyko przykrywka Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój pies sam sobie wybiera co chce jeść,suchą karmę kupuję akurat taka jaka jest w promocji, tlyko spośród określonej grupy, bo tych najtańszych moj psiur nie chce jeść. Od czasu do czasu daje mu puszkę + wszystkie ściepy z obiadu, plus to co sobie sam upoluje- kury, króliki, listonosza. Jak ja bym miała dawać mojemu Bernardynowi cielęcinkę zadnią to chyba bym musiała torby spakować. A internet jest zbiorem bzdur więc jak chcesz się wyedukować to idz do biblioteki, bo wikipedia to nie jest żaden wyznacznik.
Co do kuli dla ryb się zgadzam, jest szkodliwa dla ryb, chociaż też spotkałam się kiedyś z opinią, że niektóre ryby mogą być trzymane w kulach.
A koty są otyłe nie dlatego, że jedzą suchą karmę, tlyko dlatego że mają stał dostęp do jedzenia. Ludzie uważają , że kot sam potrafi sobie jeść wtedy kiedy jest głodny, a to nie prawda. Chociaż mój kot ma stał dostęp do żarcia, a gruby nie jest, pies dba o jego stał ruch
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kuper jak nie masz pasty to wpadnij ze szczoteczka, pozwolę Ci umyć zęby moją pastą- a mam taką porządną, mega miętową , co i o dziąsła zadba i o szkliwo i jeszcze łańcuszki wyczyści.
Kogo to obchodzi ile ktoś past zabrał? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na allegro możesz sobie kupić próbki jakie tylko chcesz, jeśli chodzi ci o coś konkretnego. Albo kup sobie Cosmopolitan, tam teraz są jakieś próbki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Opisz coś więcej, po prostu nagle się wylogowuje, czy nagle robi się czarno, czy wyskakuje jakieś okienko? Może być zarówno techniczna usterka, co wirus. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może on znaczy teren Wyświetl w wątku >>