Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4638179 Napisano: 29.08.2011 02:08:18 w Paragony
Szukam paragonu lipton carrefour z 26 lub wczesniejszego dnia PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4637301 Napisano: 29.08.2011 07:32:16 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka

ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy emotka
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka

biedny pasikonik, trzeba było go złapać i wypuścić emotka

JaK duży to nie pasikonik tylko szarańcza emotka faktycznie ostatnio wszędzie ich pełno. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4636614 Napisano: 28.08.2011 05:43:44 w TESCO konkursy
Bo tam chyba prócz konkursów na hasło jest jeszcze loteria która trwa od 1 sierpnia.

Dziewczyny nie napisały o który konkurs im chodzi więc załączyłam oba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4636568 Napisano: 28.08.2011 05:02:46 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

http://webcache.g...mp;gl=pl&strip=1

żeby była jasność, ten link wyżej to regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4636560 Napisano: 28.08.2011 04:55:14 w TESCO konkursy

E
Proszki

Kiedy piorę w/używam E to...

T.numer paragonu.Twoje dokończenie zdania

Promocja trwa
od 01.10.2011 do 30.10.2011.

http://webcache.g...mp;gl=pl&strip=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4634011 Napisano: 26.08.2011 08:40:42 w Inne mniejsze markety
0 0

isiulka

#4633691 Napisano: 26.08.2011 06:34:37 w Paragony
Kupię paragon lipton z carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4633649 Napisano: 26.08.2011 06:14:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja jedno z tych zdjęć widziałam na demotywatorach Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4633145 Napisano: 26.08.2011 01:54:24 w Paragony
Szukam paragonu na kasie tesco lub oddam wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4632771 Napisano: 26.08.2011 10:48:09 w Pomocy!!!!
marielu napisał(a):

a umowę trzeba było przeczytać...

Nie dostałam żadnej umowy, wypytałam o wszystkie szczegóły telefonicznie, natomiast samej umowy nigdy na oczy nie widziałam.

Spróbuje z tą reklamacją, chociaż na infolinii mówili mi , że reklamacja do tego nic nie ma, i nie ma sensu jej składać. Bo reklamacja obejmuje konkretne stanowisko, czyli np. jakbym chciała rozwiązać umowę, wtedy piszę reklamacje.

Spróbuję też pójść do tego rzecznika. Dzięki za odzew. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4632727 Napisano: 26.08.2011 10:28:39 w Pomocy!!!!
Mam pewien problem. Mianowicie, kończyła mi się umowa na internet mobiny z .... , mimo że mialam złe doświadczenia z tą firmą to dałam się nammowić na przedłużenie umowy. Wyglądało to tak, że zadzwoniła do mnie kobieta z inforlini zaproponowała mi stosunkowo atrakcyjna ofertę na która przystałam. Miałam płacić co miesiąc 34.50 ,minęło półtora miesiąca przyszedł rachunek na 90 zł (50 zł+ 40 za 3 tyg). Okazało się że to zupełnie inna umowa, niż ta na którą przystałam telefonicznie. Zadzwoniłam na infolinie zrobiłam zgłoszenie, i poprosiłam o odsłuch rozmowy. Koleś przyjmujący zgłoszenie powiedział, że w tym wypadku rozpatrzenie potrwa ok 2 tygodnie. Upłynął kolejny miesiąc..do zapłaty mam już 140 zł, a moja sprawa jest nadal rozpatrywana. Zadzwoniłam znowu, i tym razem kobieta powiedziała, że nie mają terminu w jakim muszą to rozpatrzyć, i w zasadzie może to potrwać nawet rok. A ja muszę zapłacić rachunek gdyż zgodnie z umową ( oczywiście nie tą na która się godziłam) odłączą mi internet i może zostać nałożona na mnie kara. Nie bardzo wiem co mam teraz zrobić. Może ma ktoś podobne doświadczenia i jakoś z tego wybrnął? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630996 Napisano: 25.08.2011 01:46:45 w Konkursy z dużą ilością nagród
ivisia napisał(a):

martalobos napisał(a):

10 tyś darmowych żeli Durex Play
https://www.facebook.com/Uwielbiamseks

coś mi się wydaje podejrzana ta stronka, tak jak to było poprzednio - z bluzami, kubkami etc. z napisem Lubię to, albo ze stronką Piwoszy na FB emotka nagrody nikt nie dostał emotka ale mogę się mylić emotka

mi też to śmierdzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630899 Napisano: 25.08.2011 01:05:46 w Inne mniejsze markety
Też dzwoniłam, swoją drogą, któraś z was musi mieć bardzo młody głos, bo zapytano mnie czy to moja córka dzwoniła wcześniej w tej sprawie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630814 Napisano: 25.08.2011 12:31:53 w Inne mniejsze markety
zarania napisał(a):

isiulka napisał(a):

zarania napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

powiedzcie, czy zapis mogą brać udział osoby 2-25 roku życia, oznacza to, że kończąc 25 lat już nie moge brać udziału? (skończyłam kilkanaście dni temu).. ja mam teraz 25 lat czy 26 (haha).. pogubiłam się emotka

tak - chodzi o konkurs z biedronki emotka

Sądzę, że nie możesz, bo do 25 roku życia oznacza do ukończenia 25 roku życia. Oczywiście możesz zaryzykować, a nawet nie podawać wieku, ale jeśli zażądają skanu dowodu osobistego lub peselu do opłacenia podatku od nagrody to będzie nieprzyjemna sytuacja, jeśli z tego powodu utracisz prawo do nagrody.

Taaaa tyle, że tam nie pisze do 25 roku życia, tylko 2-25, czyli z 25 włącznie, a tylko osoby które ukończyły 25 rok życia ( leci im 26) mają formalnie 25 lat.

Nie wiem czy formalnie ma 25, bo pracuję w instytucji państwowej, w której w takiej sytuacji formalnie wpisuje się 26 lat, bo rozpoczęła 26 rok życia. Kalisto ma rację, najlepiej zadzwonić.

No to ciekawe, czyli dowód osobisty mogę sobie wyrobić w wieku 19 lat? Bo mogę go wyrabiać po ukończeniu 18 roku życia, czyli w tym samym dniu wg Ciebie mam już 19 lat. Ciekawa instytucja państwowa
emotka Na szczęście w mojej instytucji państwowej nie wpisujemy wieku w latach tylko we wszystkich dokumentach podaje się datę urodzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630777 Napisano: 25.08.2011 12:15:41 w Inne mniejsze markety
zarania napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

powiedzcie, czy zapis mogą brać udział osoby 2-25 roku życia, oznacza to, że kończąc 25 lat już nie moge brać udziału? (skończyłam kilkanaście dni temu).. ja mam teraz 25 lat czy 26 (haha).. pogubiłam się emotka

tak - chodzi o konkurs z biedronki emotka

Sądzę, że nie możesz, bo do 25 roku życia oznacza do ukończenia 25 roku życia. Oczywiście możesz zaryzykować, a nawet nie podawać wieku, ale jeśli zażądają skanu dowodu osobistego lub peselu do opłacenia podatku od nagrody to będzie nieprzyjemna sytuacja, jeśli z tego powodu utracisz prawo do nagrody.

Taaaa tyle, że tam nie pisze do 25 roku życia, tylko 2-25, czyli z 25 włącznie, a tylko osoby które ukończyły 25 rok życia ( leci im 26) mają formalnie 25 lat.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630769 Napisano: 25.08.2011 12:12:13 w Inne mniejsze markety
spiro napisał(a):

abodak napisał(a):

miriam napisał(a):

czasami jest tak,że tylko dużymi literami przyjmuje odpowiedź

ale jak napisac duze 3? emotka

haha dobre emotka

no normalnie duże 3 ewentualnie przez z bez kropeczki Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630445 Napisano: 25.08.2011 09:36:55 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

isiulka napisał(a):

To biedronka jeszcze trwa? można robić jeszcze zakupy? Wydawało mi się, że to trwało do 18...

Wg regulaminu, który ja widziałam, zakupy były do 14.08, wysyłka do 31.08.

no tez coś takiego kojarzę właśnie, nawet w bazie mamy ten konkurs w zakończonych...więc może przedłużyli? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4630434 Napisano: 25.08.2011 09:33:57 w Inne mniejsze markety
To biedronka jeszcze trwa? można robić jeszcze zakupy? Wydawało mi się, że to trwało do 18... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4622945 Napisano: 21.08.2011 08:49:09 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

u nas też są maszynki w sklepach,ale jak jestem w sklepie w południe to nie jestem pewna,czy pani nie mieliła nią o 8 rano i od tego czasu dokładnie ją umyła (wątpie)
emotka

emanuela24 napisał(a):

ja ogólnie nie mam zaufania do lidla - kupiłam tam mąki do pieczenia chleba i to w ilości 10 kilogramów a wraz z mąką przyniosłam robale do domu - po czym oczywiście mąka do śmietnika no i dezynfekcja szafki
jak mają robale w mące to czort wie gdzie jeszcze
emotka
sprawdzajcie przed użyciem mąkę bo te robaczki są maleńkie i większość ludzi zapewne je smacznie sobie je z robaczkami - potrzeba dobrego oka aby je wypatrzeć emotka

Przekonałyście mnie, zwłaszcza że właśnie z gotującej się kukurydzy wylazł mi robal ...bleeee emotka

Ma ktoś maszynkę do mielenia mięsa na sprzedaż? Były kiedyś w Ajaxie (graf) do wygrania...? Ja nawet ją sobie wtedy wybrałam, ale przysłali zamiast niej odkurzacz...
Więc jak ktos ma coś na zbyciu to sprawzamn na PW

A w temacie drażnia mnie ludzie,wczoraj byłam na basenie, w pewnym momencie wjechał męzczyzna na wózku inwalidzkim i wszyscy ludzie nagle zaprzestali pływania i wgapiali swoje tępe gęby w faceta na wózku starającego się za pomocą dwóch ratowników wejść do wody... rzeczywiście nie można było tego przegapić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4622920 Napisano: 21.08.2011 08:36:00 w Wkurza mnie...
U mnie w Tychach na szczęście są maszynki w większych sklepach, więc kupuję jakie chce mięcho mówię, żeby mi zmielili i wracam do domciu ze zmielonym mięskiem. Chociaż osobiście mam też zaufanie do mięcha kupionego w Lidlu. Wyświetl w wątku >>
0 0