Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to pewnie T*G organizuje, jak wyskakuje formularz to jestes potencjalnym a jak wyślesz dane to dopiero Ci napisza czy jestes laureatem Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówią: Mkołaj rozdaje prezenty w np. Tesco Katowice, i szybko wchodzisz ukladasz produkty, zaznaczasz sklep, podajesz dane i wysyłasz. Chodzi o to aby wykluczyc ludzi ktorzy nie sluchali radia tlyko caly dzien odswiezali strone.
I informują o wygranej mailowo.
Dziękuję za uwagę Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpisz bank polski pko Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tlyko mówie, że to nie jest plagiat!
Może zwyczajnie nie wybierali haseł tylko kierowali się wizualnymi walorami
Na szczęście tak nie grałam bo to było jasne , że tak to się skończy.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostał kopie, ale nie wiesz do końca czy temu hasłu nie towarzyszyła makietka świecąca, grająca i recytująca wierszyk. Wybrali co chcieli i żadne uprzejmie donoszę nic tutaj nie da. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.eioba....uczciwej-konkurencji
Hasło typu lokata owocna w żaden sposób nie może być objęte prawem autorskim, bo jest zbyt powszechne, nie ma cech indywidualnych! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej wtargnij na odział firmy i przypnij się do kaloryfera łańcuchem.
Zero jakiej kolwiek wiedzy, ale oczywiście zrobi wszystko by drugiemu zaszkodzić. Masakra! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak przejechałam się na rybach, na półce cena 9,99 a na paragonie 16,99.
Jeszcze kobieta z BOKu poszła sama sprawdzić cene, wrocila i powiedziala, że nie ma tam nic napisanego o promocji. Poszłam z nią pokazałam palcem i poprosiłam aby na głos przeczytała co jest napisane na szyldzie nad lodówkami. Zwróciła mi różnice w cenie ale słowa przepraszam nie usłyszałam. Oczywiście informację o promocji zdjeła
I jeszcze paragon mi chciała zabrać z moimi produktami Hortex...ehhh Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojej mnie ten skrót przyprawia o ciarki cieszę się, że mam to za sobą.
Dla mnie rowniez listopad pechowy, na szczescie juz sie konczy. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie jest miejscowy bo w każdym są inne zasady, trzeba kupić inne produkty za inną wartość, i są różne daty zakończenia.
Idź do sklepu, poszukaj urny, plakatu i będziesz znał zasady.
A jak nie masz u siebie tego konkursu to co Ci da info.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po co mamy to pisać, skoro to jest miejscowy konkurs i każdy rządzi się swoimi prawami. Każdy jak ma u siebie to zna zasady.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama bym tak nie potrafiła i zazdroszczę talentu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet przeczytałam cały. Fajny opis, taki zwyczajny, sprawia wrażenie, że jest szczery.
Fajnie , że nie nagrodzili linków Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A niby w czym to jest dla nich niesprawiedliwe? Co wogóle obrona X ma wspólnego z obroną Y ?
Pozatym studia są ostatanim miejscem gdzie doszukiwałabym się jakiejkolwiek sprawiedliwości Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to nie udowadniaj, poczekaj na rozstrzygnięcie i idź na policję. Proste. Jeszcze na tym zarobisz.
Wyświetl w wątku >>