Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4871193 Napisano: 02.12.2011 07:09:16 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kunia napisał(a):

Czuczu ale sama nie wiem czy do mnie dotrze bo najpierw gratulacjie i formularz na dane a po wysłaniu formularza komunikat-
Spróbuj innym razem! Byłeś blisko. Spróbuj jeszcze raz! emotka

u mnie o 19 to samo... więc nie wiem czy wygrałam czy nie. jakieś jaja sobie robią

i u mnie czuczu o 19:00 z identyczną sytuacją
emotka

najpierw gratulacje, potem byłes blisko emotka

skoro dane zapisało, powinni wsztystkim wysłac ksiązeczki emotka

bo to pewnie T*G organizuje, jak wyskakuje formularz to jestes potencjalnym a jak wyślesz dane to dopiero Ci napisza czy jestes laureatem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4870644 Napisano: 02.12.2011 03:47:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No to też chyba nie do końca normalne zachwoanie, najpierw mówią komuś że wygrał milion, a potem nagle okazuje się, nic nie dostaniesz bo ktoś się pomylił. W przypadku miliona, to może się poważnie odbić na czyimś zdrowiu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4868038 Napisano: 01.12.2011 02:57:39 w RMF
joan napisał(a):

annb napisał(a):

no i jak bd możliwość robienia zakupów tylko w galeriach to muszę jechać np. do Warszawy, bo tak se Mikołaj wybrał? emotka

Nie, to ino chodzi o to, żeby wszyscy mieli radio włączone...

Mówią: Mkołaj rozdaje prezenty w np. Tesco Katowice, i szybko wchodzisz ukladasz produkty, zaznaczasz sklep, podajesz dane i wysyłasz. Chodzi o to aby wykluczyc ludzi ktorzy nie sluchali radia tlyko caly dzien odswiezali strone.
I informują o wygranej mailowo.
Dziękuję za uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4867559 Napisano: 01.12.2011 12:11:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonia napisał(a):

dajcie linka do fb banku pko bp- nie potrafie znalezc

wpisz bank polski pko Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4867481 Napisano: 01.12.2011 11:50:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
raia2006 napisał(a):

isiulka napisał(a):

poczytajcie to:
http://www.eioba....uczciwej-konkurencji

Hasło typu lokata owocna w żaden sposób nie może być objęte prawem autorskim, bo jest zbyt powszechne, nie ma cech indywidualnych!

A jak to się ma do punktu
C)nie może zawierać treści reklamowych dotyczących
jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści
reklamowych dotyczących Organizatora,

Przecież to jest materiał reklamowy innego banku

Ja tlyko mówie, że to nie jest plagiat!

Może zwyczajnie nie wybierali haseł emotka tylko kierowali się wizualnymi walorami emotka

Na szczęście tak nie grałam bo to było jasne , że tak to się skończy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4867464 Napisano: 01.12.2011 11:47:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Lokata bankowa nie ma cech indywidualnych.
Ale już lokata owocna?
Ja tego zwrotu nie znam. Nie spotykam go na co dzień.
Tu nie chodzi o hasła opatentowane. Bank chciał coś nowego, dostał, przypadkiem, kalki konkurencji emotka

Dostał kopie, ale nie wiesz do końca czy temu hasłu nie towarzyszyła makietka świecąca, grająca i recytująca wierszyk. Wybrali co chcieli i żadne uprzejmie donoszę nic tutaj nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4867429 Napisano: 01.12.2011 11:37:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poczytajcie to:
http://www.eioba....uczciwej-konkurencji

Hasło typu lokata owocna w żaden sposób nie może być objęte prawem autorskim, bo jest zbyt powszechne, nie ma cech indywidualnych! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4867303 Napisano: 01.12.2011 11:02:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
raia2006 napisał(a):

Już wiem.Rozmawiałam z babką z Ergo Marketing
Piszcie na promocja@ergo-marketing.pl

Im nas więcej - tym większe szanse na to ze to wyjaśnią
na stronie FB PKO BP -napisała o tym dziewczyna - wesprzyjmy ją.

Najlepiej wtargnij na odział firmy i przypnij się do kaloryfera łańcuchem.
Zero jakiej kolwiek wiedzy, ale oczywiście zrobi wszystko by drugiemu zaszkodzić. Masakra! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4865542 Napisano: 30.11.2011 04:51:06 w Paragony
Szukam paragonu na Makarę Realową Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4865287 Napisano: 30.11.2011 03:35:46 w Paragony
Przyjmę paragon Schwarzkopf za jakieś drobne doładowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4864159 Napisano: 30.11.2011 09:34:17 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

mia napisał(a):

U mnie z kolei Tesco to taki sklep, że wszystko sprawdzam na czytniku...
Bo ceny to oni chyba losowo rozrzucają po półkach! emotka

Rzadko bywam w sklepach typu Tesco, ale zazwyczaj sprawdzam ceny.. ale akurat jednej ostatnio nie sprawdziłam emotka Na pólce cena herbaty była 8 zł i w gazetce na necie również(dlatego właśnie po tą herbatę sięgnęłam- OKAZJA) , w domu zobaczyłam 16,39 emotka

Ja tak przejechałam się na rybach, na półce cena 9,99 a na paragonie 16,99.
Jeszcze kobieta z BOKu poszła sama sprawdzić cene, wrocila i powiedziala, że nie ma tam nic napisanego o promocji. Poszłam z nią pokazałam palcem i poprosiłam aby na głos przeczytała co jest napisane na szyldzie nad lodówkami. Zwróciła mi różnice w cenie ale słowa przepraszam nie usłyszałam. Oczywiście informację o promocji zdjeła emotka
I jeszcze paragon mi chciała zabrać z moimi produktami Hortex...ehhh Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4862437 Napisano: 29.11.2011 02:32:00 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

pola731 napisał(a):

z drżeniem serca weszłam w ten wątek , bo moje telefony milczą - jakoś nie chce mi się ten tydzień zacząć - ani listopad dobrze skończyć

mam to samo... Listopad mam tak cienki nagrodowo, że aż mnie głowa boli emotka jeden zestaw pizzerinek i kosmetyki z laboo.

nic dziś chyba nie wywalczę - idę się uczyć KPA

ojej mnie ten skrót przyprawia o ciarki emotka cieszę się, że mam to za sobą.
Dla mnie rowniez listopad pechowy, na szczescie juz sie konczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4860551 Napisano: 28.11.2011 06:13:15 w Paragony
Zapomniałam o konkursie Olay, czy ktoś może mnie poratować paragonem? Nie zdążę już dzisiaj zajechać do C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4857954 Napisano: 27.11.2011 05:22:33 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

isiulka, skoro parę osób na forum pisało o tym konku, to już nie jest miejscowy emotka

ładnie to tak chować info dla siebie (to nie tylko do Ciebie...) emotka emotka

no właśnie jest miejscowy bo w każdym są inne zasady, trzeba kupić inne produkty za inną wartość, i są różne daty zakończenia.
Idź do sklepu, poszukaj urny, plakatu i będziesz znał zasady.
A jak nie masz u siebie tego konkursu to co Ci da info.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4857924 Napisano: 27.11.2011 05:06:56 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

napiszcie wreszcie co trzeba kupić lub za ile emotka

takie czcze gadanie u mnie jest, u mnie się skończył nic nie wnosi do sprawy emotka emotka

no i może wreszcie ktoś mi odpowie, co jest lub było do wygarnia

Po co mamy to pisać, skoro to jest miejscowy konkurs i każdy rządzi się swoimi prawami. Każdy jak ma u siebie to zna zasady.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4857900 Napisano: 27.11.2011 04:54:44 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

helatko napisał(a):

widziałam dzisiaj urnę i jakiś konkurs Pudliszek w leclercu. Może ktoś ma jakiś regulamin, bo u mnie oczywiście nic nie wiedzą. Halo wściekły Mikołaju , Ty na pewno coś wiesz emotka

czy ktoś coś wie o tym konkursie? u mnie urny standardowo nie ma... emotka

u mnie urny nie ma i cisza zupełna - a panie są tak zdziwione ,że czasem aż żałuję ,że im zdjęcia w takiej sytuacji nie ma jak zrobić

a u mnie była i jest już chyba po raz piąty. Pudliszki są ciągle przedłużane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4849899 Napisano: 23.11.2011 10:55:05 w TESCO konkursy
Faktycznie fajny ten wierszyk i pomysł wrzosenki, ale chyba za dobry jak na taki konkurs emotka Troszkę mało w nim urządzania a za dużo poezji. Taki przerost formy nad treścią, mimo iż jestem pełna podziwu dla autorki.
Sama bym tak nie potrafiła i zazdroszczę talentu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4849130 Napisano: 23.11.2011 06:03:52 w TESCO konkursy
ashley878 napisał(a):

Tymbark ogłosił wyniki..
www.tymbarkurzadza.pl

Nawet przeczytałam cały. Fajny opis, taki zwyczajny, sprawia wrażenie, że jest szczery.
Fajnie , że nie nagrodzili linków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4847855 Napisano: 23.11.2011 10:54:03 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

jaki miesiąc??? Ja teoretycznie powinnam była się obronić w zeszłym roku, a 'ostateczny' termin miałam niby 15 listopada emotka - no nic, będę musiała znowu płakać u dziekana... - wkurza mnie moje lenistwo emotka

do pracy się trzeba wziąć z pisaniem mgr a nie płakać do dziekana bo to niesprawiedliwe wobec osób, które bronią się w terminie nierzadko stając na głowie żeby zmieścić się w terminie

A niby w czym to jest dla nich niesprawiedliwe? emotka Co wogóle obrona X ma wspólnego z obroną Y ?
Pozatym studia są ostatanim miejscem gdzie doszukiwałabym się jakiejkolwiek sprawiedliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4847732 Napisano: 23.11.2011 10:09:31 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

Jestem zdegustowana faktem, ze ktos podszywa sie pode mnie i zawlaszcza sobie prawa do mego filmu w Konkursie Winiar na zupę !!!

I musze udowadniać że jestem jego autorką! Szok! Tzn ogolnie dla mnie nie ma problemu bo mam oryginalny plik, fotki itp, ale chodzi mi o to jak mozna sie posuwac do czegos takiego!! ktos tak mial??? A moze ten ktos siedzi na forum, ciekawe? Do czego mozna sie posunac dla nagrody!

No to nie udowadniaj, poczekaj na rozstrzygnięcie i idź na policję. Proste. Jeszcze na tym zarobisz.
Wyświetl w wątku >>
0 0