Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4968042 Napisano: 21.01.2012 06:48:44 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka

isiaaaa wyobraź sobie takie pyyyyyszne z rodzynkami i nutellą mmmm
a zaraz będą kokosowe mniam

hihi a zaraz będzie, że kali wkurza isie emotka

Z kokosem wypas mniaaaammmm, głupi piec się nie miał kiedy zepsuć emotka a dodajesz masła czy oleju jako tłuste do mokrego? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4968036 Napisano: 21.01.2012 06:47:17 w Wkurza mnie...
To ja tylko pragnę jeszcze nadmienić w sprawie p. Wściekłego, że moim zdaniem wściekły mikołaj powinien być pisany z małej litery, tak samo jak święty mikołaj (mając na myśli przebierańca a nie tego konkretnego świętego). To tak z ciekawostek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4968025 Napisano: 21.01.2012 06:36:42 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4958907 Napisano: 17.01.2012 10:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

myszka222 napisał(a):

Przepisy.pl odpisali że dostanie się od nich w przyszłym roku pit i będzie trzeba go dołączyć do zeznania podatkowego.

Dziwna procedura, nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Może coś się zmieniło w przepisach po pierwszym stycznia? emotka

Niby od stycznia 2011 roku zmieniło się to, że podatek płaci się od każdej nagrody...nawet długopisu.
W zależności od tego jak był sformuowany regulamin konkursu, ale w tamtym roku było tak, że pieniądze przelewali na konto, wysyłali pit, i w tym roku należało by to rozliczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4958891 Napisano: 17.01.2012 10:40:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszka222 napisał(a):

errorr napisał(a):

myszka222 napisał(a):

Mam pytanie Czy ktos wygrał nagrodę w konkursie gdzie trzeba było podawać szczegółowe dane typu NIP, pesel, urzad skarbowy by organizatorzy mogli odprowadzic podatek? Takie dane trzeba podać w konkursie wygranym na przpisy.pl Czy jeśli podamy wszystkie potrzebne dane do odprowadzenia przez Organizatorów podatu to czy my poźniej nie będziemy musieli powiadamiać urzad skarbowy np po przez zeznanie podatkowe o wygranej? Jak to wygląda? czy my jeszcze bedziemy do czegoś zobowiazani np wypełnianie jakiś dodatkowych papierów? Pytam bo nigdy wczesniej nie podawałam takich szczegółowych danych i nie wiem jak to później wygląda Z góry dziekuje za odpowiedź.

Nic nie trzeba wypełniać dodatkowo w zeznaniu podatkowym ,od wygranych gdy podatek zapłacił organizator emotka .Ani wymieniać tego w dochodach/przychodach ,chyba że na firmę grasz emotka ale to już ja biedny robaczek nie wiem emotka

Ps.Proszę mnie poprawić jeżeli coś napisałem źle . error

Przepisy.pl odpisali że dostanie się od nich w przyszłym roku pit i będzie trzeba go dołączyć do zeznania podatkowego.

tak, bo oni płacą równowartość podatku tobie do ręki, w przyszlym roku dostaniesz pit i sama oplacasz wówczas podatek.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954514 Napisano: 14.01.2012 09:56:45 w TESCO konkursy
Dobra dzięki wszystkim za informację, jutro zadzwonie na inforlinię tesco i zapytam czy miała podstawę aby mi tego paragonu nie wydać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954505 Napisano: 14.01.2012 09:50:25 w TESCO konkursy
privatedo napisał(a):

Isiulka

Własnie chodzi o to, że ja poniekąd swoje prawa znam, tlyko co dalej? Skoro ona powiedziała, że mi nie da i już...to co miałam zrobić. Zadzwonić na policję? Poprosiłam aby mi w takim razie na tym ksero napisała, że odmawia mi wydania oryginału paragonu, to się nie zgodziła. Generalnie mogłam wyjeżdżać ze swoimi prawami, ale ona mnie skwitowała, że nie i co jej zrobię... to mi ręce opadły, bo nie wiedziałam co mam zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954476 Napisano: 14.01.2012 09:36:57 w TESCO konkursy
dolly napisał(a):

Isiulka, jak ja robiłam zwrot, to rzeczywiście tez mi oryginału nie oddali tylko ksero, choć w innym sklepie to było nie konkretnie w tesco, ale jak w odzieżowym sie oddaje to przecież tez zabieraja paragon i dają potwierdzenie zwrotu.
Rozumiem, że zakupy oddałaś, tak?

No tak w tych nerwach powiedziałam, że chce oddać wszystko i cała kasę chce z powrotem. Więc teraz gromadzę wiedzę na przyszlość.

Chodziło mi o oryginał bo miałam tam konkursowe produkty, a juz miałam sytuację, że przez takie ksero przepadła mi nagroda, więc domagałam się oryginału. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954455 Napisano: 14.01.2012 09:26:45 w TESCO konkursy
efelinkaaa napisał(a):

isiulka - na jednym forum prawnym (bardzo podobna sytuacja, czyli korekta) znachorzy odpowiedzieli:

Sprzedawca rejestrujacy transakcje za pomocą kasy fiskalnej ma OBOWI¡ZEK wydać paragon. Korekty sprzedaży to jego sprawa.

Jeśli sytuacja się powtórzy proszę zadzwonic do Państwowej Inspekcji Handlu.

Uchylanie się od obowiązku wydania paragonu fiskalnego to wykroczenie karno-skarbowe

mam nadzieję, że to pomoże emotka

Dzięki szkoda , że nie wiedziałam tego wcześniej. Wiedziałam , że mają obowiązek mi wydać ten paragon, ale jak powiedziała, że mi nie wyda i co jej zrobię...to mnie zwyczajnie zagieła emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954426 Napisano: 14.01.2012 09:14:34 w TESCO konkursy
Dzisiaj zrobiłam w Tesco konkursowe zakupy. Niestety jak to zwykkle bywa przy większych zakupach, mieli na kasie źle wbitą cenę produktu, więc poszłam do BOKu ubiegać się o zwrot różnicy. Kobieta uznała, że na sklepie była zła (za niska) cena i nie może mi sprzedać produktu po tej cenie, ale że mogę zrobić zwrot. Zwrot zrobiłam, po czym kobieta daje mi ksero paragonu z potwierdzeniem oryginału. Powiedziała, że nie mają żadnego obowiązku wydawania mi oryginału paragonu w takiej sytuacji, wezwała pseudo kierowniczke, która równiez powierdziała, że oryginałuu nie dostanę... i co jej zrobię.
No i pytanie, czy ktoś wie czy oni mają obowiązek wydania mi oryginału? Jeśli tak to z czego on wynika?
Moja sprawa się skończyła tak, że powiedziałam , że chce oddać wszystkie towary ( a było tego bardzo dużo) i chcę całą gotówkę z powrotem... niestety zwycięsko z tego nie wyszlam, bo straciłam mnóstwo czasu i nerwów. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4950077 Napisano: 12.01.2012 01:11:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
jenny21 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

http://www.famili...h-dzieci,4386,1.html

Łóżeczko wygrała wyklejanka nawet nie polaczenie rysunku z wyklejaniem ale po prostu praca a zgodnie z regulaminem mial byc rysunek

Czy to Cię naprawdę dziwi? To już norma emotka emotka

Faktycznie już nie powinnam się dziwić, w konkursach dla dzieci startuja dorosli ktorzy przygotowuja prace jak na wystawe dziewiarska emotka

W regulaminie jest napisane, że uczestnikiem konkursu może być każdy zarejestrowany użytkownik, więc to nie był konkurs dla dzieci...
ludzie wysyłają prace plastyczne na losowania, to co się tu dziwić , więc to że ślą je na rysunkowe jest dla mnie wręcz oczywiste. Najlepiej się dostosować. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4949260 Napisano: 11.01.2012 10:24:46 w Wkurza mnie...
Dla mnie to zwykłe wyłudzanie, znaleazli sobie sposob na cenzuraów (sorki za określenie), ale skoro ktos jest w stanie podać tak scisle dane tylko dla mozliwosci korzystania z portalu internetowego to jest to dla mnie przegiecie.

Jakbym chciala na duza skale wyludzac dane to wlasnie taki sposob bym wykorzystala, bo kazdemu wyswietli komunikat wyslij dowod, i wystarczy ze co 10 osoba to zrobi, a tylko co 20 zamaże serie, numer, pesel...i mam piekna baze danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4949220 Napisano: 11.01.2012 10:07:45 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

mnie kiedyś poprosili o nr konta bankowego i wszelkie dane do niego emotka

a mnie o odcisk palca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4947845 Napisano: 11.01.2012 10:35:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
zdolnabestia napisał(a):

anneczka23 napisał(a):

Konkurs Magiczne Prezenty byckobietą.pl
http://byckobieta...czne-prezenty,0.html emotka

Wkurza mnie podawanie wyników konkursów, których nie było w bazie emotka

kiedyś były za to karniaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4942054 Napisano: 07.01.2012 04:51:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie ma w co grać emotka

Ps.Drogi A* chwilowo nie mam gg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4931732 Napisano: 02.01.2012 02:14:07 w Wkurza mnie...

oj przepraszam nie 5 stycznia tlyko w środę czyli 4 stycznia, ma kosztować 7,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4931725 Napisano: 02.01.2012 02:12:08 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurzyłam się ,że nie udało mi się kupić nowego Kodeksu Pracy - miał być z Gazetą Prawną czy Dziennikiem - jak normalnie w kiosku dostają kilka sztuk tak dziś nie dostali nawet jednego - obszukałam wszystkie punkty z prasą w dzielnicy i nie ma...

wiem , mogę sobie wydrukować - ale ten mi jakoś tak pasuje ...do ręki

jest w gazecie wyborczej 5 stycznia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4927673 Napisano: 30.12.2011 06:48:41 w Popraw sobie humor...

isiulka

#4927637 Napisano: 30.12.2011 06:27:49 w Popraw sobie humor...

isiulka

#4927076 Napisano: 30.12.2011 01:27:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Schwarzkopf i u mnie, szampon pękł i rozlał się po całej paczce, ale reszta jest git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0