Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z kokosem wypas mniaaaammmm, głupi piec się nie miał kiedy zepsuć a dodajesz masła czy oleju jako tłuste do mokrego? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby od stycznia 2011 roku zmieniło się to, że podatek płaci się od każdej nagrody...nawet długopisu.
W zależności od tego jak był sformuowany regulamin konkursu, ale w tamtym roku było tak, że pieniądze przelewali na konto, wysyłali pit, i w tym roku należało by to rozliczyć. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Własnie chodzi o to, że ja poniekąd swoje prawa znam, tlyko co dalej? Skoro ona powiedziała, że mi nie da i już...to co miałam zrobić. Zadzwonić na policję? Poprosiłam aby mi w takim razie na tym ksero napisała, że odmawia mi wydania oryginału paragonu, to się nie zgodziła. Generalnie mogłam wyjeżdżać ze swoimi prawami, ale ona mnie skwitowała, że nie i co jej zrobię... to mi ręce opadły, bo nie wiedziałam co mam zrobić. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak w tych nerwach powiedziałam, że chce oddać wszystko i cała kasę chce z powrotem. Więc teraz gromadzę wiedzę na przyszlość.
Chodziło mi o oryginał bo miałam tam konkursowe produkty, a juz miałam sytuację, że przez takie ksero przepadła mi nagroda, więc domagałam się oryginału. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki szkoda , że nie wiedziałam tego wcześniej. Wiedziałam , że mają obowiązek mi wydać ten paragon, ale jak powiedziała, że mi nie wyda i co jej zrobię...to mnie zwyczajnie zagieła
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i pytanie, czy ktoś wie czy oni mają obowiązek wydania mi oryginału? Jeśli tak to z czego on wynika?
Moja sprawa się skończyła tak, że powiedziałam , że chce oddać wszystkie towary ( a było tego bardzo dużo) i chcę całą gotówkę z powrotem... niestety zwycięsko z tego nie wyszlam, bo straciłam mnóstwo czasu i nerwów. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludzie wysyłają prace plastyczne na losowania, to co się tu dziwić , więc to że ślą je na rysunkowe jest dla mnie wręcz oczywiste. Najlepiej się dostosować. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym chciala na duza skale wyludzac dane to wlasnie taki sposob bym wykorzystala, bo kazdemu wyswietli komunikat wyslij dowod, i wystarczy ze co 10 osoba to zrobi, a tylko co 20 zamaże serie, numer, pesel...i mam piekna baze danych. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie o odcisk palca Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś były za to karniaki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.Drogi A* chwilowo nie mam gg Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj przepraszam nie 5 stycznia tlyko w środę czyli 4 stycznia, ma kosztować 7,99 zł Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest w gazecie wyborczej 5 stycznia Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>