Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7249955 Napisano: 28.03.2025 10:18:41 w Wkurza mnie...
Z ciekawości po co podawaliście dane do wysyłki tych toreb skoro teraz narzekacie? Serio spodziewaliście się, że będą ze skóry?
Wkurza mnie właśnie to, że ludzie rzucają się na tego typu nagrody a potem się zastanawiają czemu te promocje są coraz gorsze. Jakby nikt danych nie odesłał to ktoś by się może nad tym zastanowił. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249789 Napisano: 27.03.2025 16:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co tu się dzieje emotka   Weźcie się lepiej zajmijcie konkursami ...

Czy ktoś wie w końcu co to jest ta marka anyway launch ? Miała być premiera ale cos im chyba nie pykło

a no też w tym brałam udział ale jeszcze nie minęły 3 dni od wyłonienia laureatów więc czekam emotka PS. Ja strzelałam że to nowy dowoziciel żarcia a ty?

Też obstawiam jakieś gotowe obiadki, ale odpowiedź dałam o przenośnym miotaczu ognia emotka  bo w regulaminie było, że trafność nie ma znaczenia tylko uzasadnienie. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249781 Napisano: 27.03.2025 15:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co tu się dzieje emotka   Weźcie się lepiej zajmijcie konkursami ...

Czy ktoś wie w końcu co to jest ta marka anyway launch ? Miała być premiera ale cos im chyba nie pykło Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#7249548 Napisano: 26.03.2025 21:29:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

Odkopalam w starej komórce sprzed 10 lat sma 

Cos pięknego! emotka  A Kia nadal śmiga? Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249542 Napisano: 26.03.2025 21:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przydałby się taki sentymentalny wątek ze starymi zdjęciami nagród  emotka  ja dzisiaj znalazłam tuby z Hortex z takimi ogromnymi naklejkami na ścianę ( dmuchawce i drzewo). Zerknęłam z ciekawości na naklejkę od kuriera i nabity 2011 rok,  najlepsze jest to ze nadal nic im się nie dzieje, można kleić.
Kiedyś te konkursy były jakieś fajniejsze... Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249515 Napisano: 26.03.2025 17:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jak widzę te szajsowate nagrody w konkursach, to przypominają mi się czasy, gdy z 20 lat temu zbierałam papierki po cukierkach Wawel. 30 papierków wysyłanych pocztą i trafiło się kilkanaście koszulek, albo torebek, którymi obdarowywałam koleżanki mamy.
Ile frajdy dawało mi wtedy trafienie w bramkę w Snickers i Twix... Ta radość, gdy listonosz przyniósł 120-150 batonów, które miały kody promocyjne i można było grać dalej.

Może wtedy te nagrody też nie miały zbyt wielkiej wartości, ale było ich tak dużo (i konkurencja mniejsza), że wygrana była niemal pewna.

Ooo miliony batonów emotka  Szkoda że nie robią już tej loterii.

też miałam snicersów trochę <3

Oooo jejku też pamiętam!! Rewelacyjna była ta loteria, tyle kartonów batonów, wszystkich nimi obdarowywałam i każdy chodził szczęśliwy   emotka  Szkoda, że nie ma już takich loterii. Chociaż ja byłam fanką tych gdzie wysyłało się smsa o równej minucie - w sylwestrowej loterii z Polsatem się wygrywało telefony co minutę emotka  chyba nadal gdzieś kilka sztuk leży. A potem pytanie za 50 tys. Ile czasu trwała suma wszystkich reklam podczas Sylwestra z Polsatem i nikt nie odpowiedział prawidłowo 🤣 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249430 Napisano: 26.03.2025 13:31:54 w Zdjęcia naszych wygranych
Niby nic takiego ale jestem w mega szoku i ciężko opisać jak zajeb** wrażenie ta paczka robi. Nigdy nie miałam aż tak ładnie opakowanej nagrody (dodam ze te pudełko ma z pół metra) i zdjęcia tego niestety nie oddają;

Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249178 Napisano: 25.03.2025 12:25:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy twórca postu spodziewał się jaką burzę wywoła tym niewinnym pytaniem 😁 Dać mu karniaka! 👹 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7249138 Napisano: 25.03.2025 11:23:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze poszłam z przyjaciółmi na wygrany z Pepsi Restaurant week i dostaliśmy takiego zatrucia pokarmowego, że umieramy 3 dzień... Zachciało nam się testować pure z cebuli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7249135 Napisano: 25.03.2025 11:19:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Nie wiem, ale wyniki na drugi dzien od zakonczenia etapu sa zastanawiajace emotka

dokładnie, najlepiej słać byle co i wgl się nie starać emotka emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249110 Napisano: 25.03.2025 10:47:55 w Zapowiedzi konkursów
Luiza12 napisał(a):

https://www.wyczyscnagrody.pl/akcje/081.html

Ta pralka musi być w końcu moja! emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249105 Napisano: 25.03.2025 10:42:32 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I kiedy zaczynasz krzyczeć z bezsilności przed 6 rano.
Kiedy gość mówi ,że ma garderobę 35 m kwadratowych a ty masz przestrzeni do życia całe 45 metrów.
Ciekawe ilu sąsiadów obudziłam. Ale jestem wkurzona emotka

Efekt patodeweloperki w Polsce. Teraz buduje się głównie mieszkania pod inwestycje, jak najmniejsze, żeby jak najwięcej sprzedać ludziom, którzy potem chcą to wynajmować, np. krótkoterminowo. Jak szukaliśmy mieszkania u nas w mieście, to się okazało, że większych niż 65m2 nie budują, a taki metraż to i tak rzadkość i luksus. O kuchni można pomarzyć, są już tylko aneksy, w których nawet nie da się porządnie ugotować. Wszystko na szybko i byle jak, nawet dobrych planów nie robią, bo w jednym mieszkaniu, które oglądaliśmy to pokoje po 9m2, a przedpokój ponad 18 emotka o 50m2 za pół miliona, z sypialnią 8m2 i widokiem na ścianę bloku, usłyszałam, że to okazja i komfort dla rodziny. Ja nie wiem, czy oni są jak roboty zaprogramowani, żeby taki kit wciskać, czy naprawdę mają tak mózgi wyprane dystopią, w której takie mieszkanie to spełnienie marzeń dla rodziny. Kiedyś mieszkania w blokach z wielkiej płyty też nie były dużo, ale chociaż o wiele łatwiej dostępne, no i kuchnie (małe, bo małe) ale były osobno. Teraz młodzi na start muszą być milionerami, żeby jakiś kurnik dostać.

to tzw. chów klatkowy Polaka emotka   
ale co zrobić, jest popyt jest podaż... Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

isiulka

#7249091 Napisano: 25.03.2025 10:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

mam pytanie odnosnie konkursu Jezyków, te wyniki na stronie to te 5 osób?

To wyniki za ostatni nagrodzony tydzień, wyniki za poprzednie tygodnie znikają. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7249030 Napisano: 25.03.2025 07:43:15 w Avanti
Kiciunia21 napisał(a):

Przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Na stronie było, ale maila brak.

Potwierdzenie masz w platformie, jak wejdziesz w swój profil to jest informacja w jakich konkursach brałaś udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7248889 Napisano: 24.03.2025 14:07:06 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Kurde, dopiero dziś odkryłam ten wątek emotka  a ja zajączki po 2 dychy kupowałam emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

isiulka

#7248456 Napisano: 21.03.2025 17:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Makufi38 napisał(a):

Kupiłam dziś produkt na konkurs chce zgłaszać, patrzę a numer paragonu źle wydrukowany.Jak myślicie przejdzie?

Oczywiście że zgłaszać, ja tam widzę 11 a to nie twój problem że drukarka źle drukuje , paragon nie jest zniszczony emotka  a jak chcą to niech sobie zagrzeją suszarka i wtedy będzie wyraźnie widać emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

isiulka

#7248422 Napisano: 21.03.2025 15:53:23 w Kupię...
Kupię taniej kod restaurant week Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7248421 Napisano: 21.03.2025 15:51:26 w Avanti
iwona0103 napisał(a):

isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ja mam 15:32 zgloszenie z ostatniego dnia

Na stronie sa częściowe wyniki podane

Chyba wrzucają na bieżąco, bo jedna z pierwszych osób na liscie dostala maila o 15:38 emotka

No właśnie chyba nie, bo mnie nie ma jeszcze na liście a maila mam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka