Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7140836 Napisano: 20.11.2023 18:01:38 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

asia8564 napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

A cin cin za 4 tydzień informował?

Nie ,ostatnio i firmowali koło 17:00 w poniedziałek

Podbijam.
Było info za 4 etap tygodniowy i 1 miesięczny?

U mnie cisza.... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7140638 Napisano: 20.11.2023 10:22:19 w Czy informują/ informowali?
maixys napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A czy ktoś wygrał miniaturki w konkursie Benriach?

Chyba nikt, na MDW chwaliły się trzy osoby butelkami (w tym ja) których było x30, a miniaturek było x70 i zero postów... Na FB pisali że nagrody zostały rozdane.

No właśnie, dlatego dziwne że nikt miniaturkami się nie pochwalił. Ani tu ani na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7140594 Napisano: 20.11.2023 09:43:05 w Czy informują/ informowali?
A czy ktoś wygrał miniaturki w konkursie Benriach? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7140412 Napisano: 18.11.2023 20:15:18 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 4 całodniowe bilety wstępu do Legolandu ważne w sezonie 2023/2024 (cena do uzgodnienia). Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7140410 Napisano: 18.11.2023 20:08:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak rozumiecie zapis w M&Ms że ma być widoczny uczestnik? To znaczy twarz czy wystarcza plecy lub ręce. I nic chyba nie ma w reg. że nie może być osoby trzeciej? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7140409 Napisano: 18.11.2023 20:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Igoosia90 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

mysia napisał(a):

Ami12 napisał(a):

Ostatnio w orbit 2 razy zestaw gum na bardzo bardzo słabe zdjęcia , trzecie zgłoszenia „dopieszczone”  (moim zdaniem , No takimi z reguły wygrywam) zastanawiam się co agencja Brancomm bierze pod uwagę w pracach konkursowych

Ja w ich wcześniejszym konkursie wysłałam zdjęcie z pomysłem, ale jak dla mnie bez szału i wygrałam szczoteczkę.
W tym biedronkowym zdjęcie mi się bardzo podobało ( o wiele lepsze od tego co wygrało szczoteczkę) ale wygrałam zapas gum emotka

Ja też zdjęcie z lokowaniem produktu i dopracowane -zapas gum. W gratisobraniu natomiast zgloszenia jak dla mnie najbardziej kreatywne nic nie wygrały. Natomiast takie śmieszne ale też bez przesady żeby jakieś odkrywcze wygrały 2x100 zł i 500 zł.

z lokowaniem produktu - wygrałam szczoteczkę z Żabce, z lokowaniem w zabawny sposób produktu - nie wygrałam nic w Biedronce...  Bez lokowania produktu - również nic nie wygrałam w biedronce. Tak więc cóż... Ciężko stwierdzić co oni biorą pod uwagę.

Bez lokowania produktu w Żabce - jedno ciekawe dużo pracy dodatkowej, drugie męża śmieszne ale też bez lokowania bo mnie zapis w regulaminie zmylił - oba pudła. W Biedronce - moje z lokowaniem kolorowe, estetyczne, nieprofesjonalne ale ładne, u siostry zwykle ale trochę zabawne, z lokowaniem produktu - tu też pudła.

I mnie w zabce szczoteczka za zdjecie po prostu usmiechnietego ryja , bez zadbego wymyslania pierwsze lepsze zdjecie, w biedronce 3 zdjecia w rym samym typie, twarz z usmiechem z bliska totalnie nie kreatywne i 2 zapasy gum i jeden voucher , mi sie wydaje ze oni tam po prostu losuja

Albo mieli określony schemat do wyboru np. zdjęcia samego ryjka lub z bliska. To jedyne co mi przyszło na myśl.

Chyba tak, bo u mnie 2 pudła w Żabce za uśmiechnięte całe postacie bez lokowania produktu i fotki z wakacji. W Biedrze zrobiłam więc  zdjęcie uśmiechniętej twarzy z lokowaniem produktu i wpadły gumy Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7140348 Napisano: 18.11.2023 15:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysia napisał(a):

Ami12 napisał(a):

Ostatnio w orbit 2 razy zestaw gum na bardzo bardzo słabe zdjęcia , trzecie zgłoszenia „dopieszczone”  (moim zdaniem , No takimi z reguły wygrywam) zastanawiam się co agencja Brancomm bierze pod uwagę w pracach konkursowych

Ja w ich wcześniejszym konkursie wysłałam zdjęcie z pomysłem, ale jak dla mnie bez szału i wygrałam szczoteczkę.
W tym biedronkowym zdjęcie mi się bardzo podobało ( o wiele lepsze od tego co wygrało szczoteczkę) ale wygrałam zapas gum emotka

Ja też zdjęcie z lokowaniem produktu i dopracowane -zapas gum. W gratisobraniu natomiast zgloszenia jak dla mnie najbardziej kreatywne nic nie wygrały. Natomiast takie śmieszne ale też bez przesady żeby jakieś odkrywcze wygrały 2x100 zł i 500 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7139700 Napisano: 16.11.2023 16:13:31 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

Maile z gumami są z jednej godziny, 15:54? emotka  
Czy ktoś dostał @ voucherem na szczoteczkę?

u mnie gumy 16.01 Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

ktosiek1

ktosiek1

#7139679 Napisano: 16.11.2023 15:40:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka od Jacka u męża - chyba przeczytali nasze wpisy i postanowili wydać nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7139596 Napisano: 16.11.2023 12:28:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mrmax napisał(a):

awangarda napisał(a):

mrmax napisał(a):

u fortisa znowu wyparowało z jacka mnóstwo nagród? konkurs krótki i raczej mniej chodliwy towar niż browary, i jak zwykle nawet koszulki? ...

też jestem zdziwiona 555 koszulek gdzie to poszło ;/

oni chyba do marketingu używają mnożnika jakiegoś do prezentacji, niż faktycznie tych nagród jest, kolejna akcja, kolejny cyrk w kooperacji żabka x fortis

Ciekawe ile osób wzięło w akcji i czy jest na nich jakiś sposób. Może pisać do zleceniodawcy? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7139560 Napisano: 16.11.2023 11:27:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

radziosny napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Od wczoraj próbuję wysłać zgłoszenie na konkurs M&Ms ale za każdym razem wyskakuje błąd, który każe upewnić się czy zdjęcia są w formacie jpg i czy posiadają krótkie nazwy. Czy komuś się udało wysłać zgłoszenie od wczoraj?

Mam ten sam problem, nawet pisałem do organizatora to mi powiedzieli, żeby upewnić się, że zdjęcie ma 72 DPI (cokolwiek to znaczy). Próbowałem zmniejszyć jakość zdjęcia, ale już doszedłem do takiego momentu, gdzie mi zaczęło odbarwiać obraz, a i tak formularz nie przechodzi. Z ich informacji niby wynika, że ciągle otrzymują zgłoszenia. Zaproponowali żebym podesłał im zdjęcie to oni mi to przerobią, ale nie chcę by przed posiedzeniem komisji pracownicy Brandcommu widzieli moje zdjęcie.. Jestem tak wkurzony emotka emotka emotka , bo poswięciłem dużo czasu na zdjęcie, które spełnia warunki (ma mniej jak 5mb), a cały czas próbowałem to wysłać.. a wczoraj miałem kłótnię, że zamiast zająć się domem to siedzę na kompie.. emotka

Spróbuj otworzyć zdjęcie w paint i zapisać jako PNG. U mnie tylko to pomogło w orbit

No właśnie chciałem tego sposobu spróbować, ale zdjęcie z 3Mb zrobiło mi się 15mb po zapisaniu z painta.. ale może spróbuję je jeszcze później okroić z rozdzielczości.. ale szkoda, że takie cyrki robią.. plik do 5mb jest dla mnie plikiem do 5mb!!!!

też tak miałam, zmniejszyłam je wtedy i przeszło jako png Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

ktosiek1

#7139548 Napisano: 16.11.2023 10:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Od wczoraj próbuję wysłać zgłoszenie na konkurs M&Ms ale za każdym razem wyskakuje błąd, który każe upewnić się czy zdjęcia są w formacie jpg i czy posiadają krótkie nazwy. Czy komuś się udało wysłać zgłoszenie od wczoraj?

Mam ten sam problem, nawet pisałem do organizatora to mi powiedzieli, żeby upewnić się, że zdjęcie ma 72 DPI (cokolwiek to znaczy). Próbowałem zmniejszyć jakość zdjęcia, ale już doszedłem do takiego momentu, gdzie mi zaczęło odbarwiać obraz, a i tak formularz nie przechodzi. Z ich informacji niby wynika, że ciągle otrzymują zgłoszenia. Zaproponowali żebym podesłał im zdjęcie to oni mi to przerobią, ale nie chcę by przed posiedzeniem komisji pracownicy Brandcommu widzieli moje zdjęcie.. Jestem tak wkurzony emotka emotka emotka , bo poswięciłem dużo czasu na zdjęcie, które spełnia warunki (ma mniej jak 5mb), a cały czas próbowałem to wysłać.. a wczoraj miałem kłótnię, że zamiast zająć się domem to siedzę na kompie.. emotka

Spróbuj otworzyć zdjęcie w paint i zapisać jako PNG. U mnie tylko to pomogło w orbit Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

ktosiek1

#7139510 Napisano: 16.11.2023 08:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

liidzik napisał(a):

Kaufland stówki już poszły też 😪?

raczej nie

Może nie, nie ma wpisów że 💯

pewnie dziś pójdą maile ze 100 Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

ktosiek1

#7139376 Napisano: 15.11.2023 16:32:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratisobranie 500 zł u męża  emotka  Telefon przed 16 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7139300 Napisano: 15.11.2023 12:44:51 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

alexandra_sasa napisał(a):

mietowa napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy informowali z konkursu w Żabce Wielka Gwara Lech Pils? Wg regulaminu był czas do 13.11.2023 🤔

A to nie Aspe organizowało przypadkiem?w konkursie foto Żubra w Żabce też nikt nie pochwalił się wygraną, nawet ma PW a agencja odpisała że laureatów poinformowała  emotka

Ja już odpuszczam, gdy widzę, że Aspe jest organizatorem. Mało profesjonalna agencja.

No kurde dobrze wiedzieć, następnym razem dwa razy się zastanowię czy wziąć udział! 👍

Ostatnio było z ASPE 500 biletów na mecze patałachów i chyba z 3 osoby na forum się pochwaliły xDD Tak, tak, wiem że się nie wszyscy chwalą, ale nikt mi kitu nie wciśnie że przy 500 nagrodach, chwalących było aż tak mało xD

Ja też w to nie wierzę. Zresztą co nowy konkurs, to podobna sytuacja. Szkoda na nich roboty.

To już drudzy do pary z Fortisem. Dziwne, że takie rzeczy to w konkursach Żabkowych chyba tylko? Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

ktosiek1

#7139237 Napisano: 15.11.2023 10:58:48 w Czy informują/ informowali?

Czy ktoś się orientuje czy informowali z konkursu w Żabce Wielka Gwara Lech Pils? Wg regulaminu był czas do 13.11.2023 🤔

A to nie Aspe organizowało przypadkiem?w konkursie foto Żubra w Żabce też nikt nie pochwalił się wygraną, nawet ma PW a agencja odpisała że laureatów poinformowała  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7139189 Napisano: 15.11.2023 09:34:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
izak1000 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Colgate Palmolive w Intermarche?

W ub.czwartek DPD..

Kurcze, a ja nic nie dostałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7139069 Napisano: 14.11.2023 18:15:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Colgate Palmolive w Intermarche? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7138943 Napisano: 14.11.2023 13:54:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

zof83 napisał(a):

I to nie jednej agencji, bo przyznają nagrody, pomimo błędnych danych na paragonie, a potem napiszą, że oni w trakcie wybierania laureatów  to nie zwracają uwagi na wgrany paragonemotka To po jakiego diabła ten paragon się wygrywa przy zgłoszeniu..., a potem weryfikacja negatywna i cyk nagroda zostaje u organizatora...emotka

Paragon się wgrywa, bo to minimalizuje nadużycia (co jest dobre dla samych grających). Etap zgłoszenia to jedno, etap wyboru laureatów to drugie, a weryfikacja to trzecie. Tu można mieć pretensje wyłącznie do siebie, że się popełniło błąd. Równie dobrze, można by wgrać jeden paragon 10 razy i za każdym razem zmieniać detal, np jedną cyfrę nipu/kasy fiskalnej. Ale takie zgłoszenie nie przejdzie weryfikacji. Bez znaczenia jest z jakiego powodu pojawił się ten błąd, istotne, że paragon nie spełnia wymogów regulaminu. I to nie jest wina organizatora. 
Z drugiej strony jeśli organizator jednak przyzna nagrody na niepoprawne paragony, to czy nie zostanie posadzony o rozdawanie nagród królikom? Według mnie taka sytuacja jest niezgodna z założeniami loterii.

Moim zdaniem jak najbardziej nie powinien przyznać nagrody za błędny paragon, ale dyskusyjne jest dla mnie wysyłanie maila o wygranej jak nagroda i tak ma przepaść. To po co te paragony wgrywamy. Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0