Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7122219 Napisano: 08.09.2023 11:25:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Ludzie wygrane kody na pyszne.pl z Heinekena są już nie ważne!!! Pomimo że w mailu mamy że do końca roku chciałam dziś zamówić a tam info że był do 01.09

jak to? Ja mam jeszcze jeden kod niezrealizowany

A ja na swój jeszcze czekam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7122057 Napisano: 07.09.2023 16:02:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka z Corona Island  emotka  niewiele braklo do wyjazdu  emotka mail o 15.01 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7120978 Napisano: 02.09.2023 15:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

agaga napisał(a):

Hej
do kiedy są/były ważne kody do pyszne.pl z loterii Heineken?

Do końca roku emotka

A czy ktoś się orientuje czy w jednej transakcji na pyszne.pl można wykorzystać 2 bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7120130 Napisano: 30.08.2023 14:25:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kaw Jacobs z loterii w Lidlu za pierwszy dzień  emotka  SMS około godz. 13 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7118234 Napisano: 22.08.2023 16:10:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heineken Muve i pyszne.pl - pierwsze wygrane od początku tej loterii  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7117104 Napisano: 17.08.2023 14:41:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Bony do Dino z piwnego konkursu grillowego? (Smolar) Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7116415 Napisano: 14.08.2023 11:54:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy kody z kapsli warka energy można gdzieś wbić? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7115317 Napisano: 08.08.2023 18:44:30 w Czy informują/ informowali?
Majkii napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A co z Orbit? W zeszłym tygodniu chyba nie informowali?

Informowali w poniedziałek ostatni

I nikt się nie pochwalił? Ostatnie wpisy z Mdw są z 26.07 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ktosiek1

#7115304 Napisano: 08.08.2023 18:01:26 w Czy informują/ informowali?
A co z Orbit? W zeszłym tygodniu chyba nie informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7115263 Napisano: 08.08.2023 15:00:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Suntago i karta Lidl za drugi etap  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7113239 Napisano: 01.08.2023 12:34:57 w Zdjęcia naszych wygranych
ladyinred napisał(a):

Zestaw z konkursu „Barbie w podróży”. Ładnie zapakowany, super zestaw”. Kontakt z organizatorem tez świetny. Córa zachwycona, już się bawi.

Jaki kurier? Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7112689 Napisano: 30.07.2023 11:27:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ostatnio zestaw kosmetyków Tołpa i filiżanki z Lavazzy Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7111416 Napisano: 25.07.2023 13:28:49 w Czy informują/ informowali?
0 0

ktosiek1

#7110404 Napisano: 20.07.2023 17:23:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

BARBIE W PODROZY - dostał ktoś ten formularz? juz z 2 dni nie ma?

Nie

Ja podczas rozmowy zapytałam się o ten formularz i powiedzieli, że oni go wyślą do 24.07 (lub 26.07 - słabo było słychać ). Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7109892 Napisano: 18.07.2023 20:29:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drugi zestaw od Barbie (u męża)  emotka  - sprzedam Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7109718 Napisano: 18.07.2023 12:05:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw Barbie 🙂 na pocieszenie. Pierwsza nagroda od ponad miesiąca porażek Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7108933 Napisano: 14.07.2023 17:14:56 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

No właśnie, ja normalnie noszę rozmiar 34. Więc zamówiłam bluzy w rozmiarze 32. Na szerokość i długość bluzy ok, ale rękawy.... tak długie że nawet wysoka osoba ma je mocno oversize, a ja kilka zakładek/bufek. Na pytanie na czacie czy mają coś nie tak bardzo oversize w kroju rękawów, polecili mi kolekcje dla dzieci  emotka Byłam nawet w sklepie Adidasa w Wawie (3 piętra), żeby przymierzyć na "żywca" i dopiero zamówić, ale tam były jakieś dziwne kolekcje, raczej do uprawiania sportów. Bluza bawełniana damska tylko jedna i nawet rozmiar 28 miał super długie rękawy..... jak jeszcze mam się bujać z voucherem który nie na wszystko działa, to szkoda mi czasu i więcej to wkładu było w wygranie tego vouchera i teraz nakładów na generowanie nowego niż tej radości z wygranej i zakupów emotka

To prawda. Ja na już zwracałam zamówienie, wczoraj wymieniałam kolejne na inny rozmiar a  jedyna rzecz, która mi pasuje to ta bluza- faktycznie z działu dziecięcego. Też noszę XS i sugerując się komentarzami zamówiłam na rozmiar 164 i w sumie mogłam zamówić na 158 i chyba byłaby lepsza, ale i tak nie jest źle adidas Adicolor Hoodie - Niebieski | adidas Poland
Natomiast jeśli chodzi o te spodnie to była kompletna porażka. Zamówiłam szare w rozmiarze 2XS wersja petite. I były cienkie, tak obcisłe, że wyglądałam jak w rajtuzkach a na dodatek za długie. Więc zamówiłam granatowe w rozmiarze XS też wersja petite. A te są o wiele za duże, materiał jest zupełnie inny i tylko długość pasuje. Więc z całkiem fajnej nagrody zrobił się problem adidas Essentials 3-Stripes French Terry Cuffed Pants - Niebieski | adidas Poland

a dało radę zamówić tą dziecięcą bluzę z tego nowego wygenerowanego przez nich vouchera i czy oni tak będą w nieskończoność generować te vouchery? bo mi napisali że będzie on jednorazowy Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7108784 Napisano: 14.07.2023 11:20:19 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Vouchery do Adidas z konkursu Lay's. Dokonałam zwrotu towaru i teraz chcą mi wcisnąć voucher na innych warunkach, tzn., na taki za który nie mozna kupić rzeczy z promocji? emotka  Spieram się z nimi na czacie, ma się ze mną skontaktować ktoś przełożony, ale widzę , że raczej niewiele wskóram emotka

Dziwne. Mi przyszedł voucher, którym zapłaciłam za rzeczy z wyprzedaży. Powalcz, bo skoro mi taki dali, to czemu Tobie nie? emotka

Mi napisali, że nie łączy się z innymi promocjami, ale jeszcze nie dostałam go żeby fizycznie sprawdzić co to oznacza, ale z opisu kogoś wcześniej wynikało, że tylko określone rzeczy mógł kupić...

Ja miałam taką sytuację. Walczyłam, walczyłam i... nic nie wywalczyłam. Przez tydzień rozmawiałam z nimi na czacie, który przy okazji się zawieszał i rozłączał a ostatnia rozmowa tak mnie zirytowała, że w końcu sama się rozłączyłam. Ale... z tymi voucherami faktycznie jest coś dziwnego i nie wiem na jakiej zasadzie to działa- chciałam kupić chłopu buty w prezencie za 379zł i na nie kod nie zadziałał. A nie były przecenione. Natomiast dodałam do koszyka rzeczy przecenione i zadziałało. Ale przy pierwszym użyciu bonu od Avanti wzięłam rzeczy bez przeceny i wszystko przeszło. Przy niektórych ubraniach jest taki komunikat: "Ten produkt można kupić podczas Letniej Wyprzedaży. Skorzystaj ze zniżki do 50% na kultowe ubrania i buty sportowe. Oferty w adidas Outlet nie mogą być łączone z innymi promocjami ani zniżkami." I wg. faceta z czatu tych produktów nie można kupować za vouchery co jest nieprawdą, bo mi się je udało kupić. Także jest kompletny misz-masz. Możesz zrobić tak, że jak będziesz miała voucher do dodaj produkty do koszyka, wbij voucher i zobacz czy Ci odejmie kasę. Jeśli nie, to metodą prób i błędów dobieraj inne rzeczy (co jest irytujące chociażby dlatego, że strona działa masakrycznie wolno). Voucher jakby co wtedy nie przepadnie.
Ale niestety ich rozmiarówka żyje własnym życiem a odnośniki "Na podstawie liczby zwrotów rekomendujemy zakup większego/mniejszego rozmiaru" nijak się mają do stanu faktycznego.

No właśnie, ja normalnie noszę rozmiar 34. Więc zamówiłam bluzy w rozmiarze 32. Na szerokość i długość bluzy ok, ale rękawy.... tak długie że nawet wysoka osoba ma je mocno oversize, a ja kilka zakładek/bufek. Na pytanie na czacie czy mają coś nie tak bardzo oversize w kroju rękawów, polecili mi kolekcje dla dzieci  emotka Byłam nawet w sklepie Adidasa w Wawie (3 piętra), żeby przymierzyć na "żywca" i dopiero zamówić, ale tam były jakieś dziwne kolekcje, raczej do uprawiania sportów. Bluza bawełniana damska tylko jedna i nawet rozmiar 28 miał super długie rękawy..... jak jeszcze mam się bujać z voucherem który nie na wszystko działa, to szkoda mi czasu i więcej to wkładu było w wygranie tego vouchera i teraz nakładów na generowanie nowego niż tej radości z wygranej i zakupów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7108774 Napisano: 14.07.2023 10:56:12 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Vouchery do Adidas z konkursu Lay's. Dokonałam zwrotu towaru i teraz chcą mi wcisnąć voucher na innych warunkach, tzn., na taki za który nie mozna kupić rzeczy z promocji? emotka  Spieram się z nimi na czacie, ma się ze mną skontaktować ktoś przełożony, ale widzę , że raczej niewiele wskóram emotka

Dziwne. Mi przyszedł voucher, którym zapłaciłam za rzeczy z wyprzedaży. Powalcz, bo skoro mi taki dali, to czemu Tobie nie? emotka

Mi napisali, że nie łączy się z innymi promocjami, ale jeszcze nie dostałam go żeby fizycznie sprawdzić co to oznacza, ale z opisu kogoś wcześniej wynikało, że tylko określone rzeczy mógł kupić... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7108754 Napisano: 14.07.2023 10:40:08 w Wkurza mnie...
Vouchery do Adidas z konkursu Lay's. Dokonałam zwrotu towaru i teraz chcą mi wcisnąć voucher na innych warunkach, tzn., na taki za który nie mozna kupić rzeczy z promocji? emotka  Spieram się z nimi na czacie, ma się ze mną skontaktować ktoś przełożony, ale widzę , że raczej niewiele wskóram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0