Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elotta

elotta

#6120149 Napisano: 26.11.2015 15:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

ja zrobiłam w Jacobs jeden projekt i wygrałam, ale faktycznie - słabiutki był / jest emotka
w poprzedniej edycji ze szklankami siedziałam nad tym zdecydowanie za długo, więc podeszłam do tego "albo się uda albo nie " - łatwiiiizna  emotka

No i widzisz? Jesteś nie FEAR, bo pani Monika Ćwok dodała 100 projektów i nic, a pani Anna Mazur zrobiła wysublimowany projekt a nie jakąś tandetę jak my i też jej się nie udało! emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6120123 Napisano: 26.11.2015 14:49:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aske napisał(a):

elotta napisał(a):

Mam pytanie do osó, które wygrały teraz kubki, a projektów robiły kilka(naście/dziesiąt).

Czy nie jest tak, że wygrał Wasz pierwszy projekt, choć mógł być gorszy od pozostałych?

u mnie wygrała 6. propozycja (ale nie ostatnia)  z tych wysyłanych na 2 etap, więc obalam teorię emotka

Uffff! emotka

Mam dla Was smaczne kąski, nie mogłam się powstrzymać... emotka

Jesteście nie FEAR emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6120111 Napisano: 26.11.2015 14:36:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

elotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

Mam pytanie do osó, które wygrały teraz kubki, a projektów robiły kilka(naście/dziesiąt).

Czy nie jest tak, że wygrał Wasz pierwszy projekt, choć mógł być gorszy od pozostałych?

Szczerze mówiąc to bardzo możliwe - nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jak patrzę w swoich zgłoszeniach wygrał pierwszy, który zgłaszałam w II etapie emotka

Właśnie u mnie też, a był najsłabszy.

Tak-dokładnie, u mnie również w obu etapach wygrały projekty z 1dnia danego etapu!

Czy to możliwe, że przeglądają tylko pierwszy projekt danego uczestnika?  emotka  Jeśli tak, w trzecim etapie mogę mieć problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6120102 Napisano: 26.11.2015 14:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

Szczerze mówiąc to bardzo możliwe - nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jak patrzę w swoich zgłoszeniach wygrał pierwszy, który zgłaszałam w II etapie emotka

Właśnie u mnie też, a był najsłabszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6120075 Napisano: 26.11.2015 13:57:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy nie jest tak, że wygrał Wasz pierwszy projekt, choć mógł być gorszy od pozostałych? Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6119945 Napisano: 26.11.2015 11:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

a ile wysłałyście projektów?

ze 13

lola.lola napisał(a):

u mnie też wygrał najbrzydszy z wysłanych emotka  

u mnie też emotka
http://static.prz...om/cup_76998_1_1.png Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6119728 Napisano: 25.11.2015 22:01:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Głowa mi pęka od tych konkursów, a tu totalna cisza w tym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6119416 Napisano: 25.11.2015 13:17:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

dorcia2766 napisał(a):

Nie podoba mi się, że dodałam już dawno 3 konkursy, a nadal mam 0 dodanych. Nie rozumiem czemu?

Prawdopodobnie ktoś Cię wyprzedził... To, że konkurs przeszedł formularz nie oznacza, że w 100% zostanie on opublikowany.
Wystarczy chociażby jeden znak i już link jest uważany za inny... Nie da się tego wyeliminować w 100%...

Pionas, zdarzyło mi się już ze dwa-trzy razy, (w tym nowym systemie, ze sprawdzaniem, czy link jest w bazie) że po wklepaniu linku do konkusu system uznał, że to świeży link, ale gdy uzupełniłem pozostałe pola i kliknąłem "wyślij", to wtedy nagle pojawił się komunikat, że TAKI KONKURS JUŻ JEST W BAZIE.
Zwracam uwagę, że okazało się, iż to był konkurs zgłoszony i opublikowany dzień wcześniej,
a nie komunikat "MAMY ZGŁOSZENIE O TAKIM LINKU (czekający dopiero na publikację)"

Wczoraj również miałam taką sytuację. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118720 Napisano: 24.11.2015 13:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co to za serduszka od Batyckiego o którym ludzie coś piszą w innych wątkach? Nie widzę nic nawet w topie teraz. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118248 Napisano: 23.11.2015 21:18:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

.Długo się zastanawiałam jak zrobiłaś takie pełne tło bez żadnych podziałów... Do teraz nie wiem (i nie chcę wiedzieć, może sama do tego dojdę he he). 

Na pewno nie chcesz wiedzieć? emotka  Bo to proste, może jedynie trochę czasu z tym zejść emotka
edit: a nawet i nie musi długo zejśc jak już się obierze taktykę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118246 Napisano: 23.11.2015 21:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

A ja z tematem "doradztwa"
Który wózek zafundować przyszłemu chrześniakowi?
(rodziców pytać nie będę-zawsze mają odmienne zdanie- więc musiałbym wybrać niefortunnie z każdej strony)

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html  niebieski?
http://babysafe.e...t-wozek-venezia.html   szary?

Zamieniłem się właśnie nagrodami i do jutra muszę podać wybór. Nie znam się. Dziewczyny pomocy.

beżowy emotka  (szary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118228 Napisano: 23.11.2015 20:48:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

defed napisał(a):

Czy mój dzisiejszy kubek Jacobs wygra, czy robić kolejne projekty? Jak zapowiada się Wasza wena twórcza na ten tydzień? emotka
http://static.prz...om/cup_88661_1_2.png

wygra wygra emotka   Moja wena na kolejny etap jest mocno ograniczona lecz udało się troszkę wykrzesać dziś z siebie emotka  
http://static.prz...om/cup_89751_1_1.png

To nazywasz ograniczeniem? emotka
świetny! Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118191 Napisano: 23.11.2015 19:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Nie wiem, ale ja mam @ bez prośby o odesłanie kodu.

ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118127 Napisano: 23.11.2015 17:48:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pamięta ktoś na ilu zgłoszeniach mniej więcej stanęło w etapie Łaciatego z miseczkami? Tak się chciałam zorientować ile jest zgłoszeń na talerze już Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118094 Napisano: 23.11.2015 17:09:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

elotta napisał(a):

czym jest metoda rachelowa?

To kupienie sobie samemu upragnionej rzeczy - pomysł naszej Rachel z forum sprzed kilku lat i tak już się przyjęło   emotka

Pierwsze słyszę, no ale ja wciąż tu jestem świeżakiem emotka  
Fajnie brzmi, myslałam, że to jakaś "oficjalna" nazwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118090 Napisano: 23.11.2015 17:02:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

elotta napisał(a):

defed napisał(a):

Czy mój dzisiejszy kubek Jacobs wygra, czy robić kolejne projekty? Jak zapowiada się Wasza wena twórcza na ten tydzień? emotka

Fajny!
Zrobiłam kilkanaście projektów w II etapie, mam trochę dość  emotka

Dzięki, no właśnie ja tez mam dość... a z drugiej strony nie chcę przepuścić zestawu w żadnym z etapów... ach, ta moja pazerność emotka

Ja mam nadzieję choć w jednym etapie złapać te kubki, bo nie jestem zbyt błyskotliwa w ich robieniu emotka  
___
czym jest metoda rachelowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6118079 Napisano: 23.11.2015 16:41:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Fajny!
Zrobiłam kilkanaście projektów w II etapie, mam trochę dość  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6117985 Napisano: 23.11.2015 14:46:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka napisał(a):

ponawiam pytanie o zgłoszenie do łaciatego-czy zawsze przychodza od nich zwrotki i jesli tak to po jakim czasie?

Mnie zawsze przychodzą, błyskawicznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6117448 Napisano: 22.11.2015 18:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

elotta napisał(a):

Dede, Twoje kotki wygrały? Chyba widziałam w galerii je emotka

beżowe tło pod saniami to może być powiększona  ikona buta- jest opływowa i by pasowało:>
Ps. nie moja praca ale tak podejrzewam.

Szukam buta i szukam... A to chyba o skarpetę Ci chodziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6117438 Napisano: 22.11.2015 17:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

elotta napisał(a):

Dede, Twoje kotki wygrały? Chyba widziałam w galerii je emotka

Kotki nie wygrały, wygrało hasło na kubku, ale podejrzewam że to dlatego że zostały wysłane później czyli  pod koniec etapu.  Jedna osoba może wygrać raz na etap i z racji tego że wybrali kubek z napisem zgłoszony wcześniej reszta mojej twórczości nie była już brana pod uwagę. emotka

To widocznie jakieś inne kotki wygrały emotka  Tak czy owak, gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0