Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elotta

elotta

#6171153 Napisano: 10.03.2016 14:11:11 w Wkurza mnie...
Jeszcze niech ktoś napisze o tej szklance wody na starość... Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

elotta

#6169935 Napisano: 08.03.2016 00:23:57 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

elotta napisał(a):

monikar napisał(a):

Zgadzam się. Niemniej sama choruję na depresję, biorę leki już od roku, chodzę na terapię i niestety lepiej nie jest. Czytałam na forum, że wiele osób pomimo leczenia farmakologicznego i wizyt u psychologa nie potrafi wyjść z tak strasznej choroby jaką jest depresja.

Mam nadzieję, że terapia i leki w końcu zaczną działać, trzymaj się emotka

Leki ją wykończą a może terapia ale nie wiem na czym polega brzmi strasznie! I to co napisałas nie jest pomocą!

Ponieważ nie potrafię pomóc, zdaję sobie jednak sprawę z tego przez co przechodzi. W przeciwieństwie do Ciebie, bo Ty nie dość, że nie pomagasz to jeszcze Twój zerowy poziom empatii i brak elementarnej wiedzy w temacie są wręcz żałosne. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169926 Napisano: 07.03.2016 23:31:32 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że tzw. "standardy społeczności facebooka" to jakieś chore wymysły. 
Wiele razy zgłaszałam różne rzeczy, ostatnio jakiś pedofilski rysunek, a osoby obsługujące takie zgłoszenia nie dopatrzyły się w tym nic złego!!!
Inny przypadek - jakiś smarek posługuje się nazwiskiem znanej osoby (dość charakterystycznym) i co? oczywiście nie sprawdzili, czy ta osoba faktycznie tak się nazywa! a jak ja miałam dwie litery z nazwiska, to mi zablokowali konto o musiałam skan dowodu przesyłać, żeby im udowodnić, jak się nazywam i jeszcze dostałam ostrzeżenie, że jak będę miała fałszywe dane w profilu (czyli imię i nazwisko), to mi zablokują konto na stałe.

PARODIA emotka emotka

W mojej okolicy mieszka chłopak, który nazywa się Karol Wojtyła, notorycznie go blokowali, ustawił sobie nawet zdjęcie legitymacji szkolnej na profilowe emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169913 Napisano: 07.03.2016 22:28:42 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Kilka dni temu na facebooku wyświetlił mi się post osoby, której nie znam, ale moja znajoma go skomentowała. Były to 2 zdjęcia dziecięcego brzucha całego w wysypce, podpisanego "moja biedroneczka" czy jakoś tak. Zdjęcia były niesmaczne emotka  Byłam w lekkim szoku, że ktoś coś takiego wrzuca do sieci i gdy ten szok minął, zgłosiłam post do facebooka. Na drugi dzień dostałam od fb odpowiedź, że nie dopatrzyli się tam niczego złego. Zgłosiłam post, bo zrobiło mi się żal dzieciaka, za parę lat ktoś może dokopać się do tych fotek i zrobić mu jakąś przykrość. Na zdjęciu była widoczna pieluszka, więc dziecko nawet nie miało możliwości zaprotestować czy zadecydować o opublikowaniu swoich czerwonych krost w necie..
Wkurzyła mnie ta sytuacja.
Czy też uważacie, że coś tu jest nie w porządku, a matka jest nieodpowiedzialna, czy to ze mną coś nie tak?  emotka

Takich głupich matek jest teraz na pęczki, niestety. Pewnie od wieków nie wszystkie były mądre, po prostu w dobie internetu i portali społecznościowych jest to teraz mocno wyeksponowane emotka  Napotykam się czasem nawet i na gorsze zdjęcia, np. wysypka na pupce itd. Nie wspominając już, co dzieje się w grupach facebookowych dla matek,gdzie nie omieszkają wstawiać bardziej drastycznych zdjęć, licząc na poradę w kwestii zdrowia dziecka ... Kobiety pewnie nie są świadome, że nie jest to słodkie i urocze, że nie uzyskają dzięki temu konstruktywnej porady, że w internecie nic nie ginie i ich dzieci mogą w przyszłości za to słono zapłacić. Ale ciężko z tym walczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169844 Napisano: 07.03.2016 19:53:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

elotta napisał(a):

Co to za konkurs, że ludzie chwalą się wygranymi kubkami w dzisiejszych wygranych?

słodka chwila emotka

@ambi_9 napisał(a):

trampek, napisał(a):

elotta napisał(a):

Co to za konkurs, że ludzie chwalą się wygranymi kubkami w dzisiejszych wygranych?

słodka chwila emotka

z tego co mi wiadomo konkurs wczoraj się zakończył emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169841 Napisano: 07.03.2016 19:51:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co to za konkurs, że ludzie chwalą się wygranymi kubkami w dzisiejszych wygranych? Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

elotta

#6169773 Napisano: 07.03.2016 17:19:50 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Zgadzam się. Niemniej sama choruję na depresję, biorę leki już od roku, chodzę na terapię i niestety lepiej nie jest. Czytałam na forum, że wiele osób pomimo leczenia farmakologicznego i wizyt u psychologa nie potrafi wyjść z tak strasznej choroby jaką jest depresja.

Mam nadzieję, że terapia i leki w końcu zaczną działać, trzymaj się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169396 Napisano: 06.03.2016 14:01:59 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

batistutek123 - mogłeś mieć, ale chandrę, czyli stan przygnębienia, złe samopoczucie, niskie poczucie wartości, apatia, poczucie beznadziejności. Wyjazd w góry mógł Ci pomóc. 
Jeśli ktoś faktycznie ma depresję, to nawet nie chce mu się wstać z łóżka, umyć, ubrać, jeść, iść do pracy, zająć się dziećmi itp. Nie widzi sensu w niczym, tym bardziej w jakimkolwiek wyjeździe. 
Poza tym jeśli chcesz dowiedzieć się, czym objawia się depresja, to pofatyguj się i sam sobie wyszukaj w necie, a nie chcesz mieć wszystko podane na tacy emotka  emotka

Niestety słowo depresja bywa mocno nadużywane. Wystarczy gorszy nastrój, niepowodzenie, a już osoba potrafi wysnuć stwierdzenie: "Ale miałem/ miałam ostatnio depresję". Denerwujące są też wszelkie rady, których udzielają chorej osobie ludzie, którzy mało wiedzą o depresji, np. weź się w garść, ogarnij się, nie użalaj się nad sobą, zrób coś dla siebie, wyjedź gdzieś, znajdź nowych znajomych.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169331 Napisano: 06.03.2016 00:12:28 w Wkurza mnie...

slonecznik1309 napisał(a):

wkurza mnie moja  d e p r e s j a emotka

na czym dokładnie polega depresja?

U Ciebie jednym z przejawów depresji byłoby zaniechanie kradnięcia zniczy. Uznałbyś, że nie masz na to energii, nie masz na to ochoty, że nie ma to już sensu. Przestałyby Cię cieszyć rzeczy, które wcześniej sprawiały Ci wielką radość i przyjemność, czyli właśnie podkradanie świeczek 
emotka

(przepraszam wszystkich cierpiących na depresje) Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169330 Napisano: 06.03.2016 00:08:20 w Wkurza mnie...
slonecznik1309 napisał(a):

wkurza mnie moja  d e p r e s j a emotka

Powodzenia w walce z chorobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6169046 Napisano: 04.03.2016 20:22:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wróciłam do zabawy po 2 miesiącach konkursowego lenistwa i nic się nie udaje póki co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6168828 Napisano: 04.03.2016 14:29:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

elotta napisał(a):

Ktoś wrzucił do tematu z wynikami http://wizaz.pl/a...te/klub-recenzentki/

wyświetla Wam się lista testerek?

Trzeba się zalogować i wyskoczy info czy się dostałaś.

Faktycznie, dzięki emotka

Chyba nigdy się nie dostanę na wizażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6168816 Napisano: 04.03.2016 14:18:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wrzucił do tematu z wynikami http://wizaz.pl/a...te/klub-recenzentki/

wyświetla Wam się lista testerek? Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6168585 Napisano: 03.03.2016 21:53:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
morti84, gratuluję!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6164698 Napisano: 24.02.2016 20:59:55 w Wkurza mnie...
Uciążliwe koszmary emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6162076 Napisano: 18.02.2016 22:57:11 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

elotta napisał(a):

Każdy już ma swoją forumową parę? Spóźniłam się? emotka

nie każdy, Magnus jest wolny emotka

No skąd,  ja już mam tutaj swoją damęemotka

To trudno, będę niezależną silną singielką emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6161951 Napisano: 18.02.2016 16:40:40 w Wkurza mnie...
Każdy już ma swoją forumową parę? Spóźniłam się? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6161883 Napisano: 18.02.2016 15:15:15 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

To zdecydowanie jeden z takich dni, kiedy WKURZA MNIE WSZYSTKO... emotka

A mnie nawet nie wkurza, ja dziś NIENAWIDZĘ wszystkiego i wszystkich... Wyświetl w wątku >>
0 0