Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elotta

elotta

#6172308 Napisano: 13.03.2016 18:31:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie konkursu Metamorfoza Wnętrz
http://www.e-konk...amorfoza-wnetrz.html

wzięłam w nim udział a na maila dostałam link aktywacyjny i informację: 
Proszę, potwierdź swój udział w konkursie "Czym dla Ciebie jest uwodzenie i kobiecość?".
Dziękujemy za potwierdzenie udziału w konkursie. Przyjęliśmy Twoje zgłoszenie. Na wasze odpowiedzi czekamy w dniach 4.02. - 25.02.2016 roku. Życzymy powodzenia!

emotka

Mam tak samo emotka  Ale nie martwiłabym się tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172304 Napisano: 13.03.2016 18:15:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

ogólnie ten rok konkursami na razie nie powala, w malo czym biore udzial bo szkoda mi miejsca na kubki, dlugopisy i cenzuray z ktorymi nie ma co robic a tylko miejsce zawalaja, wysilac sie dla takich gadzetow mi sie nie chce, za to w Wawelu trzeba sie nawymyslac ze tez mi sie odechciewa tych cukierkow... A w d*e kupie se...

A weź, 5 kilo to naprawdę mogło by pójść w tę d*ę emotka  Próbowałam, ale się nie udało zdobyć, może to jakiś znak  emotka

Wpisuję się z nadzieją na udany tydzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172212 Napisano: 13.03.2016 12:48:27 w Oddam za darmo
Oddam paragony Wawel, jeśli ktoś potrzebuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172164 Napisano: 13.03.2016 00:34:41 w Pomocy!!!!
ola26 napisał(a):

A ja bym chciała, żeby mnie ktoś nauczył jak "wziąć udział w konkursie" tak,żeby to było widać w bazie. Nieraz widzę,że np. przy danym konkursie jest "udział wzięło x osób",a dalej nie wiem, jak mam dodać jakiś konkurs do tych, w których biorę udział. Tępa jestem emotka

Kliknąć na czerwoną kulkę i wybrać z listy, która się pojawi zieloną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172078 Napisano: 12.03.2016 16:57:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Czy można zmienić kolejność informacji na stronie z opisem danego konkursu?
Obecnie jest tak, że NAJPIERW jest panel z "konkursy podobne", a dopiero NIŻEJ są komentarze. W ten sposób można przegapić ważne informacje, ostrzeżenia itp. emotka
Uważam, że dla oceny, czy jakiś konkurs jest dla mnie atrakcyjny, WAŻNIEJSZE SĄ KOMENTARZE, bo one dotyczą tego jednego, konkretnego.
Proponuję przenieść panel "konkursy podobne" POD miejsce na komentarze. Co o tym sądzicie? emotka

Nie jestem do końca przekonany co do tego rozwiązania.
Czasami jest tak, że pod konkursem jest kilkanaście/kilkadziesiąt komentarzy i wtedy podobne konkursy wyląduje gdzieś na samym końcu....
Podobne konkursy bazują na tagach, teoretycznie założenie jest takie, że jak ktoś wziął udział w tym konkursie to może będzie chciał wziąć w podobnych...

Przyszło mi do głowy pewne rozwiązanie, aby przy każdym komentarzu dodać +/- tak aby zarejestrowani użytkownicy mieli możliwość oceniania komentarzy i np. 3 z najwyższą oceną byłyby przed "Podobne konkursy"...

To wtedy ktoś sobie kliknie w tag i wyszuka podobne konkursy albo po prostu zjedzie na dół. Rzadko jednak tych komentarzy jest tak dużo, często jest to np. konkursowe pytanie, którego w opisie konkursu brakuje. Zdarza się też, że ktoś pomyli datę zgłaszając konkurs, a w komentarzu ktoś o tym wspomni. Jestem jak najbardziej ZA pomysłem tomniekurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171845 Napisano: 11.03.2016 17:19:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale mam ostatnio farta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171818 Napisano: 11.03.2016 16:32:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

ludzie czy warto tak się wysilać aby wygrać kubek . Nie wiem może jestem zbyt leniwa ale mi by się nie chciało. 

Może ktoś ma na to czas i/ lub ochotę. A może po prostu gra w trzech konkursach na rok, więc wkłada w to taki wysiłek emotka
Mnie by się nie chciało, mnie to się zazwyczaj nie chce pisać bardzo długich wypowiedzi konkursowych, chyba że naprawdę warto lub podoba mi się pytanie (napisałam chociażby tekst zajmujący stronę A4 znormalizowanego tekstu na konkurs Sony Widmo końca) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171814 Napisano: 11.03.2016 16:27:51 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

elotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ja sie dzis nie przestane wkurzać .... Na bryzę na bank teraz na siebie.... Mam emaila od wawla : GRATULACJE i już podniecenie bo 5 kg słodyczy a tu: twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane emotka  emotka  nosz kur... A już myślałem że dietę szlak trafi... I chyba nie trafi emotka  

Poczekaj, wyniki przecież dopiero po 17  emotka  Sama czekam z nadzieją emotka

No właśnie wiem że wyniki są późno ale ja już nie wiadomo jaka radość bo mam gratulacje a tu tylko źe opublikowali... I się wściekam na siebie za to emotka  zobaczymy emotka  trzymam za siebie i ciebie kciuki emotka  

Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171754 Napisano: 11.03.2016 15:03:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Czy ja sie dzis nie przestane wkurzać .... Na bryzę na bank teraz na siebie.... Mam emaila od wawla : GRATULACJE i już podniecenie bo 5 kg słodyczy a tu: twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane emotka  emotka  nosz kur... A już myślałem że dietę szlak trafi... I chyba nie trafi emotka  

Poczekaj, wyniki przecież dopiero po 17  emotka  Sama czekam z nadzieją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171391 Napisano: 10.03.2016 21:29:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Na Planetę to bym poszła dla samego Stuhra  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171386 Napisano: 10.03.2016 21:21:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dragomira30 napisał(a):

ja w portalu medialnym wygrałam kilka powieści, żadnej nie zobaczyłam na oczy. Pisałam zażalenia, dostałam info, że wyślą jeszcze raz. Znowu nic. Doszłam do wniosku, że uczciwością nie grzeszą i dałam sobie spokój z tym portalem

O, to teraz mnie tym zaskoczyłaś. Byłam przekonana, że jednak są porządni, bo mnie przynajmniej udało się uzyskać wygrane książki. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171382 Napisano: 10.03.2016 21:17:28 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

A poza tym od kiedy posiadanie dzieci i męża jest oznaką "że jest się ok"? Ale mnie to wkurzyło!!! emotka

emotka  Mnie się ostatnio koleżanka (!) ciotki uczepiła, że jak to tak? Dlaczego ja jeszcze za mąż nie wychodzę? A dzieci to kiedy? Jakieś takie dziwne to wszystko dla niej.
Myślę, że więcej się już do mnie nie odezwie. O ile jestem w stanie znieść ciągłe pretensje babci, nawet i tej ciotki do pewnego stopnia (choć kobietę mąż zostawił z dwójką małych dzieci, więc nie wiem, czy powinna tak krzyczeć na temat szybkiego zawierania związków małżeńskich), tak od obcych osób raczej tolerować tego nie będę... Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171370 Napisano: 10.03.2016 20:51:33 w Rossmann
sylwika76 napisał(a):

czy wysyłając sms na konkurs SKARBtrzeba podać samo hasło ?
czy kreatywne zdanie z tym hasłem? jak to jest nigdy u nich nie grałam ???

Kreatywne zdanie (z hasłem) związane z drogerią Rossmann emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171364 Napisano: 10.03.2016 20:42:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

zorientują. Teraz FB ma taką politykę, że przy każdej zmianie nazwy profilu "firmowego" wszystkim "fanom" wyskakuje info w powiadomieniach. Co do samych zmian nazw również powstały obostrzenia. 

Faktycznie, masz rację, zapomniałam o tym, a samej ostatnio zdarzyło mi się dostać powiadomienie tego typu emotka

Więc zapewne może być tak, jak pisze kurpianka: będą kazali wysyłać SMSy. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171356 Napisano: 10.03.2016 20:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

elotta napisał(a):

asandraa napisał(a):

Jak długo czeka się na nagrodę z konkursów portalu medialnego? Zdarzają się opóźnienia? Moja nagroda nie dotarła, chociaż regulaminowe 4 tygodnie minęły. To u nich normalne?

Ja swoją dostałam po jakichś 2 tygodniach.

Dziękuję. Czyli mogę pożegnać się z kolejną nagrodą. Kilka wygranych do mnie nie dotarło, mogę uzupełnić listę wirtualnych wygranych.

Powinnaś do nich napisać. Są raczej rzetelni, więc wyjaśnią sprawę i wyślą nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171354 Napisano: 10.03.2016 20:37:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skowronek napisał(a):

elotta napisał(a):

skowronek napisał(a):

A co sądzicie o tym konkursie?
https://www.faceb...zy-1767135896850686/

Zbierają lajki, potem sprzedadzą fanpage i zmienią nazwę emotka

Nie znam się na oszustwach tego typu, ale każdy z "chętnych" na kosz, pisze w poście "zamawiam kosz",
to jak potem oszuści dopasują nowy fanpage do tych zamówień? Czego to ludzie nie wykombinują emotka

Po prostu post zniknie, a z nim wszystkie komentarze. Osoby, które polajkowały stronę będą mogły ją potem najwyżej odlajkować, jeśli się zorientują, że mają jakiś dziwny fanpage, np. seksowne nastolatki z Poznania w polubieniach  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171337 Napisano: 10.03.2016 20:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skowronek napisał(a):

A co sądzicie o tym konkursie?
https://www.faceb...zy-1767135896850686/

Zbierają lajki, potem sprzedadzą fanpage i zmienią nazwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171336 Napisano: 10.03.2016 20:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Jak długo czeka się na nagrodę z konkursów portalu medialnego? Zdarzają się opóźnienia? Moja nagroda nie dotarła, chociaż regulaminowe 4 tygodnie minęły. To u nich normalne?

Ja swoją dostałam po jakichś 2 tygodniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171322 Napisano: 10.03.2016 19:40:37 w Rossmann
krysia99 napisał(a):

Jakie było nowe haslo ze skarbu? W tym miesiącu nie udało mi się otrzymać Skarbu .Z góry dzięki emotka

Uwierz w siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6171199 Napisano: 10.03.2016 15:24:28 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

elotta napisał(a):

Jeszcze niech ktoś napisze o tej szklance wody na starość...

I zacznie obrażać myszanię - jaką to złą i wyrodną matką jest bo śmiała publicznie sie przyznać, że czasami ma dość emotka I że wychodzi dziś z domu zrobić paznokcie zamiast się zajmować dziećmi emotka

Kto wie, może tak by się mogło stać, ale Kasia skutecznie odwróciła od niej uwagę swoim "bezpośrednim i zimnym" wpisem emotka W którym nikogo nie obraziła, nie potępiła, nie wyraziła nawet zszokowania faktem, że ktoś chce być matką. Nie. Jedynie napisała o sobie i swoich odczuciach. A w zamian słyszy "jak możesz; co ty tam wiesz; nic nie wiesz; przecież nie próbowałaś (!); to jedyna recepta na szczęśliwe życie".

Naprawdę ktoś uważa, że rodzenie dzieci "na siłę", gdy nawet sama myśl o tym rodzeniu i wychowywaniu nie mieści się komuś w głowie, jest dobrym rozwiązaniem? Jasne, ulegajmy presji otoczenia, a potem żałujmy lekkomyślnej decyzji i odgrywajmy się, nawet nieświadomie, na niewinnym dziecku.

Dziwi mnie to ostentacyjne wpychanie swojego szczęścia innym. W XXI wieku, na forum konkursowym, gdzie miałam nadzieję spotkać raczej inteligentnych i szanujących decyzje innych ludzi. Wyświetl w wątku >>
0 0