Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elotta

elotta

#6174828 Napisano: 19.03.2016 01:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

jak rozumiecie zapis: Nagrody dla poszczególnych laureatów zostaną przesłane do wybranej przez laureata
placówki organizatora – sklepy Topaz.

czyli w razie wygranej zapytają do jakiego sklepu nagrodę mają wysłać?

Najwyraźniej  Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6174632 Napisano: 18.03.2016 18:21:03 w Oddam za darmo
dwa paragony wawel, jeśli ktoś jeszcze chce zagrać emotka
(oddane już/ zarezerwowane) Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173921 Napisano: 16.03.2016 22:10:39 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

monikar napisał(a):

mczarna napisał(a):

monikar napisał(a):

Co to za czasy nastały żeby człowiek głupich cukierków ugrać nie potrafił...emotka

Ale Ty o Verbenie? To już koniec? Przecież to miało trwać dłużej do końca marca i nawet zdziwiłam się,że już się chwalą wygranymi.

Nieee o Waweluemotka

Aaaa, to mnie pocieszyłaś:P Ja mam trochę czekoladowych cukierków , których u mnie nikt nie chce, chcesz trochę monikar?:P Po co Ci 5 kg, wiosna, lato przed nami, trzeba jakoś wyglądać:P emotka

Własnie takim argumentem pocieszałam się po porażce w tym konkursie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173840 Napisano: 16.03.2016 19:20:39 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie słowa "inni mają gorzej". Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173654 Napisano: 16.03.2016 12:56:40 w Informują
Nivea informuje o testowaniu antyperspirantów, e-mail Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173424 Napisano: 15.03.2016 20:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy konkurs wygrajkuchnie.pl to dotyczy konkretnych marketów czy może być lokalny sklepik.
bo widziałam info w carrefour  o tym konkursie - więc dziś specjalnie kupiłam kilka konkursowych napojów w carrefour a teraz czytam regulamin i nie ma info że ma to być zakup tylko w carefour tylko w promocyjnym sklepieemotka
czyli jakim sklepie???? dowolnym czy w carrefour ???? kto mnie oświeciemotka

4.3 Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum dwóch dowolnych produktów spośród następujących marek: Coca-Cola 2 l, Coca-Cola Zero 2 l, Fanta 2 l, Sprite 2 l, Kropla Beskidu 1,75 l, Nestea 1,5 l, Cappy 1 l. Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym dowodem zakupu. Poza okresem sprzedaży promocyjnej produkty marki: Coca-Cola, CocaCola Zero, Fanta, Sprite, Kropla Beskidu, Nestea, Cappy są dostępne w sklepach promocyjnych, jednak ich zakup nie uprawnia do udziału w loterii.

4.4 Sklep promocyjny – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polski, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. W dniach 27.03.2016 r. (Wielkanoc) oraz 28.03.2016 r. (Poniedziałek Wielkanocny) sklepy sieci Carrefour są zamknięte.  Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173272 Napisano: 15.03.2016 17:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Joan, ja wiem, rozumiem, ale wyobrażam sobie sytuację podbramkową. Wtedy ja na pewno bym dała mój paragon. Bez względu na regulamin. emotka

Czasem się zdarza, że paragon się zgubi lub się go zje. Czasem, szczególnie początkującym, zdarza się przypadkiem zagrać bez paragonu i wygrać (ja tak miałam w jakimś konkursie l'oreal i, choć nie prosiłam, a tylko się żaliłam na forum, że nie przeczytałam regulaminu i nagroda mi przepadnie, jakaś dziewczyna sama zaproponowała mi pomoc). Zdarza się. Ale jak ktoś umyślnie non stop tak żeruje na innych to nie jest to fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173259 Napisano: 15.03.2016 17:34:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Uważam ze to jego sprawa. Równie dobrze może nie znaleźć nikogo z takim paragonem i nagroda mu przejdzie kolo nosa...taka osobnicza skłonność do ryzyka..ale jesli znajdzie kogoś to juz między nimi chyba, prawda? Nie lubię zawiści.

elotta napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A ja mysle ze to zawiść - ja nie wygrałem, to niech inni tez nic nie maja...A przeciez wygrywamy i tak w wielu konkursach, dostajemy dużo rzeczy za free. Szkoda zycia na bycie malutkim czlowieczkiem

Więc uważasz, że to okej, że ktoś z premedytacją gra bez paragonu i ponosi koszty związane z konkursem dopiero, gdy wygra? Po co ma inwestować, skoro zawsze ktoś oferuje sprzedaż...?

Nie jestem zawistna. Jeśli nie wygram - jest mi smutno/ jestem wkurzona/ mówię "no trudno". Jeśli ktoś inny wygra uczciwie - mogę mu jedynie pogratulować. Jeśli ktoś wygrywa, a gra w promocyjnych celowo bez paragonu - uważam, że to nie fair i takiej osobie nagroda się nie należy.

Czy tylko ja nie uważam tego za zawistną postawę? Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173252 Napisano: 15.03.2016 17:31:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Ja to widzę tak: powinno się przestrzegać regulaminu, ale czasem siła wyższa to uniemożliwia. Jeżeli mieszkasz blisko wielu marketów z oferowaną w nich sporą ilością konków, masz sporo szczęścia, ale - jeżeli nie? Inna sprawa - Twój paragon uległ zniszczeniu, a wygrałeś i możesz zgłosić inny. Przecież organizator nie zawsze nakazuje wpisanie od razu w zgłoszeniu numeru paragonu, zatem i on dopuszcza taką opcję, aby mieć inne, byle - z podaną datą. Traktuję takie przekazanie paragonu jako pomoc potrzebującym. emotka

Prosisz w trakcie trwania konkursu kogoś choćby z forum o zakup i wtedy od niego kupujesz paragon. Nie po konkursie w przypadku wygranej tylko.

Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173243 Napisano: 15.03.2016 17:28:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

A ja mysle ze to zawiść - ja nie wygrałem, to niech inni tez nic nie maja...A przeciez wygrywamy i tak w wielu konkursach, dostajemy dużo rzeczy za free. Szkoda zycia na bycie malutkim czlowieczkiem

Więc uważasz, że to okej, że ktoś z premedytacją gra bez paragonu i ponosi koszty związane z konkursem dopiero, gdy wygra? Po co ma inwestować, skoro zawsze ktoś oferuje sprzedaż...? Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173158 Napisano: 15.03.2016 16:12:52 w PLAGIATY
mksmichal napisał(a):

elotta napisał(a):

olahorub napisał(a):

Plagiat czy inspiracja? Oto jest pytanie emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html

A to tekst, który wygrał w 20marzeń w Biedrze.
Michal
94926
Moimmarzeniem jest skończyć z życiem na kocia lapę. Nie jestem kochliwy jak kot w
marcu. Moja dziewczyna wie, ze ja kocham, ale gdy tylko rozmawiamy o naszej
przyszłości odwracam kota ogonem. Mam już dość ciągłej zabawy w kotka i myszkę.
Wybrałem pierścionek, ale na moim koncie jest tyle co kot napłakał. Nie chce
kupować kota w worku, chce dać jej piękny dowód mojej miłości. Ona ma kota na
punkcie podróży, wiec chciałbym się jej oświadczy na dzikiej plaży, na wyspie
kotów - Cyprze.

plagiat

to mój tekst, ewidentny plagiat, co z tym zrobić?

Napisz do organizatorów maila, poszukaj kontaktu w regulaminie i im to wyjaśnij, niech usuną zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173151 Napisano: 15.03.2016 16:07:10 w PLAGIATY
olahorub napisał(a):

Plagiat czy inspiracja? Oto jest pytanie emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html

A to tekst, który wygrał w 20marzeń w Biedrze.
Michal
94926
Moimmarzeniem jest skończyć z życiem na kocia lapę. Nie jestem kochliwy jak kot w
marcu. Moja dziewczyna wie, ze ja kocham, ale gdy tylko rozmawiamy o naszej
przyszłości odwracam kota ogonem. Mam już dość ciągłej zabawy w kotka i myszkę.
Wybrałem pierścionek, ale na moim koncie jest tyle co kot napłakał. Nie chce
kupować kota w worku, chce dać jej piękny dowód mojej miłości. Ona ma kota na
punkcie podróży, wiec chciałbym się jej oświadczy na dzikiej plaży, na wyspie
kotów - Cyprze.

plagiat Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173101 Napisano: 15.03.2016 15:15:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Widzę, że nie tylko ja mam takiego koszmarnego konkursowego pecha ostatnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6173061 Napisano: 15.03.2016 14:33:17 w Wkurza mnie...
Wizaż, niezmiennie.
Choćbym wyszła z siebie, nigdy nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172756 Napisano: 14.03.2016 20:21:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzola napisał(a):

elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

Ktoś mi oszczedzi czytanie regulaminu i podpowie czy w wedlu ( 5kg slodyczy) można wysylać więcej zgloszen? 

nie można (i to chyba o Wawel chodzi)

tak chodziło o wawel... dziękować.  W takim razie od czego ma się rodzinę ... emotka

tylko o paragonie pamiętaj emotka

a czy paragon ma być na coś konkretnego?

na cokolwiek firmy Wawel Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172700 Napisano: 14.03.2016 18:33:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

karolkas napisał(a):

lola.lola napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

dede napisał(a):

Dzisiaj na ciachnijselfie zrobiłam z siebie wariata emotka  Mam nadzieję, że  się opłaci emotka

Ja już mam teorię taką, że jak widzą kolejny raz tą samą gębę to nawet jeśli zdjęcie jest mega kreatywne to i tak nie wygra....
Wiem. O gustach się nie dyskutuje... może nie trafiam w gust jury (raczej napewno), a może moich zgłoszeń już poprostu noe biorą pod uwagę? Może spróbuję zagrać na siostrę emotka

z drugiej strony mogą pomyśleć "Boże, tyle zdjęć już wysłała - dajmy jej nagrodę za wytrwałość" i na to liczę emotka

na moją facjatę też już chyba patrzeć nie mogą emotka

Ale dziewczyny, co wy wiecie o kreatywności i poświęceniu jak tu Pan się żali, że specjalnie przejechał 300 km W JEDNĄ STRONĘ, żeby zrobić selfie w jacuzzi a Milka i tak go nie doceniła emotka :D emotka  

a w komentarzu widzę słynne włosy chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172675 Napisano: 14.03.2016 17:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

Ktoś mi oszczedzi czytanie regulaminu i podpowie czy w wedlu ( 5kg slodyczy) można wysylać więcej zgloszen? 

nie można (i to chyba o Wawel chodzi)

tak chodziło o wawel... dziękować.  W takim razie od czego ma się rodzinę ... emotka

tylko o paragonie pamiętaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172666 Napisano: 14.03.2016 17:37:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

nie można (i to chyba o Wawel chodzi) Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172655 Napisano: 14.03.2016 17:20:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

Pusto jak codzień emotka  chyba już nic nie wygram emotka  

czuję podobnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elotta

#6172358 Napisano: 13.03.2016 21:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anade napisał(a):

Hejka.mam pytanko, a nawet dwa, bo dopiero raczkuję na forum  dlaczego niektóre tematy są dla mnie zamknięte?  Np Biedronka, Paragony.... i kolejne pytanko - pewnie w tym zamkniętych tematach  znajdują sie odpowiedzi- jak to jest z konkursem zakupybezgotowki - czy laureaci, ktorzy pojawiają sie na stronie zostali już powiadomieni i wysłali swoje paragony do organizatora w celu weryfikacji? ? Czy ktoś realny wygrał? 

Musisz dodać do bazy 3 konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0