Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koala33
Postów 645
Data rejestracji 19.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-kon....html#.XJDULiJKgz2 Wyświetl w wątku >>
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Uf, ochłonęłam (/liśmy). Dziś zdarzył się cud, w który trochę wierzę, a trochę nie wierzę, bo to jednak cud zbyt duży. Mój chłopak ma tygodniową w muzeum. Szok, radość, potem znów szok, a na koniec mały zawał wywołany zbyt dużym szokiem. Żeby być na wstępie szczerą, nie od początku byłam przekonana czy pisać o tym na forum, wszak mam świadomość, że człowiek pytający o godzinę i foka mają już swoje zagorzałe grono fanów, a i pewnie dużo osób ma poczucie, że ich prace były lepsze/ ciekawsze/ z bardziej kreatywnym opisem czy nietuzinkowym podejściem do tematu niż bramkarz, który wygrał w etapie ostatnim. No i pewnie niektóre były. Ale nie ja oceniałam , a nawet gdybym oceniała, to choć może i kandydata do nagrody miałabym tego samego, to już pracę chyba inną. Niemniej wybrali, co się będziemy kłócić z wyborem. No ale pomyślałam sobie: a może są na forum osoby, którym ani ta foka, ani pan z zegarkiem, ani inny pretendent do głównej jakoś nie podchodzi. I może nawet oddałby ktoś swój głos w tym muzeum, ale to głos w gruncie rzeczy niepewny i wciąż jeszcze nieoddany. I tu wkraczam ja, miś koal, który z pewną dozą nieśmiałości (i pewnie naiwności) zwraca się do niepewnych: Michał (znany z muzeum już w sumie jako bramkarz) będzie Wam po stokroć wdzięczny za każdy oddany głos. Jako osoba mająca wgląd w jego potyczki z Cheetosami zaświadczam, że nie maczał w tym żadnego photoshopa i innego dłuta. No chłopak nie umi w grafiki i rzeźbę, więc patrzył na te chrupki jak zahipnotyzowany, a potem robił im sesję, jakby szykował najnowszą okładkę do Vogue'a. No i TERAZ MA. Czy ma Wasze wsparcie, tego nie wiem. Ale wiem czego nie ma: nie ma licznego kuzynostwa rozsianego po Filipinach czy Zanzibarach i nie ma też zbyt dużo już czasu, żeby takie kuzynostwo sobie ogarnąć. Ale ma mnie. Nigdy nie chciałam być dziewczyną bramkarza, ale jak już jestem, to siedzę w pierwszym rzędzie i - wiadomo - inicjuję falę i kibicuję w pocie czoła, póki mi wszystkie barwy kibica nie spłyną wraz z makijażem. Czyli mocno. Dlatego dzielę się z Wami (pierwszy raz tak otwarcie) nowiną, która dziś nas oboje zmiotła z powierzchni ziemi, i zwyczajnie apeluję do tych z Was, którzy patrzą na tę wygraną bez niepotrzebnej zawiści w oczach, o choć małe wsparcie. Może jak wygra to będzie wesele. A może będzie tylko jeszcze większy zawał i małe wiaderko łez, who knows. Wyświetl w wątku >>
koala33
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.