Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
baxter
Postów 2506
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety,dzis byłam i były tylko nowe Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś poratuje Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się do życzeń, wszelkiej pomyslności
w ferworze świat zapomniałam o tym wątku a ja właśnie w święta obchodziłam urodziny i to takie wyjatkowo okrągłe Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma znaczenia Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://mojesmakiz...rsy-i-krzyzowki.html
ale niestety już nie można wygrać,(trzeba było w odpowiednim czsie wysłać sms a teraz to tylko realizacja wygranej), chyba że ktoś Ci odstąpi wygraną to możesz wtedy dokonac zakupów Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, w takim razie przechodzę nad tym do prządku dziennego, aczkolwiek troche to dołujące, że tyle nagród a moje haseło niedocenione chyba czas na urlop konkursowy bo od dłuższgo czasu posucha Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdaje mi się ze calkiem fajne hasełko poszlo a tu nawet nie ma kubka
zaczyma watpic czy moje zgloszenie wydostało sie z urny i dojechalo do organizatora konkursu Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przelew z innego banku dociera dopiero na drugi dzien(jesli kupujesz cos wieczorem) i to niekoniecznie z rana, wiekoszosc sprzedawcow dopiero wysyla towar jak pieniadze ma wlasnie na koncie a poprzez PayU dostaje info, ze pieniadze sa juz na jego koncie,
a tak wogole to mieli chyba jaks chwilowa awarie bo za ktoryms razem poszło i bylo ok. Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak mi zalezalo na szybkiej transakcji Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
'Połączenie zostało zresetowane
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.
mieliście tak kiedys? Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyznaję, moja wina w konkach z tesco magazynu dodawałam je 30 listopada około północy i coś nie pomyslałam, ze to przeciez smsowe, sory, więcej sie to nie przydarzy
Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie tez ostatni list przyszedł w srode, z tym że w sumie było ich 8
Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy chcesz jakis konkretny film obejrzeć czy to co bedzie mozliwe,moze na iply cos znajdziesz? częśc jest płatna ale jest sporo bezpłatnych
http://www.ipla.tv/ Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to ja juz do nich wysyłam @ kilka razy w ciagu 3 tygodni, dzwnie do p. Ewy Popławskiej i zero odzewu
Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2506
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki, własnie o to
nie wiem czemu moje @ do nich nie dochodza i dlatego własnie szukałam tego formularza,
dzieki Wyświetl w wątku >>