Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bandit
Postów 984
Data rejestracji 26.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
i prawdopodobnie 100 ale nie mam email imię i pierwsza litera imienia się zgadza, tli sie nadzieja że email źle podałem Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
w kauflandzie jakos zaślepłem poratujcie ile znaków może mieć zdanie ? Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
czy były wyniki z:
-> http://www.kamis.pl/bezkamisaniruszt
Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy z konkursu BOBOVITA już poszły wszystkie informacje ?
fotelik ktos wygrał ?
u mnie wpadł bon 100 zł Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
czy z konkursu bobovita w intermarche były już wyniki ? Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żona podpisała odbiór i nic więcej dla siebie nie znalazła niestety.
I nie tylko ja nie dostałem protokołu
Przynajmniej na email mogliby odpowiedzieć. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Miał / ma ktoś styczność z agencją 4FRAME ? robiłą konkurs NESTLE i NESTLE Porusza w Carrefour.
NA emaile nie odpisują, telefonów nikt nie odbiera, komórkowy na stronie podany do gościa tez nie jest odbierany - tylko raz dostałem zwrotke jestem na spotkaniu - lipa i tyle.
Potrzebuje wydębić protokół przekazania nagrody na otrzymany rower.
Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- byłem u 4 dealerów
- dzwoniłem do 6 najbliższych
i lipa nikt nie chce pójść na wymianę roweru za rower z 19" na mniejeszy 17" za moją dopłatą za fatygę
ja mam rower i tak głupio bo sprzedam swoj bede miał nowy a żona nadal nic
Spróbuje w poniedziałek w agnecji 4FRAME a jak nic to nie da to w KROSSIE fabryce zadzwonie. Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żona wygrała rower KRoss w konkursie 'Nestle porusza w carrefour' z agencji 4FRAME - nie mamy protokołu przekazania czy inni dostali ? przy odbiorze roweru ?
No najwazniejsze czy istnieje szansa na wymiane roweru - przyszedł 19" rama i koło 27,5" o rozmiar za duży na żonę . Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żona wygrała rower KRoss w konkursie 'Nestle porusza w carrefour' z agencji 4FRAME - nie mamy protokołu przekazania czy inni dostali ? przy odbiorze roweru ?
No najwazniejsze czy istnieje szansa na wymiane roweru - przyszedł 19" rama i koło 27,5" o rozmiar za duży na żonę . Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
przeczytałem regulamin kurde albo napisany pod kogos albo ktoś się czegoś najarał Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ja nie w temacie o jakim konkursie piszecie ? Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kross Hexagon R5 Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
21 * 50 zł na 69 wysłanych
2 konsole YUPI
koszulki ONET chyba już wszystkie przyszły okrągłe 100 sztuk Wyświetl w wątku >>
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bandit
Postów 984
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bandit
Postów 984