Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy wiecie, jak ubezpieczacie dom tak jak Ja w PZU to nie mówią, czytajcie regulamin wymagają dwóch niezależnych zamków bo z tytułu kradzieży z włamaniem nie wypłaca odszkodowania. Podobnie ma się sprawa z ubezp. od pożaru musi byc co pół roku przegląd kominiarza. Takie mankamenty a wpływają na wypłacanie świadczeń. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakich gier? Nie chce nikomu niczego udowadniac, powiedz mi w którym miejscu masz wątpliwości.
Potrzebuje kogos do sadzenia drzewek i czyszczenia lasu do pomocy- dużo roboty. Ja obsługuje pilarkę spalinową. Mam już opatentowane co i jak, tylko brakuje rąk. Zapraszam nawet na 1 czy 2 dni- jak jesteś z Tarnowa. Z busa idzie się lasem około 70 minut. Jak komuś o tym opowiadm, to nie może uwierzyć. Jak kogoś zaproszę to nie chce wracać do siebie. Dziwni są ludzie, naprawdę.. i powiem szczerze nie rozumiem tego. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem co odpisać.. Wszystko to co napisałem jest prawdą, nie chciałem tego rozwijać- bo dla mnie pisanie na klawiaturze jest czymś karkołomnym. Wolę coś powiedzieć w rzeczywistości ustnie, pisanie zajmuje dużo czasu i odpowiadanie.
Przepraszam nie będę więcej się udzielał w tym temacie i rozwijał go, wiem że to nie odpowiedni wątek do takich rozmów. Szanuję Twoje zdanie.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałem komentarz ale chyba się skasował. Jokan nic tak nie pomoże jak wyjazd w jakieś ciche i spokojne miejsce- powrócisz do równowagi i spokoju. Ja tez kiedyś mieszkałem w mieście, gdyby nie częste podróże nie wiem czy bym dał radę tak żyć- no i oczywiście praca która mi pozwoliła na życie w zimie w mieszkaniu a pozostały okres w górach i wyjazdy do Norwegii do pracy w Stoczni ( zarobek miesięczny to tylko 28 tys. złotych to mało, wiele osób zarabia tam dużo więcej).
Teraz jak ktoś jest z Kołobrzega i okolic tam idzie dosyć duża inwestycja z lodami, nie będe pisał więcej ale zainwestowaliśmy trochę w budki z lodami, zobaczymy czy się zwróci. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisałem to żeby jak widać, nie było że taki ze mnie pustelnik. Nie ma dnia bez jakieś przygody. Nawet nie wiecie jak pasjonująca jest walka muchy z pająkiem:) Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nic nie kradnę, ze zniczami jak już pisałem to inna sprawa i w innych kategoriach ją rozpatruję. Więc wybacz! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie w tym interes, aby na takim spotkaniu szukać żony. Z żoną, to tak trochę dla żartów od samego początku, nie traktujcie tego poważnie.
Spotkanie jakieś oficjalne zawsze jest dobrym i ciekawym rozwiązaniem, ale widzę że obecnie nie ma przyszłości. Może kiedyś.. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak nie w tym interes, dobrze było by naprawdę się spotkać i porozmawiać o konkursach, ogólnie o tej tematyce podzielić się doświadczeniami. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest dobrze, pisałem późno w nocy stąd pełno błędów różnego kalibru.
Praca na stoczni, codziennie po 12 godzin bez ani jednego dnia wolnego w miesiącu (łącznie z niedzielami). Po przepracowaniu okresu mam wolne 2 tygodnie i mogę wrócić znowu, albo w innym terminie kiedy mi pasuję. Dlatego taka praca mi pasuję.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przeszkadzało by mi gdyby kobieta brała udział w konkursach, co więcej gdyby chciała pomógł bym jej nawet stworzyć odpowiednie warunki- bo akurat obecnie mam problem z systematycznością, z drugiej strony brakuje fajnych konkursów.
Wiekowo po studiach wyższych i dalej skończona nauka- jeszcze przed 30 kilka lat ale nie dużo:)
androm- pękłem! haha - jednym słowem genialnie to napisałaś, widzę że jesteś dobrym materiałem na żonę. Tylko pytanie czy aby na pewno Twój avatar- nie jest Twoim zdjęciem:)
Nie chciałbym pokazywać swojej twarzy na avatarze, pomimo że wyglądam tak mi się wydaję dobrze. Nigdy nie miałem problemami z kobietami, same w wielu przypadkach zabiegały i to praktycznie najładniejsze od szkoły średniej- mniej, ale na studiach kilkanaście filtrowało, niestety po wstecznym rozeznaniu i kilku spotkaniach zostawała tylko przyjaźń. Nie chciałem iść w to dalej, bo nie dla mnie. Dlatego teraz przestałem aż tak bardzo patrzec na wygląd, bo po co? skoro za jakiś czas się zestarzejemy i zostanie tylko ta głębsza prawdziwa sfera.
Jestem osobą która nie ma telewizora i go nie ogląda od wielu lat, moja wiedza to różne portale i filmiki na youtube. Czasem kupie lokalną gazetę w kiosku.
Jestem też świadomy że wiedza szkolna i ta ogólnie dostępna została sfingowana. Dlatego wszelkie wydarzenia historyczne jak i inne zachodzące w moim otoczeniu interpretuje samodzielnie. Nie podchodze pod żaden system. Coś na zasadzie, polecam- https://www.youtu.../watch?v=xtuqTVztH-Q
Też podobne rzeczy miewałem polecam. Od zarobków ponad 30 tys. na miesiąc po zycie w górach jako pustelnik.
Pozdrawiam trochę dużo o mnie, ale przynajmniej napisze prawdę i to co czuję bez jakiś hamulców.
Nie znoszę fałszu i kłamstwa! Tak jak niektórzy rodzice zmuszają dziecko do powiedzenia czegoś, czego same nie czują bo tak ma być. Wtedy np. dziecko przeprosi mimo że w głębi tego nie czuję. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja nie jestem złodziejem i wolał bym zakończyć ten temat. Przeczytaj sobie moje wyjaśnienie dlaczego tak napisałem, co sądzę o grzebaniu ciała w ziemi. Nie robię tego w złej mierze, jak również nie chce być tak odbierany. Wyświetl w wątku >>