Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niee, teraz rozkręcam w Danii swój biznes sprzedaż internetowa.
Nudzi się człowiekowi takie życie, wstydzi się zagadać do kobiet. Łatwiej mi przez internet. Jakieś dziwne czasy! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie da się umrzeć, życie jest wieczne... Marudzicie tutaj i smucicie. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie że trafiłem tylko dwie liczby, a wysłałem aż trzy kupony (dwa na chybił, jeden swoje liczby). Jest nowy szef Lotka chciał się wykazać (nowa władza) stąd taka kumulacja, jeszcze pamiętajcie że to było w okresie świątecznym kiedy ludzie robią najwięcej zakupów. Mało kto wie, pokazywała mi Pani w kolekturze kumulacja była potrzebna teraz żeby wprowadzić nowy produkt w grze Lotto, do Lotka teraz zamiast tylko PLUSa będzie można dokupić za 2 złote kolejny dodatek i udział w dodatkowym losowaniu. Ktoś to wszystko ciekawie zaplanował.
Chciałbym zobaczyć jak maszyną losuje drugi raz (po głównym losowaniu) ciekawe czy wylosowała by te same liczby co wcześniej.
Jeszcze zapomniałem napisać, ten nowy dodatek wchodzi za kilka dni po tej wielkiej kumulacji. Teraz sporo ludzi jeszcze przez jakiś czas będzie żyło marzeniami. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze są kosze, a jak nie ma to trzeba zasygnalizować obsłudze. I pamiętaj nie wrzucaj chusteczek na talerz bo później ktoś będzie jadł po Tobie te zarazki! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To lepiej popatrz na to, dla mnie SZOK!!!! Ciekawe co z tymi osobami, które mają licznik na działce a nie oglądają Tv i nie korzystają z radia, wie ktoś?
http://www.fakt.p...artykuly,628472.html
Apropo wątku wkurza mnie zostałem zaproszony przez kuzynkę na Fb na koncert zespołu "Gang Albanii" do Nowego Sącza, a ja nic nie wiem o tym zespole!!! Zna ktoś? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli facet taki nie był przed poznaniem Ciebie, to prawdopodobnie to Twoja wina. Zacznij od zmiany nawyków prostych rzeczy i mniej użalania się u innych na niego, tylko szczera rozmowa i szukanie rozwiązań, działań możliwych na ten czas. W większości takich przypadków pomogła praca zagranicą, tylko musisz mieć tam do kogo jechać np. kolega, rodzina. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...
pozostała część usunięta przez moderatora Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Apropo nóg tutaj dobry materiał- polecam - (nie polecam golić nóg, szczególnie kobietom) - https://www.youtu.../watch?v=fTTQ0Lkszf4
Można tam włączyć napisy po Polsku. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kobietą u boku uczysz się dwa razy szybciej, z Matką Ziemią 1,5, samemu
tylko 1.
To jak nie zapoznałaś się z tymi materiałami to wychodzi na to że jesteś przemądrzała, bo z tego wynika że nawet nie wiesz nic o
tematach na które się wypowiadasz. Nie obejrzałaś, masz inne spojrzenie
(sama sobie zaprzeczasz, bo nawet nie wiesz jakie masz spojrzenie, bo
nie znasz tych materiałów) Wychodzi na to że się czegoś boisz.- teraz to
zaczynam się martwić o Ciebie.
Kobieta znajdzie się albo też nie, nie jest to najważniejsze. Jak nie będzie żadnej to też jestem i będę szczęśliwy. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytaj uważnie początek wpisu, piszę tam o ćwiczeniach pomocniczych.
Nie rozumiem Twojego pytania, czemu mnie pytasz personalnie o takie sprawy? Tutaj chodzi o konkretne sprawy bez wskazywania konkretnych osób. Jeszcze sporo lekcji masz do przerobienia. Trzymam kciuki! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o które pytanie CI chodzi?
Przekleństwa i np. fastyka nie są złe, to znak Słowiański. A co do przekleństw to słowianie używali jak trzeba było. dobry materiał- https://www.youtu...AE&nohtml5=False Wyświetl w wątku >>