Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak zauważyłam, że fejsowa poczta pantoflowa trafia do znajomych od znajomych, stąd profil nieosobowy, bo samo się sprzedawało co zalegało i to było super, ale nie sądziłam, że ktokolwiek totalnie obcy będzie chciał mnie podglądać i że moja kolekcja będzie na językach... Jakoś tam szybko się wszystko wydarzyło. Nauczka na przyszłość Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jest jeszcze drugi typ, co w komentarzu pod Piotrka gratulacjami sobie ulżył... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak macie rację, niepotrzebnie się wystawiłam Aż do dnia dzisiejszego moja lista na tacy pozwalała mi na reklamę towaru, który chciałam i mogłam szybko opchnąć wśród bliskich znajomych, a potem nie wiem skąd tyle obcych osób zaczęło mnie lajkować i obserwować...
Cóż, widzę, że nadszedł czas na totalnie anonimowe ogłoszenia na OLX lub gdzieś w gazetach lokalnych... Ciężki żywot konkursowicza. Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale niestety ta metoda zabiera piątkę i przenosi ją do promocyjnych środków, a nie o to chodzi konkursowiczowi... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja znam tylko pewną metodę ze stratą 5zł, które przechodzi do promocyjnych i się podwaja... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o samochody warto grać jako osoba z wieloletnią historią bezszkodowej jazdy (ktoś z rodziny?), by w razie wygranej zapłacić za OC kwotę z max zniżkami Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcześniej na dobę było 3-5 tys. zgłoszeń. Zaczęliście wpisywać te same kody na każdy posiadany numer telefonu czy co!?? Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zestawie sa 4 szczoteczki, wszystkie soft , 1 opakowanie nici dentystycznej 25m, 1 opakowanie flosserow 25szt. i 3 pojedyncze flossery, Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po przeczytaniu wszystkich wspisow marze o godzinnym locie teraz tylko przekonac meza pozostalo... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama, nie-nigdy, ja nawet prawka nie mam Już jeździliśmy autem z mężem i bejbikiem tysięczne trasy, ale to trwa 8-9h x2 i doby ni ma Wyświetl w wątku >>