Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika defed

defed

#6255239 Napisano: 15.09.2016 23:30:20 w Wkurza mnie...
bruce - no ale jedenz nich "postraszyl mnie", ze zna moje imie i nazwisko + zawisc = donos do US emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6255233 Napisano: 15.09.2016 23:21:53 w Wkurza mnie...
bruce - w ogole nie obawiam sie nalotu policji czy skarbowki, bo jak wspominasz nie mam nic do ukrycia. Pod koniec roku sobie zagladam do mojej "kolekcji" gdy rozliczam sie z US zeby o niczym nie zapomniec.. Mialam tam linki do interesujacych mnie regulaminow, zeby nie musiec szperac po necie. Pomocne mi bylo to miejsce w wielu plaszczyznach. Ulozylam sobie tam konkursowy mikro seiat, ale zbyt wiele pisalam publicznie. Zachowalam sie jak nieodpowiedzialna gowniara. Wyświetl w wątku >>

defed

#6255225 Napisano: 15.09.2016 23:11:53 w Wkurza mnie...
Juz nie bede pisac o nagrodach na fb, wroce do starych metod, bede slac do znajomych ze znajomosciami tabelki z ofertami na maila, choc moze bezpieczniej byloby poczta tradycyjna... Bo jesli hejterzy to takze hakerzy... Wkurzajacy wieczor dzis mam. Wyświetl w wątku >>

defed

#6255222 Napisano: 15.09.2016 23:02:46 w Wkurza mnie...
Temu samemu sluzyl mi ten lans, co tu na forum sluzy forumowiczom. Ale glownie po to, by zainteresowac osoby, ktore chca cos okazyjnie odkupic. Nieumiejetnie posluzylam sie fejsem, teraz juz widze, ze o ustawieniach prywatnosci trzeba pamietac i zapraszac na swoje podworko tylko mile widzianych gosci. Wyświetl w wątku >>

defed

#6255217 Napisano: 15.09.2016 22:54:21 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Ech i nagonka na naszą forumowiczkę  emotka

a że "nasza" to już "święta nietykalna krowa" czy jak, bo nie ogarniam? emotka Nagonka za co konkretnie? Pytam, bo materiału po podanym linkiem niet. Ale jeśli za plagiat/inne naruszenie, to w czym rzecz? Pytam, bom nietutejszy emotka

Nagonka za to, ze wygralam w kilku konkursach wiecej, niz hejter, ktory juz sie usunal w cien... Zero konkretow, argumentow, czysty hejt. Zarzuty za to, ze wygralam. Ot co. Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6255211 Napisano: 15.09.2016 22:39:31 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

olej typków  nikt i nic ich nie przekona, jak to jest w tym "biznesie", trudno się nie przejmować złośliwościami, ale postaraj się;) swoją drogą, jesteś odważna, by podawać do wiadomości publicznej swoje wygrane... Teraz takie czasy, że za kawałek ołówka zjedzą człowieka;(

Nie mam i nie miałam nigdy profilu na fb, bo nie chciałam,
jednak zauważyłam, że fejsowa poczta pantoflowa trafia do znajomych od znajomych, stąd profil nieosobowy, bo samo się sprzedawało co zalegało i to było super, ale nie sądziłam, że ktokolwiek totalnie obcy będzie chciał mnie podglądać i że moja kolekcja będzie na językach... Jakoś tam szybko się wszystko wydarzyło. Nauczka na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

defed

#6255207 Napisano: 15.09.2016 22:33:17 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

TAKĄ KSYWĘ ma ten gość?

nie - to skrócony opis jego fotki z profilu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

defed

#6255202 Napisano: 15.09.2016 22:27:49 w Wkurza mnie...
monkakk napisał(a):

Już nie ma wpisu i  nie przejmuj się

Własnie zauważyłam, że Mister Goła Klata usunął się w cień emotka
Ale jest jeszcze drugi typ, co w komentarzu pod Piotrka gratulacjami sobie ulżył...  Wyświetl w wątku >>

defed

#6255195 Napisano: 15.09.2016 22:17:02 w Wkurza mnie...
No i doczekałam się hejtu... 
Tak macie rację, niepotrzebnie się wystawiłam emotka  Aż do dnia dzisiejszego moja lista na tacy pozwalała mi na reklamę towaru, który chciałam i mogłam szybko opchnąć wśród bliskich znajomych, a potem nie wiem skąd tyle obcych osób zaczęło mnie lajkować i obserwować...
Cóż, widzę, że nadszedł czas na totalnie anonimowe ogłoszenia na OLX lub gdzieś w gazetach lokalnych... Ciężki żywot konkursowicza. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mysia 0

defed

#6255105 Napisano: 15.09.2016 20:27:47 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

ignam pisała to 24 sierpnia:

halo,halo,  powyżej cytowany wpis jest MOJEGO autorstwa emotka  stworzony specjalnie na potrzebę odpowiedzi na pytanie zadane przez forumowiczkę ignam emotka  emotka    emotka

ale niestety ta metoda zabiera piątkę i przenosi ją do promocyjnych środków, a nie o to chodzi konkursowiczowi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6255100 Napisano: 15.09.2016 20:20:39 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

dolly napisał(a):

Pamietam, ze juz bylo na ten temat, ale czy jest jakis sposob na przedluzenie srodkow promocyjnych w play bez utraty kasy ze srodkow głównych? 

jeśli masz odpowiednia taryfę Play (nie wiem jaka to ta odpowiednia), to doładowanie z nakrętki Sprite ponoć przedłuża

ja znam tylko pewną metodę ze stratą 5zł, które przechodzi do promocyjnych i się podwaja...  Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6255071 Napisano: 15.09.2016 18:58:04 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

Nigdzie nie doczytałam, a wolę się upewnić - samochód może wygrać każdy, nie musi mieć prawa jazdy? W Regulaminie nic o tym nie widzę, ale wolę się upewnić.

Nie mieć prawa jazdy nie znaczy nie móc wygrać/posiadać samochodu.
Ale o samochody warto grać jako osoba z wieloletnią historią bezszkodowej jazdy (ktoś z rodziny?), by w razie wygranej zapłacić za OC kwotę z max zniżkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6254811 Napisano: 15.09.2016 11:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie wklepałam kod Almette i dostałam numer id wyższy od wczorajszego o 10 tys. emotka
Wcześniej na dobę było 3-5 tys. zgłoszeń. Zaczęliście wpisywać te same kody na każdy posiadany numer telefonu czy co!?? emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

defed

#6254698 Napisano: 15.09.2016 09:35:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
UPS przywiozl zestaw produktow Jordan, chyba z konkursu z projektowaniem szczoteczki, ale na etykiecie przewozowej napisali PROBKI BEZPLATNE.
W zestawie sa 4 szczoteczki, wszystkie soft emotka , 1 opakowanie nici dentystycznej 25m, 1 opakowanie flosserow 25szt. i 3 pojedyncze flossery,  Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6254684 Napisano: 15.09.2016 09:01:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alusia29 napisał(a):

Jest jakiś konkurs z tabletkami/płynami do zmywarek?

Od dzis w Kaufie zatroszcza sie o Twoj budzet, P&G (Fairy) emotka Wyświetl w wątku >>

defed

#6254571 Napisano: 14.09.2016 21:26:01 w SZUKAM....
maa napisał(a):

defed napisał(a):

Szukam osób dużo latających tanimi liniami lotniczymi emotka  Chce się dowiedzieć jak to jest z krzyczącymi dzieciakami.
Jeśli dorosły zacznie rozrabiać, to go wywalą z samolotu- wiadomo. Ale jestem ciekawa jak obsługa patrzy na dzieciaki w wieku przedszkolnym? Czy pilot da radę wystartować i potem szczęśliwie wylądować, gdyby młodemu odbiła palma?  emotka  Czy muszę brać pod uwagę ryzyko wyproszenia przez małego krzykacza? Czy dzieci wymiotują podczas startu/lądowania?
(na Święta planuję podróż ~1000km w 1 stronę i waham się pomiędzy samochodem i samolotem...)

ja niedawno leciałam z moim 5 miesięcznym maluszkiem. całą podróż zniósł super, ani razu nie zapłakał. polecam karmienie w czasie startu i lądowania. u mnie świetnie sprawdziła się pierś i smoczek.

Moj bejbik ma juz 4 lata i jakies 3 lata temu sam sie ode mnie odstawil, a ponadto nigdy nie uzywal smoczka emotka  Pol roku walczylam o ten smoczek, zeby go moc czasem najnormalniej w swiecie zatkac, ale sie nie dal przekonac...
Po przeczytaniu wszystkich wspisow marze o godzinnym locie emotka  teraz tylko przekonac meza pozostalo... Wyświetl w wątku >>

defed

#6254543 Napisano: 14.09.2016 20:55:15 w Biedronka
Dobra - sorry za zamieszanie emotka  Idę spać...  Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6254534 Napisano: 14.09.2016 20:51:30 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

defed napisał(a):

Loteria Coca-cola - mam wątpliwości co do produktu konkursowego: Coca-cola 0,25l. Są takie puszki? O ile dobrze kojarzę, puszki są 0,2l, a kiedys były 0,33. Sformułowanie 0,25l widnieje i na stronie loterii, i w regulaminie. To pomyłka/niedopatrzenie Roberta? Czy moje?

W Biedronce są puszki 0,25l. To nie takie normalne puszki, tylko te wąskie.

No ale one były 0,2l - a teraz są 0,25l? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6254531 Napisano: 14.09.2016 20:47:02 w Biedronka
Loteria Coca-cola - mam wątpliwości co do produktu konkursowego: Coca-cola 0,25l. Są takie puszki? O ile dobrze kojarzę, puszki są 0,2l, a kiedys były 0,33. Sformułowanie 0,25l widnieje i na stronie loterii, i w regulaminie. To pomyłka/niedopatrzenie Roberta? Czy moje? Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6254526 Napisano: 14.09.2016 20:41:58 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

Dobrze, że w samolotach nie można rozmawiać przez telefon, bo by się działo, oj działo!

O tak, racja, w szkołach od maleńkości powinni uczyć kultury rozmów przez tel. emotka

Prad napisał(a):

na taka podróż samochodem bym się nie porwała sama a tym bardziej z dzieckiem-

Sama, nie-nigdy, ja nawet prawka nie mam emotka  Już jeździliśmy autem z mężem i bejbikiem tysięczne trasy, ale to trwa 8-9h x2 i doby ni ma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0