Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika defed

defed

#6325461 Napisano: 24.02.2017 09:22:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

czy jeśli mam na koncie streetcom w kampanii activia formularz do wgrywania paragonów to znaczy że się dostałam do tej kampani, czy mam czekać jeszcze na potwierdzenie?

Obstawiam, że się dostałaś emotka  Miałam tak z Krokerami: widziałam formularz na profilu Streetcom, ale mail o dostaniu się do kampanii dotarł z opóźnieniem. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

defed

#6324877 Napisano: 22.02.2017 21:27:23 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Ten pie***ony tydzień... niech sie już cholera kończy emotka   emotka

Też taki masz? emotka  Jeszcze tylko połowa emotka  Damy radę! Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6324527 Napisano: 22.02.2017 09:00:32 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Mój syn uczęszcza do przedszkola już 2 rok. Od początku był nieśmiały i nadal jest-jednak widzę, że coraz odważniej wkracza w progi sali, jest coraz pewniejszy siebie. Zawsze potrzebował czasu, aby się przełamać, zaklimatyzować w nowym otoczeniu. W grupie przedszkolnej jest rozrabiaka, który dokucza dzieciom, obraża je, popycha, uderza je. A mój syn jako ten słabszy/nieśmielszy, stał się głównym celem łobuza. Na szczęście w przedszkolu mamy dobrych pedagogów i udało się wyprostować małego terrorystę, co jest równie dużą zasługą jego rodziców, bo regularnie chodzą z nim do poradni psychologiczni-pedagogicznej (publicznie, za darmo) i poświęcają swojemu dziecku czas. Ja także byłam w tej poradni, najpierw sama aby naświetlić psychologowi sprawę, potem z dzieckiem. Dobrze jest porozmawiać ze specjalistą, aby upewnić się, że się jest dobrym rodzicem i aby poznać metody na trudne sytuacje emotka  A im wcześniej zacznie się działać, tym lepiej. Nikt nie chce, żeby dziecko wyrosło na zamkniętą w sobie osobę, albo na kryminalistę, czy też wredną lafiryndę emotka Wyświetl w wątku >>

defed

#6324412 Napisano: 21.02.2017 19:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

Mam pytanie do osób, które płaciły kartami z konkursu Zott w Biedronce. Dzisiaj zrobiłam zakupy za 70 zł. Chciałam zapłacić wygraną kartą - 50 zł i resztę gotówką. Pani w kasie i jeszcze jakaś druga, po którą zadzwoniła kasjerka stwierdziły, że aby zapłacić wygraną kartą mogą zrobić zakupy tylko do kwoty 50 zł. Jak zostanie jakaś reszta to przepada. W konsekwencji za zakupy zapłaciłam swoją kartą Visa.  Jak to wyglądało w Waszych Biedronkach?

Problem leży po stronie obsługi, są niepoinformowani jak należy rejestrować na kasie transakcję ze wspomnianą kartą. Robiłam kilka razy zakupy za 50zł z groszami płacąc wygrana kartą i dopłacałam resztę gotówką. Zagadaj z kasjerami, aby się douczyli, bo chcesz zrobić zakupy bez stresu. Weź ze sobą regulamin, czarno na białym masz tam "pozwolenie" na taką łączona płatność. emotka Wyświetl w wątku >>
1 moniazr 0

defed

#6322118 Napisano: 15.02.2017 11:53:17 w Dziś cieszę się z.....
joasiajulia - dziękuję i wzajemnie wielkie brawa za wytrwanie, u mnie nieco krócej to trwało, ale w ostatnich latach palenia równie intensywnie (paczka na dzień + dodatkowa na weekendowe wyjścia) i to wszystko finansowo x2, razem z mężem wydawaliśmy wtedy na papierosy ~700 zł miesięcznie. Rzuciliśmy nałóg jednocześnie, tak wyszło fajnie, że w Walentynki  emotka Wyświetl w wątku >>

defed

#6321950 Napisano: 14.02.2017 21:42:11 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Mieliście kiedyś takie dzień, w którym nic a nic Wam się nie udawało? Wszystkie decyzje były złe. Bony w Auchan miały krótszy termin przydatności (a ja nie mogę dojechać za tydzień po nowe), meble okazywały się nieskręcalne, syn zrobił w sklepie awanturę miesiąca, zrobiliście zakupy konkursowe, a paragon się dziwnym trafem zdematerializował?
Ja mam dzisiaj. W Walentynki. Dobijcie mnie.

Może to wszystko Ci się dzisiaj tylko wydaje? emotka  Św. Walenty to patron zakochanych i chorych umysłowo (w sumie to jakby to samo) emotka  Nie bij! emotka  Jutro będzie lepszy dzień, no bo gorzej być już chyba nie może... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6321705 Napisano: 14.02.2017 11:08:05 w Dziś cieszę się z.....
5 lat bez papierocha  emotka emotka emotka
Rozpiera mnie duma, tym bardziej że ostatnio miałam kryzys i omal nie kupiłam paczki fajek (tak - nadal bywa, że chce mi się zapalić).
Na szczęście gdy zobaczyłam aktualna cenę, to jakbym w pysk dostała i to mnie powstrzymało od głupiego zamiaru emotka Wyświetl w wątku >>

defed

#6321511 Napisano: 13.02.2017 15:53:47 w Wkurza mnie...
Wkurza, mnie gdy idę na pocztę z listem poleconym, z naklejonym znaczkiem zakupionym na envelo.pl, a obsługa nie wie co ma z tym zrobić emotka  Co to za "nowość"? Jaka nowość!? Mam konto na envelo.pl od kwietnia 2014 emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kadett33 0

defed

#6320332 Napisano: 09.02.2017 10:24:08 w Smolar
nesska89 napisał(a):

Czy jest limit znaków w konkursie Ramy w Biedronce? W regulaminie nic na ten temat nie widziałam

Jest:
pkt4.1 d)
(...)SMS zgłoszeniowy zawierający rozwiązaniezadania konkursowego może składać się z maksimum 160 znaków w całości (łącznie z
prefiksem tj. wyrazem „Rama”, wyrazem „tak”, numerem dowodu zakupu promocyjnego oraz rozwiązaniem zadania konkursowego w tym ze „spacjami”)
Wyświetl w wątku >>
1 nesska89 0

defed

#6319990 Napisano: 08.02.2017 11:51:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Optima Cardio Potas+ od Streetcom / 4 opakowania / GLS Wyświetl w wątku >>

defed

#6319811 Napisano: 07.02.2017 19:41:05 w Pomocy!!!!
Diana02 napisał(a):

bruce napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Dzięki, tylko właśnie boję się że policzą jako dochód, a to byłaby lipa bo w stypendium mam zapis że muszę mieć 0 zł dochodu bo mi odbiorą emotka I nie wiem co robić emotka

Tego nie wiem, niestety... To jednak dziwne, że mogą odebrać... Z konkursu? emotka

Tzn obniżą na mniejsze.. Ale dopóki mam 0 zł to nie mogą a tu bach!

Wg mnie dochód to dochód, a nagroda to nagroda. Dopiero jeśli zechcesz spieniężyć nagrodę, pojawi się dochód. Także śmiało wygrywaj samochody (tylko ich nie sprzedawaj)  emotka Wyświetl w wątku >>

defed

#6319519 Napisano: 07.02.2017 08:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBasia napisał(a):

ciągle mam - nie można wysłać wiadomości emotka

Jeśli wpisujesz prawidłowy prefiks (czyli jeśli początek smsa zaczyna się od MILKA.nr systemowy.blabla...), a do tego masz środki na koncie oraz zdjęta blokadę sms premium, to może po prostu okres połączeń wychodzących się Tobie skończył emotka  Innego wyjścia nie widzę... Ewentualnie zresetuj telefon, mój 4-latek czasem wariuje i to mu pomaga emotka Wyświetl w wątku >>

defed

#6319355 Napisano: 06.02.2017 19:00:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
aurorcia napisał(a):

jola_asia napisał(a):

Kampania Optima Cardio Potas+! emotka

U mnie też emotka

I o mnie Streetcom sobie przypomniał emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

defed

#6319211 Napisano: 06.02.2017 14:28:34 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Szukam info co może oznaczac taka informacja wyslana emailem  emotka Nic nie zamawialam ;
UPS Express
Dzien dobry,przesyłamy fakturę numer ...............(podany jest numer faktury) wystawioną 03.02.2017. Dokument znajduje się w załączniku, a poniżej prezentujemy jego podsumowanie.Numer przesyłki: .................Prosimy o wpłatę: 174,44 złDziekujemy za korzystanie z naszych uslug.UPS Express.
Załącznik sie nie otwiera...dziwne to emotka

Nic nie naciskaj, nigdzie nie wchodź, nic nie otwieraj, wywal do kosza i zapomnij - takie wiadomości to spam/próba włamania się do komputera/próba wyłudzenia kasy i/lub danych itp. Wyświetl w wątku >>

defed

#6319052 Napisano: 06.02.2017 11:32:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Niespodzianka: Wizaż przysłał Żel Micelarny 3w1 Garnier (dostarczył Listonosz). Wyświetl w wątku >>

defed

#6318402 Napisano: 04.02.2017 11:03:12 w Auchan
bruce napisał(a):

mail'e podają daty, za które jest nagroda?

Nie piszą w mailu, ale można sprawdzić na stronie z wynikami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

defed

#6318140 Napisano: 03.02.2017 14:28:16 w Oddam za darmo
Oddam kod do Douglas.pl, dający rabat 11% na zakupy online, ważny do 28.02.2017 (nie dot. kategorii SALE, nie łączy się z innymi rabatami)  emotka  PW Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6318093 Napisano: 03.02.2017 13:11:58 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

defed napisał(a):

nataszka napisał(a):

Kupiłam starter play,doładowałam za 10 zł,chcę przedłużyć konto na rok i w sms mi piszą ,że usługa dla mnie niedostępna?

Zmień taryfę kodem *163*2# , to wtedy każde kolejne doładowanie, nawet na 5pln, przedłuzy Ci wazność konta o rok emotka

Zablokowałam tym kodem smsy premium???

Jak doładujesz za 5 zl zeby przedluzyc konto o rok to blokada zniknie  emotka   Kiedy kupuję starter to najpierw zmieniam taryfę, a potem doładowuję za 5zł, żeby za jednym zamachem przedłuzyć wazność o rok i odblokować premium. Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6318085 Napisano: 03.02.2017 12:58:45 w Lay's
monisss - wysłałam próbne zgłoszenie 2 wyrazowe na Kowalsiego i poszło bez problemu, natomiast gdy wpisuje swoje hasło to nie idzie, pomyślałam że to wina enterów w haśle, ale też nie działa, mam odpowiedź na max znaków, więcej formularz nie przepuszcza, zgłupiałam do reszty. IDENTYCZNY PROBLEM miałam kiedys z formularzem Smolara na konk Jamesona, wtedy koleżanka z innego miasta puściła moje zgłoszenie i za 1 razem sie jej to udało emotka  Juz nie mam siły... Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6318068 Napisano: 03.02.2017 12:35:22 w Lay's
monisss - dostałam odp:

"Prosimy wyczyścić historię przeglądarek (minimum tydzień wstecz) i spróbować ponownie. Uprzejmie prosimy również o próbę zgłoszenia na innym komputerze jeśli ma Pani taką możliwość. Z naszej strony sprawdzamy aplikację i jeśli tylko pojawią się dodatkowe informacje, to oczywiście je przekażemy."
Wyczyściłam historię na starej przeglądarce, nie działa. Zainstalowałam nową przeglądarkę, nie działa. emotka
Nie mam kilku komputerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0