Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika alaalicja

alaalicja

#6078599 Napisano: 22.09.2015 15:44:51 w Wkurza mnie...
viviean napisał(a):

Właśnie wysłałam zgłoszenie z Prince Polo a dopiero potem sprawdziłam co jest na paragonie. Kobita podała mi paragon poprzedniej osoby, która kupowała emotka  .. teraz mam tylko nadzieję, że na ten paragon nie wygram. Jutro idę jej nagadać, kurczę no żeby trzeba było sprawdzać czy swój paragon do ręki się otrzymuje??

Ja tak miałam z Wedlem emotka  kupowałam typowo na konkurs, a w domu patrzę...Masło osełkowe emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6078595 Napisano: 22.09.2015 15:43:08 w Wkurza mnie...
mn112 napisał(a):

...siedze ze skręconą nogą już ponad miesiąc w domu. Wyskoczyła mi rzepka, wywróciłam się. I nadal mam problemy z chodzeniem (wyjdę jedynie o kulach do sklepu). Do tego zaczęła mnie już boleć ta zdrowa noga...ech

Zdrówka:) Wiem, co to znaczy ja właśnie po rehabilitacji kolana z diagnozą, że lepiej raczej nie będzie emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6078520 Napisano: 22.09.2015 14:46:36 w Biedronka
kapa26 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jolidlo napisał(a):

A w mojej Biedronce pocałowałam klamkę - miesiąc remontu, litości nie mają, teraz remont jak tyle konkursó

Miesiąc? Podobno każda zamykana jest na dwa...

moją jedną faktycznie zamknęli na 2 miechy tzn. jeszcze miesiąc został 

U mnie 1,5 miesiąca...wiecie jaka bida bez BIedry była ...od 17 znowu jest emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6078507 Napisano: 22.09.2015 14:36:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

alaalicja

#6078145 Napisano: 21.09.2015 23:58:08 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

kurczę wreszcie coś udało mi się stworzyć na Wedla- ale powiem rewelki to ni ma ...ale innych pomysłów tez brak , wiec mój umysł jest przynajmniej wolny od tego konkursu- bo kasy z portfela ubyło sporo na te biedronowe konkursy , a efekt- hmmm nie satysfakcjonuje

Nic mi nie mów. Miałam oszczędzać a na Biedre full kasy wydałam. Efekty? zapas cheetosów, ptasiego, persilu i 2 kufle z Tyskiego emotka  ehhhhhhh Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6077659 Napisano: 21.09.2015 15:45:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet Biedra...ehhhhhhh Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6077611 Napisano: 21.09.2015 14:54:37 w Biedronka
0 0

alaalicja

#6077264 Napisano: 20.09.2015 23:26:13 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

arya napisał(a):

Jeszcze trochę i trzeba będzie zaciągnąć kredyt na konkursowe zakupy, a na obiad zacznę serwować czekoladowe fondue z cheetosów emotka  Pewnie dzieci byłyby przeszczęśliwe  emotka  Kurcze nie wyrabiam już na zakrętach, czy tylko ja tak mam ??? Póki co drobnica wpada, a hałdy konkursowych produktów coraz większe  emotka

u mnie też masa Coca coli, cheetosów, tropicany, persilów, ptasiego mleczka, a jak na razie tylko skromne 50 zł co jakis czas wpadają .....emotka

Nic nie mowcie emotka  u mnie podobnie emotka  i wyniki też podobne...eh jedynie Tyskie nie wala się po kątach bo mężyk atakuje emotka   Też mi wpadły chyba tylko 3 x 50 zł i 2 kufle z Tyskiego emotka  a dotego zgubiony paragon z Wedla emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6076937 Napisano: 20.09.2015 00:04:23 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

dotusia napisał(a):

mnie to Biedronka już na mózg padła... tak się skupiam przy kasie, by wszystko było na osobnych paragonach, że zapominam o Bożym świecie... 
taka sytuacja...

dzisiaj przy kasie kładę oddzielnie Wedla i dalej resztę zakupów (w tym Moc Nagród)...
za Wedla należy się 20,96... daję Pani 100 zł, a kasjerka grzecznie prosi o złotówkę... szukam z mężem po portfelach, by złotówkę uzbierać, a następnie pakuję zakupy, odbieram paragon (toć najważniejszy) i 4 GROSZE reszty... potem pakuję resztę zakupów z Mocą nagród, mąż płaci kartą... biorę kolejny paragon i w auto i do domku...

i co się Wam tu nie zgadza w tej pięknej historii? emotka

powinnam kurde wziąć 80,04 zł reszty!!!

po kilku godzinach wyjmuję paragony z portfela, by sobie konkursy powbijać i patrzę...
a tam 20 zł... gdzie reszta kasy? oczywiście kłótnia z mężem, że paragony najważniejsze...
potem pojechał do Biedry po resztę mojej reszty... kasę odzyskał, ale jest na mnie wściekły...

jak nie wygram tymi paragonami, to i ja będę wściekła...

ps. Mam 2 paragony Wedla i ani krzty weny... emotka

dziękuję za uwagę

ach ci mężowie , nie umieją się wczuć w klimat konkursów...kurczę mój mąż to ogólnie  w konkursach nie chce brać udział i unika tego jak ognia. Ile trzeba prosić i błagać aby ustawił się do zdjęcia czy mi zrobił zdjęcie ..a niedaj boże zakupy konkursowe- narzekania i kilka telefonów co to miało być  ..poza tym te słowa - wciąż te konkursy i konkursy...dlatego chciałbym chociaż raz wygrać taką mega nagrodę typu auto, voucher - aby raz na zawsze mu buzię zamknąć i poczuć magię tej chwili- i usłyszeć magiczne dziekuje ...ach rozmażyłam się

Mnie też Biedronka opętała...Prawie nic nie wygrywam, a latam na zakupy za swoją strategią jak opętana heheh. Opisałam swoją historię na wkurzam się i dla relaksu Wam wkleję ehheh . Chyba z Wedla zrezygnuję emotka bo w portfelu pustki...wszędzie chipsy, napoje i persile..tyskie wypite emotka Wczoraj wieczorem poleciałam na zakupy do Biedrony, chwyciłam Wedla, a mąż, wydziwia, że 3 paczki Rafaello w domu i jeszcze 2 kg z Wawelu zostało heheh. Dobra do kasy, miłą Panią poprosiłam o 3 paragony bo jeszcze chetoss i cola   Zapłaciłam , zgarnęłam wszystko i poleciałam do domu. Wyciągam paragony 2 ok, a zamiast WEDLOWSKIEGO mam jakiś na masełko osełkowe   nie mam pojęcia jak to zrobiłam   

Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6076790 Napisano: 19.09.2015 15:44:49 w Wkurza mnie...
WKURZAM SIĘ!!!

Wczoraj wieczorem poleciałam na zakupy do Biedrony, chwyciłam Wedla, a mąż, wydziwia, że 3 paczki Rafaello w domu i jeszcze 2 kg z Wawelu zostało heheh. Dobra do kasy, miłą Panią poprosiłam o 3 paragony bo jeszcze chetoss i cola emotka  Zapłaciłam , zgarnęłam wszystko i poleciałam do domu. Wyciągam paragony 2 ok, a zamiast WEDLOWSKIEGO mam jakiś na masełko osełkowe emotka  nie mam pojęcia jak to zrobiłam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6076788 Napisano: 19.09.2015 15:39:31 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Idę sobie spacerkiem z dziećmi do Biedronki. Przechodzę obok szkoły wieczorowej, gdzie dwie pannice ok.17lat kopcą papierochy. Jedna wymachuje rękami i tekst do koleżanki: Czy on och**ał?! Przecież ta su*a ma 32 lata! Przecież qr*a takiego starego paszkwila nawet na bigiel nie wpuszczą! W tym wieku qr*a to tu obwisłe, tam obwisłe a on poleciał do niej z jęzorem.
Na to jej koleżanka pocieszycielka: Pier*ol to! Zadzwoń se do Radka, on ma przynajmniej kasę.

emotka
Ogólnie jestem wkurzona, ale nie wiem czy na to, że:
-musiałam dzieciom zatykać uszy
-w tych szkołach nie ma chyba języka polskiego

czy może na to, ze Ja też mam 32 lata?

Masakra....

oooooooooooo az poleciałam się pooglądać bo mi 33 stuknęło:) heheh A tak poważnie straszne sa teraz niektóre, zznaczam niektóre młode dziewczyny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6076419 Napisano: 18.09.2015 17:08:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
PRALKĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ emotka

A poza tym nic dalej, sucho...same pierdoły jak już  w ogóle coś wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6076407 Napisano: 18.09.2015 17:01:26 w Biedronka
defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

i jak są tu szczęśliwcy II etapu Persil?

emotka

łączę się w persilowym bólu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6075667 Napisano: 17.09.2015 16:44:26 w Biedronka
Kopnijcie leżącego...
2 Kufel...nima nadziei już...

Ps:oczywiście gratki dla APARACIARZY:) może chociaż ktoś mi fotkę zrobi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6075666 Napisano: 17.09.2015 16:42:23 w Biedronka
U mnie kufel...

Wczoraj 1l piwa +kufel z Paulanera...i voucher na Octoberfest...

wogóle od czerwca chyba z 80piw z różnych konków...chłopaki się cieszą, a ja chciałabym w końcu coś  dla siebie!!!np. Aparacik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6075611 Napisano: 17.09.2015 15:27:44 w Biedronka
U mnie aparat chyba na zęby...bosheeeeeeeeeee Biedronko spełnij chociaż to marzenie emotka  heheh Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6075549 Napisano: 17.09.2015 14:42:56 w Biedronka
A Tyskie@ to na raty śle?ciekawe...bo jak tu nic nie wpadnie to rozwód z Biedronka biorę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6074901 Napisano: 16.09.2015 18:17:03 w Rossmann
stelka napisał(a):

michałek131 napisał(a):

stelka napisał(a):

joan napisał(a):

stelka napisał(a):

Widzieliście to? Coś strasznego.... I to ma byc zdjęcie 

http://www.rossne...6e4b63552f3,10087379

Od razu to zgłosiłam do usunięcia, ale widzę, że jeszcze wisi w galerii emotka Mam nadzieję, że jutro je usuną. Jak można być tak tępym, naprawdę tego nie rozumiem. Patologia, po prostu.

Zgłosiłam to jeszcze przed Tobą. Zobaczymy jaka będzie reakcja ze strony Rossmanna.

Faktycznie masakra jakaś... Jakim trzeba być bezmózgiem, żeby takim zdjęciem się chwalić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A znając Rossmana nagrodzi - bo oryginalne ..........................
Boże co to za ludzie, żeby takie fotki robić wogóle.
Też zgłosiłam bo mnie głowa rozbolała tak się zbulwersowałam. Człowiek na swoje chucha i dmucha a tutaj debil dziecka nie szanuje !!!!!!!!!!!!!!! Napisałam: To zdjęcie to powinno być zgłoszone do odebrania praw rodzicielskich a nie do konkursu. Przecież takie traktowanie dziecka, może skończyć się dla niego kalectwem. Co wy promujecie, bezmózgów, wariatów... patologię... nawet nie wiem jak to określić. Uważam, że to zdjęcie powinno zniknąć z galerii a jak dla mnie moją opinie spokojnie możecie wygrywającemu tą fotkę przesłać.

Chyba zdjęcie zostało usunięte, mi się już nie otwiera.

A co to za fotka była bo mi sie też nie otwiera? Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6074758 Napisano: 16.09.2015 16:18:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znowu nic z Biedry:( a w rossnecie wydawało mi się mega fajne i dopieszczone prace a tu lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alaalicja

#6074593 Napisano: 16.09.2015 14:15:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kufel i puszka Paulanera Wyświetl w wątku >>
0 0