Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mellowfruit

mellowfruit

mellowfruit

#7227501 Napisano: 06.12.2024 15:44:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
3-ci raz 200zł Lidl Pepsi&Lays w rodzinie emotka  3/3  emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

mellowfruit

#7227392 Napisano: 06.12.2024 09:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupiłam kapsułki Finish na konkurs W Carrefourze, ale napis na paragonie to "kapsułki do zwymania"... Jak Los Mejores na to patrzy? Będzie trzeba iść po pieczątkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

mellowfruit

#7227217 Napisano: 05.12.2024 18:42:12 w Moje konkursowe początki...
Mam jeszcze jedną historię. Nigdy nie zapomnę, jak mama (nauczycielka w mojej szkole) wparowuje na zajęcia chóru po lekcjach i mówi "Dziecko, gdzie Ty nas zgłosiłaś?!". Ja miałam wtedy z 12 lat, oglądałam telewizję i zobaczyłam informację, że na stronie internetowej można zgłaszać się do programu Królestwo Maciusia. No to zgłosiłam całą rodzinę, nawypisywałam jakieś bzdury, że mój ulubiony sport to koszykówka (emotka ) i zapomniałam o tym. Reakcja mojej mamy bezcenna, jak zadzwonili z zaproszeniem do programu. Pojechaliśmy! Aż z podlasia do Trójmiasta. Zajęliśmy w odcinku ostatnie, trzecie miejsce, ale emocje dziecięce bezcenne, do dziś wspominam. Zdjęcie z Majką Jeżowską oraz prezenty, które dostaliśmy mimo przegranej. Kilka OGROMNYCH toreb wypełnionych zabawkami, słodyczami, nawet rolki tam były. Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7227119 Napisano: 05.12.2024 14:25:29 w Avanti
donia7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy strony Joy działają już poprawnie emotka ?

Mi nie emotka  Mam komunikat, że paragon na Cheetos już wykorzystany emotka

w sensie że przepadł przez błąd strony? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7227037 Napisano: 05.12.2024 11:28:02 w Moje konkursowe początki...
W gimnazjum czytywałam Bravo sport i tam był konkurs, żeby wyciąć fragment ze strony, coś napisać i odesłać. Stwierdziłam a co mi tam, wygrałam buty koszykowe Nike które były dla mnie wtedy wielkim wow  emotka
I jeszcze nigdy nie zapomnę, jak wzięłam udział w konkursie banku, w którym miałam konto, jeszcze zanim zaczęłam konkursować na serio. Trzeba było napisać coś o miłości, więc poleciałam z tematem nieźle. Któregoś dnia dzwoni pani, że wygrałam 5 tys. do Rainbow. Radość niewysłowiona to była  emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7226824 Napisano: 04.12.2024 14:12:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
500zł z Soplicy za I etap, jestem w ogromnym szoku, bo nie spodziewałam się wygranej, a co dopiero $$$ emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7226774 Napisano: 04.12.2024 12:12:21 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Leibniz lub wymienię na inny konkursowy Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7226730 Napisano: 04.12.2024 09:58:42 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragony Cheetos x5 za 10zł lub wymienię na coś innego konkursowego, chętnie ITM, Delikatesy Centrum, Tyskie Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7226729 Napisano: 04.12.2024 09:48:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 z Cheetos za 27.11 Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7226557 Napisano: 03.12.2024 14:11:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon 200 zł ITM z konkursu Czystszy, piękniejszy świat - dzięki yugen za szczęśliwy paragon  emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

mellowfruit

#7226409 Napisano: 02.12.2024 20:32:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś kieliszki Ferrero i sweterek z Nutelli Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7226347 Napisano: 02.12.2024 16:56:50 w Zapowiedzi konkursów
Już trwa, może ktoś chce dodać do bazy: https://plushxlatwogang.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7226227 Napisano: 02.12.2024 11:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

IDmellowfruit napisał(a):

martostarek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale oni chyba kiedyś robili Snickersa z galerią zdjęć i Red Bulla, gdzie były publikowane teksty? To tam wygrywało dosłownie wszystko - nawet teksty z wulgaryzmami i zdjęcia typu "a tam rzucę Snickersa na trawę i pyk". Pewnie, że były też fajne, bo zwyczajnie mogło wygrać wszystko skoro nikt tego nawet nie czytał i nie przeglądał.

Chyba 7 lat temu był konkurs Snickers i publikowane zdjęcia w galerii. Wtedy wyszło na jaw, że robią tam ewidentnie losowania i to bez przeglądania zgłoszeń. Można było spokojnie wrzucić zdjęcie z batonikiem konkurencji i oni nie zauważyli. Wygrywały zdjęcia robione kalkulatorem bez pomysłu, łamiące zasady regulaminu wraz z tymi „wow” czyli kreatywnym fotkami w jakości premium. Nie ma zasad tam, tam jest losowanie. I nic się nie zmieniło od tych kilku lat, co łatwo zauważyć emotka

A ja się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że się nie zmieniło. Ostatnio wygrałam u nich kilka głównych w konkursach fotograficznych, wszystkie w podobnym stylu, i prawie 100% skuteczność więc nie ma szans, że losowali emotka

oby tak było bo włożyłam dużo ♥️😅 w ten konkurs

trzymam kciuki! szansa jest spora, co 4 osoba wygrywa, nie jest źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7226222 Napisano: 02.12.2024 10:40:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martostarek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale oni chyba kiedyś robili Snickersa z galerią zdjęć i Red Bulla, gdzie były publikowane teksty? To tam wygrywało dosłownie wszystko - nawet teksty z wulgaryzmami i zdjęcia typu "a tam rzucę Snickersa na trawę i pyk". Pewnie, że były też fajne, bo zwyczajnie mogło wygrać wszystko skoro nikt tego nawet nie czytał i nie przeglądał.

Chyba 7 lat temu był konkurs Snickers i publikowane zdjęcia w galerii. Wtedy wyszło na jaw, że robią tam ewidentnie losowania i to bez przeglądania zgłoszeń. Można było spokojnie wrzucić zdjęcie z batonikiem konkurencji i oni nie zauważyli. Wygrywały zdjęcia robione kalkulatorem bez pomysłu, łamiące zasady regulaminu wraz z tymi „wow” czyli kreatywnym fotkami w jakości premium. Nie ma zasad tam, tam jest losowanie. I nic się nie zmieniło od tych kilku lat, co łatwo zauważyć emotka

A ja się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że się nie zmieniło. Ostatnio wygrałam u nich kilka głównych w konkursach fotograficznych, wszystkie w podobnym stylu, i prawie 100% skuteczność więc nie ma szans, że losowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 vixen 0

mellowfruit

#7226087 Napisano: 01.12.2024 17:41:57 w Paragony na trwające konkursy
mellowfruit napisał(a):

Chętnie odkupię lub wymienię na inne paragony Maybelline z Hebe który kończy się dziś. Zgubiłam swój paragon a odpowiedź już napisałamemotka

ponawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7226026 Napisano: 01.12.2024 12:50:33 w Paragony na trwające konkursy
Chętnie odkupię lub wymienię na inne paragony Maybelline z Hebe który kończy się dziś. Zgubiłam swój paragon a odpowiedź już napisałamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0