Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mellowfruit

mellowfruit

#7242531 Napisano: 23.02.2025 21:15:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Reklamujemy brak linków z pepsi czy jeszcze czekamy? Moze ktoś do nich pisał?

Ja pisałam. Odpisali żeby sprawdzić w spamie i dać znać. Nie było nigdzie więc dałam znać i czekam na odpowiedź, bo to było w piątek. Pewnie jutro odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7242390 Napisano: 22.02.2025 14:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Konkurs "Wiosenne porządki z Auchan"- przychodzi zwrotka?

Nie przyszła od wczoraj emotka

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź?

A poszedł wam sms bez problemu? Ja mam komunikat- nieprawidłowy adres docelowy🤨

Tak, mi przeszedł - chyba, bo nie miałam komunikatu o niepowodzeniu, ale zwrotki brak Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7242389 Napisano: 22.02.2025 14:24:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź?

Najlepiej dla spokoju napisać.  Jakie macie sieci?

T-mobile Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7242384 Napisano: 22.02.2025 14:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7242381 Napisano: 22.02.2025 13:03:31 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Wedel C4 i Ptasie Mleczko 2w1 - wymienię na jakiś inny Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7242252 Napisano: 21.02.2025 15:45:39 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Halo, whiskas emotka

Zaraz odpiszą, że poinformowali, a za 2 etap do dziś nie ma informacji,przykre 🙄

Takie rzeczy się gdzieś zgłasza? Tj. nieprzestrzeganie zapisów regulaminu?

Tyle, że być może oni spełnili zapisy regulaminu, tylko my o tym nie wiemy, z ragulaminu wynika, że informowani są jedynie laureaci. Dlatego bądźmy wdzięczni każdemu Spartańcowi, co wpisuje wygrane w MDW 😁

Właśnie zapisów nie spełnili, bo każdemu miał się wyświetlać numer identyfikacyjny nadany do zgłoszenia - nie wyświetla się a wiadomo by było ile jest grających. 
Lista zwycięzców miała być publikowana na bieżąco po weryfikacji. Z 1 etapu zestawy są w domach więc jest już po weryfikacji a listy brak. 
Zresztą wizerunkowo słabo tu Whiskas wychodzi. Uważam, że można posiłkować się forum, ponieważ jest xxx użytkowników i ich rodzin poza forum (grających). Jeżeli najpierw w 1 etapie było tyle wygranych a teraz ani jednej to mogę podejrzewać, że jednak coś jest nie tak. 
I chyba im trzeba to napisać...

Wydaje mi się że może być tak jak ktoś wcześniej napisał. W pierwszym etapie rozlosowali wszystkie 100 nagród, a teraz można słać zgłoszenia na Berdyczów.

Mógłby się tym UOKiK zainteresować  emotka Wyświetl w wątku >>
1 cytriss19 0

mellowfruit

#7242195 Napisano: 21.02.2025 13:17:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie pracownicy agencji a sama agencja zatrzymuje kasę z tych nagród których nie musi kupić czy dostać i wydać dla uczestników.
To tak samo jak w sklepie ,to że ktoś Ci wciśnie stare pieczywo nie znaczy, że to osoba sprzedająca a właściciel jej nakazał tak robić.
Nie podoba się to zwolnij się z tej pracy. Im dłużej żyję tym świat wydaje mi się paskudnym miejscem.

Brak w tym logiki.
Jesli masz firme lub odpowiadasz za marketing to nie autoryzujesz wypłaty 10-100 tys zlotych na promocje, ktora napelni jedynie  kieszen wlasciciela agencji.
Nie pisze tu o "agencjach", ktore trwaja chwile i moga siebie samych nagradzach  - jak to bylo kiedys na fejsie z kawami dla szarych mas a samochod w "rodzinie", nigdy nie kupiony emotka
Agencja dostaje kase za obsluge. Nagrody niewydane nie zostaja w agencji, albo kupia mniej wiec faktura nizsza albo nagrody wracaja do zleceniodawcy.
Ktory szef/ceo/prezes firmy tak niby marnuje srodki zakładowe i bonusuje agencje marketingowe?

Nie zawsze. Pracowałam w firmie, która zlecała organizację konkursów agencjom, faktura była za organizację + w tym były też nagrody. Na pewno wiele zależy od firm, ale u nas była polityka taka, że jak najmniej po naszej stronie, więc wszystko zlecamy agencji i oni nam wystawiają jedynie fakturę końcową, w której jest też kwota nagród. (z tym że ja ze swojej strony pilnowałam, żeby wszyscy uczestnicy nagrody na pewno dostali od agencji, łączeni z rezerwami) Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7242149 Napisano: 21.02.2025 11:30:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
SUP z loterii Lidlowej Lipton - sprzedam za 800zł (pokryję koszty wysyłki) Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7242124 Napisano: 21.02.2025 10:26:53 w Paragony na trwające konkursy
Snickers/Raffaello/Żywiec/Ptasie Mleczko wymienię na Jeżyki Coolki Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7241900 Napisano: 20.02.2025 11:50:48 w Avanti
20 właśnie informują Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7241899 Napisano: 20.02.2025 11:50:09 w moje dzisiejsze wygrane :)

mellowfruit

#7241717 Napisano: 19.02.2025 16:11:45 w moje dzisiejsze wygrane :)

mellowfruit

#7241612 Napisano: 19.02.2025 12:21:21 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam lub wymienię Mutti (x1), Wedel C4 (x3) Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7241568 Napisano: 19.02.2025 11:15:36 w Czy informują/ informowali?
kate87 napisał(a):

pikawka napisał(a):

isana123 napisał(a):

Czy kubki WOŚP idą wszystkie naraz? Czy po kolei?
Informują @ czy SMS? emotka

Mail

U mnie mail 10:54

u mnie 11:02 Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7241567 Napisano: 19.02.2025 11:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

500 kubków w konkursie lavazza - i tylko 3 wpisy na forum? emotka

przecież dopiero zaczęli wysylać maile, ludzie nie spędzają całego życia na forum i nie muszą wcale od razu pisać, że wygrali Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7241332 Napisano: 18.02.2025 13:31:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka

bo nie popieram takiej łapczywości emotka Poza tym ciekawe, bo mi ta strona nadal nie działa więc jak to jest? Tak nagle zadziałało, zgarnęłaś kilka bonów i strona znowu padła?

A dlaczego nazywasz to łapczywością? Maczupikczu miała paragony, próbowała odświeżać stronę aż w końcu wpadło to wygrała - ja tam uważam, że to konkursowy spryt i nagrody jak najbardziej zasłużone Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7241307 Napisano: 18.02.2025 12:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dajcie znać jak Kinder zacznie działać proszę

Kinder działa 👍

Potwierdzam kinder ruszył  emotka

była kumulacja bramek? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7241251 Napisano: 18.02.2025 10:17:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Korki z coli trzeba zachować czy po wklepaniu do appki można wyrzucić? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

mellowfruit

#7241035 Napisano: 17.02.2025 13:00:36 w Co można dostać gratis?
halliday napisał(a):

catcat napisał(a):

https://promocjacocacola.pl/

Każdy zakupiony produkt Coca-Cola lub Coca-Cola Zero w Carrefour Express to gwarantowane 10 punktów

tylko warszawa!

i to nawet nie wszystkie w Wawie, mojego na przykład nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0